2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393017 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Şu da bir gerçek ki her oyuncunun hayali epl'dir. Umalım da töre de hayaline kavuşmanın verdiği enerjiyle iyi bir sezon yakalasın

Çevrimdışı Mehmet57

Hoca hem kanat, hem santrofor oynayabilen oyuncu ariyordu. Conte Bertrand Traore'i kiralik gonderecek. Tore gitmisken ideal. Kiralansin Omeruo ile birlikte.

Töre'nin yerini doldurmak zor, nekadar ikinci yari cok oynamamis olsada herkes "keske Tore..." diyordu. Ilk yari da cok etkiliydi. "Ama Olcay ve Quaresma var" diyerek gecistirilemez. Quarsma ne yapip yapmayacagi belli olmayan bir oyuncu, Olcay'in yetenekleri kisitli. Kerim patlama yapacak veya Aras cok katki verecek diye kumar oynamayiz umarim.

Çevrimdışı berkotistis

Benim için son yılların en kötü transfer sezonu geçirirken Kolarov çok efsane olur Lütfen olsun  :sevinc

Çevrimdışı can1903

Çok çaresizim Kolarov ne olur gel..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Bayramda görüşelim diye bir video yapmıştım arefe günü...

Çevrimdışı worns

Problem işin ekonomik detaylarında yoksa kenar forvet rotasyonumuzda bir sorun yok. Gökhan geçen sene çok az katkı verdi.

Yeni transfere de gerek yok kenar için, şişkinlik yaratır. Belki Aras kampta göze giremezse tekrar kiralanıp yerine bir takviye düşünülebilir.

Quaresma, Olcay, Kerim, Aras + gerektiğinde Sosa ya da Cenk gayet yeterli görünüyor. Kerim ve Aras'ta gelişim potansiyeli var. Ancak yeterli motivasyon için ilk 11'e çok uzak olmamalılar.

Bu nedenlerle Gökhan'ın gidişinden dolayı kaygı duymak gerekmiyor.

İşin mali yönüne gelince 10 mil'a satsak bile daha iyiydi. Paraya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Mehmet57

Gokhan'in gitmesi Aras'in ustunde de etki yaratacak, cunki olur da Gokhan'in yerine oyuncu alinmazsa beklenti yuksek olacak. Vallecano'da ki performansi pek onemli degil, sonucta yarim sene sonra gidecegini iki tarafin da bilmesi oyun suresi ve istek konusunda etkiliyici oluyor.

Aras'i ben Ajax'da ilk ciktigi donemden hatirliyom. Ajax'in kanayan yarasi. De Boer Aras icin "birakmamiz hata idi, cok erken davrandik" demisti. Aras dar alanda Gökhan da etkili. Sutlari da Gökhan dan iyi.

Ama Gökhan elimizdeki en farkli oyuncuydu. Patlama gucu yuksek futbolcu. Dribbling ozelligi olan, fizik guclu, suratli bir kanat oyuncusu. Cok kez kontadan assist yazdigi oldu. Ve su an kadroda ayni oyuncu yok. Bu bir risk.

Çevrimdışı mrred

inşallah aras sağlam çıkarda töre'yi aratmaz.

Yoksa Quaresma,Kerim,Olcay ile kanatlar dönmez.
Sosa da kanatta oynayabiliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bi kadromu sabitleyemedim :))

Gomez/cenk

Sosa/frei    Ozi/tolgay   Töre/aras

Topal      Atiba

Caner/tosiç  Juan/marce  glik/rodol  GG/beck

Boyko/günay

Bi arkadaş yazmış kim koydu kadrosuna töreyi diye işte var.. Bir çok kadro yaptık bu zamana kadar çoğunda yoktu töre çünkü  herkes 15m € a satılmasına okeydi .. Zaten herkes satılır gözüyle baktığı için yazmadı..15 m a ihtiyacımız vardı transferde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim için son yılların en kötü transfer sezonu geçirirken Kolarov çok efsane olur Lütfen olsun  :sevinc

çok'ta kötü değil :) Serdar gitti gökhan geldi. (Gökhan,Beck)

Rhodolfo,marcelo,tosic gayet iyidi geçen sene (Franco kiralık gitti milosevic'te gider büyük ihtimalle omeriou'yu aldık kiralık hızlı bir stoper 1 tane daha stoper alırsak lokum olur alamazsak böylede çok kötü değil rhodolfo,marcelo,tosic,omeriou

Sol bek için Kolarov olursa müthiş olur (Kolarov,İsmail)

Atiba,Tolgay,Veli,Necip,Oğuzhan,Sosa (Atiba ve sosa'yı kaybetmezsek geçen sene ki orta saha aynı durucak ki muhtemelen gitmezler hatta ekstra veli ve tolgay'da ekstra güçde eklenmiş olucak)

Geçen sene Kanatlarda genel olarak Quaresma-Olcay oynadı bazen cenk bazen sosa biraz da kerim.Töre'nin eksikliğini fazla hissetmedik zaten Töre yerine aras gelmiş oldu.
(Quaresma,Aras,Olcay,Kerim) Ekstra : Sosa,Cenk tosun

Forvet olarak Gomez,Cenk tosun,Pektemek (En büyük korkum gomez'i kaybetmemiz o gitmesin yeter pektemek'i de bir başka takıma satıp 3.cü forveti ömer şişmanoğlunu geri çağırabiliriz)
(Gomez,Cenk,Ömer)

Kaleci konusuna gelirsek devre arasında boyko'yu alarak hata yaptık boyko'dan önce fabri ile anlaşarak daha büyük bir hata yaptık şimdi bu 2 kaleciden de kurtulmak çok zor o yüzden bu sene kaleci konusunda sıkıntımız devam edicek muhtemelen.İnşallah fabri iyi çıkar.
(Fabri,Boyko,Tolga,Veysel)

Genel olarak 1 sol bek kesin gerekiyor 1 stoper alabilirsek kaliteli çok güzel iş yapmış olacağız birde mevcut kadroyu korumak lazım gomez,atiba,sosa.

Çevrimdışı mrred

Rakiplerimiz bile bize "Hakkınızla şampiyon oldunuz" derken burda "Geçen sene şansa şampiyon olduk" diyenler var. Yazık...
Çok çabuk ve uçlarda reaksiyon veriyoruz. Bir takım gerçekler varken özellikle ffp gibi insanlara hayal satan popülist ve hatta art niyetli renklilerin fikirlerine sazan gibi atlıyoruz. Çok yazık...
The great gig in the sky

Çevrimdışı sallapati

West ham 4 kulvarda oynsyacak.. Umarim tore ilk 11 e girer ve 5-10 gol ve 8-10 asist gibi bir katki yapar sakatlanmadan... O zaman gokhandan 16 milyon euro gelir elde etmis oluruz toplamda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

transfermarktta değeri 15 milyon euro ve 24 yaşında
Bir malın veya hizmetin ederi (fiyatı) satıcı ve alıcının anlaştığı fiyattır.Benim arabam da 1 milyon eder o zaman. Yerse. Ordaki fiyatları pek dikkate almamak lazım diye düşünüyorum
The great gig in the sky

geçen sene maçlarımızı şansa kazandık diyen renkliler'de şu video'yu izlesin. :ok:

O video kesmediyse ligtv'yi açsın 1.ci haftadan 34.cü haftaya kadar bütün maç özetlerimizi izlesin maçlarımızı şansa mı kazanmışız bir baksınlar.

Yenildiğimiz maçlarda bile hepsinde biz iyi oynadık stopersiz,kalecisiz,stadsız şampiyon olduk.

Çevrimdışı 38life

Benim en çok merak ettiğim konu Gökhan Töre Westhamda ne kadar şans bulacak? Onun dışındaki şeyleri çok da kafaya takmıyorum açıkçası.

Çevrimdışı sallapati

Bir malın veya hizmetin ederi (fiyatı) satıcı ve alıcının anlaştığı fiyattır.Benim arabam da 1 milyon eder o zaman. Yerse. Ordaki fiyatları pek dikkate almamak lazım diye düşünüyorum
Hali hazirda southampton ve west ham 8-9 milyon euro lara cikti zaten.. Ama fikret orman bir zar atti.. 16 milyon euro gelir elde ederiz eger gokhan isi sıkı tutarsa... Gokhan a bagliyiz yani...

Çevrimdışı 38life

geçen sene maçlarımızı şansa kazandık diyen renkliler'de şu video'yu izlesin. :ok:

O video kesmediyse ligtv'yi açsın 1.ci haftadan 34.cü haftaya kadar bütün maç özetlerimizi izlesin maçlarımızı şansa mı kazanmışız bir baksınlar.

Yenildiğimiz maçlarda bile hepsinde biz iyi oynadık stopersiz,kalecisiz,stadsız şampiyon olduk.

Gomez'in kaçırdığı goller videosunu yapmak için 3-4 gün önce ben bütün maçların özetlerini seyrettim 1 oturuşta. Şunu tekrar farkettim ki kanırta kanırta şampiyon olmuşuz!

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet57

Herkes sezon basinda kadro yapilirken "ama sampiyon kadro degistirilmez" diyordu. Oysa ki aslinda Beck (ve sakat Rhodolfo) haric defans ve kaleci degismeliydi.

Simdi Tore gitti. Gomez bence de gidecek, cunki bu is cok uzadi. Atiba da ben gitmek istiyorum derse kimse hayir diyemez.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kimse şansa şampiyon olduk demedi nerden uyduruyorsunuz bunları..şansa transferler iyi çıktı dendi..

Çevrimdışı mylife1903

Herkes sezon basinda kadro yapilirken "ama sampiyon kadro degistirilmez" diyordu. Oysa ki aslinda Beck (ve sakat Rhodolfo) haric defans ve kaleci degismeliydi.

Simdi Tore gitti. Gomez bence de gidecek, cunki bu is cok uzadi. Atiba da ben gitmek istiyorum derse kimse hayir diyemez.
@Mehmet57 sen bu rodolfoya ne diyorsun bizim, mesela ben ilk yari maclarinin ozetlerini izlemeye baslamistim acayip bomba bence rodolfo. Sampiyon olunca biraz unuttuk biz onun eksiklerini bence.

Çevrimdışı mrred

Şansa şampiyon olduk diyen olmadı sanırım ama transferlerde şansa iyi transfer yapıldı bir ifade geçti. Bu da bir fikirdir saygı duymak lazım her ne kadar ben o süreci tecrübelenme olarak görsem de bazı arkadaşlar şans olarak görüyor olabilirler.
The great gig in the sky

Seneye muhtemel kadromuz.

Çevrimdışı mrred

Hali hazirda southampton ve west ham 8-9 milyon euro lara cikti zaten.. Ama fikret orman bir zar atti.. 16 milyon euro gelir elde ederiz eger gokhan isi sıkı tutarsa... Gokhan a bagliyiz yani...

Kaynak var mı 8 9 verildiğine dair resmi bir bilgi ?
The great gig in the sky

Etiketler: