2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364016 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fransizlara, fransiz kalalim abi. Ustelik siyahi fransiz offf, bir pascal cikti iclerinden. Hic sevmem fransizlari.
Soyle turk mahallesinde oturan bir alman yok mu yahu

pascal klasman dışı nev-i şahsına münhasır biri Türk asıllı kamerunlu o  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Yaprak dökümü derken? geçen sene hiçbir katkısı olmayan futbolcular Pedro, Serdar, Günay ve Gökhan Töre gitti. Yaprak dökümü mü bu?

Ben kötü manada söylemedim Atiba gidecek deniyo sosa keyfine katılmıyo belliki ayrılmak istiyo Gomez işi net değil töre verimsiz olmasına rağmen fena oyuncu değildi bu yaprak dökümü bence sadece üzülürüm takıma vereceğim destek artar. Üzülmeyelim mi

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/firatgunayer/status/751439883265269760

:D
Dünyanın rahatlık bakımından en kolay para kazanan adamı. Yorulmadan para kazanıyor. Anlamadığım tek konu bu adam ne yapıyor da sürekli sakatlanıyor ?  :D

Çevrimdışı mrred

Dünyanın rahatlık bakımından en kolay para kazanan adamı. Yorulmadan para kazanıyor. Anlamadığım tek konu bu adam ne yapıyor da sürekli sakatlanıyor ?  :D
Kendini sakınmayı bilmiyor yanlış çalışıyor ya da vücudunu dinlemiyor uyarıları dikkate almıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Ben kötü manada söylemedim Atiba gidecek deniyo sosa keyfine katılmıyo belliki ayrılmak istiyo Gomez işi net değil töre verimsiz olmasına rağmen fena oyuncu değildi bu yaprak dökümü bence sadece üzülürüm takıma vereceğim destek artar. Üzülmeyelim mi

"Olası yaprak dökümü"

Sadece bir senaryo...

Çevrimdışı tangaz

Atiba ile ilgili daha evvel yazmıştım. profesyonel kelimesinin vücut bulmuş halidir kendisi. antrenmanda foto karesinde mutlu mesut çalıştığı görülüyor. kendisi şayet satmıyoruz dersek kontratına sadık kalacak ve performansı ile asla ali cengiz oyunlarına girmeyecek kalitede ADAMdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Librarius

Bu arada bir konuyu hep aklimizda tutmakta fayda var:

FB'nin basindaki tetikcileri gecen sezon ugradiklari hezimet ve GG transferinden sonra Besiktas uzerine oynuyor butun kozlarini...

Besiktas aleyhine cikan butun haberleri ihtiyatla ele almakta fayda var.

Ozellikle Hurriyet gazetesine dikkat edin. Hersene sinsilikle yaptiklarini bu sene alenen yapiyorlar.

Bu senenin agir favorisi olan takimimiz uzerine oynanan oyunlara tesne olmayalim, sabirla bekleyelim.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 18:57:51 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ekrembaser

"Olası yaprak dökümü"

Sadece bir senaryo...

Diyorum ya üzüldüm sadece kimseye bişey dediğim yok

Çevrimdışı 38life

Atiba ile ilgili daha evvel yazmıştım. profesyonel kelimesinin vücut bulmuş halidir kendisi. antrenmanda foto karesinde mutlu mesut çalıştığı görülüyor. kendisi şayet satmıyoruz dersek kontratına sadık kalacak ve performansı ile asla ali cengiz oyunlarına girmeyecek kalitede ADAMdır...

Aynen katılıyorum.

Ancak yine de sözleşmesinde ufak bir iyileştirme yapılmalı bence. Taraftarlar da Antrenmana katılmayacağı belli olan Gökhan Gönül pankartı açana kadar Atiba pankartı açsalardı oraya adama motivasyon olurdu...

Çevrimdışı tangaz

bu pektemek amerika da tatil yapmıyormuydu eşiyle NYC 5.caddeden selfiler yayınlıyordu. kasığını hangi ara sakatladı tüm sezon yatmıştı sezon sonu sakatlıgı da yoktu. bu sakatlığın tek açıklaması aç+muhafazakar türk gencinin evlilik sonrası yaşadığı kasık sakatlığı başka izahati yok. bu adamın aldıgı her nefes bize zarar  :akuma:

Çevrimdışı 38life

Diyorum ya üzüldüm sadece kimseye bişey dediğim yok

Ben de diyorum ki "üzülme!" Çünkü Töre dışında henüz giden kimse yok. Giderse hep birlikte oturur üzülürüz zaten :)

Çevrimdışı 38life

Şu kamp döneminde sakatlık olmasın da...

Herşey transfer değil...

Çevrimdışı 38life

Badem periscope antrenman canlı yayın beyler açın.

Çevrimdışı acan07

sosa nın maaşı
-2015-2016 sezonu; 1.550.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu; 1.600.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu; 1.650.000 avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir."

Atiba maaşı
 2015-2016 sezonunda 1 milyon Euro garanti ücreti ve 10 bin Euro maç başı ücreti,
2016-2017 sezonunda 1 milyon Euro garanti ücreti ve 10 bin Euro maç başı ücreti ödenecektir.
Futbolcu, her bir sezonda 30 resmi müsabakada ilk 11 veya sonradan oyuna girerek oynaması halinde her bir sezon için 200 bin Euro ek prime hak kazanacaktır."

mustafa pettemet maaşı
-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

yönetim filan kusura bakmasında bu maaşlar nedir yaa.atibanın maaşı çok komik  bide atiba reize konulan 30 maçlık madde ye bak.
sosa reiz in maaşta zam verilebilir seviyede.
pettemet iyi çocuk diye bu paralar veriliyosa , ben daha iyi insanım abi hemde yarı fiyatına oynarım . pettemete verilen maaşı atiba ile sosa biliyosa adamlar tabi mızmızlanır .

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/firatgunayer/status/751439883265269760

:D
Dohtor bu ne laaynnn

Biri aciklasin bu kasik fitigi nasil oluyor. Cagri da yok kim aciklayacak.
Ulan yazik gunah yemin ediyorum, su an birseyler kirmak istiyorum, bir ara bir geri caner vardi kafasinda kul tablasi kirardi ben kaffamda kapi falan kiracam su herifle sozlesme yenilendi, atibanin iki kati para alacak neredeyse. Yuh, ulan sinirden balkondan atlayacam assagi.

Ne desem yalan, baskasi adina utandim, oynamadan, hak etmeden para alan futbolcu benim gozumde erkek degildir. Hak etmedigini alana ne denir?, yahu tamam yonetim yanlis yapti verdi bir para, insanda utanma olur, gurur olur, almaz o parayi. Ersan almadi hatta yanlis hatirlamiyorsam bizim baselli delgado da sakatlaninca maasindan vazgecmisti. Senelerdir su kulubun sirtinda bir yuk.
Bunun tibbi aciklamasi parazitliktir, mutual bir durum yok burda. Kan emerek yasayan bir canli vardir, turkcesini unuttum benim kanimi emiyorsunuz mustafa bey, senelerdir. Bonservisine para, kendisine para, hastane masraflariyla iki tane okul yaptirilirdi.
Sinirden, cildirdim sunu okuyunca. Komsu geldi, kapiyi tiklatiyor, hanima kizdim falan sandi herhalde

Çevrimdışı mylife1903

pascal klasman dışı nev-i şahsına münhasır biri Türk asıllı kamerunlu o  :D
Abi pascali son zamanlarda gormedim fit mi o?
Mustafa beyin yerine alalim, daha cok katki vermez mi?
Hem ustune para verir pascal hem de formasi satilir, nasil?

Çevrimiçi sozkul

Hadi bismillah  :)

Tolgay ne kadar şişman çıkmış değil mi?

Çevrimdışı onder23

miloseviç de takımla gelmiş

Çevrimdışı Ersoy

Sakatlanmasın diye adını anmaya korktuğum futbolcular var.Kazasız belasız bir kamp dönemi geçer inşallah.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 19:14:19 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Sakatsız,kazasız bir kamp dönemi olsun inşallah.

Ven en önemlisi takviye yapalım inşallah ayrıca bu senede şampiyonuz inşallah :)

Çevrimdışı Turco

bu pektemek amerika da tatil yapmıyormuydu eşiyle NYC 5.caddeden selfiler yayınlıyordu. kasığını hangi ara sakatladı tüm sezon yatmıştı sezon sonu sakatlıgı da yoktu. bu sakatlığın tek açıklaması aç+muhafazakar türk gencinin evlilik sonrası yaşadığı kasık sakatlığı başka izahati yok. bu adamın aldıgı her nefes bize zarar  :akuma:

Gökhan Güleç bile Pektemek'ten daha fazla katkı sağladı. Bu adamın bonservisine 4 milyon euro verdik birde.

Pektemek'in sakatlığı kasık sakatlığı olmasa bile oynamadan, alın teri akıtmadan yan gelip yatarak kazandığı haram para da olabilir. Gururu olan adam istenmediğini anladığı anda çeker gider. Pektemek, Serdal Kesimal hesabı kapı gibi sözleşmem var antremana çıkarım paramı alırım diyor ve hiçbir yere gitmiyor. Aldığı parada benim hakkım varsa haram olsun.

Çevrimdışı 38life

Sakatsız,kazasız bir kamp dönemi olsun inşallah.

Ven en önemlisi takviye yapalım inşallah ayrıca bu senede şampiyonuz inşallah :)

maşallah hocam

Çevrimdışı TURKahvesi

Atiba konusunda şimdiden uyarayım
2017 Haziran sonunda bitecek sözleşmeye dikkat
ya 1 sene daha uzatsın yönetim ya da derhal iyi bir paraya satsın (satılsın derken bana sorarsanız satılmasından yana değilim ama tabiki yerini L.Leiva gibi O.Mikel gibi üst düzey oyuncularla monte etmek kaydıyla)
bütün bunları dememin sebebi yakın geçmişte yaşadığımız portekizli Fernandes olayıdır
yani biliyorsunuz sözleşmenin son senesindeki oyuncuların bitmesine son 6 ay kala istediği takımlarla görüşme hakkı tanınıyor
bu vesile ile bakacak olursak biraz endişeliyim
Atiba'nın özellikle sezonun 2.yarısındaki maçlara çıkarkenki performansı beni endişelendiriyor arkadaşlar
şimdiden önlemi alınsın diyorum
ayrıca Sosa'yı satmayın daha 30 yaşında ne yapıp edin ikna edin şunu (en azından bu sene takımda tutun seneye çin'e satın derim Sosa çin'e gider bence)

Çevrimdışı sallapati

Atiba ve sosayla 3 er yillik yeni sozlesme yapilmali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: