2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403841 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AhmetY

Benim için bir.
Beşiktaş'ın maaş dengesine göre 1 oyuncu çok yüksek para alıyor o da genelde forvetler oldu bugüne kadar(demba ba, gomez) dünyada hiçbi bek bence bütün takımdan yüksek para almıyordur gomezle kolarova aynı demek inatçılıktır

Çevrimdışı khanlu

Eğer bu BTD ve artspor gibi sosyal medya hesaplarını Menajerlik şirketi personelleri (oyuncuyu piyasaya sokmak ve/veya pazarlamak) yada Beşiktaş profesyonelleri (taraftarın nabzını ölçmek ve/veya hedef saptırmak) yönetmiyorsa bende Beşiktaşlı değilim.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı worns

Kolarov için 3 mil maaş fazla değil. Gomez gibi ortalama üstü bir sözleşme alarak gelebilir ancak. Hala çok ihtimal vermiyorum ama olursa büyük iş olacak.

Çevrimdışı alimm

6.5 milyon $ / 5.8 milyon € »»» GUSTAVO hayırlı olsun diyolar....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Eğer bu BTD ve artspor gibi sosyal medya hesaplarını Menajerlik şirketi personelleri (oyuncuyu piyasaya sokmak ve/veya pazarlamak) yada Beşiktaş profesyonelleri (taraftarın nabzını ölçmek ve/veya hedef saptırmak) yönetmiyorsa bende Beşiktaşlı değilim.
var Beşiktaşın kullandığı hesaplar ama btd yi duymadım

Çevrimdışı MrtBlgc

https://twitter.com/SB_mcfc1894/status/750112251219218433

48 saat içinde Beşiktaş'ın oyuncusu olacak diyor bu eleman
Yalnız 3 milyon pound demiş, ya biz bu bütçeyi ayırabilir miyiz ki  ?

Çevrimdışı khanlu

var Beşiktaşın kullandığı hesaplar ama btd yi duymadım

En hasta beşiktaşlısı dahi her yarım saatte bir vakit ayırıp sırf heves, popüler olmak yada basın trollemesi için böyle bir uğraş veremez insanların işi gücü var, sıcak havası, telefon şarj bitmesi vs var  :) Resmin bütününe bakıldı mı görülecektir ki bu  hesaplar (özellikle BTD) açık açık profesyonelce yönetiliyor. İster menajerlik şirketi ister Beşiktaş profesyonelleri olsun kesin olan birşey varki bunda da Domain ölücüsü başkanımızın payı vardır. Ben özellikle Candaş Tolga Işık' tan böyle bir hamle beklemiyor değilim açıkçası :)
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Alper1903

Kolarov bu ligin üstünde bir bek. Hayırlısı bakalım neler olacak  :icool:

Çevrimiçi Necmi

En hasta beşiktaşlısı dahi her yarım saatte bir vakit ayırıp sırf heves, popüler olmak yada basın trollemesi için böyle bir uğraş veremez insanların işi gücü var, sıcak havası, telefon şarj bitmesi vs var  :) Resmin bütününe bakıldı mı görülecektir ki bu  hesaplar (özellikle BTD) açık açık profesyonelce yönetiliyor. İster menajerlik şirketi ister Beşiktaş profesyonelleri olsun kesin olan birşey varki bunda da Domain ölücüsü başkanımızın payı vardır. Ben özellikle Candaş Tolga Işık' tan böyle bir hamle beklemiyor değilim açıkçası :)
yok bu işle uğraşan kulüpte profesyoneller var ama maniplasyon yapmıyorlar
o iş taraftar hesaplarının üzerinden yapılıyor. Biz vakit arıyoruz ya işimiz gücümüz arasında
hiç popiler olmayı düşünmedim :D
mesela en aktif hesaplar içinde ığdır Beşiktaş var o hesabın sahibi arkadaşla tanıştım
çok sıkı bir beşiktaşlı tamamen beşiktaş sevgisiyle yapıyor.
btd yi tahminim biri iki öğrenci yönetiyor adı üzerinde etraftaki dedikoduları topluyorlar
çok zor değil takip edeceğin çok yer yok onlardan gelen haberleri filtre ettiğinde iş biter
göründüğü kadar zor değil. Burdakilerin dediği gibi erkende vermiyorlar haberleri anca nete düşmeye başladığında yakalayıp veriyorlar
mesela benim öğlen öğrendiğim kolarov haberini anca akşam üzeri yakalayabildiler.
GG haberini içerden alsalar aylar öncesinden yapmaları gerekirdi o iş şubattan beri belliydi zaten
yönetime yakın olanlar konuşuyordu zaten ama emin olun yönetimden bilgi sızmıyor.
bir iş internete düştüyse o iş bitmiştir artık. Kolarov bana göre bitti artık son anda
absürt bir durum çıkmazsa demekki okeylendi. Ama belli olmuyor ospinayıda son anda arsene wenger veto etti

Çevrimdışı khanlu

yok bu işle uğraşan kulüpte profesyoneller var ama maniplasyon yapmıyorlar
o iş taraftar hesaplarının üzerinden yapılıyor. Biz vakit arıyoruz ya işimiz gücümüz arasında
hiç popiler olmayı düşünmedim :D
mesela en aktif hesaplar içinde ığdır Beşiktaş var o hesabın sahibi arkadaşla tanıştım
çok sıkı bir beşiktaşlı tamamen beşiktaş sevgisiyle yapıyor.
btd yi tahminim biri iki öğrenci yönetiyor adı üzerinde etraftaki dedikoduları topluyorlar
çok zor değil takip edeceğin çok yer yok onlardan gelen haberleri filtre ettiğinde iş biter
göründüğü kadar zor değil. Burdakilerin dediği gibi erkende vermiyorlar haberleri anca nete düşmeye başladığında yakalayıp veriyorlar
mesela benim öğlen öğrendiğim kolarov haberini anca akşam üzeri yakalayabildiler.
GG haberini içerden alsalar aylar öncesinden yapmaları gerekirdi o iş şubattan beri belliydi zaten
yönetime yakın olanlar konuşuyordu zaten ama emin olun yönetimden bilgi sızmıyor.
bir iş internete düştüyse o iş bitmiştir artık. Kolarov bana göre bitti artık son anda
absürt bir durum çıkmazsa demekki okeylendi. Ama belli olmuyor ospinayıda son anda arsene wenger veto etti

valla ne bileyim üstat Fikret Orman diyince iki dakika düşünmek lazım onca özelliğine müneccimlikte ekledi yakın zamanda, kendisinden korkmuyor değilim, allah damat adaylarına sabır versin  :steamed: Dolayısıyla kendinden, yönlendirdiklerinden yada menajerlik şirketlerinden beklerim böyle hesaplar. Ha bu şüphemde haklıysam helal olsun derim alınlarından öperim o ayrı :)
Bursa Kartalı.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/SB_mcfc1894/status/750112251219218433

48 saat içinde Beşiktaş'ın oyuncusu olacak diyor bu eleman
Yalnız 3 milyon pound demiş, ya biz bu bütçeyi ayırabilir miyiz ki  ?
maaş vermeyiz o kadar bir beke o parayı verirsen takımda isyan çıkar
2 M maaş verilir birde bonservisine karşılık imza parası
zaten maaş skalamızı yukarı doğru çıkarıyoruz yavaş yavaş bayağı düşük kaldı çünkü
gelen oyuncuları ikna edemiyorsun.

Çevrimdışı khanlu

Bu arada Eren Derdiyok' u bir tek ben mi beğeniyorum acaba. Hiç adı geçmiyor abarttığımı da düşünmeyin ama bence sanılandan daha fazla potansiyelli bir adam (zamanın leverkusen' i genç yaşta adamı almıştı), kendine uygun bir takım bulamaması onun suçu değil neticede.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı alimm

2 numaralı formasıyla Gustavo
11 numaralı formasıyla Aleksander
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

valla ne bileyim üstat Fikret Orman diyince iki dakika düşünmek lazım onca özelliğine müneccimlikte ekledi yakın zamanda, kendisinden korkmuyor değilim, allah damat adaylarına sabır versin  :steamed: Dolayısıyla kendinden, yönlendirdiklerinden yada menajerlik şirketlerinden beklerim böyle hesaplar. Ha bu şüphemde haklıysam helal olsun derim alınlarından öperim o ayrı :)
menejerlerin bunu yapabilecek kapasitesi yok bu iş bayağı emek istiyor
ben çıktım yapayım diyerek yapamazsın taraftarın sana ısınması lazım bunun için senin belli bir bilinirliğin olmalı
onun içinde yıllarca emek vermen gerekiyor. Ama kulüp yapar zaten biliyorlar herkesi
belli kişilerin duymasını sağlarlar ben rastlamadım ama bizim hesap bilgiyi çok hızlı yayabiliyor
ama bu güne kadar hiç o şekilde kullanmadık.
BTD yi bilen yok araştırmaya devam ediyorum ama yönetimden bilgi aldıklarını sanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Eren Derdiyok' u bir tek ben mi beğeniyorum acaba. Hiç adı geçmiyor abarttığımı da düşünmeyin ama bence sanılandan daha fazla potansiyelli bir adam (zamanın leverkusen' i genç yaşta adamı almıştı), kendine uygun bir takım bulamaması onun suçu değil neticede.
renkliyimi diyorsun kasımpaşa maçından sonraki paylaşımı onun Beşiktaşın kapısından içeri girmesini
engeller. Açık açığa fener için oynadım iması yaptı bütün ailesi resimde sırtlarında fener forması.
gitsin fenerde oynasın Beşiktaş taraftarı onu Beşiktaş formasıyla vodafone arenaya çıkartmaz

Çevrimdışı khanlu

renkliyimi diyorsun kasımpaşa maçından sonraki paylaşımı onun Beşiktaşın kapısından içeri girmesini
engeller. Açık açığa fener için oynadım iması yaptı bütün ailesi resimde sırtlarında fener forması.
gitsin fenerde oynasın Beşiktaş taraftarı onu Beşiktaş formasıyla vodafone arenaya çıkartmaz

Ben onu görmedim yav. Öyleyse geri aldım öneriyi..
Bursa Kartalı.

Çevrimiçi Necmi

Ben onu görmedim yav. Öyleyse geri aldım öneriyi..
:D fener formasıyla kasımpaşa galibiyetini kutladı twitterden

Çevrimiçi Necmi

iyi geceler arkadaşlar.
Herkesin bayramını kutlarım.

Çevrimdışı BlackEagle26

Artspor felan bilmem de Btd küçük bir sayfayken mesaj yoluyla konuşmuştum o zaman çocuk yönetiyordu mesajları buraya atsam gülersiniz. Ama sonradan birçok kişi dahil oldu galiba şimdi çok daha profesyonelce yönetiliyor ama sandığınız gibi yönetici vs. değil

Çevrimdışı trojan

http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Europe/Turkey/Besiktas

buradan ekmek çıkar mı? Kaynak medyalar sağlam olabiliyor bazen.

Çevrimdışı AhmetY

Arkadaşlar cümleten bayramınız mübarek olsun büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum, hayırlı bayramlar :D

Çevrimdışı İhsan

Töre bu sene göstereceği iyi performansla fiyatını 2'ye 3'e katlayabilir.Bence 7-8 altında fiyata gönderilmemeli.Şenol Güneş onun için şampiyonluktan sonra seneye iyi olacak demişti ben güveniyorum.

Töre bzide olmasa almak istermiydik?
Bence isterdik.

Neden isterdik? İyi, genç ve ilerde bize para kazandırı diye isterdik.
FFP olmasa ne kadar ödemeye razı olurduk ? 7-8 öderdik herhalde. O zaman neden satalım ki 7-8e.

Töre kalırsa önümüzde ki sezon en iyi transferimiz olacak. İyi kazanırsak eyvallah, ama zorla oyuncu satmamıza gerek yok.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2016, 05:58:01 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bayramınız mübarek, hayırlara, transferlere ve Gomezlere vesile olsun.

Çin'den selamlar.  :D
İsteyen varsa transfer ettirebilirim buralara  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Cümleten hayırlı Bayram'lar...büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...Bol kap lı bir ay olur inş ;)

Etiketler: