2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394250 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Kesin bilgi Vincent Kompany. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Haber doğruymuş fakat isim vermiyo kimse  :bawling: :bawling:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Kim olabilir bu stoper fikriniz varmı?? Kafa yoralım biraz

Kompany :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Zafer55

Tosic faktörü ne arkadaş.
Tosic hangi şehirde yaşıyor?İstanbul

Kolarov Fb'ye gelirse hangi şehirde yaşayacak?

Bunlar takıma bakmıyor ki şehri soruyolar.Aynı şehirde oynadıktan sonra farklı takıma dikkat etmezler.Malesef parayı veren düdüğü çalar bu transferde GG ile karıştırmayın

Beşiktaşın taraftarından şenol hocadan , takım içi huzurdan bahsetse ...fb nin başında tazminat ödememek için tuttukları ligin sonunu göremeyecek bir hoca olduğunu söylese.kaptanlarının daha düşük ücrete bize geldiğini söylese etkili olur di mi?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Uyumları süper olur bunların :))

Kolarov. Varmaelen kompany GG
            AKHİSAR ÜST DİREK

Çevrimdışı OrhanAker

Bitti o iş fb aldı
Salladım zaten :D istemiyorum kendisini.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kompany in 30 m € değeri bize gelince 10 m € a düşer :)))

Çevrimdışı can1903

Rez alalım. Herkes akşama birşeyler belli olur diyor  :super:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

En fazla bu adamdır .. Kadroyu gomez mi kuruyor yoksa :))

Çevrimdışı Blackmd1

Kolarov + Kompany paketi nasıl olur  :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Rez alalım. Herkes akşama birşeyler belli olur diyor  :super:

Oh be ortalık biraz hareketlensin çok durulmuştu herkes bi isim atar ortaya off süper. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Oh be ortalık biraz hareketlensin çok durulmuştu herkes bi isim atar ortaya off süper. :evillol:
Valla bilen biriyle konustum yatmasın die yayınlamıyoruz diyolar. Arka Direkin editörleri falan sağlam Beşiktaşlıdır

Çevrimdışı Ersoy

Valla bilen biriyle konustum yatmasın die yayınlamıyoruz diyolar. Arka Direkin editörleri falan sağlam Beşiktaşlıdır

Tamam aslanım güveniyorum sana.Öylesine yazdım zaten Arka Direk'e değil.Bütün çakma duyumcular bi isim sallar illa ki.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Aslında mertesacker şöyle olmuş olabilir.. Bu adam gomezle dertleşirken :)) milli takımda , sıkıldım şu arsen wengerden oynayabileceğim CL takımına gitmek istiyorum dediğinde gomez istersen başkanımla görüşüyüm demiş olabilir ahahahhaaaa olamazmı olur valla :)) ama adam milli takımda yoktu sanırım lol

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Suboticlerden kompanylere.. Yakında benzemada konuşulur( keşke gelebilse)

Çevrimdışı 38life

con teri yahu

O olsa bu "çok büyük transfer" olarak duyurulmazdı heralde :) Daha çok fiyasko olarak duyurulurdu.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

con teri yahu
Yaş 35 yolun yarısı bitmiş.. Orda o jübile yapar.. Paraya ihtiyacı yoktur

Çevrimdışı alimm

yatmasın diye isim veremiyorum diyenler daha niye ortaya böyle bi haber atıyorlar... Adrenalin seviyesini mi artırmak amaç...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı s4rc4stic

j.terry+omeruo paketi olabilir..ya da mourinho tarafından bi jest gelebilir mi? bulmacalar başlasın :lol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Acaba hangisi seç beğen al ,, hangi çinli aldı kulübü :))))çok büyük troll var bence

Çevrimdışı can1903

Zehiri salıp gittiler ya

Etiketler: