2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394323 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tayfun_bjk

arkadaşlar bende iyimser olma tarafındayım malum uefa kriterleri yüzünden hareket alanınız kısıtlı tabelaya oyuncu yazmak heyecan verici ve çok kolay ama reel anlamda kadro oluşturmak bunun tam aksini gösteriyor bize. hayırlısı olsun hedef 2 sene daha şampiyonluk olmalı şampiyonlar liginde gidebildiğimiz kadar gidelim ama fener giremeden elenirse bizde bir üst tura çıkarsak bunun yaklaşık getirisi 12-13 m euro, siz bunu üst üste 3 sene yapar ve akılcı transferlerle giderseniz ardı da gelir.  Ayrı bir mevzu da gündemde cinconun rivadaki ortaklığı satışa çıkar en geç bir seneye oradan cebe cukkalayacakları borçlarını sıfırlama noktasına getirebilir onu da anlamıyorum ama yapacak birşey yok.. Rahmetli seba orayı almak için uğraşmış ama olmamış. Bizim bu iyi kadro yakaladığımız dönemde 3 sene şampiyon olmamız herşeyden önemli arkadaşlar şampyonlar ligi değil türkiye ligini ölçü alıyor olmasın yönetim ve güneş?

Çevrimdışı brkntcnr

arkadaşlar bende iyimser olma tarafındayım malum uefa kriterleri yüzünden hareket alanınız kısıtlı tabelaya oyuncu yazmak heyecan verici ve çok kolay ama reel anlamda kadro oluşturmak bunun tam aksini gösteriyor bize. hayırlısı olsun hedef 2 sene daha şampiyonluk olmalı şampiyonlar liginde gidebildiğimiz kadar gidelim ama fener giremeden elenirse bizde bir üst tura çıkarsak bunun yaklaşık getirisi 12-13 m euro, siz bunu üst üste 3 sene yapar ve akılcı transferlerle giderseniz ardı da gelir.  Ayrı bir mevzu da gündemde cinconun rivadaki ortaklığı satışa çıkar en geç bir seneye oradan cebe cukkalayacakları borçlarını sıfırlama noktasına getirebilir onu da anlamıyorum ama yapacak birşey yok.. Rahmetli seba orayı almak için uğraşmış ama olmamış. Bizim bu iyi kadro yakaladığımız dönemde 3 sene şampiyon olmamız herşeyden önemli arkadaşlar şampyonlar ligi değil türkiye ligini ölçü alıyor olmasın yönetim ve güneş?
Valla başkan kendisi söyledi bu takıma Uefa Avrupa Ligi kupası getirmek en büyük hayalim diye. Zaten son dönemi sayın başkanın. Ben biraz daha garanti transferler yapacağını düşünüyordum. Yani işi şansa bırakmaz herhalde daha garanti transferler yapar diyordum ama hayırlısı buymuş. İnşallah şansımız yanımızda olur da Fabri, Gomez, Aras çok çok iyi performans sergiler. Biz de şampiyon olup avrupada da birşeyler yaparız.

Çevrimdışı ardiles

Futbol yeni icat edilmesi tarihi milattan öncesine dayanıyor ve bir kalecide olması gereken temel özellikler bellidir.

Boyko Beşiktaşın kalecisi değil Fabri ise kaleci değil!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bende bir yandan ona güveniyorum genelde hep ters köşe oluruz bu kim ya dediğimiz adam kral olur. Ama İspanyol herhangi bir oyuncunun da burada tutmaması gibi bir gerçek de var. Onu da göz önünde bulundurmamız lazım. Transferin eksileri artılarından çok daha fazla.
En azından top tutmayı öğrenirse sektirmek yerine veya tehlikeli alana sektirmemeyi öğrenirse pek sorun yaratmaz. Ama tabi sihirli değneğimiz de yok. Sadece Şenol hocaya güveniyorum bu konuda.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

En azından top tutmayı öğrenirse sektirmek yerine veya tehlikeli alana sektirmemeyi öğrenirse pek sorun yaratmaz. Ama tabi sihirli değneğimiz de yok. Sadece Şenol hocaya güveniyorum bu konuda.
Ya valla hatalı çıkış yapmasın, topu ayağının altından kaçırmasın saçmasapan goller yemesin ağzımı açmam. Mesela bu sene Bursa' dan Arena da yediğimiz gibi savunma hatası temelli gollerde de kaleciye pek sorun bulmayız zaten. Sadece rakibe puan hediye etmesin yeterli, rakipten puan almasına gerek bile yok.

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca Fabri transferinin ayrı bir saçmalığı, adamı yetiştiren altyapıdan çıkartan ve çok isteyen Sambade. Sambade' nin önerisiyle kaleci alıyorsun ama Sambade' yi yolluyorsun. Bırak bari adamın hocası o kalsın en azından yabancılık çekmez çabuk alışır. Tamamiyle akıl mantık almıyor.

Çevrimdışı 38life

Badem Fırat'ın "Sigara değil puro!" Adlı periskop yayınının özetini yazıyorum arkadaşlar:

Sosa gitmek istiyor
Atiba gidecek
Kolarov zor transfer.
Erdal Tprunogullari bayramdan sonra %50 istifa edecek.
Gustavo Gomez imkansız
Mert Gunok Beşiktaşın 1.ci kalecisi olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ayrıca Fabri transferinin ayrı bir saçmalığı, adamı yetiştiren altyapıdan çıkartan ve çok isteyen Sambade. Sambade' nin önerisiyle kaleci alıyorsun ama Sambade' yi yolluyorsun. Bırak bari adamın hocası o kalsın en azından yabancılık çekmez çabuk alışır. Tamamiyle akıl mantık almıyor.

sambade gitme di ki ?

Çevrimdışı onurturan

Badem Fırat'ın "Sigara değil puro!" Adlı periskop yayınının özetini yazıyorum arkadaşlar:

Sosa gitmek istiyor
Atiba gidecek
Kolarov zor transfer.
Gustavo Gomez imkansız
a spor badem ortak yayını  :kop:

Çevrimdışı 38life

a spor badem ortak yayını  :kop:
Mario Gomez konusunda ne dedi? Ben dayanamayıp kapattım. Kesin milanla anlaştı falan demiştir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Valla başkan kendisi söyledi bu takıma Uefa Avrupa Ligi kupası getirmek en büyük hayalim diye. Zaten son dönemi sayın başkanın. Ben biraz daha garanti transferler yapacağını düşünüyordum. Yani işi şansa bırakmaz herhalde daha garanti transferler yapar diyordum ama hayırlısı buymuş. İnşallah şansımız yanımızda olur da Fabri, Gomez, Aras çok çok iyi performans sergiler. Biz de şampiyon olup avrupada da birşeyler yaparız.
Başkan seçilmek isterse bir dönemi daha var.bu ikinci dönemi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

sambade gitme di ki ?
Nasıl gitmedi? Adam basbaya veda etti hatta twitter adresi @JSAMBADEC girip bakarsanız ulaşabilirsiniz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Başkan seçilmek isterse bir dönemi daha var.bu ikinci dönemi

2012 de yd gidince seçimle geldi, sonra 2013 de seçimi kazandı, şimdi de bu sene de tek aday olarak girdi. Eğer ilki sayılmıyorsa haklısınız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa gitmek istiyor
Atiba gidecek
Kolarov zor transfer.
Gustavo Gomez imkansız

Zaman kaybından başka bişey değil o ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Nasıl gitmedi? Adam basbaya veda etti hatta twitter adresi @JSAMBADEC girip bakarsanız ulaşabilirsiniz.

:alala:

http://www.bjk.com.tr/tr/teknik_kadro/1/

Çevrimdışı BlackEagle26

En çokta badem beyi takip eden kitleye üzülüyorum. Az da değil. Bu adamın birşey bildiği yok twitter'dan duyduklarını 23:33'de özet geçiyor :D Erdal Torunoğulları %50 istifa edecekmiş bak bak bak %50 nedir yazı tura mı

Çevrimdışı Kalyoncu

2012 de yd gidince seçimle geldi, sonra 2013 de seçimi kazandı, şimdi de bu sene de tek aday olarak girdi. Eğer ilki sayılmıyorsa haklısınız.

Olağan üstü kurultaydı o yüzden sayılmıyor.yine ben yanılıyorsamda düzeltin.

Çevrimdışı brkntcnr

Olağan üstü kurultaydı o yüzden sayılmıyor.yine ben yanılıyorsamda düzeltin.

İnşallah siz haklısınızdır çünkü uzun yıllar kalmasından yanayım başkanın :D

Çevrimdışı can1903

Sosa şansını fazla zorlama. Fenerin kaptanını aldık Cimbomun kaptanınıda alırız  :lol: :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa gitmek istiyor
Atiba gidecek
Kolarov zor transfer.
Gustavo Gomez imkansız
Fırat Günayer'den mi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse geçende söylemiştim bir daha söyleyeyim. Fırat Günayer fanatik derecede Fenerlidir. Benim çok yakın arkadaşım onun mahalle arkadaşıydı o söylemişti bana.. Onun için söylediği haberlere itibar etmeyin. Kale bile almayın..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat Günayer'den mi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse geçende söylemiştim bir daha söyleyeyim. Fırat Günayer fanatik derecede Fenerlidir. Benim çok yakın arkadaşım onun mahalle arkadaşıydı o söylemişti bana.. Onun için söylediği haberlere itibar etmeyin. Kale bile almayın..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer dediklerinin hepsi yalansa gece gece sinirim bozuldu allah belasını versin bu adamın zaten sinir oluyorum

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu kadar ucuz mu gomez?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fırat günayer denilen adam çok gıcık geliyor bana hiçbir şey bildiği yok kolarov zor transfer yazıyor adam şaka gibi

Çevrimdışı s4rc4stic

Aşırı derecede gereksiz ve lüzumsuz bir transfer olur.
Ya onu yazarken şöyle düşündüm şimdi şampiyonlar ligi var türkiye ligi var türkiye kupasını saymıyorum bile bu 2 kulvarı 2 forvet ile tamamlayabilir miyiz? Allah nazarlardan saklasın ama gomez sakatlığı brz ürküttü beni olası yokluğunda cenk kalıyor sadece forvette veya tam tersini düşündüğünde de sonuç olarak rotasyonda 1 kişi var..Hani dedim oraya şöyle ucuzundan kaliteli tecrübeli  karadan havadan denizden gelen her topa nokta atışı yapabilecek usta bi ayak fena olmaz mıydı diye bi fantezi yaptım ne yalan söyleyeyim..
şimdi 3 kalecinin olduğu yerde 3 forvette fena olmaz..atanın tutanın iyi olacak diyorlar ya..bizim tutanlarda iş yok atanlara sıklaştıralım bari :lol:

Etiketler: