Tek bir oyuncuya hayranlik duymak ile renkli sevdalisi yakistirmasi farkli seyler. Birisi tekil bir tanimlama digeri cogul bir tanimlama. Dolayisiyla ayni kapiya cikmaz.
Sneijder bizde is yapar. Bu benim dusuncemdir. Ucuncu bir kisiye gore is yapmaz. Bu da o kisinin dusuncesidir. Ben bu dusunceye saygi duyarim. Ozunde fikir beyanina saygi duyarim.Hakaret ve alcaltici terimler olmadigi surece.
Madem artik yonetim stratejiyi sadece saha icinde degerlendirmiyor saha disinda da masaya yatiriyoruz diyoruz; bu hamle de Senol Gunes gibi bir egitmenin elinde tutabilir. FB ile girdigimiz sampiyonluk yarislarinda kolay kolay geri dusmuyoruz. Fakat GS lobi faaliyetleri guclu olmasi sebebiyle FB'yi tercih edecegimiz bir secenek olmali her zaman.
Velhasil, bu renkli sevdasi tanimi agir @Necmi abi. Ben bunu kabul etmem.
aslında katılmıyorum bu gs lobisi olayı yanlış ata oynamalarından dolayı bitti. göründüğü gibi
düştükleri bataklıktan kurtulamıyorlar artık ben size günlerdir güç dengelerinin değişmesinden bahsediyorum
Türk futbolu yeniden inşaa ediliyor ve yeni yapıda renklilerin o kadar gücü yok artık. o lobi dediğin şey işleseydi
şimdi terim gs kadrosu kuruyor olurdu. bir kaç senedir bunlar kan kaybederken anadolu takımları güçlendiriliyor
antalya osmanlı konya başakşehir nasıl destekleniyor farkında değilmisin geçen sene Beşiktaş üzerindeki federasyon
ve hakem baskısının büyük ölçüde kalkmış olması bu saydığım takımların Beşiktaş ile ilişkileri büyük ihtimal TS de bu kadronun içine katılacak
artık iki büyük yaratma projesi rafa kalktı. Daha dengeli bir lig olacak Ben geçen sene çok şey gözlemledim
mesela Bülent yıldırım tek maçımıza verildi ve bizi doğramaya kalktı bir daha maçımıza verilmedi mümkün olduğu kadar
maçlarımıza dürüst hakemler atandı. o saydığım takımlar renkli takımlara yatmadı kıran kırana maçlar oldu
geçmişte lig 3 istanbul takımının arasındaki maçlara bakardı bu sene öyle olmadı.
tabi gelecek lig yarışındada bu gözlemleri yaparız birlikte ama bence ciddi bir proje var ortada artık renklilere endeksli bir lig olmayacak
o nedenle şunun lobisi bunun lobisi olayı kalmadı artık neden gs şampiyonluk getiren yöneticilerini tekrar göreve
çağırmadı. tamam devlet bu borçları eninde sonunda temizleyecek ama bedeli bunlara ağır olacak
mesela tetikçi hakemler pek maç alamadı geçen sene bülent fırat gözden düşen hakemler
renkli hayranlığını kabul etmiyorsun tamam ağır bir kelime olabilir bu ama şu gs lobisi derken bile
iç dünyanızda hep bu dürtü var onları büyük güçlü görmek kendiniz resmen kabul etmeseniz bile
içgüdüsel olarak bunu böyle görüyorsunuz. Kaç yıldır burda anlatmaya çalıştım onların kartondan devler olduğunu ve
ilk rüzgarda devrileceklerini sonuç ne oldu 3 sene önce bu krize bizde girdik peki bizi ne kadar sarstı bu birde şimdi dönüp renklilere
bakın daha ilk senede yerle bir oldular daha durun esas şok dalgasıyla karşılaşmadılar. Biz çok daha zor durumdayken
kendi dinamiklerimizle silkelenip kalktık ayağa ama bu renklilerde böyle bir dinamik yok bekliyorlar biri
el atsında kaldırsın diye adamlar ölmüş sen hala lobi diyorsun hani nerde o lobi
bu arada fenerin lobisi falan yoktur bu konuda bizden kötüler

Biz onları hep kendi iç benliğimizde büyütüyoruz.