2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381605 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bu adamı harcamasaydık keşke.. Kolarov olmassa (inş olurda) bu adamı solbeke çekelim .. Oynamışlığı var.. Hertürlü isodan iyidir :))

şu adam varken boşu boşuna gg yi aldık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu adamı harcamasaydık keşke.. Kolarov olmassa (inş olurda) bu adamı solbeke çekelim .. Oynamışlığı var.. Hertürlü isodan iyidir :))

:evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

oooo o zaman daha kötü ordan görüp gs'ye önerilen çöp oyuncuları bize öneriyorsa daha kötü. :olmaz

zaten bize böyle oyuncular yakışmaz atiba gittikten sonra yerine lucas leiva olur anca.

atiba gitmeden o bölgeye biri alınması gerekirken ati giderse ikiye çıkar...

Atiba'nın yanına "Onyinye Ndidi"
 ha ati de giderse leiva alınabilir....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ersoy

Atiba giderse Leiva gelir büyük ihtimal ama atibada 5-6'ya falan gitsin gidecekse.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

atiba gitmeden o bölgeye biri alınması gerekirken ati giderse ikiye çıkar...

Atiba'nın yanına "Onyinye Ndidi"
 ha ati de giderse leiva alınabilir....

atiba gitmezse o bölgenin takviyeye ihtiyacı yok, zaten para da yok :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beyler şu dniprolu douglas bence her türlü keneth omerou dan iyi.. Şuan free adam.. Kaç yıl almaya uğraştık.. Rodolfo ve marcelodan iyi oldugu söyleniyor... Sağ stoper için neden bu adam gündemde yok..

Çevrimdışı Berat

Beyler şu dniprolu douglas bence her türlü keneth omerou dan iyi.. Şuan free adam.. Kaç yıl almaya uğraştık.. Rodolfo ve marcelodan iyi oldugu söyleniyor... Sağ stoper için neden bu adam gündemde yok..

Şu transferleri bilgisayarda yap bence.

Çevrimdışı tangaz

dinyeperli daglıs uefa finalinden beri maç yapmadı.

Çevrimdışı atalay

Beck ve Rhodolfo ile yakında Edebiyat Günleri düzenleyeceğiz.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2017, 14:36:53 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Beck ve Rhodolfo ile yakında Edebiyat Günleri düzenleyeceğiz. Gustavo da böyle bir çocuk...

Çok izlemedim demiştin galiba, geldi mi beklenen analiz :)

Çevrimdışı tangaz

Beck ve Rhodolfo ile yakında Edebiyat Günleri düzenleyeceğiz. Gustavo da böyle bir çocuk...

detaylı bir araştırma gelmiş sanırım  :biggrinking:

Çevrimdışı alimm

atiba gitmezse o bölgenin takviyeye ihtiyacı yok, zaten para da yok :)
şu an kadroda alternatifi olmayan tek adam atiba'dır... Geçen sene atiba bi antrenmana çıkmasa taraftar karaları bağlıyordu alternatifsizlikten.... Geçen seneye göre ne değişti, veli tolgay geldi demeyin sakın ikiside 6 numara değil...
Diğer taraftan ewt paramız malesef yok ;(;(
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 14:14:14 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Bishamon

En iyisi biz paul coelhoyu transfer edelim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:22:14 atalay ]

Çevrimdışı Yalçın

Portekiz'in 10 numarasi nerde oynuyor? Cocuk kac mactir izliyorum cok iyi.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Sosyalist, edebiyat meraklısı, rock ve protest rap dinlemeyi seviyor. #Analiz

Akıllı oyuncuyu yetenekli oyuncuya tercih ederim...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

J mario mu ??
sporting te.. Çok iyi pas dağıtıyor

Çevrimdışı tangaz

mevcut sosyal analizi takibeden bi' teknik analizini dört gözle bekliyoruz  :)

Çevrimdışı Berat

Bilic aklıma geliyor ve sinirim atıyor şu an.

Teşekkürler.

Çevrimdışı tangaz

En iyisi biz paul coelhoyu transfer edelim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

hafızam beni yanıltmıyorsa yıllar evvel portekizde coelho die bir stoper vardı as oyuncuydu cincon almak için çok debelenmişti ama başaramamıştı  :D

Çevrimiçi Savaş

Önce Gökhan Töre Kap'ı sonra Kolarov Kap'ı gelecek gibi.

Bakalım Kerim'i yada Aras'ı parlatabilecek miyiz bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Önce Gökhan Töre Kap'ı sonra Kolarov Kap'ı gelecek gibi.

Bakalım Kerim'i yada Aras'ı parlatabilecek miyiz bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay'ın altın yılı diyorum...

Çevrimdışı Gastro

Arkadaşlar, moralinizi bozmak istemem ama City Watch isimli tweeter hesabında City taraftarlarının  Kolarov'un gidişi hakkında yazdıklarını okudum. Hiç iç açıcı değil. Gittiğine sevinenler, bedava gönderilim diyenler, hatta üstüne bir de para verip gönderelim  diyenler bile  var. Bir tanesi "Beşiktaş defans oyuncusu ile oynamıyor mu ?" Diye sormuş.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:45:03 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar, moralinizi bozmak istemem ama City Watch isimli tweeter hesabında City taraftarlarının  Kolarov'un gidişi hakkında yazdıklarını okudum. Hiç iç açıcı değil. Gittiğine sevinenler, bedava gönderilim diyenler, hatta üstüne bir de para verip gönderelim  diyenler bile  var. Bir tanesi "Beşiktaş defans oyuncusu ile oynamıyor mu ?" Diye sormuş.
üstüne para vereceklerse biz tamamız olur yani :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: