Geçen sezonki kanatlarımızı bi inceleyelim.
Olcay 41 maçta 2456 dakika oynayıp 5 gol 6 asist yapmış. Bu 5 gol 6 asisti de 33 maçta ligde yapmış Avrupa veya kupada birşey yapmamış.
Töre 35 maçta 2164 dakika oynayıp 6 gol 9 asist yapmış. Ligde 24 maçta 4 gol 7 asist, Avrupa' da 5 maçta 1 gol, kupada da 6 maçta 1 gol 2 asist.
Quaresma 37 maçta 2421 dakika oynayıp 5 gol 8 asist yapmış. Ligde 26 maçta 4 gol 6 asist, Avrupa' da 6 maçta 1 gol 2 asist, kupada 5 maç bişey yapmamış.
Kerim Frei 37 maçta 1519 dakika oynayıp 5 gol 5 asist yapmış. Ligde 23 maçta 4 gol 3 asist, kupada 9 maçta 1 gol 2 asist, Avrupa' da 5 maçta birşey yapmamış.
Bu performansa bakarsak en iyisi Töre. 15 gole direkt katkısı var 11 i ligde. Quaresma geçen sezon böyle oynadı ama bu sezon da oynayabilecek mi bir yaş daha yaşlanmış olacak. Olcay ne yapacağı muamma zaten 11 gole direkt katkısı var kötü değil ama 15 den aşağı bırakmaması lazım. Töre' nin gidişiyle Kerim bence daha çok süre bulacak 23 maçta 712 dakika oynamış maç başına 30 dakika ortalama yapar. Çok az bi süre.
Ben bu sezon Kerim' den bir sürpriz bekliyorum. Zaten Quaresma ve Olcay yeteri kadar süre alıyor. O yüzden Kerim ve Aras Töre' nin açığını kapatmalılar. Ben Kerim' e inanıyorum şahsen çok yetenekli sadece biraz kafasını kaldırarak oynasa çok çok daha fazla pozisyon yaratacak. Şenol Hocam' da geliştirecektir inşallah.