2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368057 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

paraya ihtiyac var bonservisi elinde olan lassana diarra yada şuan klüpsüz olan miguel veloso daha mantıklı.

diarra en iyisi gibi durmakla birlikte sorun çıkarabilir bizde biraz burnu büyük fransız havası var gibi hissettiriyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Simdi Töre'den nekadar alacagiz?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Turco

brezilyalılar bu kapsamda değildirler adamlar için bukalemun gibiler tüm dünyada yaşayabilirler die deyim bile var ki zaten dünyadaki her ligde brezilyalı binlerce oyuncu var...

Brezilyalılarda bu kapsamda ama parayı çok seviyor (Hakaret Yasak)₅  :) Brezilyalı oyuncular kadar paragözünü göremezsiniz.

İyi para verirsen Işid liginde bile oynarlar, onlar için önemli olan para.

Çevrimdışı tangaz

Simdi Töre'den nekadar alacagiz?

bu soru halen gizemini koruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

diarra en iyisi gibi durmakla birlikte sorun çıkarabilir bizde biraz burnu büyük fransız havası var gibi hissettiriyor.

oyuncuyu tanımadan nasıl böyle bir kanıya vardın abi :)

Atiba'dan 3-4 milyon € ne gelirse onu başka bir yerde değerlendirmek lazım yoksa aldığımız parayı obi mikel'e lucas'a yatarınca çok birşey değişmemiş olucak daha kötü olucak hatta mevcut kadroyu bozmuş oluyoruz atiba gibi bir oyuncuyu kaybetmiş oluyoruz.

Hiç değilse atiba'nın yerine bonservisi elinde olan diarra yada free miguel veloso ile doldurursak atiba'dan gelen parayı gomez'in bonservisine stoper'e filan harcayabiliriz :)

Çevrimiçi Samet Ç

neden ?
Aslında Şenol hoca 4-1-4-1 oynatıyor takımı her ne kadar 4-2-3-1 oynatıyor gibi gözükse de. Veloso tek ön liberolu sistemde Atiba'nın işini görmez. Veloso'yu alırsan ya oyun formasyonunu değiştireceksin yada aynı oyun formasyonunda oynaman için yanına Atiba veya Topal tarzı bir oyuncu daha alacaksın. Elde bunu yapabilecek para olmadığına göre mecburen formasyonu değiştireceksin 4-3-3 oynamaya başlayacaksın bunun içinde elinde skor gücü yüksek kanat oyuncuları olacak bunlarda olmadığını göre Veloso hiçbir işimize yaramaz.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 17:32:16 Samet Ç ]

Çevrimdışı tangaz

atibanın yerine alınabilecek en ideal adam bence mile jedinak

Çevrimdışı OrhanAker

Diarra rusya ya gitmedimi :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Marsilya ile sözleşme imzaladı.

bonservisi elinde marsilyada oynuyor kendi resmi hesabından beni isteyen klüp olursa gidebilirim dedi klubü ile bir bağlantısı yok yani.

Çevrimdışı tangaz

oyuncuyu tanımadan nasıl böyle bir kanıya vardın abi :)

Atiba'dan 3-4 milyon € ne gelirse onu başka bir yerde değerlendirmek lazım yoksa aldığımız parayı obi mikel'e lucas'a yatarınca çok birşey değişmemiş olucak daha kötü olucak hatta mevcut kadroyu bozmuş oluyoruz atiba gibi bir oyuncuyu kaybetmiş oluyoruz.

Hiç değilse atiba'nın yerine bonservisi elinde olan diarra yada free miguel veloso ile doldurursak atiba'dan gelen parayı gomez'in bonservisine stoper'e filan harcayabiliriz :)

mantığın tümüyle doğru ve katılıyorum. diarra ve diğer fransızlar hele de milli düzeyde iseler çok ukaladırlar bu salt futbolcu kimliğinde değil genel insan profilinde de böyledir. bizim ligde tutunacakları yegane yer cincondur onlarda zaten yarı fransız. mesela şöyle bir bilgi paylaşayım Türk öğrencilerin yurt dışında en zorlandığı ülke fransadır. fransızlar zordur...

Çevrimiçi Samet Ç

bonservisi elinde marsilyada oynuyor kendi resmi hesabından beni isteyen klüp olursa gidebilirim dedi klubü ile bir bağlantısı yok yani.
www.transfermarkt.com.tr/lassana-diarra/profil/spieler/23914

Aslında Şenol hoca 4-1-4-1 oynatıyor takımı her ne kadar 4-2-3-1 oynatıyor gibi gözükse de. Veloso tek ön liberolu sistemde Atiba'nın işini görmez. Veloso'yu alırsan ya oyun formasyonunu değiştireceksin yada aynı oyun formasyonunda oynaman için yanına Atiba veya Topal tarzı bir oyuncu daha alacaksın. Elde bunu yapabilecek para olmadığına göre mecburen formasyonu değiştireceksin 4-3-3 oynamaya başlayacaksın bunun içinde elinde skor gücü yüksek kanat oyuncuları olacak bunlarda olmadığını göre Veloso hiçbir işimize yaramaz.

ben katılmıyorum sana samet bence rahatlıkla görebilir Türkiye liginden bahsediyoruz.

Şampiyonlar liginde zaten mevcut kadroyu bozmassak bile atiba-oğuzhan-sosa 3'lüsü ile oynamayız. :)

www.transfermarkt.com.tr/lassana-diarra/profil/spieler/23914

kardeşim bunu atmana gerek yok bizim forumda'da paylaşıldı kendi hesabından resmi evrak attı marsilyada oynuyor ancak istediği zaman ayrılabilir.

Öyle bir maddesi varmış.

Çevrimiçi Samet Ç

ben katılmıyorum sana samet bence rahatlıkla görebilir Türkiye liginden bahsediyoruz.

Şampiyonlar liginde zaten mevcut kadroyu bozmassak bile atiba-oğuzhan-sosa 3'lüsü ile oynamayız. :)
Atiba zaten Cl'de iş görmez o yüzden gitmesi beni üzmez buradakiler biraz duygusal davranıyorlar Atiba konusu geçince. Cl için o bölgeye daha dinamik, fizikli ve top rakibin ayağında iken topa karşı daha sert oynayabilen bir oyuncu lazım. Ama Veloso bu oyun formasyonuna uymaz.

Çevrimdışı mylife1903

mantığın tümüyle doğru ve katılıyorum. diarra ve diğer fransızlar hele de milli düzeyde iseler çok ukaladırlar bu salt futbolcu kimliğinde değil genel insan profilinde de böyledir. bizim ligde tutunacakları yegane yer cincondur onlarda zaten yarı fransız. mesela şöyle bir bilgi paylaşayım Türk öğrencilerin yurt dışında en zorlandığı ülke fransadır. fransızlar zordur...
Fransizlara, fransiz kalalim abi. Ustelik siyahi fransiz offf, bir pascal cikti iclerinden. Hic sevmem fransizlari.
Soyle turk mahallesinde oturan bir alman yok mu yahu

Çevrimiçi Samet Ç

kardeşim bunu atmana gerek yok bizim forumda'da paylaşıldı kendi hesabından resmi evrak attı marsilyada oynuyor ancak istediği zaman ayrılabilir.

Öyle bir maddesi varmış.
Bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.  :)

Çevrimdışı MrtBlgc

Las Diarra Spartak Moskova'ya gitmedi mi ya?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Töreden kira olarak en kötü senaryo 3 milyon euro
en iyi senaryo 5 milyon pound - satış olursa bu meblag genel ücretten düşülecek.

ben 3milyon euro ya yakınım ,dün bunun Beşiktaş açısından Töreye ödenmeyecek yıllığı ustune koydugunuzda 4,5milyon eurodan fazla olup
1 yıl sonra donse bile Beşiktaşın karlı oldugu gorusundeyim

saygılar

Las Diarra Spartak Moskova'ya gitmedi mi ya?

gitmedi gitmedi :D

Adamlar duruyor işte veloso,diarra birisi bizi alın diyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

10 dakika sonra antrenman başlıyor. Nerde yayınlanır acep?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

1.ci senaryo

Töre'den 3 milyon € gelse.
Atiba'dan 3.5 milyon €gelse.
6.5 milyon € yapıyor.

6 milyon € harcıyabilecek olduğumuz para var UEFA'nın belirlediği.
1.2 milyon € marcelo'ya gitti.
4.8 milyon €kaldı.

6.5+4.8= 11.3 milyon €.
3.5 milyon € kolarov desek.
7.8 milyon € kalıyor.

7.8 milyon € ile 1 stoper 1 ön libero Gomez'in bonservis parası)

2.ci senaryo

Gökhan Töre 3 milyon € gelse.

6 milyon € harcıyabilecek olduğumuz para var UEFA'nın belirlediği.
1.2 milyon € marcelo'ya gitti.
4.8 milyon €kaldı.

4.8+3=7.8 milyon €
7.8 milyon €'ya (1 sol bek,1 stoper,Gomez'in bonservisi)

Neden transfer yapamadığımızın cevabı : Paramız yok :)

İyi senaryo gomez'inde satılması ve 7 milyon € gibi para gelmesi mevcut kadronun korunması.

1 Solbek (kolarov)
1 stoper (Gustavo Gomez)
1 Forvet Kiralık (Falcao) yada 1 forvete satın alma (Balotelli)

Çevrimdışı MrtBlgc

gitmedi gitmedi :D

Adamlar duruyor işte veloso,diarra birisi bizi alın diyor :D  :evillol:
Yalnız Las'ı alacak kulüp cezasını ödenek zorunda falan diye bir şey okumuştum. O da 10 mil euro mu ne?  Doğru mu?

Yalnız Las'ı alacak kulüp cezasını ödenek zorunda falan diye bir şey okumuştum. O da 10 mil euro mu ne?  Doğru mu?

onu bilmiyorum.

Etiketler: