2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383337 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş'ın Premier Lig'den yıldız bir defans oyuncusu ile anlaştığını önceki gün duyurmuştuk. Siyah-Beyazlılar bu transfer için çalışmalarını hızlandırdı.

Beşiktaş Başkanvekili Ahmet Nur Çebi, İngiliz temsilcilerle bugün Bodrum'da bir araya geliyor. Ödeme planı ve son detayların görüşüleceği buluşmadan çıkan sonuç Başkan Fikret Orman'ın onayına sunulacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu transfere onay verirse siyah-beyazlı taraftarlar büyük bir yıldızı kadrosuna katmanın mutluluğunu yaşayacak.

Transferin olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasının ardından herkesin merak ettiği bu ismi ve görüşmeleri belgelerle açıklayacağız.

Dün yaptığımız haber;

Özel | Beşiktaş'tan tarihi stoper operasyonu!
Kaynak: Arka Direk / Özel

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

Fb ye sokayim ( t shirtune elimi - hemen kötüye yormayin ) size bişey olmasın .

Beni fb değil de bizdeki durum ilgilendiriyor oda hiç iç acicı değil :

Kale : Tolga Fabri Boyko

Defans : Marcelo Alexis Rhodolfo  ( ne durumda bilmiyoruz ) Omurau muydu neydi  Milosevic Pedro ( kap yok daha )

Forvet : Belirsiz Cenk Pektemek  ( gitmeyecek açıkladı ) Ömer

Atiba ve Sosa nin gitmek istediğini Anç söyledi.

Töreyi satamadik kiraladık , bütçe yok

Şimdi bu durumda nasıl umutlu olunabiliniyor ?

Tabi bende çizerim şuraya pembe bir tablo da yalan olur .
şimdi birazcık pozitif olalım :D

günay gitti fabri geldi kalite arttı :D :D
serdar gitti gokhan geldi orda da kalite arttı :D
tosic diye bir yedek stoper aldık taş taş mübarek :D
pedro gitti yerine genç kiralık omeruo gelecek diyorlar bu da birşey :D
sol bek Kolarov geliyor ismail artık yedek , daha iyi türk yedek yok zaten :D
atiba hiç bi yere gitmez maaşı çok düşük , 1.6 yaparız taş gibi devam eder yoluna :D
sosa aynı şekilde 1.8 ile yola devam eder ayak  yapıyorlar gitmek istiyoruz diye :D
gokhan işi resmiyete kavuşsun eğer söylentiler de ki gibi olursa yanlış hamle.
aras geldi yorumsuz göreceğiz ne olduğunu.
Gomez kalırsa güzel olur giderse kendi kaybeder Cenk var hiç sıkıntı yok :D yedek forvet almak lazım gomez giderse
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Omeruo-Djilobodji iyi olur ama. Djilobodji'yi gecen yaz Chelsea'ye gitmeden cok istemistim. Kulubumuz de istemisti, hem sezon basinda hem devre arasi. Istatistiksel manada Ligue 1'in iyi stopperiydi. Kiralik oynadigi Werder Bremen'de yine iyi performans gosterdi. Sol ayakli, hava hakimiyeti iyi, ikili mucadelelerde cok guclu, uzun topu iyi. Yanina Omeruo'yu alip iki tane fizik seviyesi cok yuksek, hamleli, suratli stopper hatti kurabiliriz. Taraftari mest ederler.

Sizce bu 5 li fenevden iyi değil mi??hadi be yönetim bu oyuncular çok zor değil

Kolarov.   Djilobodji.  Mertasacker  gg
                            Neto

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beyler q7 yi kadroda düşünmüyorum çine yolladım :))))) onun yerine çift kanat oynayabilen kulüp brujdan felipe gedozu düşünüyorum:))
Adam bizi mahvetmişti hatırladınızmı.. 1 yılı kalmış çok ucuza alınabilir..

Çevrimiçi Savaş

Skertel çok koymadı bana. Sorun değil. Fakat Kolarov'u kaptırırsak fena koyar o zaman açarım ağzımı.

Kolarov ihtiyacimiz olan adam, yıllardır ağzım açık izlediğim adam. Sol beke sınıf atlatacak adam. Mutlaka gelmeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

şimdi birazcık pozitif olalım :D

günay gitti fabri geldi kalite arttı :D :D
serdar gitti gokhan geldi orda da kalite arttı :D
tosic diye bir yedek stoper aldık taş taş mübarek :D
pedro gitti yerine genç kiralık omeruo gelecek diyorlar bu da birşey :D
sol bek Kolarov geliyor ismail artık yedek , daha iyi türk yedek yok zaten :D
atiba hiç bi yere gitmez maaşı çok düşük , 1.6 yaparız taş gibi devam eder yoluna :D
sosa aynı şekilde 1.8 ile yola devam eder ayak  yapıyorlar gitmek istiyoruz diye :D
gokhan işi resmiyete kavuşsun eğer söylentiler de ki gibi olursa yanlış hamle.
aras geldi yorumsuz göreceğiz ne olduğunu.
Gomez kalırsa güzel olur giderse kendi kaybeder Cenk var hiç sıkıntı yok :D yedek forvet almak lazım gomez giderse

Olursa tabii ki iyi ben güncel durumu yazdım ama dediğin gibi ; Kolarov gelir yedeği ismail olur , sosa ve atiba maaş iyilestirerek kalır , gomez kalır ve birde herkesin içine sineçek stoper alırsak ligin favorisi oluruz zaten . O zaman kadro bütünlüğü sağlanmış olup zaafiyet noktamız defans hattı komple değişmiş oluyor .

Ben güncel durumu yazdım .

Keşke şu yazdığın ve benim bu mesajda yazdığım duruma gelsek CL de ilerleyip ligde de 3. Yıldızı takariz , seneye uefa kisitindan çıkan tek büyük olup ambargo koyariz lige , o zaman Başkanın en büyük hayali olur ve Uefa kupası kaldırır kulüp ve Başkanda 2. Seba olarak tarihe geçer   

İnşallah bu sene bu sağlayacak kadronun temelini atar ve 3 seneye tarihe geçer ne diyeyim

Çevrimdışı Kemal

1 şampiyonluk dersiniz değil mi .

Şuan milyon insanı ( Türk ) gozlemleyecek bir yerdeyim Edremit Körfezı

İnanın sokaklarda Vodafone logolu geçen yılın formasi üzerinde çocuklar aileler görüyorum her an

Bu çocuklar büyüyecek ve kulüp yaşayacak .

Bu bir domino etkisidir.

Devamı bizi daha da büyütür .

Buna göre transfer yapsınlar .

Çevrimdışı Ensar

Olursa tabii ki iyi ben güncel durumu yazdım ama dediğin gibi ; Kolarov gelir yedeği ismail olur , sosa ve atiba maaş iyilestirerek kalır , gomez kalır ve birde herkesin içine sineçek stoper alırsak ligin favorisi oluruz zaten . O zaman kadro bütünlüğü sağlanmış olup zaafiyet noktamız defans hattı komple değişmiş oluyor .

Ben güncel durumu yazdım .

Keşke şu yazdığın ve benim bu mesajda yazdığım duruma gelsek CL de ilerleyip ligde de 3. Yıldızı takariz , seneye uefa kisitindan çıkan tek büyük olup ambargo koyariz lige , o zaman Başkanın en büyük hayali olur ve Uefa kupası kaldırır kulüp ve Başkanda 2. Seba olarak tarihe geçer   

İnşallah bu sene bu sağlayacak kadronun temelini atar ve 3 seneye tarihe geçer ne diyeyim
inşallah böyle olacak zaten abi daha ortada fol yok yumurta yok transfer çalışmaları devam ediyor bayram vakti bi gömmeler takımı başkanı felan , biraz sabır hani sanırsın Ağustos sonuna geldik sezon başlıyor gibi herkes bi gergin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

inşallah böyle olacak zaten abi daha ortada fol yok yumurta yok transfer çalışmaları devam ediyor bayram vakti bi gömmeler takımı başkanı felan , biraz sabır hani sanırsın Ağustos sonuna geldik sezon başlıyor gibi herkes bi gergin

Asker kaçağı, silah kacakcisi ,şikeci yüzünden Türk futbolu bu hale geliyor , keşke içerden hiç cikmayip orda rahmetli olsaydı .

Çevrimdışı can1903

Galiba olacak..

@38life 2 gündür replay yapıp duruyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

Gectigimiz hafta balkanlardaydim insanlara soruyorum ilk bizim Takimi soyluyorlar biliyorlar paylasmak istedim

İnsallah Kolorov gelir nobetteyiz

Guti14

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Tolga

İngiltere'den alınması düşünülen stoperi tahmin edebiliyorum ama o iş olmaz bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doganay

Galiba olacak..

@38life 2 gündür replay yapıp duruyorum.

Kurban bayraminda daha var yalniz  :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Kolarov gelsin artık dayanamıyorum :(  Gelmeden videolarını izlemeyeceģim diye karar aldım

Çevrimdışı abdusta

Dünkü Gökhan Töre yorumlarının ne kadar duygusal oldugunu
bugunkü unutmuşluk ve kabullenmiş formatına yerini bıraktıgını görmekteyim.

Ben çok farklı açıdan bakıyorum..

Gökhan formsuzmu?Forma için hiç bir çabası yok..
ama yaşı daha çok genç ve görünen o ki daha pişmesi lazım olgunlaşması ve tecrübelenmesi lazım..

kaybedilecek 1 yılmı kazanılacak 1 yılmı?ben hem maddesel hemde manevi olarak Gökhan ve Beşiktaş açısından kazanç olarak görüyorum

En kotu senaryo ne?1 sene westhamda oynadı begenilmedi geri yollandı diyelim,gene senin oyuncun 2019 a kadar sözleşmen var..
kasana 3 milyon kira bedeli +Gokhana odemediğin yıllık ucreti koyarsan  - Gokhanı transfer ederken odediğin bonservis ucretinden çıkarırsan parasal olarak kardasın..
Gökhanın İngiltere de kalacagı 1 yılda alacagı olumlu mesafede manevi olarak artısı olacaktır.

Eger 1 yıl sonunda satış gerçekleşirse zaten kat kat kazanç olacak.

Burada ki hikayede bir yanlış görmüyorum..

ama genede bir hata var ;Günlerce şu fiatın altına olmaz,biz kiralık oyuncu vermeyiz şeklinde beyanatlar

Ben genede işin Beşiktaş açısından kazançlı oldugunu dusunuyorum.

Geçen sene Çinden kapılar açılmıştı,Bu sene İngiltereden..hemde karşılıklı Ingiltereden çok Al-Ver yapacagız gibi

hayırlısı olsun

saygılar

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Dünkü Gökhan Töre yorumlarının ne kadar duygusal oldugunu
bugunkü unutmuşluk ve kabullenmiş formatına yerini bıraktıgını görmekteyim.

Ben çok farklı açıdan bakıyorum..

Gökhan formsuzmu?Forma için hiç bir çabası yok..
ama yaşı daha çok genç ve görünen o ki daha pişmesi lazım olgunlaşması ve tecrübelenmesi lazım..

kaybedilecek 1 yılmı kazanılacak 1 yılmı?ben hem maddesel hemde manevi olarak Gökhan ve Beşiktaş açısından kazanç olarak görüyorum

En kotu senaryo ne?1 sene westhamda oynadı begenilmedi geri yollandı diyelim,gene senin oyuncun 2019 a kadar sözleşmen var..
kasana 3 milyon kira bedeli +Gokhana odemediğin yıllık ucreti koyarsan  - Gokhanı transfer ederken odediğin bonservis ucretinden çıkarırsan parasal olarak kardasın..
Gökhanın İngiltere de kalacagı 1 yılda alacagı olumlu mesafede manevi olarak artısı olacaktır.

Eger 1 yıl sonunda satış gerçekleşirse zaten kat kat kazanç olacak.

Burada ki hikayede bir yanlış görmüyorum..

ama genede bir hata var ;Günlerce şu fiatın altına olmaz,biz kiralık oyuncu vermeyiz şeklinde beyanatlar

Ben genede işin Beşiktaş açısından kazançlı oldugunu dusunuyorum.

Geçen sene Çinden kapılar açılmıştı,Bu sene İngiltereden..hemde karşılıklı Ingiltereden çok Al-Ver yapacagız gibi

hayırlısı olsun

saygılar
Yollasalar keşke 6 m £ kiralık ücreti konuşuluyo.. Bidaha parlatır tekrardan satarız asdffgggg

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

trollenmişiniz :)) aynısın ıben de yaptım temin
Ben bu adama inanmıyorum zaten.. Abd yaşıyor ne yaptıgı belli değil artık garsonmıu neyse yabancı sitelerde duydugunu satıyor millete ...

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar rakip takımların transfer haberlerini bu başlıkta konuşmuyoruz normalde ama bugün tolerans gösterdik.

Skrtel ya da başka bir oyuncu ile ilgili bundan sonra mesaj yazacaksanız aşağıdaki başlığa yazın.

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-avrupa-ligleri-transfer-sezonu/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BlackEagle26

Ben bu adama inanmıyorum zaten.. Abd yaşıyor ne yaptıgı belli değil artık garsonmıu neyse yabancı sitelerde duydugunu satıyor millete ...

Onun kadarda duyan yok ama  Bademe tapan tayfa bu adamı takip etse

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Berat

Kolarov sa bekleriz :D

Başarılı olacak en uygun isimler gelsin kafi :)

Çevrimiçi Samet Demir

Hayırlı olsun kolarov geldi diye bakıyorum artık

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle26

Hayırlı olsun kolarov geldi diye bakıyorum artık

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Nasıl yapıyosun bunu bende bakmaya çalışıyorum ama olmuyor:).Olumsuz bişey çıkmış gibi geliyor

Etiketler: