2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372526 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim takım başladı mı çalışmaya :)

Gökhan Töre:

"Beşiktaş'tan ayrılırsam kulübüme para kazandıracağım demiştim. İnşallah satın alma opsiyonu da devreye girecek.
Beşiktaş'a para kazandıracak olmaktan gururluyum bu formayı her zaman şerefimle giydim herkes hakkını helal etsin."

Kaynak ?

Çevrimdışı brkntcnr

Geçen sezonki kanatlarımızı bi inceleyelim.

Olcay 41 maçta 2456 dakika oynayıp 5 gol 6 asist yapmış. Bu 5 gol 6 asisti de 33 maçta ligde yapmış Avrupa veya kupada birşey yapmamış.

Töre 35 maçta 2164 dakika oynayıp 6 gol 9 asist yapmış. Ligde 24 maçta 4 gol 7 asist, Avrupa' da 5 maçta 1 gol, kupada da 6 maçta 1 gol 2 asist.

Quaresma 37 maçta 2421 dakika oynayıp 5 gol 8 asist yapmış. Ligde 26 maçta 4 gol 6 asist, Avrupa' da 6 maçta 1 gol 2 asist, kupada 5 maç bişey yapmamış.

Kerim Frei 37 maçta 1519 dakika oynayıp 5 gol 5 asist yapmış. Ligde 23 maçta 4 gol 3 asist, kupada 9 maçta 1 gol 2 asist, Avrupa' da 5 maçta birşey yapmamış.

Bu performansa bakarsak en iyisi Töre. 15 gole direkt katkısı var 11 i ligde. Quaresma geçen sezon böyle oynadı ama bu sezon da oynayabilecek mi bir yaş daha yaşlanmış olacak. Olcay ne yapacağı muamma zaten 11 gole direkt katkısı var kötü değil ama 15 den aşağı bırakmaması lazım. Töre' nin gidişiyle Kerim bence daha çok süre bulacak 23 maçta 712 dakika oynamış maç başına 30 dakika ortalama yapar. Çok az bi süre.

Ben bu sezon Kerim' den bir sürpriz bekliyorum. Zaten Quaresma ve Olcay yeteri kadar süre alıyor. O yüzden Kerim ve Aras Töre' nin açığını kapatmalılar. Ben Kerim' e inanıyorum şahsen çok yetenekli sadece biraz kafasını kaldırarak oynasa çok çok daha fazla pozisyon yaratacak. Şenol Hocam' da geliştirecektir inşallah.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı o2bucak

Geçen sezonki kanatlarımızı bi inceleyelim.

Olcay 41 maçta 2456 dakika oynayıp 5 gol 6 asist yapmış. Bu 5 gol 6 asisti de 33 maçta ligde yapmış Avrupa veya kupada birşey yapmamış.

Töre 35 maçta 2164 dakika oynayıp 6 gol 9 asist yapmış. Ligde 24 maçta 4 gol 7 asist, Avrupa' da 5 maçta 1 gol, kupada da 6 maçta 1 gol 2 asist.

Quaresma 37 maçta 2421 dakika oynayıp 5 gol 8 asist yapmış. Ligde 26 maçta 4 gol 6 asist, Avrupa' da 6 maçta 1 gol 2 asist, kupada 5 maç bişey yapmamış.

Kerim Frei 37 maçta 1519 dakika oynayıp 5 gol 5 asist yapmış. Ligde 23 maçta 4 gol 3 asist, kupada 9 maçta 1 gol 2 asist, Avrupa' da 5 maçta birşey yapmamış.

Bu performansa bakarsak en iyisi Töre. 15 gole direkt katkısı var 11 i ligde. Quaresma geçen sezon böyle oynadı ama bu sezon da oynayabilecek mi bir yaş daha yaşlanmış olacak. Olcay ne yapacağı muamma zaten 11 gole direkt katkısı var kötü değil ama 15 den aşağı bırakmaması lazım. Töre' nin gidişiyle Kerim bence daha çok süre bulacak 23 maçta 712 dakika oynamış maç başına 30 dakika ortalama yapar. Çok az bi süre.

Ben bu sezon Kerim' den bir sürpriz bekliyorum. Zaten Quaresma ve Olcay yeteri kadar süre alıyor. O yüzden Kerim ve Aras Töre' nin açığını kapatmalılar. Ben Kerim' e inanıyorum şahsen çok yetenekli sadece biraz kafasını kaldırarak oynasa çok çok daha fazla pozisyon yaratacak. Şenol Hocam' da geliştirecektir inşallah.

Verdiğin istatistiklerde mesela Kerim 37 maç oynamış gözüküyor ama 90 Dakika üzerinden değerlendirsen 16 maçlık süre anca almış.

İstatistikleri bence aldıkları dakika başına ölçmek te gerekir mesela Kupa maçında Q17 kaç dakika oynadı 5 maç toplan 90 dakika var mıacaba?

Çevrimdışı brkntcnr

Verdiğin istatistiklerde mesela Kerim 37 maç oynamış gözüküyor ama 90 Dakika üzerinden değerlendirsen 16 maçlık süre anca almış.

İstatistikleri bence aldıkları dakika başına ölçmek te gerekir mesela Kupa maçında Q17 kaç dakika oynadı 5 maç toplan 90 dakika var mıacaba?
Zaten genelini dakika olarak verdim ama kulvar kulvar da verebilirim farketmez.

Quaresma kupada 300 dakika Avrupa' da 416.
Kerim kupada 617 dakika Avrupa' da 130.
Olcay kupada 252 dakika Avrupa' da 122.
Töre de kupada 344 Avrupa' da 365.

Çevrimdışı o2bucak

Zaten genelini dakika olarak verdim ama kulvar kulvar da verebilirim farketmez.

Quaresma kupada 300 dakika Avrupa' da 416.
Kerim kupada 617 dakika Avrupa' da 130.
Olcay kupada 252 dakika Avrupa' da 122.
Töre de kupada 344 Avrupa' da 365.

Bu kadar istatistiği nerden buluyorsun acaba ??? :D :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bu kadar istatistiği nerden buluyorsun acaba ??? :D :D
Transfermarkt  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı brkntcnr

Sıkıntı yooook  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Sıkıntı yooook  :evillol: :evillol: :evillol:

Bazen bir yıldız yaratmak için güvenmek ve risk almak gerekir. Tabii ki Kulübün ana menfaatlerini hiçe saymayacak şekilde...

Kerim kesinlikle ortalama bir futbolcu değil. Çok iyi olduğu ve çok kötü olduğu yönleri var. Kötü olduğu yönlerini orta seviyeye bile çekse yeterli. Fark yaratır...

Çevrimdışı LuceGel

A.N.Çebi:Milan Sosayla ilgileniyor ama son kararımız kesinlikle satmıyoruz. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

A.N.Çebi:Milan Sosayla ilgileniyor ama son kararımız kesinlikle satmıyoruz. :ok:

Abi en son Töre kiralık gitmeyecek dendi. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

A.N.Çebi:Oyuncuyla oturup konuşacağız(Maaş iyileştirme yapılacak sanırım çok sevindim Sosanın yerini doldurmamız çok zor olur bu senede mutlaka oynamalı)  :bandit:

Çevrimiçi Kapkarakartal

A.N.Çebi:Oyuncuyla oturup konuşacağız(Maaş iyileştirme yapılacak sanırım çok sevindim Sosanın yerini doldurmamız çok zor olur bu senede mutlaka oynamalı)  :bandit:

Nerde konuşuyor hocam şuan televizyonda mı ANÇ?

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa niye Bodrum'da şimdi? Bu adam dün İstanbul'a gelmedi mi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Bazen bir yıldız yaratmak için güvenmek ve risk almak gerekir. Tabii ki Kulübün ana menfaatlerini hiçe saymayacak şekilde...

Kerim kesinlikle ortalama bir futbolcu değil. Çok iyi olduğu ve çok kötü olduğu yönleri var. Kötü olduğu yönlerini orta seviyeye bile çekse yeterli. Fark yaratır...
Biraz kafasını kaldırsa, basit oynasa ve şutlarını geliştirse Töre' den daha iyi oyuncu olur net.

Çevrimdışı tangaz

Sosa niye Bodrum'da şimdi? Bu adam dün İstanbul'a gelmedi mi?

sözleşme iyileştirmesi istiyorduya bodrumda rakı+balık+küçük bir kaçamak = new contract  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Nerde konuşuyor hocam şuan televizyonda mı ANÇ?
Radyosporda konuşmuş.

Gelecek sene kanatlar'ımız.

Ricardo Quaresma

Kerim Frei

Aras Özbiliz

Olcay Şahan

Çevrimdışı MrtBlgc

sözleşme iyileştirmesi istiyorduya bodrumda rakı+balık+küçük bir kaçamak = new contract  :evillol:
Aynen!  Benim de aklıma gelmedi değil :D Kesin bizim bir yönetici Bodrum'daki evine Sosayı ve eşini davet etmiştir :D biraz tatil havası biraz alkol hop! Sosacım sen bizim canımız ciğerimizsin.. Ertesi gün bir bakmışız ki Sosa sözleşmeyi uzatmış :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu haber doğruysa borçlar falan kapanmaz.. Şu mobilyacıyada verdiksek bu paraları haram olsun  ne diyelim.. Şöylede bi gerçek var Bu haberi Hiçbir zaman öğrenemiyeceğiz kap'a bildirim yapılmadığından ( karar alınmıştı belli miktara kadar söylenmiyor istedikleri miktarı söylüyorlar)

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 16:35:05 Uğur Uğurlu ]

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa kalmalı. Adamın zam istemesi de normal maaşını 1.9-2 milyon yaparlarsa kalır.  Sonuçta bu takımda maça çıkmadan 1.7 milyon alan adam var böyle bir saçmalık olunca aslan 1.7 milyondan az alan her oyuncunun zam istemeye hakkı var. Ayrıca rakiplerde kendi pozisyonunda oynayıp hiçbir şey yapmayan oyuncular Sosa'nın aldığı paranın iki katını alıyorlar.

Çevrimdışı Ersoy

Bu haber doğruysa borçlar falan kapanmaz.. Şu mobilyacıyada verdiksek bu paraları haram olsun .. Bu haberi Hiçbir zaman öğrenemiyeceğiz kap'a bildirim yapılmadığından

Gördüğünüz her duyumcuya inanmayın.Hele bunun gibi kolpacılara hiç inanmayın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu haber doğruysa borçlar falan kapanmaz.. Şu mobilyacıyada verdiksek bu paraları haram olsun  ne diyelim.. Şöylede bi gerçek var Bu haberi Hiçbir zaman öğrenemiyeceğiz kap'a bildirim yapılmadığından

Etiketler: