2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360045 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 16:20:17 atalay ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Fabri gelmeyecek, basın, yem bla bla... Herkes çok biliyor (!)

@atalay onu bunu birak butun forumun bekledigi soruya cevap ver lutfen: fabri adam midir?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı AigleBordeaux

ne kadar bizim için iyi olsada uzuldum Tore'nin gitmesine .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

@atalay onu bunu birak butun forumun bekledigi soruya cevap ver lutfen: fabri adam midir?
pirlanta gibi cocuk
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ersoy

http://twitter.com/muharrem_acar/status/750475023371104257

İşte kaleci gibi kaleci helal olsun. :evillol: Tek umudumuz da bu adam zaten bakalım inşallah başarılı olur alındı artık diyecek bir şey yok yanılt bizi. :icool:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

İşte kaleci gibi kaleci helal olsun. :evillol: Tek umudumuz da bu adam zaten bakalım inşallah başarılı olur alındı artık diyecek bir şey yok yanılt bizi. :icool:

hazırlık maçında belli eder kendini az çok et mi balık mı :D

Çevrimdışı atalay

Oyuncular kendilerine verilen kontratları elbette hak eder. Fakat 6 yıldır katkı sunamayan ve tercih edilmeyen bir oyuncunun biraz da iş ahlakı olmalı. Bu kadarı ile yetinmemeli.

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar, şu fenerbahçe'den rahatsız olmaya başladım. Sürekli felaket senaryoları yazılıyodu, bu sezon çok kötü geçecek, kulüp batacak diye. Adamlar takır takır transfer yapıyo, ama bildiğin sağlam transferler, Valbuenayı da alacaklarmış. Nerden buluyolar bu paraları, hani ffp cezası vardı, ne oldu hiç etkilenmemişler gibi duruyo. Biz transfer yapmak için bir taraflarımızı yırtıyoruz adamlar takır takır adam alıyo moralim bozuluyo teallaam ya :s20:

para bulduklari falan yok belki yakin zamanda ilk kez sermaye olarak akillarini kullaniyorlar...

meireles, kadlec, alves, topuz, serdar kesimal, diego gibi balta oyuncularini gondererek maas konusunda bir hayli yer actilar, bu sayede imza parasi ve makul ucretlerle aciktaki oyunculari rahatlikla alabiliyorlar.

umarim biz de basarili bir transfer donemi geciririz.. gomez kalsin, kolarov gelsin o bile yeter fazlasi yanimiza kar kalsin..

Çevrimdışı onurturan

bu pektemek amerika da tatil yapmıyormuydu eşiyle NYC 5.caddeden selfiler yayınlıyordu. kasığını hangi ara sakatladı tüm sezon yatmıştı sezon sonu sakatlıgı da yoktu. bu sakatlığın tek açıklaması aç+muhafazakar türk gencinin evlilik sonrası yaşadığı kasık sakatlığı başka izahati yok. bu adamın aldıgı her nefes bize zarar  :akuma:
:D girdigi her pozisyonda sakatlanma riski üst düzey

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beşiktaşı yeşil sahada özlemişiz be :halay: :halay:

Çevrimdışı Ersoy

Aynen inşallah iyi çıkar aslında pek ümidim yok ama neyse. :busted_cop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AmaralGürses

5 nisan 1994 kararlari vardir meshur, @tangaz abi sen hatirlarsin.. et balik kurumunun kombinalarinda onemli olcuda kisitlamaya gitmisti ciller-karayalcin baskanligindaki dyp-shp koalisyonu.. aklima geliverdi bir anda alkolun etkisiyle bu mesaji okuyunca

bir de mcgregor vardi, fikret orman doneminin ilk basarili transfer operasyonudur, hazirlik maclarinda ucarak kacarak muthis kurtarislar yapmisti.. insallah yaniltmaz bizi hazirlik maclari bu sefer, son umudumuz fabri kalede artik

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen inşallah iyi çıkar aslında pek ümidim yok ama neyse. :busted_cop:

valla yalan söylemicem boyko'yu gelsin diye bende istedim ama hiç ısınamamıştım daha maç filan yapmamıştı.

Fabri'yi görünce fotoğrafta biraz bende senin gibi bi ısındım nasıl kalecilik yapar bilmiyorum sanki iyi çıkacak mış hissi veriyor bana :D

Çevrimdışı onurturan

Senol hoca kilo mu almis?
Yuzundeki hirsa bak adamin, su adam var ya offf cok hakkin yendi be senol gunes, simdi fransadan donuyor olman lazimdi.
bence daha donmezdi son maci kalmis olurdu  :busted_cop:

Çevrimdışı mehmetthedum

Sosa gerçekten gidiciyse ve üstelik 5-6 da para kazandıracaksa , edin visca kanada alınabilir mi acaba?

Töre'nin ve sosa'nın gidişi ile eksik kalacak skoru kompanse edebilir miyiz acaba? Bu vesile ile oğuzhan'ı sosa yerine 10 numaraya yazma ve tolgay'ı da sürekli oynatabilme imkanı da doğabilirdi.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903

Fabri super cocuk ya. Ucan ispanyolum benim. Hep ucuyor, durduramiyoruz efenim hep ucuyor. Insallah o bloke edemegi toplari bizde bloke eder. Insallah bozuk saatin iki sefer dogruyu gostermesi gibi olur bu fabri olayi, transferi sacmaligin daniskasi, insallah uyum saglar.
O beckin yanindaki sarisin sakalli cocuk kim, tanimadigim bir suru adam fotografta. Eslemin yan taraflarinda kepce kulakli bir cocuk var, insallah sergen gibi olur.
Tolganin pozunu anlamadim, cilgin sorular tek fotograftan

Ayrica bu futbolcular neden tekmelik takmaz antremanlarda?

Çevrimdışı Ersoy

valla yalan söylemicem boyko'yu gelsin diye bende istedim ama hiç ısınamamıştım daha maç filan yapmamıştı.

Fabri'yi görünce fotoğrafta biraz bende senin gibi bi ısındım nasıl kalecilik yapar bilmiyorum sanki iyi çıkacak mış hissi veriyor bana :D

Zaten başka kaleci almayız herhalde 1-2 sene son şansımız Fabri artık.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Sosa gerçekten gidiciyse ve üstelik 5-6 da para kazandıracaksa , edin visca kanada alınabilir mi acaba?

Töre'nin ve sosa'nın gidişi ile eksik kalacak skoru kompanse edebilir miyiz acaba? Bu vesile ile oğuzhan'ı sosa yerine 10 numaraya yazma ve tolgay'ı da sürekli oynatabilme imkanı da doğabilirdi.
Oğuzhan 10 numarada olmamalı, geride daha iyi

Çevrimdışı mylife1903

baskan sagda yigilma var diyor, almazlar viscayi. Sag iyidir bizim icin iyi, solda yigilma olaydi kotuydu....

Çevrimdışı onurturan

Fabri gelmeyecek, basın, yem bla bla... Herkes çok biliyor (!)
o zamanki konjonktür onu gerektiriyodu  :evillol:

Çevrimdışı Antitez

medya iyi algı yapıyor.sosa mızmız,paragöz hoop taraftar gözden çıkardı,güle güle  :bye:

Çevrimdışı tangaz

5 nisan 1994 kararlari vardir meshur, @tangaz abi sen hatirlarsin.. et balik kurumunun kombinalarinda onemli olcuda kisitlamaya gitmisti ciller-karayalcin baskanligindaki dyp-shp koalisyonu.. aklima geliverdi bir anda alkolun etkisiyle bu mesaji okuyunca

bir de mcgregor vardi, fikret orman doneminin ilk basarili transfer operasyonudur, hazirlik maclarinda ucarak kacarak muthis kurtarislar yapmisti.. insallah yaniltmaz bizi hazirlik maclari bu sefer, son umudumuz fabri kalede artik

@AmaralGürses  kadehimi sana kaldırıyorum dostum. 5 nisan kararlarını iyi hatırlıyorum rahmetli babam 92de emekli olmuştu emekli ikramiyesi bankada yatıyordu repoda :) 4 nisanda izmitte 2 daire alabiliyordu o parayla 5 nisanda bişeyler oldu :D 6 nisanda artık o para 1 daire ediyordu. sonra ben 94 eylülde üniversiteye başladım daire parasını 4 yılda ben yedim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Sagda nasil yigilma anlamadim ben? Sol ayakli kanat oyuncumuz yok sadece Quaresma var orada orta falan aciyor doye koyduk :D

Etiketler: