2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395130 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu kadar ucuz mu gomez?

Burada bahsedilen 4 milyon pound Fiorentina'nın Beşiktaş'tan Gomez için istediği fiyat . FFP nedeniyle Beşiktaş'ın devre dışı kalabileceğinden, Beşiktaş'ın FFP durumundan Chelsea'li stoperi kiraladığından bahsetmişler. West Ham'lılar Gomez için araştırma yapmışlar(belli ki ilgileniyorlar) ve Beşiktaş ile Fiorentina arasındaki ilişkiyi Beşiktaş'ın FFP durumunu yorumlamışlar.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2016, 01:27:54 Onur Küçük ]

Çevrimdışı cagdas44

En çokta badem beyi takip eden kitleye üzülüyorum. Az da değil. Bu adamın birşey bildiği yok twitter'dan duyduklarını 23:33'de özet geçiyor :D Erdal Torunoğulları %50 istifa edecekmiş bak bak bak %50 nedir yazı tura mı

Gri bölge oyunu yapıyor %99 dese bile istifa etmese %1 le kurtarır

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Fırat Günayer'den mi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse geçende söylemiştim bir daha söyleyeyim. Fırat Günayer fanatik derecede Fenerlidir. Benim çok yakın arkadaşım onun mahalle arkadaşıydı o söylemişti bana.. Onun için söylediği haberlere itibar etmeyin. Kale bile almayın..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bademin ne olduğunu biliyoruz dostum maksat dalga olsun :) hatta şöyle soyliyim yayını açarken bunları söyleyecek ded hepsini söyledi :)

Çevrimdışı tangaz

Fabri'nin pozisyon alması çok iyi. Topların ustune gelmesi bu sebepten. Videolarında zaten öne çıkan şey kurtarışlari değil pozisyon alislari. Videoları seyrederken topa veya kurtarışlara değil Fabrinin pozisyon alisina odaklanin. Ne demek istediğimi anlicaksiniz. Alan daraltmasi ve pozisyon alması iyi. Soyle de birşey var. Ben hayatımda bu adam kadar top sektiren başka kaleci görmedim.

denizliye izlettirelim belki elleri küçüktür  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Fırat günayer denilen adam çok gıcık geliyor bana hiçbir şey bildiği yok kolarov zor transfer yazıyor adam şaka gibi

Dostum bu adam yayını açıp elindekini göstererek "bu sigara değil puro" diyen bir tip. Daha konuşmaya gerek var mı :)

Çevrimdışı tangaz

sevgili dostlar hepinizin ayrı ayrı bayramını kutlarım. sizleri seviyorum.   :-*
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Gitme, kaybedince daha çok seveceksin. #UnserMario

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez eğer gerçekten kalmak istiyorsa gelecek güzelce Fiorentina'dan bonservisini alacak, bize imza atacak.

Opsiyonu zamanında kullanamamamız sebebiyle yönetimin tavrı bu yönde olacaktır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Badem Fırat'ın "Sigara değil puro!" Adlı periskop yayınının özetini yazıyorum arkadaşlar:

Sosa gitmek istiyor
Atiba gidecek
Kolarov zor transfer.
Erdal Tprunogullari bayramdan sonra %50 istifa edecek.
Gustavo Gomez imkansız
Mert Gunok Beşiktaşın 1.ci kalecisi olabilir.
:D

Çevrimdışı Türkay

01:58 gelişmeleri konuşalım.

Çevrimdışı Türkay

01:58 gelişmeleri konuşalım.

Kolarov gelebilir Guardiola'ya bağlı. Zira Beşiktaş bonservisli oyuncu alamıyor.
Gustavo Gomez için pazarlıklar sürüyor, zor transfer ama olabilir de.
Mario kalmak istiyor gibi ama gidedebilir belli olmaz.
Gökhan Töre'ye teklif var ama fazla değil.

İyi akşamlar :D

Çevrimdışı alimm

biz defansif yönü güçlü orta saha oyuncusu transfer edecek miyiz...?

(atiba transferi ile ilişkilendirilmeden)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıntı yapılan: brkntcnr link=topic=2387.msg604680#msg60468'1467751033
Ayrıca Fabri transferinin ayrı bir saçmalığı, adamı yetiştiren altyapıdan çıkartan ve çok isteyen Sambade. Sambade' nin önerisiyle kaleci alıyorsun ama Sambade' yi yolluyorsun. Bırak bari adamın hocası o kalsın en azından yabancılık çekmez çabuk alışır. Tamamiyle akıl mantık almıyor.

Bir iki kişi daha yazdı buna benzer bir şey de, çıkarımınız hatalı.

Biz Sambade'nin görüşlerine değer vermediğimiz ya da önerdiği kaleciler kötü çıktığı için ayırmadık yolları, maaşta anlaşamadık. Adam fazla para aldığı için gönderdik diye, önerdiği adamı da mı almayalım?

Çevrimdışı brkntcnr

Biz Sambade'nin görüşlerine değer vermediğimiz ya da önerdiği kaleciler kötü çıktığı için ayırmadık yolları, maaşta anlaşamadık. Adam fazla para aldığı için gönderdik diye, önerdiği adamı da mı almayalım?
Önerdiği adamı almayalım demiyorum ki. Adamın kendi yetiştirdiği kalecisini getiriyoruz. Bari adamı da elde tutalım. Fabri gelince Sambade' yle çalışması var bir de başka yeni bir kaleci antrenörüyle çalışması var. Ben sadece kolaylık olur diye söyledim. Şahsen Sambade' nin kalecileri pek etkilediğini sanmıyorum ama onun yetiştirdiği bi kaleci getiriyosak onu da elde tutmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı onurturan

Kolarov gelebilir Guardiola'ya bağlı. Zira Beşiktaş bonservisli oyuncu alamıyor.
Gustavo Gomez için pazarlıklar sürüyor, zor transfer ama olabilir de.
Mario kalmak istiyor gibi ama gidedebilir belli olmaz.
Gökhan Töre'ye teklif var ama fazla değil.

İyi akşamlar :D
:kop: hey sen badem bizim türkayın hesabını sessizce yere bırak  :D

Çevrimdışı Librarius

Firat Gunayer basin ozetcisidir. Fazla ciddiye almayin. Mesela Gokhan Gonul transferinin resmiyete dokuldugu gunden bir gun once "hemen gaza gelmeyin, transferin bittigini dusunmuyorum" minvalinde bir seyler zirvalamisti. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı murat baltacı

Yahu sambade kaç senedir bizde o kadar ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda neden kaleci önermemiş yada önerdiği kaleci neden alınmamışta şampiyonlar ligi oynayacağımız sene sağlam kaleciye ihtiyaç varken fabri alınmış sorgulamamız gereken burası bence.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Tolga önümüzdeki sezon Vodafone Arena'da maça çıkamaz şayet son 2 senede yaptıgı hataları tekrar etmeye devam ederse taraftar biletini kesecektir, onun o mutsuz, huzursuz suratını görmeye de hiç ihtiyacımız yok.
Bu durum er yada geç yaşanacak zaten tolga yaşlandı istediği kadar bireysel çalışsın idman yapsın trabzondaki performansını bile sergileyemez önemli olan bu anın ne zaman yaşanacağı takım şampiyonluğa giderken akhisarda yaptığı gibi saçmalarsa tolgaya olan protesto takımıda etkiler olan yine bize olur. Yapılacak tek şey vardı ospina,adler ayarında bi kaleci alıp tolgayı ikinci kaleci olarak takımda tutacak oyunculara abilik yaptıracaktık aldığı maaş falanda önemli değildi pektemek,tolga gibi oyuncular maç oynadığı zaman maddi manevi zarar verir oynamazsa sadece maddi zarar verir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 02:31:01 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

edit: WHU, Perşembe günü Töre'yi açıklayabilir. Bu arada Fabri ne oldu?  :D
Fabri ucaktaymis, suan karaoke ile sampiyon besiktas, en boyuk besitas, maraba besitas ben gelmek adli sarkilari soyliyormus.

Çevrimdışı mehmetkorfez

edit: WHU, Perşembe günü Töre'yi açıklayabilir. Bu arada Fabri ne oldu?  :D
Kaç gayme? :D

Çevrimdışı mylife1903

Kaç gayme? :D
13 milyon ingilaz marki gibi miktar dedikodusu var ama adi ustunde dedikodu.
Bu arada ben bilici severdim ama okkali kufurleri hak ediyor suan. Abuk sabuk adamlara ne paralar saciliylr herifler kayserili pazarligi yapiyor tore icin ver iste 25 milyon yuro al. Biz de seni hep iyi analim

Etiketler: