2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369146 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

mobilyacı kim?
bişey var bu transferin altında ama nedir? önceden şartlı imza atmış olabilirsin ama 1 milyon cezayı ödemek şu sözleşmeden daha iyi olabilirdi ama ben ben inanmıyorum, inanmak istemiyoruym senelik 1.500 verdiğimize.

atakan kurt isimli bir tv muhabiri vardı ligtv.de o arkadaş şimdi mobilyacılık yapıyormuş birde halısaha açmış işyerlerinin reklamını yapmak için bizim taraftarı kullanıyor işte  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MrtBlgc

Ben bir tek Cihan Lazoğlu'nun takip ediyorum o da her dakika öyle duyum paylaşmıyor net bir şey varsa paylaşıyor.
Tamam onu da takipe alayım o zaman..
Https deki s'yi kaldır hocam tweet gözüksün :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Sosa Fikret Orman'la görüşecek kararını görüşmeden sonra verecekmiş @tangaz :D Başkan nerde?  Bodrum'da değil mi? :D Tamamdır o zaman o iş, aklını alır kesin Sosanın, sıkıntı yok...  Haber Övünç Özdem'in bu arada..

ANÇ ile görüşseydi zam alırdı, başkanla görüşecekse indirime gidebilir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

mobilyacı kim?
bişey var bu transferin altında ama nedir? önceden şartlı imza atmış olabilirsin ama 1 milyon cezayı ödemek şu sözleşmeden daha iyi olabilirdi ama ben ben inanmıyorum, inanmak istemiyoruym senelik 1.500 verdiğimize.
Atakan kurt mobilyacı denilen.. Fabri için menejerlikmi napmış.. İnş doğru değildir

Çevrimdışı xenos

https://twitter.com/ovuncozdem/status/751411824852082688

:akuma: 458 italia'dan f12 berlinettaya terfi etmiş ne diyelim güle güle kullansın, kendinden beklenen performansın aksine yüzümü kara çıkartır umarım...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Alıntı yapılan: Samet Ç - Bugün, 16:51:52
http://twitter.com/ovuncozdem/status/751411824852082688

Daha basit:

http://
ya da
https://

komple kaldır  :ok:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ripley

arasın tekniği ve zekası gökhan töreden daha ileri düzeyde, bu çocuk form tutana kadar sabretmek lazim zira  maç eksiği var ama temposunu bulduğunda ligin yıldızlarından biri olur mesela geçen seneki sosa veya oğuzhan performansını yakalar.

Çevrimiçi Samet Ç

Alıntı yapılan: Samet Ç - Bugün, 16:51:52
http://twitter.com/ovuncozdem/status/751411824852082688

Daha basit:

http://
ya da
https://

komple kaldır  :ok:
Denedim hepsini twitte sıkıntı var.

Çevrimiçi Samet Ç

yaşlı adam gönderip yerine yaşlı mı alıcaz :)
Atiba 33 yaşında bunlar 30-31 daha gençler işte  :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba 33 yaşında bunlar 30-31 daha gençler işte  :D

29 luk lucas'ı alırız almamız lazım o lazım :D

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Pektemek'in sözleşmesi bitse de şu Bertrand Traore'yi alsak.

http://www.transfermarkt.com.tr/bertrand-traore/profil/spieler/131996

Çevrimdışı tangaz

29 luk lucas'ı alırız almamız lazım o lazım :D

obi mikel  :bandit:

Çevrimdışı Turco

Zaten araya nifak sokan yenge! Arjantin'de kalmış o galiba :D birisi demişti, adam İstanbul'dan 3 bavul gitti 1 sırt çantasıyla döndü, ne iş diye :D

Araya nifak sokan yenge değil güney amerikalıların hepsi böyle. Çok farklı kültüre sahip oldukları için kendi ülkelerinin dışında başka ülkelere uyum sağlayamıyorlar.

Pato, Adriano, Kaka, Robinho, Tevez, Riquelme, Humberto Souza, Teofilo Gutierrez vs daha çok örnek veririm.

Mesela Tevez Juventus'dan ayrıldı Boca'ya döndü. İsteseydi Çin'e gider dünya para kaldırırdı. Veya Avrupa'da büyük bi kulübe gider yine dünya para kazanırdı. Adam Juventus'dan kazandığının onda birine Boca'yla anlaştı. Keza Riquelme de aynısını yaptı.

Bu adamlar kendi ülkelerinin dışına pek çıkmak istemiyorlar, çıksalar bile uyum sağlayamıyorlar. Sosa Estudiantes'e dönse bizden aldığı paranın yarısını zor alır ama adam ülkesine dönmek istiyor sebebi uyum sağlayamaması.

Çevrimdışı tangaz

Araya nifak sokan yenge değil güney amerikalıların hepsi böyle. Çok farklı kültüre sahip oldukları için kendi ülkelerinin dışında başka ülkelere uyum sağlayamıyorlar.

Pato, Adriano, Kaka, Robinho, Tevez, Riquelme, Humberto Souza, Teofilo Gutierrez vs daha çok örnek veririm.

Mesela Tevez Juventus'dan ayrıldı Boca'ya döndü. İsteseydi Çin'e gider dünya para kaldırırdı. Veya Avrupa'da büyük bi kulübe gider yine dünya para kazanırdı. Adam Juventus'dan kazandığının onda birine Boca'yla anlaştı. Keza Riquelme de aynısını yaptı.

Bu adamlar kendi ülkelerinin dışına pek çıkmak istemiyorlar, çıksalar bile uyum sağlayamıyorlar. Sosa Estudiantes'e dönse bizden aldığı paranın yarısını zor alır ama adam ülkesine dönmek istiyor sebebi uyum sağlayamaması.

brezilyalılar bu kapsamda değildirler adamlar için bukalemun gibiler tüm dünyada yaşayabilirler die deyim bile var ki zaten dünyadaki her ligde brezilyalı binlerce oyuncu var...

Çevrimiçi Samet Ç

Brezilyalılar genellikle ya aptallığından beter durumlara düşüyorlar ya da yanlış tercihlerden ama Arjantinliler dediğin gibi uyum konusunda sıkıntı yaşıyorlar.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 17:20:51 Samet Ç ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Biliyorum hocam yenge kısmı @tangaz ile aramızdaki geyik, bir önceki yazdığım entry'de ben de senin söylediğin şeylere benzer şeyler söyledim.

Çevrimdışı tangaz

Biliyorum hocam yenge kısmı @tangaz ile aramızdaki geyik, bir önceki yazdığım entry'de ben de senin söylediğin şeylere benzer şeyler söyledim.

ben ciddiydim yahuu ne geyiği  :bandit:

Atiba Giderse yerine Alabilceğimiz oyuncular ;

John Obi Mikel
Lucas Leiva
Lassana Diarra (Bonservisi Elinde)
Miguel Veloso (free - Klüpsüz)

Burda en mantıklısı miguel veloso olur herhalde :)

Atibadan gelicek olan 4-5 milyon € ne kadarsa işte o para ile de stoper filan bakarız :)

Çevrimiçi Samet Ç

John Obi Mikel
Lucas Leiva

Atibadan gelicek olan 4-5 milyon € ne kadarsa işte o para ile de stoper filan bakarız :)
Veloso olmaz komple oyun formatını değiştirmen lazım Veloso'yu alırsan. 4-3-3 oynaman lazım bunu yapabilecek kanat forvetleri yok takımda.

obi mikel  :bandit:

paraya ihtiyac var bonservisi elinde olan lassana diarra yada şuan klüpsüz olan miguel veloso daha mantıklı.

Çevrimdışı tangaz

John Obi Mikel
Lucas Leiva

veloso monaco ile antlaşmamışmıydı  :alala:

Veloso olmaz komple oyun formatını değiştirmen lazım Veloso'yu alırsan. 4-3-3 oynaman lazım bunu yapabilecek kanat forvetleri yok takımda.

neden ?

Etiketler: