2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382941 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ya kötü stoper değil, öyle düşünüyorsam taş olayım :D ama benim burda gözlemlediğim Fb bir iki oyuncu transfer edince direk şampiyon ilan ediliyor. Bir kere başlarında futbolcularla uyum sağlayamayan, egosu yüksek bir teknik direktörleri var. Bana göre bu onların en büyük handikapları.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardesım haklısın, Euro 2016da ızledık performansı bir yıldız diyemem ben yada diğer arkadaşların dediği gibi skora katkısı olur mu görcez.

inş. o Vitor handikapı yine bizi bu yıl şampiyon yapacak  :super: Şenol Hoca sagolsun varolsun.  :halay:

Çevrimdışı Berat

Kardesım haklısın, Euro 2016da ızledık performansı bir yıldız diyemem ben yada diğer arkadaşların dediği gibi skora katkısı olur mu görcez.

inş. o Vitor handikapı yine bizi bu yıl şampiyon yapacak  :super: Şenol Hoca sagolsun varolsun.  :halay:

Değiştirin bu kafayı, rakiplerimize göre eze eze şampiyon oluyoruz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fener kadro mühendisliğini düzgün yapmadan isimler üzerinden transfer yapmaya devam ediyor. Akıllanmamışlar , Uefa'dan sağlam bir tokat yiyene kadar akıllanacağa da benzemiyorlar .
Beşiktaş iskeleti korumakla en doğru işi yaptı ve bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi . Yalnız bu durum kimseyi rehavete de sokmamalı. Fabricio transferi yanlış bir işti. Parlatılmış haliyle olsa bile Beşiktaş'ın ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak bir kaleci değil. Belki de aradığımız kalecidir deyip kendimizi hayallere kaptırmayalım .
Pereria'nın forvetin arkasına Nani'yi koyup hücum problemini basitçe çözebileceğini sanması ne kadar absürt  ise Şenol hocanın savunma problemini hızlı hamleli stoper ile çözebileceğini sanması o kadar yanlış bir düşünce . Ben burada yönetimin transferde daha fazla söz sahibi olması gerektiğini , hocayı da ikna edip yardımcı olarak takım için özellikle savunmada en doğru transferleri gerçekleştirmelerini ümit ediyorum. Şu anki görüntü birçoğumuzun sandığının aksine yönetim savunmaya transfer işini oldukça ciddiye alıyor . Yaz transfer sezonu bittiğinde sonuçları hep beraber yorumlarız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçen sene de transferleri heyecanla izledim ve başarılı olduk. Bu sene de aynı şeyleri bekliyorum. Yönetim ve Şenol Hocamız yanlış yapmaz. Gönlüm rahat  :by2:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALDENYX

Gökhan Töre'nin Londra'da West Ham United kulübünün anlaşmalı olduğu özel hastanede sağlık kontrolünden geçtiğini açıklayan West Ham kaynakları, oyuncuda herhangi bir sağlık sorunu çıkmadığını bildirdi.

24 saat içinde bu transferin resmi olarak açıklanacağını ifade eden İngilizler, Gökhan Töre'nin daha sonra Amerika'ya giderek takımın kampına katılacağı bilgisini paylaştı.

Bu transfer ile ilgili olarak ise Beşiktaş'tan şu ana kadar hiçbir resmi açıklama yapılmadı.

Haber Kaynağı: DHA
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Ensar

ne alaka Vitor ile abicim allah allah , iyi anasını biz sadece Şenol hoca ve vitor sayesinde şampiyon olduk , kim gelirse gelsin o zaman ne de olsa Vitor var niye sıkıntı yapıyorsunuz transfer transfer diye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MrtBlgc

Şampiyon kadro var yetmez mi çok gerçekçi bir argüman durmuyor. Barça ya da Bayern yapmasın o zaman transfer. Mevzu Serdar veya Alves de değil. Skrtel Kayserispor'a gitse yine iyi bir stoper diyecektim. Siz ovme ile iyi bir beyan vermeyi karıştırıyorsunuz. Nani 1 yıl boyunca gömüldü bu forumda. Böyle yapınca çok mu doğru yapıldı? Bu mudur yapılması gereken?
Transfer yapmayalım mı dedim? Kim diyor burda transfer yapılmasın diye? Benim söylemek istediğim nokta, Fenerbahçe büyük umutlarla kurduğu rüya kadroyu bir sene sonra dağıtmak zorunda kaldı ama sen şampiyon oldun ve taş gibi de kadron var, yapılacak bir iki takviye ile yine bu ligi domine edecek takımı oluşturursun. Fenerbahçe'nin yaptığı transferler resmen psikolojinizi bozuyor, geçen sene de bu böyleydi bu sene de aynen devam ediyor. Aman Fenerbahçe iki veteran getirmesin direk şampiyon ilan ediliyor. Yapmayın Allah aşkına.. Az sabırlı olalım yapılacak transferler gerçekleşsin o zaman istediğimiz gibi olmazsa gelir buraya eleştirimizi yaparız.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Değiştirin bu kafayı, rakiplerimize göre eze eze şampiyon oluyoruz.

TWSS kardesım ne demek istedin tam anlamadım ? :) Söylemek istedğim Vİtor ile yine aynı hüsran olacaktır fener için.

Çevrimdışı MrtBlgc

Beşiktaş Onazi haberleri var bu arada..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Feneri boş verin arkadaşlar b
Kendimize bakalım daha uzun süre var ligi geç açıyoruz kaliteli adamlar gelsin geç erken farketmez

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş Onazi haberleri var bu arada..

Abi iyi midir o adam bilgin var mı

Çevrimdışı MrtBlgc

Feneri boş verin arkadaşlar b
Kendimize bakalım daha uzun süre var ligi geç açıyoruz kaliteli adamlar gelsin geç erken farketmez

+1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Volkan Demirel :

Gidenin arkasindan konusmam dogru olmaz , Ama Gokhan kardesim doğuştan Besiktasliydi !! Bir gun gideceğini biliyordum...

Gokhan Fb hayrani , Fb sevicisi , Fb ye asiri bagli diyen arkadaslara gelsin bu... :busted_cop:

Ben bunu 1 Ay once soylemistim , Adam Besiktasli , Kariyerinin son senelerinde Gönül verdiği takimda oynamak istiyor , Bu cok normal demistim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Transfer yapmayalım mı dedim? Kim diyor burda transfer yapılmasın diye? Benim söylemek istediğim nokta, Fenerbahçe büyük umutlarla kurduğu rüya kadroyu bir sene sonra dağıtmak zorunda kaldı ama sen şampiyon oldun ve taş gibi de kadron var, yapılacak bir iki takviye ile yine bu ligi domine edecek takımı oluşturursun. Fenerbahçe'nin yaptığı transferler resmen psikolojinizi bozuyor, geçen sene de bu böyleydi bu sene de aynen devam ediyor. Aman Fenerbahçe iki veteran getirmesin direk şampiyon ilan ediliyor. Yapmayın Allah aşkına.. Az sabırlı olalım yapılacak transferler gerçekleşsin o zaman istediğimiz gibi olmazsa gelir buraya eleştirimizi yaparız.

Zaten öyle yapıyoruz hocam. Yönetime bişey diyen olmadı ki. Henüz transfer yapmadık daha. Fenerin kimin aldığından çok bizim ne yapacağımız önemli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onaziyi nasıl bilirsiniz :)

Çevrimiçi Mehmet57

Onazi Atiba'nin yerini dolduramaz. Onazi + Atiba olur, ama Onazi ile tek on liberolu sistem mumkun degil.

Çevrimdışı MrtBlgc

Abi iyi midir o adam bilgin var mı

Geçen sene ben İtalya ligini takip etmedim pek bir fikrim yok açıkçası ama Atiba'nın pozisyonu için düşünülüyor sanırım. Geçen sene toplam 22 maça çıkmış, 23 yaşında.. Yanlış bilgilendirmek istemem, Lazioyu yakından takip eden arkadaşlar detaylı bilgi verirler herhalde.

Çevrimdışı MrtBlgc

Zaten öyle yapıyoruz hocam. Yönetime bişey diyen olmadı ki. Henüz transfer yapmadık daha. Fenerin kimin aldığından çok bizim ne yapacağımız önemli.
Aynen öyle kardeşim, yeter ki yönetim gerekli yerlere istenilen transferleri yapsın. Biraz sabırlı olalım eminim yine çok güzel bir sezon geçireceğiz. Benim inancım tam.

Çevrimdışı İhsan

Kerim Frey'i de hala kadroya yazanlar var. Ondan birsey olmayacagini gecen sene tam olarak anladik. Serdar Ozkan 2 bal yapmayan ari, sag sola kos bir calim at sonra topu kaptir. Bu senede kadroda yedek ve Turkiye kupasi icin kalir en fazla.

Bence Kerim den bayağı faydalandik biz
Üzerine biraz daha koyarsa süper olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

juventus'dan ısla,neto,mandzukic haberleri çıktı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş JK 2015-2016 All 82 Goals.

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş JK 2015-2016 All 82 Goals.

heh gönüller bir bende bunu paylaşmayı düşünüyordum çok unutkan taraftarlarımız var :D koca koca adamlar panik yapıyor çocuk gibi ben anlam veremiyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Volkan Demirel :

Gidenin arkasindan konusmam dogru olmaz , Ama Gokhan kardesim doğuştan Besiktasliydi !! Bir gun gideceğini biliyordum...

Gokhan Fb hayrani , Fb sevicisi , Fb ye asiri bagli diyen arkadaslara gelsin bu... :busted_cop:

Ben bunu 1 Ay once soylemistim , Adam Besiktasli , Kariyerinin son senelerinde Gönül verdiği takimda oynamak istiyor , Bu cok normal demistim..

Abi bak senin şu uydurma diyaloglara inanman da bi başka ha :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Volkan Demirel :

Sen nerden biliyordun  :alala:
Çok önemli değil kimin hangi takımı tuttuğu. Burada farkı alt yapıdan gelen oyuncu belirler. Aslında oda tek başına yeterli değildir de, neyse.
90 larında efsane kadrosunda da başka takımlara gönül vermiş ancak alt yapı sonrasında Beşiktaş'a mihenk taşı olmuş adamlar dolu. Orta saha durgunken Gökhan topu ileri götürsün de , isterse hala feneri sevsin.  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

heh gönüller bir bende bunu paylaşmayı düşünüyordum çok unutkan taraftarlarımız var :D koca koca adamlar panik yapıyor çocuk gibi ben anlam veremiyorum

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: