2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393368 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

FFP yi ne yapacağız arkadaşlar.. Mario  Gomez i nasıl alacağız??

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

törenin opsiyonla kiralanması son derece normal

Gözümüzde fazla buyutuyoruz toreyi. Bir senesini boşa geçirmiş bir adama hayal ettiğimiz paraları veren çıkmaz. Mevcut talibi de onu iyi tanıyan bir adam
Keşke direk satabilseydik diyorum ama bu da kötünün iyisi
Töre burada misyonunu tamamladı.iyi geçen iki sezonla sicramasini yaptı.geçen sezonu yatmadan gecirseydi herkesi tatmin edebilirdi. İnşallah başarılı olur ve opsiyonu kullanirlar

Çevrimdışı f_madida

Gomez'i unutmak lazim..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sallapati

Keşke Gökhanı 10 milyon euro ve bir sonraki satışından %30-40 la bıraksaydık... FFP ye ilaç olurdu

Çevrimdışı can1903

Gomez ya kiralık olur ya da olmaz. Bu kadar basit bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Sol beke transfer yapılırsa Marcelo, Rodolfo, Alexis, Tosic ve kiralık Omeruo olmak üzere toplam 5 adet stoperimiz oluyor. Biz şimdi 1 stoper daha alırsak 6 stoperle mi girecez sezona? Milosevic'i de unutmuşum bu arada. 7 stoper. Bir de kirada Pedro var 8 stoper. Üstelik 8'i de yabancı. Biz baya baya stoper çöplüğü olmuşuz haberimiz yok.
Otobus cekecez kaleye seneye.

Tolga
Boyko fabri alexis veysel sapan
Pedro rodolfo
Milo omero marcelo
Tosic

Ali sasal yedek kaleci ismail pektemek gonul beck veli aras diger yedekler
Kalanlari sattig getti

Çevrimdışı sallapati

Gökhan olayı umarım domino etkisi yaratmaz FFp için.... Sosa -Atiba-Gomez - Ozzie den 1i giderse işimiz yaş....

Çevrimdışı f_madida

Kabul edelim, Tore konusunda renkli basin Besiktas'i bir kez daha maglup etti. Geldigi gunden beri her katki sagladigi donemde yaptiklari haberlerle once taraftari kuskulandirdilar sonra kusturduler. Hala gecen sene top oynamadi yazanlar var, adam sakat olmadigi donemde her oynadigi macta katki saglamis ama nafile, derler ya insanin adi cikacagina cani ciksin diye, oyle biraz.

Algi yonetimi de gelir birazdan, yok Tore Besiktas'i sevmiyordu yok gitmek istiyordu diye...Ne hikmetse Besiktas'i sevenler sadece Ismail gibi Tolga gibi adamlar oluyor. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Kabul edelim, Tore konusunda renkli basin Besiktas'i bir kez daha maglup etti. Geldigi gunden beri her katki sagladigi donemde yaptiklari haberlerle once taraftari kuskulandirdilar sonra kusturduler. Hala gecen sene top oynamadi yazanlar var, adam sakat olmadigi donemde her oynadigi macta katki saglamis ama nafile, derler ya insanin adi cikacagina cani ciksin diye, oyle biraz.

Algi yonetimi de gelir birazdan, yok Tore Besiktas'i sevmiyordu yok gitmek istiyordu diye...Ne hikmetse Besiktas'i sevenler sadece Ismail gibi Tolga gibi adamlar oluyor.
Aynisi pascala da yaptilar. Pascal cisini yapinca turk orf adetleri, kenet anderson yapinca "ay cisi gelmis"
Yildiz futbolcunu koruyacaksin, pascal tombala cekti diye gonderildi, linc edildi. O raul neler yapti fbli, yok efenim o yaptigi hareket portekizde su anlama geliyormusmus ulan pascalin yaptigi harekette bizim turk olarak yaptigimiz bir sola yatmasin da saga yatsin hareketidir, bas agrisi yapmasin yani

Çevrimdışı mylife1903

Sağ açık pozisyonunda oyuncu fazlalığı var . Önümüzdeki sezon sağ açık pozisyonu için nasıl düzenlemeye gideceklerini de bilmiyoruz .Belki kadro planlamasında Sosa'yı sağa çekecekler ve orta sahada Tolgay gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir oyuncu düşünüyorlar. Bütün bunlar varsayım . Sonraki adımları izlemek lazım .
Töre'nin yönetim , hoca ile durumu da artık geri dönülmez adımlara sebebiyet vermiş olabilir . Bizim bilmediğimiz duymadığımız şeyler de var elbet.
Ben burada bir sonraki adımların izlenmesi taraftarıyım . Hocanın , yönetimin bu Töre mevzusundan önce şu ana dek yaptıkları bana hiç güven duygusu vermedi ve bunu da forumda dile getiriyorum zaten . Rekabet eden Beşiktaş'ın 2. kalecisi olacak seviyede 3 kaleci ( kimse bu durumu parasızlıkla açıklayamaz) , hızlı hamleli stoper takıntıları , Tolga'dan Şampiyonlar Lig'i kalecisi yaratma ,İsmail'den süper sol bek yaratma gayeleri benim zihnimde özellikle hoca ile alakalı soru işaretlerinin oluşması için yeterince done sundu.  Hoca bazı konularda aşırı muhafazakar ve takıntıları var. Yine de şu durumda sonraki adımların ne olacağını görüp ona göre yorum yapmak lazım .
Pettemet var daha, onu parlatacagiz

Çevrimdışı Tolga

3 m euro'ya kiralık vermek son derece saçma.

Biz niye Töre'yi satmak istiyorduk FFP yüzünden. Eeee ne anladım ben bu işten şimdi.

3 m euro ile kimi alacağız ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

3 m euro'ya kiralık vermek son derece saçma.

Biz niye Töre'yi satmak istiyorduk FFP yüzünden. Eeee ne anladım ben bu işten şimdi.

3 m euro ile kimi alacağız ki.

O 3M'yide kullanamıyormuşuz.Baya baya saçma bi hamle.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

O 3M'yide kullanamıyormuşuz.Baya baya saçma bi hamle.
Onu neden kullanamıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Kiralik alabiliyoruz ya satmadan o yuzden herhalde, mantikli bence kullanilamamasi, iki ayri gelir kalemi gibi herhalde muhasebesi

Çevrimdışı Ersoy

kiralık olduğu içinmiş.
Bundan sonra her sene!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

En azından Pektemek konusunda ısrarcı değiller . Tolga ,İsmail ve Pektemek'i aynı 11 içinde sürekli  görse taraftarın çoğu kafayı yer , akıl hastanesine kaldırılacak noktaya gelir. Bu taraftarın da kaldıramayacağı bir nokta var. Fazla ısrarcı olmamak lazım bazı konularda.

Çevrimdışı abdusta

Tore ye vah vah derken

elden Atiba da gidiyor

ANÇ bey ben iç transferden sorumluyum diyor,Erdal bey in işin içinde olmadığını biliyoruz
Başkan Bayram Tatilinde

Bu Töre kim kiraladıyamı kalacak?
Fabri olayı gibi sessiz kalınıcak gibi

uyanık olalım

saygılar

Çevrimdışı Tolga

kiralık olduğu içinmiş.
O bana mantıklı gelmedi ama eğer öyleyse çok daha büyük bir saçmalık yapmışız.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı mylife1903

Oooo mesajlar ucmaya basladi, moderasyonlar yakindir. Once gokgurultusu sonra simsek yoksa tersi miydi?
Simdi kolarof kapina farbi reisi kolibandiyla promosyon yapariz
Sonra mario gomez kapina ismail ile tolga kolibandiyla promosyon
Kapat transferi

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı cursedofdragon

abi oyuncuların ismini düzgün yazarmısın sürekli dalga geçerek yazıyorsun.

farbi değil fabri.
pettemet değil pektemek
kolarof değil kolarov.

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/OnceBesiktas/status/750720196202078209

Valla bu parayı da kullanamasaydık Beşiktaş tarihinin en saçma işleri arasına girerdi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

En azından Pektemek konusunda ısrarcı değiller . Tolga ,İsmail ve Pektemek'i aynı 11 içinde sürekli  görse taraftarın çoğu kafayı yer , akıl hastanesine kaldırılacak noktaya gelir. Bu taraftarın da kaldıramayacağı bir nokta var. Fazla ısrarcı olmamak lazım bazı konularda.
Daha kotulerini bir arada gormuslugumuz var yahu. Adem, kursat, yula gibi
Bizim bir yaptirim gucumuz olsaydi pascali korurduk, camia olarak bu algi yonetimini beceremiyoruz hep uc noktalarda yasiyoruz.

Etiketler: