2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382771 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

bu arada bu fb'yi de amma abarttınız ya..elle tutulur kimi aldılar ya wiel dediğiniz adamı ne şişirdiniz be kardeşim..gökhan fb ile uzatsaydı almıyacaklardı wieli..sanki fb psg gibi her maç tek kale oynuyorda wiel iş yapacak görsün vitor'un sistemi ondan sona konuşalım..skrtel kimdir yahu..kazma bi herif korktum bize gelecek diye alves gibi her maç sarı-kırmızı kart gider..o alman ise tam facia girmiyorum bile..şimdi bi de bunların yanına vitor diye bi denyo koydun mu? bi cacık olmaz..hatta konya bile bunları zorlar demedi demeyin..bu sene en rahat şampiyonluğumuzu alırız..ama mesele cl..biz orada ki takımı düşlediğimizden bu feryatlar
Katılıyorum fenerin şuanda yaptığı hamlelerin hiçbir artısı yok geçen senede defans yapıyolardı aldıkları oyuncular bişeyi değiştirmeyecek sağda gökhan gibi harıl harıl bindiren adamı defansif oynattı vitor wiel ne yapabilir ne kadar hucuma katkı verebilir? skrtel ve romanında artısı olmaz. onlar için belirleyici olacak hucum hattına yapacakları hamle diego yerine ziyech yaparlarsa işler değişir ekstradan puan kazandıracak bi oyuncu çünkü hucumu organize edebilir. Geçen seneki gibi katı defans yapıp bir iki gollerle ligde tutunurlar sonlara doğru ekstra oyuncular çıkmazsa yine hüsran yaşarlar. Barut gibi taraftar kredisi azalmış aziz kredisi tükenmiş vitor iki üç maç puan kaybı olursa işler karışır erken şampiyonluğa yürürüz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

günaydın KAP yok mu, KAP ?  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bizde genel bir şanssızlık var, zaten şans yanımızda olsaydı şimdiye 25 şampiyonluğumuz olurdu. mesela avrupa şampiyonası başlamadan önce quaresma baya baya ön plana çıkmıştı teknik direktörleri ilk maçda son defa naniye şans verdi o da çıktı golünü attı formayı kaptı bizim oğlan yedek kaldı sürekli nani de attıkça attı. quaresma oynasaydı iyi bir bedelle satardık, turnuvada iz bırakırdı kesin, zira zayıf gruptan finale kadar çıktılar ama bizim oğlan çok oynayamadı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Mammanna 7.5'a Lyona gitmis bunun uzerine Gomeze bu paralari vermeyiz umarim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı sozkul

Bence yönetim 4+4 kuralını esnetebilir..bu iyi gidişatla uefa 2+2 gibi kolaylık sağlayabilir.. Psg yede yapmışlardı sanırım kolaylık..yönetimin başvurması gerekli bi an önce

Bunu 2+6 olarakda kullanma hakkımız var.

Çevrimdışı sozkul

Konu Kilit :busted_cop:

Herkes 2 miyon imza parasından bahsediyor GG için, KAP'a bildirilen öyle birşey yok.
Biz boşuna mı sevindik çok güzel anlaşma diye, imza paraları KAP'a bilidirilmiyor mu?

Çevrimdışı Türkay

Herkes 2 miyon imza parasından bahsediyor GG için, KAP'a bildirilen öyle birşey yok.
Biz boşuna mı sevindik çok güzel anlaşma diye, imza paraları KAP'a bilidirilmiyor mu?

Mario'nun da bildirilmemişti imza parası.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mario'nun da bildirilmemişti imza parası.
Abim gomeze imza parası verildi mi ?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın KAP yok mu, KAP ?  :D
İyi bayramlar abi kap gelmez en erken pazartesi

Çevrimdışı Türkay

Abim gomeze imza parası verildi mi ?

Abi ben verilmişti diye hatırlıyorum 2 milyon euro. Yanlış da hatırlıyor olabilirim  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

İyi bayramlar abi kap gelmez en erken pazartesi

iyi bayramlar Mehmet Ali  :-*

Çevrimdışı KAP

Kamuoyunun acilen aydınlatılmaya ihtiyacı var Başkan
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı onurturan

Imza parasi dedigimiz sey genel olarak kapa bildirilmek zorunda olan bir sey mi ? diye soruyosn demi sozkul abi ben de cok merak ediyom .
Herkese iyi bayramlar

Çevrimdışı cursedofdragon

uğur uğurlu sen bidaha futbolcu ismi yazma hangi ismi yazsan ertesi günü basına düşüyor mit ajanımısın nesin :D

Siyah-beyazlı ekibin, kulübüyle sözleşmesi devam eden 24 yaşındaki ön libero için nabız yokladığı öğrenildi.

Oyuncunun kontratında 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunduğu, bu rakamın indirilmesi yönünde görüşme için Danimarka ekibinden randevu istendiği ifade edildi. Beşiktaş’ın bu hamlesi, takımdaki geleceği kesinlik kazanmayan Atiba’nın alternatifinin aranmaya başladığı şeklinde yorumlandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Çevrimdışı Bishamon

Asporda dun gecmisti Delaney Gsde diye

Asporda dun gecmisti Delaney Gsde diye

oooo o zaman daha kötü ordan görüp gs'ye önerilen çöp oyuncuları bize öneriyorsa daha kötü. :olmaz

zaten bize böyle oyuncular yakışmaz atiba gittikten sonra yerine lucas leiva olur anca.

Çevrimdışı Bishamon

Dortmund subotic icin 10m avro istiyormus

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dortmund subotic icin 10m avro istiyormus

Alır alır şeyapmasın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

uğur uğurlu sen bidaha futbolcu ismi yazma hangi ismi yazsan ertesi günü basına düşüyor mit ajanımısın nesin :D

Siyah-beyazlı ekibin, kulübüyle sözleşmesi devam eden 24 yaşındaki ön libero için nabız yokladığı öğrenildi.

Oyuncunun kontratında 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunduğu, bu rakamın indirilmesi yönünde görüşme için Danimarka ekibinden randevu istendiği ifade edildi. Beşiktaş’ın bu hamlesi, takımdaki geleceği kesinlik kazanmayan Atiba’nın alternatifinin aranmaya başladığı şeklinde yorumlandı.

Haber Kaynağı: Milliyet
Ahahaaa aynen ya.. Kim bu içimizde köstebek :))) gs ile yarışıyoruz bu adam için.. Onların elinden alırız rahat :)))

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Biz şu tolgaya önlibero işini ögretsek ihtiyaç kalmıyyacakta adam maçta çok sinirli..5 kırmızı görür önliberoda çok sert tolgay..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şu gazetecilikte çok kolay iş .. Twitterda duyum gör ertesi gün gazetede.. Oh ne güzel iş

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba ya 5-6 milyon falan gelirse ve oyuncu da gitmek istiyorsa elde tutmayalım. Yerine Leiva yı alırız.

Fabri - Gg - Marcelo - ? - Kolarov - Leiva - Ozzy - Quaresma - Sosa - Olcay - ?

Soru işaretleri iyi isimler olursa bence gayet yeterli bi kadro.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Adamin ismi dun gs ile geciyor bugun bize yaziyorlar.

Cidden baska oyuncu falan bilmiyor mu bunlar? Kim bu delaneyin menejeri?

Ayrica hala Dniprolu Douglas yazilmadi cok garipsiyorum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu adamı harcamasaydık keşke.. Kolarov olmassa (inş olurda) bu adamı solbeke çekelim .. Oynamışlığı var.. Hertürlü isodan iyidir :))

Etiketler: