2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12641187 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Seneye muhtemel kadromuz.

Boyle kus bakisi bakinca yeterli kadro aslinda, verimsizleri gonderebilirsek bu kadro is yapar ligde.
Kilit adam mario gomez cunku kontrol bizde degil. Atiba ile sosa konusu cozulebilir, bizim kontrolumuzde.
Geriye rodolfonun saglikli donmesi ve kolarof transferi kaliyor.
Ayrica sosa kanada tolgay ortaya gibi bir opsiyonumuz var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarov gelmezse kötü olur...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beyler konuyu değiştirecem ama şu ffp için bizim harcamamız gereken 10m € nasıl artmaz..şöyle bişe gördüm twitterda buna göre bu dönem için fazladan harcama olanağımız oluşmalıydı bence.. O kadar gelir kazndık son 1 yılda..geçen açıklandı 420 m tl idi gelir.. Kulup tarafından açıklanması lazım harcama limitimiz..ama şöylede gerçek var açıklanmamasının sebebi taraftarın transfer isteyecek olması olabilir :)

Bu tabloya göre töreden gelecek 3 m€ da gelir

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 20:49:50 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Menejerine Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylemiş..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Şansa şampiyon olduk diyen olmadı sanırım ama transferlerde şansa iyi transfer yapıldı bir ifade geçti. Bu da bir fikirdir saygı duymak lazım her ne kadar ben o süreci tecrübelenme olarak görsem de bazı arkadaşlar şans olarak görüyor olabilirler.
Transferler sansa iyi yapilmadi ama sansimiz yaver gitti mesela atiba sakatlanmadi, gomez biraz formsuzluk yasadi ama cabuk toparlandi. Sans denmez aslinda ama risk aldik hem de alinmamasi gerekecek boyutlarda.
Tolgay ve velinin durumu belliyken oraya adam almadik.
Kaleye adam alinmadi ve cenk gonderildi.
Ersan gonderildi, rodolfo sakatlandi. Ertelenen maclarda basimiza bir is gelmedi.
Oyle rahat rahat sampiyon olmadik, biz hakettik ama her sene hakeden sampiyon olmuyor. Akhisar macinda o top bir karis asagidan gitseydi cok baska seyler konusulurdu.
Gomezin boyle bir performans gosterecegini de kimse bilemezdi ayrica gomezin boyle oynamasi sans degil ama fiorentine bu riski almadi, gonderdi mesela.
Risk alarak kazanmak guzel ama her sene boyle zorlanmamali, taraftarimiz azaliyor, millet hastanelik oluyor.

Çevrimdışı mrred

Transferler sansa iyi yapilmadi ama sansimiz yaver gitti mesela atiba sakatlanmadi, gomez biraz formsuzluk yasadi ama cabuk toparlandi. Sans denmez aslinda ama risk aldik hem de alinmamasi gerekecek boyutlarda.
Tolgay ve velinin durumu belliyken oraya adam almadik.
Kaleye adam alinmadi ve cenk gonderildi.
Ersan gonderildi, rodolfo sakatlandi. Ertelenen maclarda basimiza bir is gelmedi.
Oyle rahat rahat sampiyon olmadik, biz hakettik ama her sene hakeden sampiyon olmuyor. Akhisar macinda o top bir karis asagidan gitseydi cok baska seyler konusulurdu.
Gomezin boyle bir performans gosterecegini de kimse bilemezdi ayrica gomezin boyle oynamasi sans degil ama fiorentine bu riski almadi, gonderdi mesela.
Risk alarak kazanmak guzel ama her sene boyle zorlanmamali, taraftarimiz azaliyor, millet hastanelik oluyor.
Benim için önemli olan nokta güzel oyunla herkesin takdir ettiği göze hitap eden bir oyunla şampiyon olmak. Sonuçta bu bir oyun bizde seyirciyiz illa her sene ne olursa olsun biz şampiyon olalım şeklinde düşünmüyorum ama mücadele ve güzel oyunu her sene isterim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı sallapati

Kaynak var mı 8 9 verildiğine dair resmi bir bilgi ?
http://readsouthampton.com/2016/06/28/saints-have-6-5m-bid-rejected-for-tore/
Kaynak var mı 8 9 verildiğine dair resmi bir bilgi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

@Mehmet57 sen bu rodolfoya ne diyorsun bizim, mesela ben ilk yari maclarinin ozetlerini izlemeye baslamistim acayip bomba bence rodolfo. Sampiyon olunca biraz unuttuk biz onun eksiklerini bence.

Son senelerde defans liderlik yapan tek oyuncumuzdu. Bazen bazi hatalari olsada mevcut kadroda ki en iyi stopper. Tamamlayici bir oyuncu ile iyi tandem olustururlar. Beck-Rhodolfo tarafi duvar gibiydi.

Ben Omeruo'yu cok istiyorum, yanina da daha deneyimli lider bir stopper. Boylelikle Rhodolfo ve bir lider stopper daha ile iki guvenilir oyuncun olur. Omeruo ile hizli, hamleli stopperin ve Marcelo ile bir yedek.

Onemlisi sol bek. Kolarov son yillarin en iyi transferi olur. Lazio doneminden beri hayalim. Hizli olsa dunyanin en iyi solbeki olurdu. O muthis ortalara kafa vuracak santrofor lazim uca.

Çevrimdışı mehmetthedum

Esas hamlemizi seneye yapacağız. Ffp denen dizgin yasal olarak kalkıyor. Quaresma, kalırsa gomez, sosa,atiba gibi papazlar muhtemeln gidiyor, ; nerdeyse oğuzhan  hariç hücum kadrosunun komple değişmesi söz konusu olacak. Sağlam bir kaleci de almamız gerekecek.

Ya herro ya merro durumu olacak.

Seneye kullanacağımız kaynaklardan en babası , töre'nin opsiyonu olacak. İyi oynaması ve tutunması lazım.

Bu sene de mutlaka şampiyon olmamız ve seneye transfer sezonuna sağlam girmemiz gerekiyor.  Ön çalışma olarak devre arasında 2-3 imza attırmak lazım bence. Bu arada takıma yerli oyuncu almak da şart.

Allah yöneticilere kolaylık versin.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mrred

http://readsouthampton.com/2016/06/28/saints-have-6-5m-bid-rejected-for-tore/

Hımmm gerçekten teklif yapılmış gibi duruyor teşekkürler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Esas hamlemizi seneye yapacağız. Ffp denen dizgin yasal olarak kalkıyor. Quaresma, kalırsa gomez, sosa,atiba gibi papazlar muhtemeln gidiyor, ; nerdeyse oğuzhan  hariç hücum kadrosunun komple değişmesi söz konusu olacak. Sağlam bir kaleci de almamız gerekecek.

Seneye kullanacağımız kaynaklardan en babası , töre'nin opsiyonu olacak. İyi oynaması ve tutunması lazım.

Bu sene de mutlaka şampiyon olmamız ve seneye transfer sezonuna sağlam girmemiz gerekiyor.  Ön çalışma olarak devre arasında 2-3 imza attırmak lazım bence. Bu arada takıma yerli oyuncu almak da şart.

İnşallah
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Hepsini bir cirpida gondermemek lazim, yumusak gecis olmali.

Çevrimiçi 38life

Amin. Taraftarlara da biraz insaf versin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Gomez denen stoper nasıl bi stopermiş ki biz buna 6.5 milyon verebiliyoruz onu da anlamış değilim. :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada ben Gomez konusunda umudu kaybettim. Biz sampiyon olduk, o da amacina ulasti ve kendinin hala cok iyi bir santrofor oldugunu kanitladi.

Wolfsburg 15 milyon teklif etti diye okudum bugun. Tore icin 3 milyon kiralik teklifi kabul edilmesi bence bu haberi dogruluyor. Galiba yonetim Gomez'den para gelecegini dusunuyor artik.

Çevrimdışı mrred

Bu Gomez denen stoper nasıl bi stopermiş ki biz buna 6.5 milyon verebiliyoruz onu da anlamış değilim. :alala:
Ben de .. O işte bir yanlışlık ya da başka bişey var
The great gig in the sky

Çevrimiçi Mehmet57

Cok iyi bir stopper. Bu konuda kimsenin suphesi olmasin. Avrupadan alabilecegimiz bircok oyuncudan daha iyi yasi genc olmasina ragmen.

Ama, Omeruo'yu kiralayip Gomez'e bonservis vermek nekadar dogru bir hamle olur, orasi tartisilir. Bu kalite ile alakali degil, tecrube ile alakali durum. SL'e girerken Avrupa'da deneyimli olan IYI bir stopper gerekli.

Çevrimiçi 38life

Bu arada ben Gomez konusunda umudu kaybettim. Biz sampiyon olduk, o da amacina ulasti ve kendinin hala cok iyi bir santrofor oldugunu kanitladi.

Wolfsburg 15 milyon teklif etti diye okudum bugun. Tore icin 3 milyon kiralik teklifi kabul edilmesi bence bu haberi dogruluyor. Galiba yonetim Gomez'den para gelecegini dusunuyor artik.

Wolfsburg Zaza'yı alıyor. Ki zaten anca Zazayı alır. Gomez Wolfsburg'a gitmez.

Gomez %100 Beşiktaşta diyen bir çok farklı duyumcu var. Bakalım 1 haftaya netleşir zaten.

Çevrimdışı terol1903

Kulüpten henüz bir açıklama yapılmamış. Transferin detayları ortada yok. Küçük çocuklar gibi fenerin kadrosuyla karşılaştırmalar yapanlar , Beşiktaş bu kadar ezilmedi yıllarca , sizdeki neyin ezikliği???
Tore gitmek istemiş , gitmiş
Oynarsa  satın alma opsiyonu iyi.
Oynamazsa zaten seneye geri döner. Ben burda birçok taraftarın içinde gizli fener sevgisi olduğunu düşünüyorum.
Başkana falan hakaretler var, Alllah moderatorlere yardım etsin, bedavaya uğraşılmaz bu çocuklarla.

Siyah - beyaz güzel renklerdir !

Çevrimdışı sallapati

Araplara aciktan 9 milyon verelim 10 milyona pektemek i alsinlar ffpyi asariz boylelikle

Çevrimdışı mrred

Araplara aciktan 9 milyon verelim 10 milyona pektemek i alsinlar ffpyi asariz boylelikle

YD gibi sahte evrak verelim yani sonra kulüp 5 yıl kupalardan men edilsin . Araplara asla güvenilmez :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Musa sow a 17 m € yu nasıl verdikleri belliydi..aslında böyle şeyler yapmak lazım :))

Çevrimiçi 38life

Forumun taraftar profili iyice değişiyor...

Çevrimdışı mehmetthedum

Kolarov olacaksa bir an evvel olsun.. AY'ye intikam imkanı vermeden halledilsin, kiralık sol bek arıyo maydonozspor. Malum, oyuncu maaş limitleri daha fazla ..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Etiketler: