https://twitter.com/firatgunayer/status/751439883265269760

Dohtor bu ne laaynnn
Biri aciklasin bu kasik fitigi nasil oluyor. Cagri da yok kim aciklayacak.
Ulan yazik gunah yemin ediyorum, su an birseyler kirmak istiyorum, bir ara bir geri caner vardi kafasinda kul tablasi kirardi ben kaffamda kapi falan kiracam su herifle sozlesme yenilendi, atibanin iki kati para alacak neredeyse. Yuh, ulan sinirden balkondan atlayacam assagi.
Ne desem yalan, baskasi adina utandim, oynamadan, hak etmeden para alan futbolcu benim gozumde erkek degildir. Hak etmedigini alana ne denir?, yahu tamam yonetim yanlis yapti verdi bir para, insanda utanma olur, gurur olur, almaz o parayi. Ersan almadi hatta yanlis hatirlamiyorsam bizim baselli delgado da sakatlaninca maasindan vazgecmisti. Senelerdir su kulubun sirtinda bir yuk.
Bunun tibbi aciklamasi parazitliktir, mutual bir durum yok burda. Kan emerek yasayan bir canli vardir, turkcesini unuttum benim kanimi emiyorsunuz mustafa bey, senelerdir. Bonservisine para, kendisine para, hastane masraflariyla iki tane okul yaptirilirdi.
Sinirden, cildirdim sunu okuyunca. Komsu geldi, kapiyi tiklatiyor, hanima kizdim falan sandi herhalde