2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393575 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gökhanı 8m euroya satmaktansa 3e kiralamak daha akıllıca. Hocayla problem yaşadığı için formsuz olacaktı Tr liginde ve Şamp. liginde hayrını göremezdik. Whu da en azından kadroya girmek için çabalayacak sezon sonu Epl de piyasa yapar 13m verecek başka kulüpler olacaktır.

Kaleci harici yönetim ve hocayı eleştiremiyorum.

Yönetim Gökhanı iyi rakama satamaz mıydı? Satamazdı.

Hoca Gökhanı kazanamaz mıydı? Kazanamazdı.

Chelsea de 3 yıl geçirdi ve takımdan gönderildi. 3 yıl sonunda scoutların raporunda Gökhan için asla düzelmeyecek "kişilik problemleri"den bahsediliyordu.
Burasi psg yahut real degil hoca seve seve kazanacak, parlatacak satacak yok oyle bu gokhan soyle boyle demek gibi bir luks. Gokhandan iyisi var sanki elimizde, git sat 8-10 neyse sattik kurtuldum, dersin. 3e kiralarsan herifler bunu sene sonunda alirsa ucuza kapatmis olacaklar yok tore tutmazsa sana geri gonderecekler bir daha da ingiltereye satamazsin her turlu whu kazaniyor.

Çevrimdışı ardiles

Hayır kiralayıp bir de opsiyon koyuyorsun. Ozaman koyma opsiyon süper oynayıp dağıtırsa pl yi elini öpene satarsın west ham da uzaktan el sallar.

Opsiyonu koyan Whu dur emin ol. Yoksa 3m vermezlerdi

Çevrimdışı mehmetkorfez

Gökhan'ın kiralanması demek ya 1'den fazla transfer yapmayacağız ya da Sosa-Atiba ikilisinden biri gidecek demek.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bizim tek umudumuz çinliler sanırım.. Sosa ve q7 ye 10 m€ üstü teklif yapmaları lazım yoksa kaliteli transfer yapamayız..bu adamlar gidince bunların yerine kimi alcaz dersenizde soru işareti.
Hani yönetim diyordu ya artık hep al al devri bitti sat sat devri başladı.. Elde kaldı oguzhan,tolgay,kerim,tosun,aras.. Bu adamlarıda parlattık teker teker sattık diyelim gelecek ne olcak..bu transferler hep gurbetçi, piyasadada yok gibi artık..çıkanıda emro mor gibi kapıyorlar.. Bence Bizim bir transfer politikamız yok, günübirlik transfer yapıyoruz tutarsa güzel oluyor tutmayıncada göndermek istediğimiz oyuncularla doluyor takım.. Planlı bi yapılanma şart.. Dürüst olmalı yönetim.. Paran yokmu transfer yapmayacagız demeli.. FFP anlaşması biter ama oyuncu akışını güzel kurmalız yoksa tekrar aynı döngüler sürüp gider olan beşiktaş değerine olur çünkü yöneticiler gelip gidiyor sorumluluk almadan..

Çevrimdışı Kutay

kiralık olduğu için kullanmıyor muyuz 3 milyon euroyu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

Evet beyler son bombayı patlatıyorum.Gökhan kira olduğu için futbolcu alamıyoruz diyolar.Valla bittik.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BlackEagle26

Opsiyonu koyan Whu dur emin ol. Yoksa 3m vermezlerdi

2 Ihtimal var:

1)Töre kiralanmadı 10m felan herhangi bir rakama satılacak

2)Töre kafasında Beşiktaş'ı sildi ya beni satın ya da kadro dışı bırakın dedi.

Bekleyip görücez

Çevrimdışı Ersoy

Yok böyle bişey saçmalık.İnanılacak gibi değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Bizim tek umudumuz çinliler sanırım.. Sosa ve q7 ye 10 m€ üstü teklif yapmaları lazım yoksa kaliteli transfer yapamayız..bu adamlar gidince bunların yerine kimi alcaz dersenizde soru işareti.
Hani yönetim diyordu ya artık hep al al devri bitti sat sat devri başladı.. Elde kaldı oguzhan,tolgay,kerim,tosun,aras.. Bu adamlarıda parlattık teker teker sattık diyelim gelecek ne olcak..bu transferler hep gurbetçi, piyasadada yok gibi artık..çıkanıda emro mor gibi kapıyorlar.. Bence Bizim bir transfer politikamız yok, günübirlik transfer yapıyoruz tutarsa güzel oluyor tutmayıncada göndermek istediğimiz oyuncularla doluyor takım.. Planlı bi yapılanma şart.. Dürüst olmalı yönetim.. Paran yokmu transfer yapmayacagız demeli.. FFP anlaşması biter ama oyuncu akışını güzel kurmalız yoksa tekrar aynı döngüler sürüp gider olan beşiktaş değerine olur çünkü yöneticiler gelip gidiyor sorumluluk almadan..

Satacaksan once verimsizleri satacaksin

Pektemek, veli, pedro, milosevic gibi oyuncular yuksek maas aliyor, oynamiyor.
Boykoyu da satacaksin fabri geldiyse, el mahkum
Sonra satilmasi takimi bozmayacak ama para edecekleri satacaksin
Kerim ve alexis.

Bunlari yaparken mantar adam almayacaksin, parani sacmayacaksin.

Çevrimdışı BlackEagle26

@mephobia8

#Kolarov has agreed terms with #Besiktas for 3 year deal. #ManCity are expected to announce the deal very soon. Very good transfer for Turks

Lutfen Kolarov bari gelsin biraz vizyon görelim

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Satacaksan once verimsizleri satacaksin

Pektemek, veli, pedro, milosevic gibi oyuncular yuksek maas aliyor, oynamiyor.
Boykoyu da satacaksin fabri geldiyse, el mahkum
Sonra satilmasi takimi bozmayacak ama para edecekleri satacaksin
Kerim ve alexis.

Bunlari yaparken mantar adam almayacaksin, parani sacmayacaksin.
Bunları alacak adam olsa çoktan giderlerdi bence.. Bedavaya bile gitmiyorlar çogu çünkü sözleşmeleri var..
Benim derdim çok sansasyonel transfer falan değil .. Kolarov gibi kaliteli oyuncuların yanına gelecek vaad eden oyuncuların alnması.. Bu transferlerin devamlılığı için şart..

Çevrimdışı can1903

Töre'den gelen parayı kullanamıyoruz diyolar? Buyrun cenaze namazına gibi mi olduk.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Töre'den gelen parayı kullanamıyoruz diyolar? Buyrun cenaze namazına gibi mi olduk.

Üstüme toprak atın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sorun Töre'nin gitmesi değil, gitme şekli.

Bize yarayan hiçbir şey yok bu anlaşmada (eğer olursa) .

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Töre'nin gitmesine en çok Şenol Güneş sevinecek.

Çevrimdışı sallapati

Gökhan için bir kumar oynandı.. Zar atıldı...
West Ham da kendini gösterirse 13 e west ham alır... 16 milyon olur toplam gelir... (2 milyon da maaşından kurtuluyorsun 1 sene)

west ham almazsa İngilterenin diğer klupleri 10+ ya alabilir...

ama geri dönerse mundar olabilir...(salih gibi)

burda kilit faktör bence Gökhan ın gitmek istemesi ve Şenol Hocanın onu istememesi.. yoksa bu şartlarda verilmesi mantıklı değil...

Çevrimdışı mylife1903

Olayin tore kismi da ilginc, akli celinmis olabilir. Ozaman gonderirsin akli basina gelene kadar paf takima, diger oyunculara da ibret olur. Dingonun ahiri mi burasi, yeni gelin gibi onu istemem bunu istemem beni dohtorlar istedi, babamin evine gitcem, iki sene oturur paf takiminda gider sonra takim bulursa. Burasi besiktas ulan gelen adabiyla gelecek giden de adabiyla gidecek. Rusyada surunurken, resmi bir tane golu yokken bu camia buna yok yerinden 4.5 milyon  arti kiralama parasi arti essek yukuylen maas verdi, yatirim yapti, yok iki tane ingiliz iti bunun aklini celiyorsa, gozunu kapatacaksin gondereceksin paf takima. Ilk antreman sabah4 ikinci antreman 8de aksama kadar da kampa alacaksin bakalim noluyo, sinirim yatismiyor

Çevrimdışı Kalyoncu

Sezer Eneramo yazinca hala niye yaziyorsunuz oluyor. Ee bu mantiksiz transferler listesine her sene ekleme yaptikca o listedeki herkes yazilir tekrar tekrar. Defansa kaleye onca adam al sonra her yil tekrar yenisini ara. Insan az ders alir. Basarili dedigimiz transferlerde yine mantiksiz transferlerin olmamasi sonucu sansa aldiklarimiz. Ahmet Bulut'un elinde iyi stoper, solbek falan varsa belki aliriz. Fabri falan gorunce Kolarov'un gelmesi surpriz olur. Keske yanilsak. Ispanya'da kume dusmus ya da dusme adayi takimlarin solbeklerinde iyi oyuncular vardir umarim.
Ben sezeri canlı gözle çok izledim gerçekten yetenekli oyuncu disiplinsizdi denedik olmadı gökhan töre yetenekliydi problemleri vardı aldığımız paraya kiraladık.bu kadar dile düştükten sonra taraftar yönetim herkes satılsın diye dua ederken bu oyuncunun performans vermesi zaten mümkün değil zemin hazırdı bence gökhanda kalmak istemedi.transferde %100 başarı olan bir kulup söylermisin bana madem öyle? Bu transfer çok eleştirilirde durumları bilmiyoruz belki oyuncularla anlaşıldı sözleşme şartlarını bilmiyoruz.son olarak yere göğe koyamadığımız tolgay kadar başarılı bir oyuncuydu sezer öztürk  tutabilirdi tutmadı

Çevrimdışı ardiles

Burasi psg yahut real degil hoca seve seve kazanacak, parlatacak satacak yok oyle bu gokhan soyle boyle demek gibi bir luks. Gokhandan iyisi var sanki elimizde, git sat 8-10 neyse sattik kurtuldum, dersin. 3e kiralarsan herifler bunu sene sonunda alirsa ucuza kapatmis olacaklar yok tore tutmazsa sana geri gonderecekler bir daha da ingiltereye satamazsin her turlu whu kazaniyor.

Gökhan eğer ciddi ciddi 8m euroya satılsaydı burada çok farklı şeyler yazılacağını sende biliyorsun.

Tutmazda geri gönderilirse 5m euroya Gökhanı transfer ettik sayarız. Emenike gibi kuyruğunu sıkıştırıp döner.

Çevrimdışı sallapati

west ham 13 e aldıktan  2-3 sene sonra satarsa o satıştan pay alınacak mı acaba? bilen yazsın... %25 koydularsa güzel olur

Çevrimdışı eski inönü

Sol beke transfer yapılırsa Marcelo, Rodolfo, Alexis, Tosic ve kiralık Omeruo olmak üzere toplam 5 adet stoperimiz oluyor. Biz şimdi 1 stoper daha alırsak 6 stoperle mi girecez sezona? Milosevic'i de unutmuşum bu arada. 7 stoper. Bir de kirada Pedro var 8 stoper. Üstelik 8'i de yabancı. Biz baya baya stoper çöplüğü olmuşuz haberimiz yok.

Çevrimdışı mylife1903

Bu transferdeki en mantikli olay bu 3 milyonun kullanilamamasi olur. Kiralik alip, ffpden yirtmaya calisirken iyi kiraya verip parayi kullanmaya calisirken kotu tukaka. Yok oyle

Çevrimdışı mehmetkorfez

Para kullanılamıyorsa haber yalandır.Bu kadar basit bir hatayı yapmazlar heraldi.

9-10'a salsınlar işte Töre'yi.

Çevrimdışı eski inönü

Sol beke transfer yapılırsa Marcelo, Rodolfo, Alexis, Tosic ve kiralık Omeruo olmak üzere toplam 5 adet stoperimiz oluyor. Biz şimdi 1 stoper daha alırsak 6 stoperle mi girecez sezona? Milosevic'i de unutmuşum bu arada. 7 stoper. Bir de kirada Pedro var 8 stoper. Üstelik 8'i de yabancı. Biz baya baya stoper çöplüğü olmuşuz haberimiz yok.
Necip'i de stoper oynatıyoz dimi. şimdi aklıma geldi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sağ açık pozisyonunda oyuncu fazlalığı var . Önümüzdeki sezon sağ açık pozisyonu için nasıl düzenlemeye gideceklerini de bilmiyoruz .Belki kadro planlamasında Sosa'yı sağa çekecekler ve orta sahada Tolgay gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir oyuncu düşünüyorlar. Bütün bunlar varsayım . Sonraki adımları izlemek lazım .
Töre'nin yönetim , hoca ile durumu da artık geri dönülmez adımlara sebebiyet vermiş olabilir . Bizim bilmediğimiz duymadığımız şeyler de var elbet.
Ben burada bir sonraki adımların izlenmesi taraftarıyım . Hocanın , yönetimin bu Töre mevzusundan önce şu ana dek yaptıkları bana hiç güven duygusu vermedi ve bunu da forumda dile getiriyorum zaten . Rekabet eden Beşiktaş'ın 2. kalecisi olacak seviyede 3 kaleci ( kimse bu durumu parasızlıkla açıklayamaz) , hızlı hamleli stoper takıntıları , Tolga'dan Şampiyonlar Lig'i kalecisi yaratma ,İsmail'den süper sol bek yaratma gayeleri benim zihnimde özellikle hoca ile alakalı soru işaretlerinin oluşması için yeterince done sundu.  Hoca bazı konularda aşırı muhafazakar ve takıntıları var. Yine de şu durumda sonraki adımların ne olacağını görüp ona göre yorum yapmak lazım .

Etiketler: