2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360055 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sahi o nerelerde yine ben anlamadım onu ? :alala:
İşleri var :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Zaten niye insanlar her konuyu bu başlıkta konuşmak ister anlamıyorum. Öteki başlığı bu yüzden açtık :icool:

@Çağrı bıraktı gitti bana buraları :money:

@Çağrı yı en son bodrumda bir otelin spa merkezinde 120 kiloluk bir alman ablaya masaj yaparken görmüşler, hayata küsmüş kendini alkole vermiş die duyumlar var  :bandit:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 12:25:34 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ersoy

İşleri var :D

Tamam. :icool: Ama şu bizim moderasyonları kaldırma işini gözden geçirin bence.Transfer falan yoğun bu aralar sık mesaj atıyoruz bazen hiç bi mod olmuyor bazı mesajlar yarım saat bile onaylanmıyor.Sadece 1 seferlik kaldırsanız ? :biggrinking:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Bu arada takım bugün toplanıyor. Gökhan Gönül'ü Beşiktaş eşofmanlarıyla görmek için sabırsızlanıyorum.  :biggrinking: :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Tamam. :icool: Ama şu bizim moderasyonları kaldırma işini gözden geçirin bence.Transfer falan yoğun bu aralar sık mesaj atıyoruz bazen hiç bi mod olmuyor bazı mesajlar yarım saat bile onaylanmıyor.Sadece 1 seferlik kaldırsanız ? :biggrinking:
Bakacağız :eyes

Çevrimiçi sozkul

renklilerin oyuncularına hayranlık duymakta aynı kapıya çıkar :D
ben şu anki kadrolarda onların herhangi bir oyuncusunu Beşiktaş onbirine yazamıyorum
yok öyle bir oyuncuları gs tamamen çöplerden kurulu bir takım sorunlu oyuncular ordusu
hepsi bitmiş tükettikleriyle gs yide bitiriyorlar bırak kalsınlar orda tüketmeye devam
etsinler renklilerden alacağın her oyuncu onları bataktan biraz çıkartır.Hiç gerek yok

İkinizede katılmıyorum,  Senjeder ile Sosa'nın açığını kapatmak imkansız ama Snejder ile Aras'ı aynı kefeye koymakda olmaz. Koyulabiliyor olsa bize gelmezdi çünkü genç. Bir potansiyeli var yalnızca, geleceği kapalı kutu.

Çevrimdışı Bishamon

Euro 2016dakiler heralde bir hafta sonra katilir Quaresma ise Agustosta falan :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Euro 2016dakiler heralde bir hafta sonra katilir Quaresma ise Agustosta falan :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Quaresma belki de katılmaz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Alın beyler muhtemele kadronun yaş dağılımı..bu kadro 3 yıl nasıl götürsün??en fazla 1 yıl götürür..hepsi aynı yaş aralıgı ..fb ve gs de kadrolarını sıfırdan kuruyorken bizim de bu yenilemeyi bu döneme getirmemiz gerekirdi..en azından genç oyuncular alınmalıydı

Gomez
Olcay.         Sosa.          Q7
             Atiba.      Ozi
Kolarov. X.   Rodolfo.   GG
                   Tolga

31
29           31              33
        33.         24
31.   X.           30      32
               33

Çevrimdışı Tolga

Başkanın Açıklamaları ;

Şimdiye kadar hocamızın bizden talep ettiği kale ve sağ bek pozisyonlarına gerekli takviyeleri yaptık

Stoper ve sol bek transferi için girişimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Basına yansıyan isimler de var yansımayanlar da.

Transferde acele hamleler yapmak istemiyoruz. Öyle büyük paralar verip mali dengemizi bozmayacağız.

Gökhan Töre'yi satmak için almadık. Ancak böyle bir kiralama talebi çıktı uygun gördük. Sağ taraf en kalabalık bölgemiz.

Beck, Gökhan Gönül, Kerim Frei, Quaresma, Aras ve Olcay sağ tarafta oynayabilecek oyuncular. Bu bölgeye takviyeye gerek yok.

Mario Gomez ile oturup konuşacağız. Kalmasından yanayız. O da farklı düşünmüyor.

Gomez'in yeni bir maceraya şuan için atılacağını sanmıyorum. Fiorentina ile geçen yıl yaptığımız anlaşma halen geçerli.

Ayrılmaya karar verir veya abartılı şartlar sunarsa başımızı taşlara vurmayız. O olmazsa biz daha iyisini alırız. Önlem aldık.

Atiba Hutchinson ile konuşacağım. Kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi. Kendisine göre sebepleri olabilir.

Atiba'ya West Ham'ın €3.5M'luk teklifi mevcut ancak kabul etmedik. Oyuncu ve hocamızın görüşüne göre yol haritası çizeceğiz

Özellikle bu kısmı anlayamadım.

Çevrimdışı tangaz

Alın beyler muhtemele kadronun yaş dağılımı..bu kadro 3 yıl nasıl götürsün??en fazla 1 yıl götürür..hepsi aynı yaş aralıgı ..fb ve gs de kadrolarını sıfırdan kuruyorken bizim de bu yenilemeyi bu döneme getirmemiz gerekirdi..en azından genç oyuncular alınmalıydı

Gomez
             Atiba.      Ozi
                   Tolga

31
        33.         24
               33

ffp gerçeği karşımızda duvar gibi dururken bunu yapamayız. fb ersun yanal ile çok yaşlı bir kadroları olmasına rağmen ligi süpürmüştü. bizim oturmuş bir kadromuz var mevcut kadronun tecrübeli isimlerle bezenmesi doğru bir işlem bence. bu detay bizi bu sene de şampiyon yapar. seneye ffp yumuşayınca 3-4 tane yaşı daha genç ama winner karakter takıma katıldığında rotasyonla birlikte gene ligi süpürürüz. bu da 3 sene üst üste şampiyonluk demektir.

sonrası zaten mutlak hakimiyet ve tek büyük olarak kalmamız sonucunu doğuracaktır...

Çevrimdışı Ersoy

Gomez
             Atiba.      Ozi
                   Tolga

31
        33.         24
               33

Yenilemeyi bu döneme getirmek risk şampiyon kadroyu bozamayız zaten ligde idare bu kadro kaliteli isimler olacak ama şl'de yetmeyebilir.En kötü 3. olup avrupa ligine gitmemiz şart.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

G.Töre KAP'ı geldi... :)

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Başkanın Açıklamaları ;

Şimdiye kadar hocamızın bizden talep ettiği kale ve sağ bek pozisyonlarına gerekli takviyeleri yaptık

Stoper ve sol bek transferi için girişimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Basına yansıyan isimler de var yansımayanlar da.

Transferde acele hamleler yapmak istemiyoruz. Öyle büyük paralar verip mali dengemizi bozmayacağız.

Gökhan Töre'yi satmak için almadık. Ancak böyle bir kiralama talebi çıktı uygun gördük. Sağ taraf en kalabalık bölgemiz.

Beck, Gökhan Gönül, Kerim Frei, Quaresma, Aras ve Olcay sağ tarafta oynayabilecek oyuncular. Bu bölgeye takviyeye gerek yok.

Mario Gomez ile oturup konuşacağız. Kalmasından yanayız. O da farklı düşünmüyor.

Gomez'in yeni bir maceraya şuan için atılacağını sanmıyorum. Fiorentina ile geçen yıl yaptığımız anlaşma halen geçerli.

Ayrılmaya karar verir veya abartılı şartlar sunarsa başımızı taşlara vurmayız. O olmazsa biz daha iyisini alırız. Önlem aldık.

Atiba Hutchinson ile konuşacağım. Kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi. Kendisine göre sebepleri olabilir.

Atiba'ya West Ham'ın €3.5M'luk teklifi mevcut ancak kabul etmedik. Oyuncu ve hocamızın görüşüne göre yol haritası çizeceğiz

Özellikle bu kısmı anlayamadım.

muhtemelen gomez satışındaki 50-50 paylaşımdan bahsediyor burada başkan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fabri'nin hala açıklanmamasını düşününce aklıma şu sahne geliyor :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

muhtemelen gomez satışındaki 50-50 paylaşımdan bahsediyor burada başkan
Ondan bahsediyorsa tamam :)

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı onder23

Töre kap geldi
Hayırlı olsun
SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ondan bahsediyorsa tamam :)
Kiralik anlasmasi 2 yildi ya ondan bahsediyor iste

Yani top Gomezde , Gomez eger ben kalacagim derse bonservissiz 1 yil daha bizde ondan sonra zaren fio ile iliskisi kalmiyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ergin1903

Çevrimiçi sozkul

Çevrimdışı Tolga

Kiralik anlasmasi 2 yildi ya ondan bahsediyor iste

Yani top Gomezde , Gomez eger ben kalacagim derse bonservissiz 1 yil daha bizde ondan sonra zaren fio ile iliskisi kalmiyor
İyi de Erdal Torunoğulları opsiyon zamanı geçtiği için yeniden oturup Fiorentina ile konuşacağız demişti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi de Erdal Torunoğulları opsiyon zamanı geçtiği için yeniden oturup Fiorentina ile konuşacağız demişti.
Doğru o da vardi dimi :alala:

Iyide 1yil sonunda isterse gider maddesini Gomez koydurmustu , Fio ile ne alakasi varki

Isler iyice karıştı kafamda deli sorular
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 12:55:25 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

rakam geldi mi beyler töreing konusunda

Etiketler: