2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394835 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Töre bir şekilde gittikten sonra Avrupa tecrübesi görmüş sağlam bir stoper isterim Kolarov ile birlikte.

Gustavo değil.

Ben de avrupadan stoper istiyorum 6.5'a da zaten çok sağlam adamlar bulursun.Güney Amerika'dan almak biraz risk uyum sorunu falan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mehmetkorfez

Tosic faktörü ne arkadaş.
Tosic hangi şehirde yaşıyor?İstanbul

Kolarov Fb'ye gelirse hangi şehirde yaşayacak?

Bunlar takıma bakmıyor ki şehri soruyolar.Aynı şehirde oynadıktan sonra farklı takıma dikkat etmezler.Malesef parayı veren düdüğü çalar bu transferde GG ile karıştırmayın

Çevrimdışı can1903

CL faktörü varken ön eleme oynayan takıma giderse para için gider bu kadar basit.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben de avrupadan stoper istiyorum 6.5'a da zaten çok sağlam adamlar bulursun.Güney Amerika'dan almak biraz risk uyum sorunu falan.
Adam 23 yaşında ve ilgilenen kulup yok.. Porto falan deniyor.. Biz portoyla yarışabilirmiyiz..istese alır adamlar.. Glik 8 m a gitti ,turnuvadan çok önce 7 m rahat alırdık demek.. Takıldık bi gustavoya başka kimseyle ilgilenilmedi..bakalım sonumuz nolcak.

Çevrimdışı worns

Son haberler iç açıcı değil. Alınanlardan çok kadro iskeletinin korunmasıyla ilgileniyorum. Atiba, Sosa ve Gomezle ilgili artık pozitif gelişmeler olmalı. Bu üçlüden biri bile gitse takımın geriye gitme riski bulunuyor.

Atiba ile 1,5 Sosa ile 2 mil yıllık ücretle yeni sözleşme imzalamaktan zarar gelmez, bu konularda uzun uzadıya pazarlık huyu biraz korkutuyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolarovu alırlarsa üzülürüm ama fenerle yarışa girmeyelim fazla parayı verip alsınlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

CL faktörü varken ön eleme oynayan takıma giderse para için gider bu kadar basit.
Gitsin versinler 5 milyon euro imza parasıyla

Çevrimdışı Türkay

Mario Alman milli takımıyla antrenmana çıkmış.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

FB muhabirleri troll mü ya :) Yarısı Kolarov gündemde yarısı değil diyor zuhauhauha.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

İçimden bir ses Vermaelen diyor.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Kutay

kolarovu ne olursa olsun almalıyız bence gerekirse fb'den fazla para verelim başka sol bek yok alabileceğimiz gelecek sene de ismaili izlemek istemiyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

kolarovu ne olursa olsun almalıyız bence gerekirse fb'den fazla para verelim başka sol bek yok alabileceğimiz gelecek sene de ismaili izlemek istemiyorum

işte bu zihniyet yüzünden batılıyor.

Çevrimdışı 38life

Kolarov fb haberleri tamamiyle uydurma.

Çevrimdışı alimm

subotiç - gustavo ikilisi efsane olurdu.... Biz gustavo'yu 6 civarına alırken subotiç kaça gidecek...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Kartal Ç

Son haberler iç açıcı değil. Alınanlardan çok kadro iskeletinin korunmasıyla ilgileniyorum. Atiba, Sosa ve Gomezle ilgili artık pozitif gelişmeler olmalı. Bu üçlüden biri bile gitse takımın geriye gitme riski bulunuyor.

Atiba ile 1,5 Sosa ile 2 mil yıllık ücretle yeni sözleşme imzalamaktan zarar gelmez, bu konularda uzun uzadıya pazarlık huyu biraz korkutuyor.

işte pektemek gitse ona bu sezon ödeyeceğimiz 1.5 milyonu birkaç oyuncunun ücretlerinde iyileştirme için kullanabilirdik. gerçi sosanın kendisini dieogayla karşılaştırması da hakikaten ayıp.
diego tamamen yanlış transfer politikasıyla yanlış sözleşme yapılmış ve maaşıyla verdiği katkı oranı malum olan bir oyuncu. rakip takım yanlış sözleşmeler yapıyor diye onu örnek gösterip zam istemesi hiç hoş değil.
aynı şekilde gs de örnek gösterdiği kişiler de taraftarlar tarafından zaman zaman yuhlanan ve aldığı ücretler uçuk bulunan oyuncular. örnek gösterecekse menajerine araştırma yaptırsın avrupada adam gibi bir takıma gitmek istese orada eline net ne kadar geçecek onu söylesin bize? bu sene maç başılar dahil şampiyonluk, galibiyet primleri ve şampiyonluk bonusu hariç 2 civarı para kazandı zaten.

Herkes oyuncuların garanti ücretlerini göz önüne alıyor ama zaten yılda 40 a yakın maça çıkan oyuncular bunlar ve maç başı ücretleri de minimum 10 - 15 bin euro. yıl sonu primlerle vs totalde aldıkları paralar hiç de az değil.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 13:19:49 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Yeni kadrom nasıl?

Kolarov.   Vermaelen  Subotic   GG
                ALLAHA EMENAT

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon savunma hattında sorun yaşayan Siyah-Beyazlı kulüp, defans transferinde son aşamaya geldi. ArkaDirek kaynaklarının elde ettiği bilgiye göre Beşiktaş, Premier Lig'den yıldız bir defans oyuncusuyla anlaşmaya vardı.

ArkaDirek olarak ismini daha sonra açıklayacağımız yıldız futbolcunun transferindeki gelişmeleri belgelerle ortaya koyacağız. İngiltere'de güçlü bağlantıları olan bir Beşiktaş kongre üyesinin de destek olduğu transfer operasyonu çok ses getirecek.

Gomez, Pazdan ve Kamil Glik gibi isimlerle basını oyalayan siyah-beyazlı yönetim, son 3 sezonda olduğu gibi yine sağ gösterip sol vurmuş olacak.

Kaynak: Arka Direk / Özel

Çevrimdışı Bishamon

Dunyada binlerce sol bek var nasil alabilecegimiz baska adam yok yahu

Çevrimdışı Kutay

işte bu zihniyet yüzünden batılıyor.
ismail ve tolga  yüzünden şampiyon olamama riskimiz var geçen sene bazı maçlarda onların hatalarını takım arkadaşları telafi etti , bazı maçlarda şanslıydık her sene böyle olmayabilir o yüzden sol bek( kolarov) ve kaleci mutlaka alınmalı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Kutay

Dunyada binlerce sol bek var nasil alabilecegimiz baska adam yok yahu
ama kolarov kalitesinde değiller dünyada genel anlamda sol bek sıkıntısı var
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kim olabilir bu stoper fikriniz varmı?? Kafa yoralım biraz.. Dünyada ilk 20 deymiş adam :))

Etiketler: