Şu anki vaziyet ekteki gibi...
Oyuncu satışı yapmadan,
6 milyon Euro bonservis bedeli verebiliyorduk.
1,25'ini Marcelo'ya verdik.
4,75 kaldı.
3 milyon Gökhan Töre'den gelecek,
7,75 olacak.
(Kiralık bedeli sayılmıyor diyen var, sanırım kesin bir bilgi değil.)Kolarov, Mario Gomez ve
Gustavo Gomez için kaynak gerekiyor. (Tabi neden
sözleşmesi biten ve
bonservisi elinde olan yüzlerce futbolcu arasından düzgün biri gündeme gelmiyor, bilmiyorum. Belki de taktiktir.)
Kolarov için The Sun
3,5 milyon Euro diye yazdı.
Mario Gomez, Fiorentina'yı sıfır bonservis için ikna etmeye çalışıyor olmalı. 'Fiorentina'da oynamam, Wolfsburg'u da istemiyorum' diyor. Barcelona'dan da teklif gelmeyeceğine göre, bizde kalacak diye düşünüyorum.
Gustavo Gomez için yazılan rakamlar pek gerçekçi değil. 8,5 milyon istenmiş, biz 6,5 teklif etmişiz. Güncel değeri 1,75 görünüyor. Ayrıca Gomez'in takımı Lanus'un toplam piyasa değeri 24,4 milyon Euro.
Finansal Fair Play'in, bizim bilmediğimiz bir inceliği yoksa (ki olması muhtemeldir), kahredecek olmakla birlikte, Kolarov'dan vazgeçilebilir. İsmail ve Tosic'le hayat bir şekilde geçer, ama Marcelo, Rhodolfo, Omeruo, Alexis dörtlüsüyle geçmez.
(Bu arada Gökhan Töre'nin 1 yıllığına kiralanması için 3 milyon Euro alınacaksa, oyuncunun 1 yıllık maaşı olan ortalama 1,7 milyon Euro'yu da ekleyerek düşünmek lazım. Toplamda 4,7 milyon Euro artıya geçilmiş oluyor. Bu da sezon içi planlaması için hiç fena bir hareket değil. Malum, kulübün tek gideri, transfer gideri değil.)