2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360546 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

yarın her şey belli olur sosa konuşmaya gelmiş deniliyor bakalım ne konuşulacak..
Bakalım neler olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Mesela, sat Sosa'yi al Snijder'i. Al sana senden sonraki iki buyuge de tokatin ag babasi  :bandit:
ama yaptın @Yalçın gerçekten bu renkli sevdasını bırakın adam tam bir çöp iki yıldır ne yapıyor
yatıp para kazanıyor son derece sorunlu gerçi sorun tüm hollandalı oyuncularda var. şut atmak dışında
ne özelliği var pres yapmaz defansa katkısı olmaz oyun kurma özelliği yok ayağına top gelsin kaleye şut atsın
 şimdi eline onun kadar iyi şut atabilen aras geldi ne yapacaksın renklilerin çöpünü hem alırsan kapak yapmazsın sevinçyen çiftetelli
oynarlar 40 gün adamlar gitsin diye uğraşıyor kimin aldığı umurlarında olmaz

Çevrimdışı onder23

Şu sözleşmesinde iyileştirme kelimesini bir türlü anlamıyorum
Sen futbolcusun sözleşme imzalarken şu kadar sene için şöyle para kazanacağım der sözleşme imzalarsın.
Bu parayı sakatlanıp hiç oynamasan da kazanırsın. Süper oynayıp uçsan da kazanırsın.
Sakatlanınca takım nasıl indirime gidemezse, futbolcu uçunca da ekstra para isteyemezsin kulüp vermemeli.
Ha kazandığın paradan memnun değilsen o sözleşmeye imza atmayacaksın o zaman.
Başkan geçen iyi dedi, istenmeyen futbolcuya git diyoruz gitmiyor sözleşmem var diyor.
Aynı şekilde ben gitmek istiyorum deyince kulüp bırakmamalı yada istediği parayı getirmeli.
Bu nedenle sosa nın da atiba nında sözleşmesinde iyileştirme yapılmasına karşıyım.
Ha olur sözleşmesini uzatırsın o zaman başka ücret konuşursun. Elinde sözleşmen varken "iyileştirme" yapılmamalı.
Bakıyorum tv de falan özellikle aspor da yok işte atiba ve sosa takımı taşıdı 2m civarı almalıymış söyle olmalıymış falan diyorlar.
Kasıtlı yapılıyor bu

Çevrimdışı Yalçın

ama yaptın @Yalçın gerçekten bu renkli sevdasını bırakın adam tam bir çöp iki yıldır ne yapıyor
yatıp para kazanıyor son derece sorunlu gerçi sorun tüm hollandalı oyuncularda var. şut atmak dışında
ne özelliği var pres yapmaz defansa katkısı olmaz oyun kurma özelliği yok ayağına top gelsin kaleye şut atsın
 şimdi eline onun kadar iyi şut atabilen aras geldi ne yapacaksın renklilerin çöpünü hem alırsan kapak yapmazsın sevinçyen çiftetelli
oynarlar 40 gün adamlar gitsin diye uğraşıyor kimin aldığı umurlarında olmaz

Abi benim renkli sevdam yok.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Adamlarin Sosa icin ettigi teklif 4 milyon. 8-11 bandinda olsa dusunmeden satilir.

Çevrimiçi Necmi

Abi benim renkli sevdam yok.
renklilerin oyuncularına hayranlık duymakta aynı kapıya çıkar :D
ben şu anki kadrolarda onların herhangi bir oyuncusunu Beşiktaş onbirine yazamıyorum
yok öyle bir oyuncuları gs tamamen çöplerden kurulu bir takım sorunlu oyuncular ordusu
hepsi bitmiş tükettikleriyle gs yide bitiriyorlar bırak kalsınlar orda tüketmeye devam
etsinler renklilerden alacağın her oyuncu onları bataktan biraz çıkartır.Hiç gerek yok

Çevrimiçi Mehmet57

Ben sampiyon takimin iskeletinin korunmasindan yanayim. Ama basari ile birlikte oyunculara ilgi cogalacaktir. Daha buyuk liglerden, buyuk takimlardan gelen teklifler hep cazip olur oyuncu icin. Gercek boyle.

Sosa gectigimiz sezonun ikinic yarisi ve ondan onceki sezon donem donem gosterdigin performansdan ziyade cok da tatmin etmedi. Oyuncun "ben gitmek istiyorum" derse, hayir dedigimizde iki taraf kaybeder. Bu yuzden zor bir durum.

Çevrimdışı ardiles

Bu arada profesyonellik ve amatorluk arasindaki farka gelince.  Ukalalik olarak algilamasin kardeslerimiz. Soyle aciklayalim; iki tane fotografci var. Birisi bos zamanlarinda gider Galata Koprusu, Halic Koprusu, Bogaz Koprusu vesaire manzara fotografi ceker. Digeri ise direktorunun talimatiyla maclarda saha kenarinda pozisyonlari takip edip, enstantaneleri yakalar. Iste burada manzara fotografini ceken amatordur. Saha kenarinda pozisyon kovalayan ise profesyoneldir. Cunku para karsiligi yapar. Mecburiyettir o.

Bize, bu yuzden bu isin amator ruhlulari lazim. Henuz profesyonel hukme varacak rahatliga erisemedik cunku.

Ukalalık olarak algılamıyorum ve algılanmamalı.

Mesela ben. Şunun şurasında hepi topu 30 küsür mesajım var, niyetim bu olmasa da her mesajda bir parça megalomani vardır ve çok yumuşak üslup kullanmadıkça fikrimi ifade etmemin başka yolu da yok.

Prof/Amatör farkının izahı 10 numara olmuş.  :claps:

Çevrimdışı Yalçın

renklilerin oyuncularına hayranlık duymakta aynı kapıya çıkar :D
ben şu anki kadrolarda onların herhangi bir oyuncusunu Beşiktaş onbirine yazamıyorum
yok öyle bir oyuncuları gs tamamen çöplerden kurulu bir takım sorunlu oyuncular ordusu
hepsi bitmiş tükettikleriyle gs yide bitiriyorlar bırak kalsınlar orda tüketmeye devam
etsinler renklilerden alacağın her oyuncu onları bataktan biraz çıkartır.Hiç gerek yok

Tek bir oyuncuya hayranlik duymak ile renkli sevdalisi yakistirmasi farkli seyler. Birisi tekil bir tanimlama digeri cogul bir tanimlama. Dolayisiyla ayni kapiya cikmaz.

Sneijder bizde is yapar. Bu benim dusuncemdir. Ucuncu bir kisiye gore is yapmaz. Bu da o kisinin dusuncesidir. Ben bu dusunceye saygi duyarim. Ozunde fikir beyanina saygi duyarim.Hakaret ve alcaltici terimler olmadigi surece.

Madem artik yonetim stratejiyi sadece saha icinde degerlendirmiyor saha disinda da masaya yatiriyoruz diyoruz; bu hamle de Senol Gunes gibi bir egitmenin elinde tutabilir. FB ile girdigimiz sampiyonluk yarislarinda kolay kolay geri dusmuyoruz. Fakat GS lobi faaliyetleri guclu olmasi sebebiyle FB'yi tercih edecegimiz bir secenek olmali her zaman.

Velhasil, bu renkli sevdasi tanimi agir  @Necmi abi. Ben bunu kabul etmem.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Ben sampiyon takimin iskeletinin korunmasindan yanayim. Ama basari ile birlikte oyunculara ilgi cogalacaktir. Daha buyuk liglerden, buyuk takimlardan gelen teklifler hep cazip olur oyuncu icin. Gercek boyle.

Sosa gectigimiz sezonun ikinic yarisi ve ondan onceki sezon donem donem gosterdigin performansdan ziyade cok da tatmin etmedi. Oyuncun "ben gitmek istiyorum" derse, hayir dedigimizde iki taraf kaybeder. Bu yuzden zor bir durum.
+1903 , sezonun ikinci yarısı dışında bişey yaptığı yok gayet istikrarsız bir oyuncuydu , iyi bir paraya ayrılması benim için çok üzücü olmaz yaşı da geçmek üzere
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Tek bir oyuncuya hayranlik duymak ile renkli sevdalisi yakistirmasi farkli seyler. Birisi tekil bir tanimlama digeri cogul bir tanimlama. Dolayisiyla ayni kapiya cikmaz.

Sneijder bizde is yapar. Bu benim dusuncemdir. Ucuncu bir kisiye gore is yapmaz. Bu da o kisinin dusuncesidir. Ben bu dusunceye saygi duyarim. Ozunde fikir beyanina saygi duyarim.Hakaret ve alcaltici terimler olmadigi surece.

Madem artik yonetim stratejiyi sadece saha icinde degerlendirmiyor saha disinda da masaya yatiriyoruz diyoruz; bu hamle de Senol Gunes gibi bir egitmenin elinde tutabilir. FB ile girdigimiz sampiyonluk yarislarinda kolay kolay geri dusmuyoruz. Fakat GS lobi faaliyetleri guclu olmasi sebebiyle FB'yi tercih edecegimiz bir secenek olmali her zaman.

Velhasil, bu renkli sevdasi tanimi agir  @Necmi abi. Ben bunu kabul etmem.
aslında katılmıyorum bu gs lobisi olayı yanlış ata oynamalarından dolayı bitti. göründüğü gibi
düştükleri bataklıktan kurtulamıyorlar artık ben size günlerdir güç dengelerinin değişmesinden bahsediyorum
Türk futbolu yeniden inşaa ediliyor ve yeni yapıda renklilerin o kadar gücü yok artık. o lobi dediğin şey işleseydi
şimdi terim gs kadrosu kuruyor olurdu. bir kaç senedir bunlar kan kaybederken anadolu takımları güçlendiriliyor
antalya osmanlı konya başakşehir nasıl destekleniyor farkında değilmisin geçen sene Beşiktaş üzerindeki federasyon
ve hakem baskısının büyük ölçüde kalkmış olması bu saydığım takımların Beşiktaş ile ilişkileri büyük ihtimal TS de bu kadronun içine katılacak
artık iki büyük yaratma projesi rafa kalktı. Daha dengeli bir lig olacak Ben geçen sene çok şey gözlemledim
mesela Bülent yıldırım tek maçımıza verildi ve bizi doğramaya kalktı bir daha maçımıza verilmedi mümkün olduğu kadar
maçlarımıza dürüst hakemler atandı. o saydığım takımlar renkli takımlara yatmadı kıran kırana maçlar oldu
geçmişte lig 3 istanbul takımının arasındaki maçlara bakardı bu sene öyle olmadı.
tabi gelecek lig yarışındada bu gözlemleri yaparız birlikte ama bence ciddi bir proje var ortada artık renklilere endeksli bir lig olmayacak
o nedenle şunun lobisi bunun lobisi olayı kalmadı artık neden gs şampiyonluk getiren yöneticilerini tekrar göreve
çağırmadı. tamam devlet bu borçları eninde sonunda temizleyecek ama bedeli bunlara ağır olacak
mesela tetikçi hakemler pek maç alamadı geçen sene bülent fırat gözden düşen hakemler
renkli hayranlığını kabul etmiyorsun tamam ağır bir kelime olabilir bu ama şu gs lobisi derken bile
iç dünyanızda hep bu dürtü var onları büyük güçlü görmek kendiniz resmen kabul etmeseniz bile
içgüdüsel olarak bunu böyle görüyorsunuz. Kaç yıldır burda anlatmaya çalıştım onların kartondan devler olduğunu ve
ilk rüzgarda devrileceklerini sonuç ne oldu 3 sene önce bu krize bizde girdik peki bizi ne kadar sarstı bu birde şimdi dönüp renklilere
bakın daha ilk senede yerle bir oldular daha durun esas şok dalgasıyla karşılaşmadılar. Biz çok daha zor durumdayken
kendi dinamiklerimizle silkelenip kalktık ayağa  ama bu renklilerde böyle bir dinamik yok bekliyorlar biri
el atsında kaldırsın diye adamlar ölmüş sen hala lobi diyorsun hani nerde o lobi
bu arada fenerin lobisi falan yoktur bu konuda bizden kötüler :D Biz onları hep kendi iç benliğimizde büyütüyoruz.

Çevrimiçi Necmi

aslında iskelet dediğiniz şey nedir ben pek anlamıyorum senin bir oyun şamplonun vardır
bunu koruman gerekir. ve bu şamplonu oyuncu kalitesini arttırarak daha üst seviyeye çıkarabilirsin
burda oyuncu giderse bir şey kaybetmezsin atiba gider leiva gelir sosa gider hakim ziyech gelir
gomez gider falcao gelir mesela devam edersek ismailin yerine kolarov gelir beckin yerine GG gelir
stoperlerin yerine kim gelirse gelsin :D burda nerdeyse tüm kadron gider yerine yenileri gelir peki
oyun tarzından bir şey kaybedermisin burda önemli olan oyuncular değil oyun stili kazanmak
türk futbolu yıllardır hep bundan kaybetti Beşiktaş kazanıyor neden artık bir tarzı var. Şenol hoca her yönettiği takımda
boşuna gol kralı çıkarmıyor. bence yerine iyi kalite bir oyuncu alınacaksa sosanında gitmesinde bir sakınca yok
bizim en tehlikeli yerimiz atiba onun boşluğunu doğru oyuncuyla doldurabilirsek gerisi önemli değil
farkında olduysanız hamlelerimiz hep hücum oyuncuları üzerine kuruluyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Minik Atiba'nın Haydi kartal haydi kartal eşliğinde çeşme altı banyosu :D
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2016, 03:24:40 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı cagdas44

aslında katılmıyorum bu gs lobisi olayı yanlış ata oynamalarından dolayı bitti. göründüğü gibi
düştükleri bataklıktan kurtulamıyorlar artık ben size günlerdir güç dengelerinin değişmesinden bahsediyorum
Türk futbolu yeniden inşaa ediliyor ve yeni yapıda renklilerin o kadar gücü yok artık. o lobi dediğin şey işleseydi
şimdi terim gs kadrosu kuruyor olurdu. bir kaç senedir bunlar kan kaybederken anadolu takımları güçlendiriliyor
antalya osmanlı konya başakşehir nasıl destekleniyor farkında değilmisin geçen sene Beşiktaş üzerindeki federasyon
ve hakem baskısının büyük ölçüde kalkmış olması bu saydığım takımların Beşiktaş ile ilişkileri büyük ihtimal TS de bu kadronun içine katılacak
artık iki büyük yaratma projesi rafa kalktı. Daha dengeli bir lig olacak Ben geçen sene çok şey gözlemledim
mesela Bülent yıldırım tek maçımıza verildi ve bizi doğramaya kalktı bir daha maçımıza verilmedi mümkün olduğu kadar
maçlarımıza dürüst hakemler atandı. o saydığım takımlar renkli takımlara yatmadı kıran kırana maçlar oldu
geçmişte lig 3 istanbul takımının arasındaki maçlara bakardı bu sene öyle olmadı.
tabi gelecek lig yarışındada bu gözlemleri yaparız birlikte ama bence ciddi bir proje var ortada artık renklilere endeksli bir lig olmayacak
o nedenle şunun lobisi bunun lobisi olayı kalmadı artık neden gs şampiyonluk getiren yöneticilerini tekrar göreve
çağırmadı. tamam devlet bu borçları eninde sonunda temizleyecek ama bedeli bunlara ağır olacak
mesela tetikçi hakemler pek maç alamadı geçen sene bülent fırat gözden düşen hakemler
renkli hayranlığını kabul etmiyorsun tamam ağır bir kelime olabilir bu ama şu gs lobisi derken bile
iç dünyanızda hep bu dürtü var onları büyük güçlü görmek kendiniz resmen kabul etmeseniz bile
içgüdüsel olarak bunu böyle görüyorsunuz. Kaç yıldır burda anlatmaya çalıştım onların kartondan devler olduğunu ve
ilk rüzgarda devrileceklerini sonuç ne oldu 3 sene önce bu krize bizde girdik peki bizi ne kadar sarstı bu birde şimdi dönüp renklilere
bakın daha ilk senede yerle bir oldular daha durun esas şok dalgasıyla karşılaşmadılar. Biz çok daha zor durumdayken
kendi dinamiklerimizle silkelenip kalktık ayağa  ama bu renklilerde böyle bir dinamik yok bekliyorlar biri
el atsında kaldırsın diye adamlar ölmüş sen hala lobi diyorsun hani nerde o lobi
bu arada fenerin lobisi falan yoktur bu konuda bizden kötüler :D Biz onları hep kendi iç benliğimizde büyütüyoruz.

:claps: :claps:

Çevrimdışı alimm

sosa ya denildiği miktarlara çıkılacağını zannetmiyorum... Bu sene ki kare as'ın ozzy hariç digerlerinin gitme ihtimali var...

atiba - ozzy - sosa orta sahasından leiva - ozzy - ziyech orta sahasına geçiş yapmak parasal yönden mantıklı gelsede çok riskli....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı murat baltacı

Bu sene oynamaya gönlü olmayanı satsınlar. Sene içinde isteksiz oynamasındansa şimdi satılması daha makbüldür. Fakat aynı anda birçok oyuncu giderse yeni geleceklerin adaptasyonu nasıl olur?Bilinmez...
sosa için her sene bu haberler çıkıyo sonra adam ligin ikinci yarısına damga vuruyo ya menajer kaynaklı yada ücrette artış istiyo ama ne olursa olsun isteksiz davranmıyo profesyonel oyuncu sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

900 sayfanın kârı 1 Gökhan Gönül :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

900 sayfanın kârı 1 Gökhan Gönül :D
gerisi hızlı gelir merak etme :D

Çevrimdışı murat baltacı

ziyech transferi nin olabilme ihtimali varmı arkadaşlar sosa giderse herkez onun adını yazıyo bildiğim kadarıylada iyi oyuncu ama sosada şampiyonluğa giderken sahaya karakter katıyo pres yapıyo şut atıyo asist yapıyo ziyech bunları yapabilirmi sosadan artısı ve eksisi neler olur?

Bide alınabilme ihtimali varsa fener neden kıvranıp duruyo iki senedir uğraşıyolar almak için kolarovda olduğu gibi şampiyonlar liginde oynama hedefi falanmı var acaba.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı İhsan

5.8 milyon € kiralama 9,3 milyon €satın alma opsiyonu toplam 15.1 milyon €.

Valla 5.8 milyon € kiralasınlarda ondan sonra isterse alsınlar isterlerse almasınlar hatta almazlarsa işimize gelir :D

Gökhan seneye bedavaya bize geri gelecek  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Sosa konusunda mantikli dusununce bu sene satilmasini istemiyorum. Yerine yazdiginiz ziyec midir nedir o cocuk sosa tarzinda degil daha cok oguzhana benziyor.
Sosa cok yetenekli oyuncu ayrica akilli oyuncu ve uzun bacakli oyuncu, fuleli. Klasik on numaralar gibi yerinde donmez, kat eden oyuncu. Belki bu yuzden seviye atlayamadi butun kariyeri boyuncu cunku ne bir kanat ne bir 10numara cocuk. Bizim takima ise uydu bence.

Biraz fazla buyutuyoruz ligimizi ve takimimizi. Bir arkadas yazmis karijma 10 dakikalik oyuncuymus, portekiz basini yazmis. Simdi real, psg gibi takimda 10 dakika oynar bizim takima bizim lige bakin yahu, portekiz milli takimina bakin, boyle yorum yapan basin mensubu gerizekalidir.

Atiba da bizim icin harika bir oyuncu. O da ayni, sag bek olarak tam degil, sol bek olarak ters ayakli, ortasahada biraz yumusak. Bizim sistemde ise essiz bir oyuncu.

Tas yerinde agirdir arkadaslar, sosa, atiba gittikleri takimda bu performansi veremez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın :)

Neven Subotic ZU Midlesbrough diyorlar..

Bir stoper daha kayip gidiyor ellerimizden..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Günaydın :)

Neven Subotic ZU Midlesbrough diyorlar..

Bir stoper daha kayip gidiyor ellerimizden..

Bu yüzden biran önce bu yayın ihalesi yenilenmeli,  ihale sartnamesine dünyaya yayın yapacak şirket şartı konmalı .

Kici kiytirik ingiliz takımlarıyla baş edemez , alt sıradaki Almanya ve İtalya takımlarıyla baş edemez hale geldik . Üst sıraları söylemiyorum bile , yazıktır günahtır be .

Çevrimdışı Bishamon

Sneijderi sevmek neden renkli hayranligi oluyor anlamadin ben

Bu adam gsye gelmeden 1-2 sene once dunyanin en iyi oyuncularindandi gsye gelince nefret mi etmemoz gdrekiyor :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu Sosa'yı beğenmeyenleri, prof değil, bu yıl lige asılmadı diyenleri ben cidden anlamıyorum  :s20:

Adam daha ne yapsın, Orta ofans oynayan bir oyuncunun bütün özellikleri var adamda hemde fazlasıyla.

Mersin - Kayseri belki kilit olan Osmanlı maçını onun sayesınde aldık.

Asisteleri saymıyorum bile :) O yüzden ötürü kalmasını isterim ben Gomez ile baya iyiler ve devamı gelecektir  :ok:

Etiketler: