2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360648 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 20:43:39 atalay ]

Çevrimiçi sozkul

Kiralik anlasmasi 2 yildi ya ondan bahsediyor iste

Yani top Gomezde , Gomez eger ben kalacagim derse bonservissiz 1 yil daha bizde ondan sonra zaren fio ile iliskisi kalmiyor

Madem böyle 1000 avroluk kullanılmayan opsiyon neydi o zaman?

Çevrimdışı underworld

Allah akıl fikir versin

Çevrimdışı Zafer55

İyi de Erdal Torunoğulları opsiyon zamanı geçtiği için yeniden oturup Fiorentina ile konuşacağız demişti.
Opsiyon bonservisi almayla ilgili idi . Kiralık kontratı devam ediyor bizimle. yani gomez kiralık olarak devam ederse fio nun söz hakkı yok diye anladım ben bu işi.

Çevrimdışı Ensar

Fikret Orman : "Onun yeni bir maceraya şu an için atılacağını sanmıyorum. Fiorentina ile zaten geçen yıl yaptığımız bir anlaşma var ve bu hala geçerli. Takıma dönecek. Ancak çok abartılı şartlar sürer ve biz kabul etmeyiz ya da ayrılmakta karar verirse, son anda öyle başımızı taşlara vuracak halimiz yok. O olmazsa, biz daha iyisini alırız. Biz, gelecek sezon adına kadroyla ilgili her türlü ek planları ve önlemleri aldık. Beşiktaş çok büyük bir kurum ve camia. Kişilere asla bağımlı değil. Özellikle de transferde asla böyle bir şey söz konusu olamaz."
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Gomez Fio ile uzatır. Biz 1 yıl kiralarız. Bonservis veremeyiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Gomez Fio ile uzatır. Biz 1 yıl kiralarız. Bonservis veremeyiz.
Gomez fio ile niye uzatsın ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'in bir üstü Benzema,Suarez,Cavani kalitesinde topçular zaten daha iyisini alamayız. :evillol: Ama yerini dolduracak birisi belki bulunur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu ismaille 1.4m€ diyorlar.. Yazık walla.. Bu adamın parasını çıkarmak için kaç forma alacağımızı hesaplayalım>>>

Senelik 1.4m€
Kontrat 3 yıl
Dolar kuru 2.9 tl

1.400.000€X3yılx2.9=12.180.000tl
Formadan kulübe 50 tl kalsa
12.180.000/50=243.600 forma almamız lazım, tosiç varken bu adama ne gerek vardı yedek olarak!

Çevrimdışı can1903

Gomez fio ile niye uzatsın ?
Bize transfer olacaksa buna mecbur. Sözleşmesinin son yılı ve bizim bonservis verecek durumumuz yok. Ya Fio bedelsi verir ya da kiralarız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer başkan altaki sözü söylediyse satılmasını istiyordum iyi paralara ama atiba sosa satılmasın..alacakları oyuncu bizim istediğimiz zyech leiva falan olmaz bu zihniyetin..gider 3. Sınıf oyuncu alırlar hiç gerek yok

Neymiş o zihniyet? Gökhan Gönül'ü de mi beğenmez olduk şimdi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarov kapı gelmeli

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Avrupaya Türk futbolcu göndermekbeni mutlu ediyor. Şimdi Westham'ın her maçını takip edecem :)

Çevrimdışı can1903

Kolarov kapı gelmeli

En az 10 gün daha bekleriz. City sol bek alır ondan sonra netleşir o iş.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Neymiş o zihniyet? Gökhan Gönül'ü de mi beğenmez olduk şimdi?
Beğenmiyorum..geçen yıl ne oynadı bu adam..yaş gelmiş 32.. Şu takımın yaşına bi bak..

Çevrimdışı 38life

Kolarov kapı gelmeli

Rodriguez açıklanmadan Kolarov açıklanmaz.

Çevrimdışı Bishamon

Madem Gomez hala bizim oyuncuz neden Fio kampa cagirdi?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı 38life

Westham Atiba için 4.5 milyon € teklif yapmış deniyor.

Çevrimdışı tangaz

Rodriguez açıklanmadan Kolarov açıklanmaz.

konu m.city olunca bu ayrıntıya takılacaklarını sanmıyorum herifler bastırıyor parayı ve alıyorlar. bence bizim kolarov transferini ağırdan almamızla alakalı, muhtemelen gomez ve stoper işleri sol bekten daha elzem die değerlendiriliyor.  bu arada rodriguez bence turnuvanın hayal kırıklıklarından biriydi, ben daha iyi bir performans bekliyordum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Beğenmiyorum..geçen yıl ne oynadı bu adam..yaş gelmiş 32.. Şu takımın yaşına bi bak..

Geçen yıl bir önceki seneden daha iyi oynadı, ligin en iyi bekiydi. Metrik değerlendirme yapan whoscored sitesine bakabilirsin.

Takım genç oyuncu kiraliyor, cl'de çoluk çocukla mı oynayacağız diyorlar. Gökhan Gönül alınıyor, yaşlı oluyor.

Çevrimdışı 38life

konu m.city olunca bu ayrıntıya takılacaklarını sanmıyorum herifler bastırıyor parayı ve alıyorlar. bence bizim kolarov transferini ağırdan almamızla alakalı, muhtemelen gomez ve stoper işleri sol bekten daha elzem die değerlendiriliyor.  bu arada rodriguez bence turnuvanın hayal kırıklıklarından biriydi, ben daha iyi bir performans bekliyordum.

Bazen önüne öyle uygun fırsatlar çıkar ki mevkii önceliğinihiç düşünmezsin. Kolarov da böyle bir oyuncu. Kolarov'un gelmesi söz konusuysa diğer konular 2.ci plana atılır, atılmalı bence. Ha o bölgelere de Kolarov seviyesinde adam getirebiliyorlarsa o başka...

Çevrimdışı brkntcnr

Alın beyler muhtemele kadronun yaş dağılımı..bu kadro 3 yıl nasıl götürsün??en fazla 1 yıl götürür..hepsi aynı yaş aralıgı ..fb ve gs de kadrolarını sıfırdan kuruyorken bizim de bu yenilemeyi bu döneme getirmemiz gerekirdi..en azından genç oyuncular alınmalıydı

Gomez
Olcay.         Sosa.          Q7
             Atiba.      Ozi
Kolarov. X.   Rodolfo.   GG
                   Tolga

31
29           31              33
        33.         24
31.   X.           30      32
               33

Takım gerçekten yaşlı. X stoperin 27 falan olması lazım. Gomez kalmazsa oraya da 30- birini almalıyız. Kaleye de tolga yerine Fabri veya Boyko yazalım bence bu sene tolga oynayamaz. Quaresma yerine de Kerim veya Aras formayı alabilirse  bence halletmiş oluruz.
Olcay 29, Ozzy 24, Kerim/Aras(22-26), X stoper 27, Fabri/Boyko(28) olursa bu şekilde bu sezonu götürürüz.

Yani şöyle olursa iyi olur.
28
31-27-30-32
      33 - 24
   22   31 - 29
           31

Bu kadronun ortalaması 28.9 bence gayet iyi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 13:25:38 brkntcnr ]

Çevrimdışı tangaz

Bazen önüne öyle uygun fırsatlar çıkar ki mevkii önceliğinihiç düşünmezsin. Kolarov da böyle bir oyuncu. Kolarov'un gelmesi söz konusuysa diğer konular 2.ci plana atılır, atılmalı bence. Ha o bölgelere de Kolarov seviyesinde adam getirebiliyorlarsa o başka...

senle hemfikirim ama yönetimin hamleleri ve hocanın açıklamaları sol bekin savunmadaki ilk öncelik olmadığı izlenimi veriyor bana, ilave olarak atiba ve gomez durumları ortada iken sol beki ikinci plana atmaları da doğal mevcut koşullarda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Doğru o da vardi dimi :alala:

Iyide 1yil sonunda isterse gider maddesini Gomez koydurmustu , Fio ile ne alakasi varki

Isler iyice karıştı kafamda deli sorular
Daha önce çok kez yazdım son kez yazayım  :) Fio ile anlaşmamıza göre Gomez 30 nisana kadar imzalasaydı bu sene de bizdeydi. Fakat imzalamadı. Şu anda Gomez ya Fio da oynayacak ya da başka bir takıma transfer olacak. Başka bir takıma transfer olursa bonservisinin % 50 si bizim. BURASI ÖNEMLİ : Eğer Gomez ben başka yere kiralık gitmem Fio da oynarım ya da bedava Beşiktaş'a giderim derse Fio ya bize yine bedava kiralık verecek ya da 5.5 milyon euro Gomez' ve 5.5 milyon da vergi olarak 11 milyon euro kasasından çıkacak. Gomez'in onlara ne kadar katkı vereceği de meçhul. Fio nun 11 milyon verebilecek lüksü ve takımda verim alamayabileceği bir futbolcuyu tutma lüksü yok. Gomez ve menajeri bu stratejiyi bildikleri için 30 nisanda imza atmadılar. Umarım aydınlatıcı olmuştur. Daha bu konuyu fazla kafanızda büyütümeyin Gomez Beşiktaş'ta  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

senle hemfikirim ama yönetimin hamleleri ve hocanın açıklamaları sol bekin savunmadaki ilk öncelik olmadığı izlenimi veriyor bana, ilave olarak atiba ve gomez durumları ortada iken sol beki ikinci plana atmaları da doğal mevcut koşullarda.

Vallahi öyle düşünüp Kolarov'u kaçırırlarsa büyük hata olur. Çok kızarım.

Etiketler: