2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388143 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Kolarov'un haftalık kazancı: 85 Bin £. %45 vergi var. Fakat Copmplex Tax Avoidance ile %22-25'e kadar düşürebilir.

Bununla "image rights" yaparak vergi oranlarını düşürüyorlar. Yanlış bilgiler vermeyin.

Çevrimdışı can1903

Takıma yeni forma numara düzenlemesi lazım ya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetthedum

@mehmetthedum Kolarov 1.75'e imkansız :)

1,75 garanti + 0,75 prim ve maçbaşılarla = 2,5 milyon ero x 4 yıl = 10 milyon ero.. (ilaveten tosic ve şampiyonlar ligi)

1,75 olmadı da 1,95 oldu... o da olumlu :)
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Sadece kolarovlu kadro;şampiyonluğa rahat oynar.. Ömer şişmanoğluda yedek olur..

Cenk tosun
Olcay.       Sosa.          Aras
              Atiba.    Ozi
Kolarov.  Tosiç.   Marcelo.   Gg
               Fabrico

Kaç para bi kalorov.. 1 milyon taraftardan 5 € toplayarak allaım şu adamı :))

ben santrafor hariç bu kadronun doğru bir tercih olacağını ama ozi yerine tolgay sosa yerine ozi aras yerine sosa şeklinde olacağını düşünüyorum.muhtemelen şenol hoca tolgaya yer açmak isteyecektir.öncelikli 3 kanat oyuncumuz sosa ,q7,olcay olacaktır.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Biz G.Gomeze 5 veya 5.5 arası bonservis verirsek ( konuşulan rakamlar ) , Kolarova nasıl bonservis ödeyecez sorması ayıptır ?

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:45:08 atalay ]

Takıma yeni forma numara düzenlemesi lazım ya.
10 --------> Sosa

7 ----------> Quaresma

11 ----------> Kolarov

8 ------------> Tolgay

Olabilir...

Çevrimdışı can1903

10 --------> Sosa

7 ----------> Quaresma

11 ----------> Kolarov

8 ------------> Tolgay

Olabilir...
Ozzy 8 düşündüm ben. Cenk Tosun >>>> 9

Ozzzy 15 iyi ya özdeşleşti o numara ile

Evet Cenk 9 olabilir

7 Numara gercek sahibine Quaresmaya verilmeli bu hamle bile Onun performansina ciddi etki eder..

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaşın kalecileriyle ilgili yazmak istemiyordum ama @Yalçın sayesinde yeri geldi Denys Boyko dan bahsedelim.

Denys Boyko: 12 yıllık profesyonel futbol hayatının 9 yılını D.Kiev de oynamış takımın efsane oyuncularından Oleksandr Boyko nun oğlu. Babası kendi kulübünün altyapısına yazdırmış! Yer: Türkiyenin ekürisi Ukrayna.

Kievde oynadığı maç sayısı: 11 Fazla söze gerek yok.

Dnipronun avrupa ligi başarısına halel gelmesin ama izleyenler iyi bilir finale nasıl yükseldiğini! Bozuk zeminde kabarmış toprağa çarpıp yerden sekerek kaleciyi yanıltan goller ofsayt olup devam kararıyla atılan goller... Öyle böyle finale yükseldiler kalede başka biri olsaydı belki kupayı bile alabilirlerdi.

Tek maç üzerinden oyuncu değerlendirilmez fakat oynadığı tüm maçlar izlenirse performansı hakkında tek maç referans gösterilebilir. Merak edenler için buyurun Boyko nun hatasıyla sevabıyla herşeyini özetleyen uyum sorunu olmadan kendi ülkesinde arkadaşlarıyla beraber oynadığı referans maçı:

http://www.goalsarena.org/en/video/ukraine-premier-league/02-11-2014-dnipro-0-3-dynamo-kiev.html

Dikkatimi çeken yediği hatalı goller değil kısa süreli sakatlık geçirdiği pozisyondaki tekniği
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 02:08:37 ardiles ]

Çevrimdışı Kemal

Kolarov ,  G.Gomez  alınıp

Veli , Pektemek , Milosevic , Alexis , Pedro  satılmalı veya kiralanması .

Gomez takımda kalmalı .

Bakalım ne kadarı yapılabilinecek .

Çevrimdışı atalay

Skysports da Töre için kiralık haberi geçmiş. Bir WHU sitesi kiralama bedeli için 4-6 M £ arasında bi' ücret diyor. Yarın netlik kazanır bu iş.

Bu iş umarım direkt satış + vadeli ödeme şeklindedir. Yine de bu dönem için yüksek nakit girişi lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Jose Sosa------> 10 numara ve kaptanlık

Quaresma -----> 7 numara

Kolarov --------> 11 numara

Fabri -----------> 1 numara

Aras Özbiliz ---> 17 numara

Cenk tosun-----> 9 numara

Diğerleri aynı kalabilir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Biz G.Gomeze 5 veya 5.5 arası bonservis verirsek ( konuşulan rakamlar ) , Kolarova nasıl bonservis ödeyecez sorması ayıptır ?

Bildiğim :
Başlangıç olarak izin verilen 6 m ero,
HBA 'dan 1 m ero sözleşme fesih bedeli,
Töre'den kira geliri olarak söylenen 3 m sterlin (3,5 m ero), olmak üzere 10,5 m ero bütçemiz var.

2 milyon marcelo'ya verildiği söyleniyor. Elde 8,5 milyon ero var demektir. artık oradan 3 milyon sterline(3,5 m ero) bir kolarov, kalanıyla(5 m ero) da bir gustavo çıkar mı bakıcaz???? Belki @atalay 'ın dediği gibi töre için daha fazla alınmışsa gomezin bonservisi artırılabilir??
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 01:12:15 mehmetthedum ]

Çevrimdışı Arena_

Btd fabriyi tutturamadı bakalım bu tutacak mı

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarda duyumcu ya. Geciniz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

2015/16 sezonu öncesi yaptığı kontrat uzatma anlaşması ile vergi ve ulusal sigorta öncesi haftalık maaşı 85000 sterline çıkartılmış.
 İngilterede haftalık kazancı 43001 ile 150000 sterlin arası olanlar % 40 gelir vergisi ödüyorlar. Ayrıca o gelirdekiler için % 2 ulusal sigorta mevcut. Yani maaşından % 42 kesiliyor. (İlk hesabımda % 46 demiştim özür dilerim)

85bin'in % 58'i = net gelir = 49300 sterlin yapar.

49300x52 = 2563000 sterlin yıllik ücret demektir. Bu da günümüzün kuru ile yaklaşık = 3 milyon ero yapıyor.

Kalan kontratı 2 yıl x 3 m ero = 6 milyon ero

Sen 1,75 x 4 yıllık kontrat verirsen = 7 milyon ero garanti para yapar.

Ayrıca maç başılar ve puan primleri ile şampiyonluk primleri de cabası.. ( yılda 750 bin eroya kadar prim alabilir.böylece sana maliyeti 4 yılda 10 milyon ero olur)
Dediğin içinde bonuslar varmı?? Bende baktım tekrarda 6m $ yazan yerde var net kazancı.. 85k£ bonuslu mu bonussuz  acaba

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2016, 01:15:58 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Dediğin içinde bonuslar varmı?? Bende baktım tekrarda 6m $ yazan yerde var net kazancı..

City'deki bonuslar oynama , gol atma, asist filan gibi bonuslar diye yazıyor. Guardiola ilk 18'e yazmazsa maaş hariç bonus alamaz ki.

Bir de @atalay 'ın dediğine göre bir muhasebe işi ile vergi oranları düşürülebiliyormuş bir miktar.

Çevrimdışı can1903

BTD isimli bir sayfanın kendi kaynakmış gibi paylaşması aşırı komik olay ya. Dedikoduları yazıyor orada.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

10 --------> Sosa

7 ----------> Quaresma

11 ----------> Kolarov

8 ------------> Tolgay

Olabilir...

Bence 5 numara Sosa'da çok güzel duruyo.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

City'deki bonuslar oynama , gol atma, asist filan gibi bonuslar diye yazıyor. Guardiola ilk 18'e yazmazsa maaş hariç bonus alamaz ki.

Bir de @atalay 'ın dediğine göre bir muhasebe işi ile vergi oranları düşürülebiliyormuş bir miktar.
Enes ünalla doğrulama yapayım dedim bu adam kaça oynuyor diye :)) haftalık 10k alıyormuş enes ünalda yıllık 250 k falan yapıyor.. Çok az alıyormuş alamaz falan dedim.. Az geldi bana :))

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın kolarov KAP'ı gelsin inşallah mutlu bir gün geçirelim :)

Çevrimdışı tangaz

yönetimin 3 milyon euro bedelle kiralayacağına ihtimal vermiyorum, zira bu bedelle hiç bir şey yapamazsın. EPL için çok düşük bir bedel bu, kötü salih uçanın sadece 2 sene yatmak için 4,5 milyon kira +11 milyon bedelle italyaya gittiği ortamda töreyi bu bedele kiralamış olamayız.  mantıklı olan yüksek kira + nispeten düşük satınalma opsiyonu ile paçal fiyat 17-18 milyon euroluk bir paketi kabul etmek olabilir mesela 6 milyon kira +12 opsiyon gibi.

aksi halde kimse bana 3 milyon kira izahati yapamaz bu para hiç bi işe yaramaz bazen ilke uğruna parayı çizersin tabii yanında bahsi geçen oyuncuyu da, bittiğin noktada sana el uzatan camiaya ihanet ediyorsan sonuçları paf takımı ile yatış olmalıdır...

belli ki töre gitmek için çok kararlı ama oyuncunun cv.si ve mevcut performansı biliç dışında kimseyi alıcı pozisyonuna sokmuyor whu yönetimi de biliçe hooop dur demişler belli ki.

ben bu noktada 3e flan kiralamam zira kötü oynarsa bir daha satma şansın kalmaz en fazla 3-5e satabilirsin. ben kiralamam. tutarım adam gibi ŞL oyna dilediğin yere git aksi halde paf takımı orada der yada çinlilere satarız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: