2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355212 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi pascali son zamanlarda gormedim fit mi o?
Mustafa beyin yerine alalim, daha cok katki vermez mi?
Hem ustune para verir pascal hem de formasi satilir, nasil?

pascal her daim fit her gece çalışıyormuş hiç kasık fıtıgı olmamış :bandit:

bu arada yeni avatarını gördüm ve irkildim, içime bi titreme girdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

o zamanki konjonktür onu gerektiriyodu

Siyaset Bilimine Giriş - 101
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:13:53 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Fabri gelmeyecek, basın, yem bla bla... Herkes çok biliyor (!)
Fabriyi bir tehdit bir pazarlik kozu olsrak kullaniyorduk, elimizde kaldi. Demistim ama fabri ile prensipte anlasarak ancak ali sasalin bonservisinde indirim saglarsin, diye

Mr wegner
Yes canimin ici
Bu ospina seedecektin hani gecen seneden
Hangi ospina
Eee sey efenim sizin kaleci
Benim ospina diye kalecim yok
Efenim 5. Kaleci alacaadik ya gecen sene birahmadiniz
Haaaaa o mevzu
Hee o gecen seneye mahsuben
Ooo yeah ooo yeah
Simdi biz bu fabri ile pransipte anlastik
....???
Siz ospina da indirime gitmezseniz biz fabriyi alacagiz
(Alala bu fabri orta saha degil mi, turkler cildirmis olmali, kalecisiz sampiyonluk sonrasi, orta sahadan kaleye adam koyup deneyecekler)
Yok yok ben ister gormek siz oynamak fabri kalede
Tfenk yu

Çevrimdışı cursedofdragon

Sagda nasil yigilma anlamadim ben? Sol ayakli kanat oyuncumuz yok sadece Quaresma var orada orta falan aciyor doye koyduk :D

aras var :D

Çevrimdışı mylife1903

pascal her daim fit her gece çalışıyormuş hiç kasık fıtıgı olmamış :bandit:

bu arada yeni avatarını gördüm ve irkildim, içime bi titreme girdi...
Abi zaten forma numarasi pascalin sadece forma numrasi degilmis

Çevrimdışı onurturan

Siyaset Bilimine Giriş - 101
Kenan Evren bile kullandi bu argümani bize cok görme.. hem biz masumuz ozaman gelmesin diye oyle dedik simdi basimizin ustunde yeri var. Adamdir kendisi pirlanta gibi cocuktur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı halvetifarazi

2 sene once pektemek ile sozlesme yenilenmesin diye bi tarafimizi yirttik. Adam paso sakat oynamiyor ve maasi giderek artacak. Gitmem diyor. Neden gitsin biri bana yattigim yerden 1.4m€ verse ben de gitmem. Ve isin garibi hakli zerre sucu yok bu adamla sozlesme imzalarsan adam gitmez. Pektemek'e bundan sonra zerre laf etmem. Tek suclu sozlesme uzatan yonetim.

Ayni sey tolga da olacak. Ayaginin altindan topu kacirmaya devam edecek. Takimin kupadan elenmesine sebep olacak. Yine kacacak derbi maclara cikmayi gozu yemeycek. Belki takimi sampiyonluktan edecek. Ve ben tolgaya degil onu takimda kalmasi gerektigini iddia edenlere soZlesme imzalayanlara donup bakacagim bakalim ne diyecekler tolgaya laf edecekler mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En az Fabri kadar bizim oyuncumuz :)
Ne oldu fabri gelmeyecek gelmeyecek herseye inanip niye ortaligi yangin yerine ceviriyonuz diyordun al aha Kapi gibi Fabri sana :s20: :s20:

Yaninda da Yillarin Tecrubesi Tol-GEA :by2:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 21:36:39 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Sezon acildi hareketlendik biraz. @AmaralGürses kosup gelmis hemen, ismail hala imzalamayinca forumu birahti sandim.

Insallah sezon acilisi yapariz bu sene uzun zamandir yapmadik, soyle doldurursunuz stadi, futbolcular anons edilir, sonra bira antreman ve hazirlik maci, istiklal marsi ve kapanis.

Çevrimdışı 38life

medya iyi algı yapıyor.sosa mızmız,paragöz hoop taraftar gözden çıkardı,güle güle  :bye:
Durum aynen bu. Herşey gelişti taraftar gelişemedi.

Çevrimdışı 38life

Ne oldu fabri gelmeyecek gelmeyecek herseye inanip niye ortaligi yangin yerine ceviriyonuz diyordun al aha Kapi gibi Fabri sana :s20: :s20:

Yaninda da Tol-GEA :by2:
Fabri Ospinadan daha iyi.

Çevrimdışı mylife1903

Yaninda da Tol-GEA :by2:
Ben bu farbiyi begendim, bacaklara bak, manken gibi cocuk, iyice medyaya servis edilsin, bayan taraftar sayimiz artar. Tolgay mesela cok tatli cocuk ama bacaklar x ulan kedi kacacak aradan, kaleci olsa hep apis arasindan yiyecek. Bak fabri reis oylemi, manken gibi cocuk. Besiktasin yeni yuzu.
Bunun neyini satsak bilemedim daha ama maskesini satabiliriz, bayanlara hitap eden beybifeys farbi maskeleri.

Çevrimdışı mylife1903

2 sene once pektemek ile sozlesme yenilenmesin diye bi tarafimizi yirttik. Adam paso sakat oynamiyor ve maasi giderek artacak. Gitmem diyor. Neden gitsin biri bana yattigim yerden 1.4m€ verse ben de gitmem. Ve isin garibi hakli zerre sucu yok bu adamla sozlesme imzalarsan adam gitmez. Pektemek'e bundan sonra zerre laf etmem. Tek suclu sozlesme uzatan yonetim.

Ayni sey tolga da olacak. Ayaginin altindan topu kacirmaya devam edecek. Takimin kupadan elenmesine sebep olacak. Yine kacacak derbi maclara cikmayi gozu yemeycek. Belki takimi sampiyonluktan edecek. Ve ben tolgaya degil onu takimda kalmasi gerektigini iddia edenlere soZlesme imzalayanlara donup bakacagim bakalim ne diyecekler tolgaya laf edecekler mi?

Ismail var daha

Çevrimdışı tangaz

Abi zaten forma numarasi pascalin sadece forma numrasi degilmis

radyoda sabahları sıksık anıyor zaten adı kobrettinmiş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Fabri Ospinadan daha iyi.

hani gelmeyecekti çok iddialıydın bu konuda  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

radyoda sabahları sıksık anıyor zaten adı kobrettinmiş  :evillol:
Ahahaha kobrettin ulan pascal, ne manyak adam. Cobracchino da olur ama cobracchino gomez giderse gelecek, mustafa bey yerine raziyim ben dunden tabii

Çevrimdışı 38life

Güldürmedi...
Kesinleşmeden önce dünyanın en kötü ve gelmeyecek olan, kesinleştikten sonra dünyanın en iyi ve iyiki gelmiş olan kalecisidir Fabri.

Çevrimdışı Bishamon

Fabrinin macini izleyen adami kaleci antrenoru yapiyorlarmis

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı 38life

hani gelmeyecekti çok iddialıydın bu konuda  :bandit:

Kesinleşmeden önce dünyanın en kötü ve gelmeyecek olan, kesinleştikten sonra dünyanın en iyi ve iyiki gelmiş olan kalecisidir Fabri.

Capraz baglari kopmus ve 1 yil top oynayamayagi belli.olan adamla tam 6 Ay evel sozlesme imzalayarak tarihe geçtik , Emegi gecenlere teşekkürler :claps:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben fabriye tolgadan 100 kat daha fazla güveniyorum..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabriye de tolgaya da güvenmiyorum

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Güldürmedi...
Bu farbi basarili olursa varya bizim basin ne haberler yapar

Bir tanesini ben gireyim

Besiktasta dil devrimi

Besiktas yonetimi yeni sezonda milan taktigi uyguluyor. Milanin avrupada firtina gibi estigi yillari inceleyen besiktas izleme komitesi(bundan sonra bik olarak gececektir) cozumu buldu. Milanin buyuk basarisinin sirri 3 tane yildiz hollandali futbolcunun, ayni dili konusmasi olarak cozuldu. Hatirlandigi gibi milan fan basten, gulit, reykart gibi hollanda milli takiminin ayni dili konusan 3 oyuncusunu transfer ederek avrupa futboluna damga vurmustu.

Besiktas senelerdir yasadigi defans problemini dil devrimi yaparak cozecek.

Bik'in yonetimi verdigi raporu basarili bulan baskan fikret orman, transferler icin gerekli yetkileri verdi. Defansin ortasinda ispanyolca konusan rodolfo(brezilya ispanyolca hahaha) alexis'in yanina yine ispanyolca konusan marcelo(haha berazilyali) ve bu ispanyolca anlasan defans oyuncularinin kaleciyle uyum sorununu ispanyolca konusan ispanyol oyuncu fabrinin transferi ile cozdu.

Ayrica son yillarda almanca konusan bir cok oyuncunun takim icinde harika bir uyum sagladigini da gore besiktas teknik heyeti bu karari destekledi.

Defans hattinin ileri ucla uyumlu olmasini ise ispanyolca konusan diger oyuncu karijma(ahaha portekiz) saglayacak.
Takimda yabanci dil bilmeyen gg, ismail ve mustafa pektemegin ise takima uyum saglayamadiklari ve kendi aralarinda bir grup olusturduklari bilgisi verildi. Uc aylik turkce kursundan sonra turkiyenin %50sinden daha iyi turkce konusan rus asilli alman oyuncu andreas beckin ise bu turkce konusanlar grubunun sozcusu olarak gorev yapacagi bildirildi.

(Küfür Yasak)₆ gazetesi

Etiketler: