2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372299 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fener'in toplama olmayan tek bölgesi savunmaydı . Bu sene sağ olsunlar oraya da el attılar, kadro mühendisliğini doğru yapmadan yeterince araştırmaksızın isim üzerinden transfer yaptılar . Bunu yaparken aynı zamanda batıyorlar da.
Beşiktaş'ın önünü açmak için gerekli hamleleri yaptı iki renkli takım. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır .Şampiyonluğu kaçıncı haftada ilan edeceğimiz  özellikle savunma bölgesine yapılacak transferlere bağlı.

dün akşam almanya maçı gösterdi ki golcü olmadı mı gerisi hikaye, Gomez kalırsa defansa yapılan GG takviyesi üzerine kolarov da gelirse ve rodolfo+marcelo+omeruo+Bay X ile birlikte bence iyi bir defans hattı kurulur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

içimden bir ses Aras çok ciddi katkı verecek diyor. 10+ gol atacak bence  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa gitmemeli.. En azından bu sene de kalmalı. Şampiyon kadro muhafaza edilmeli ki 15. Şampiyonluk için 7 sene daha beklemeyelim. Satılacaksa da öyle 3e 5e değil 9-10'a falan satılmalı. Yok satılmıyorsa sözleşmesinde iyileştirilme yapılsın. Yapılmalı da zaten..Yalnız Arjantin insanı çok kırılgan ve gerçekten de terör vb gibi şeylerden oldukça korkuyorlar. Karısı daha yeni çocuk yaptı ve sürekli haber kanallarında intihar saldırıları görmekten sıkılmış olabilir. Fakat Sosa satılırsa eğer işimiz zor çünkü onun yerini doldurabilecek oyuncu çok az. Yani bizim alış gücümüz doğrultusunda söylüyorum bunu. Ligin ikinci yarısı efsane bir performans göstermişti.. Çok büyük iz bıraktı bende..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı amed.yasa

içimden bir ses Aras çok ciddi katkı verecek diyor. 10+ gol atacak bence  :bandit:

abi aras konusunda seninle aynı fikirde olmakla beraber kerim'in de kritik eşiği bu sezon aşacağını düşünüyorum
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı sallapati

Pedro Franco o yavaşlıkla sadece golf oynar  :D

Çevrimdışı Ersoy

Abi 10+ gol ne ya yapamaz imkanı yok. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Arasla ilgili olarak fazla beklentiye girmeyin derim. Olcay ve q7 den firsat kalirsa oynayacaktir. Buyuk bir patlama beklemiyorum açıkçası. Umarim yaniltir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Onur Küçük

• Ziyaretçi

dün akşam almanya maçı gösterdi ki golcü olmadı mı gerisi hikaye, Gomez kalırsa defansa yapılan GG takviyesi üzerine kolarov da gelirse ve rodolfo+marcelo+omeruo+Bay X ile birlikte bence iyi bir defans hattı kurulur.
Kolarov gelirse burada hocaya büyük iş düşecek. Kolarov'un takım içindeki rolünü çok iyi belirlemeli hoca. GG de sadece algı ile alakalı değil transferi. Hoca fiziksel , mental olarak GG'yi hazır hale getirecektir . Gerek GG gerek Kolarov doğru kullanıldığında sistemimizde verimli olabilecek 2 oyuncu. GG'nin önünde hoca Aras'ı hazır hale getirebilirse çok iyi ikili olabileceklerini düşünüyorum . Keza Kolarov'un önünde Olcay'ın bulunması ayrı bir avantaj. GG iyi düşünülerek , hesap edilerek yapılan bir transfer. Kolarov'da hoca takım içinde rolleri düzgün dağıtabilirse yine doğru bir transfer olacak. Stoper olarak Bay X önemli olacak.
Gerek Fener'in gerek GS'nin transferlerine baktığımızda yanlış yolda olduklarını görüyoruz. Van Der Wiel'i aldın güzel. Önünde Volkan Şen varken görev dağılımını nasıl düzgün yapacaksın? Performansı düşüşte olan Skirtel'i aldın . Defanstan topu kim oyuna düzgün sokacak , Kjaer ileri çıkan Van Der Wiel'in savruk, yavaşlayan Skrtel'in oluşturacakları boşluğu nasıl kapatacak . Kadro mühendisliği anlamında  bir sürü yaptıkları yanlışlar var. Bu sene savunmaya da el attılar .İyice önümüzü açtılar.

Çevrimdışı tangaz

abi aras konusunda seninle aynı fikirde olmakla beraber kerim'in de kritik eşiği bu sezon aşacağını düşünüyorum

ben frei konusunda hiç iyimser değilim umarım beni yanıltır

Çevrimdışı tangaz

Kolarov gelirse burada hocaya büyük iş düşecek. Kolarov'un takım içindeki rolünü çok iyi belirlemeli hoca. GG de sadece algı ile alakalı değil transferi. Hoca fiziksel , mental olarak GG'yi hazır hale getirecektir . Gerek GG gerek Kolarov doğru kullanıldığında sistemimizde verimli olabilecek 2 oyuncu. GG'nin önünde hoca Aras'ı hazır hale getirebilirse çok iyi ikili olabileceklerini düşünüyorum . Keza Kolarov'un önünde Olcay'ın bulunması ayrı bir avantaj. GG iyi düşünülerek , hesap edilerek yapılan bir transfer. Kolarov'da hoca takım içinde rolleri düzgün dağıtabilirse yine doğru bir transfer olacak. Stoper olarak Bay X önemli olacak.
Gerek Fener'in gerek GS'nin transferlerine baktığımızda yanlış yolda olduklarını görüyoruz. Van Der Wiel'i aldın güzel. Önünde Volkan Şen varken görev dağılımını nasıl düzgün yapacaksın? Performansı düşüşte olan Skirtel'i aldın . Defanstan topu kim oyuna düzgün sokacak , Kjaer ileri çıkan Van Der Wiel'in savruk, yavaşlayan Skrtel'in oluşturacakları boşluğu nasıl kapatacak . Kadro mühendisliği anlamında  bir sürü yaptıkları yanlışlar var. Bu sene savunmaya da el attılar .İyice önümüzü açtılar.

kolarov ve GG ikilisi hücuma çeşitlilik de katacak ve hücum silahımızı arttıracak isimler olarak görünüyorlar. fenerin hakemler tarafından çok kollanmamaları durumunda bu sezon çok penaltı yapacağını ve skrtel+kjaer ikilisini güzel kartlar göreceğini düşünüyorum. gs desen onlar ancak 3 yıla kendilerine gelebilirler şuan yönetim+oyuncu+taraftar birbirine girmiş durumda bitik ötesiler. bizim feda sezonumuzda olmayan şeyler yaşıyorlar. benzer şeyleri seneye fener yaşayacaktır.

Çevrimdışı atalay

+Şu mevcut oyun düzeninde hücumdaki iki kenar oyuncusunun gol adedi düşük. İstatistik kağıdına en az 10 gol yazmaları lazım. Sosa ve Oğuzhan'ın bu yıl ekstra gol katkısı yapması sıkıntı yaratmadı.

Geçen sezonun en skorer kenar oyuncusu gitti. Kalan isimler arasında biri dışında diğerleri de hayal ettirmiyor.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezonun en skorer kenar oyuncusu gitti. Kalan isimler arasında biri dışında diğerleri de hayal ettirmiyor.

hayal kurduran kim sence?

Çevrimdışı BlackEagle26

Kolarov için ölümüne pazarlık yapılıyor galiba. Kaç gün oldu her gün bitti deniyor  :lol: Ntvspor ne diyor bu konuda denk gelen var mı :alala:

Çevrimdışı atalay

hayal kurduran kim sence?

Olcay. O da yüksek hayal gücüyle...

Çevrimdışı amed.yasa

Arasla ilgili olarak fazla beklentiye girmeyin derim. Olcay ve q7 den firsat kalirsa oynayacaktir. Buyuk bir patlama beklemiyorum açıkçası. Umarim yaniltir.

Aras konusunda iyimserim ben 2 yıl önceki formunu yakalaması durumunda; ki takımın başında bunu yapabilecek bir hoca var, olcay ve q7'nin aras'tan formayı kapmaya çalışacağını düşünüyorum
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre'den kaç para alacağımız açıklanmadı mı ?

Çevrimdışı tangaz

Olcay. O da yüksek hayal gücüyle...

ciddi hayal gücü gerekecek öyleyse. müller bu kupada olcayı aratmadı bu arada  :D

Çevrimdışı tangaz

Töre'den kaç para alacağımız açıklanmadı mı ?

bu soruyu bende bir ara sordum ses seda çıkmadı, gizemini koruyor anlaşılan.

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa kalırsa eğer o da kanat oynayabiliyor. Tolgay Atiba Oğuzhan göbekte, kanatta Sosa quaresma da olabilir. Yedekleri de Aras Olcay Kerim olur...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Sezonun yıldızı Kerim Frei hissi var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı o2bucak

Yanlış hatırlayabilirim ama şampiyon olduktan sonra Şenol Güneş'in katıldığı bir programda Kerim Frei için Nasıl çalışması gerektiğini neleri eksik neleri fazla bunları söyleye bilirim ama bunu uygulayıp uygulamamak ona kalmış Q17 uyguladı formayı kaptı tarzında bir açıklama yapmıştı. Bu yorumdan sonra Kerim Frei'den umudu kestim ki en umutlu insanlardan biri olduğumu da söyleyebilirim.

Çevrimdışı Ersoy

Yarım saate Guardiola basın toplantısı Kolarov hakkında bir şeyler gelebilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Guardiola basın toplantısı.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Gökhan Töre:

"Beşiktaş'tan ayrılırsam kulübüme para kazandıracağım demiştim. İnşallah satın alma opsiyonu da devreye girecek.
Beşiktaş'a para kazandıracak olmaktan gururluyum bu formayı her zaman şerefimle giydim herkes hakkını helal etsin."

Etiketler: