En hasta beşiktaşlısı dahi her yarım saatte bir vakit ayırıp sırf heves, popüler olmak yada basın trollemesi için böyle bir uğraş veremez insanların işi gücü var, sıcak havası, telefon şarj bitmesi vs var
Resmin bütününe bakıldı mı görülecektir ki bu hesaplar (özellikle BTD) açık açık profesyonelce yönetiliyor. İster menajerlik şirketi ister Beşiktaş profesyonelleri olsun kesin olan birşey varki bunda da Domain ölücüsü başkanımızın payı vardır. Ben özellikle Candaş Tolga Işık' tan böyle bir hamle beklemiyor değilim açıkçası 
yok bu işle uğraşan kulüpte profesyoneller var ama maniplasyon yapmıyorlar
o iş taraftar hesaplarının üzerinden yapılıyor. Biz vakit arıyoruz ya işimiz gücümüz arasında
hiç popiler olmayı düşünmedim

mesela en aktif hesaplar içinde ığdır Beşiktaş var o hesabın sahibi arkadaşla tanıştım
çok sıkı bir beşiktaşlı tamamen beşiktaş sevgisiyle yapıyor.
btd yi tahminim biri iki öğrenci yönetiyor adı üzerinde etraftaki dedikoduları topluyorlar
çok zor değil takip edeceğin çok yer yok onlardan gelen haberleri filtre ettiğinde iş biter
göründüğü kadar zor değil. Burdakilerin dediği gibi erkende vermiyorlar haberleri anca nete düşmeye başladığında yakalayıp veriyorlar
mesela benim öğlen öğrendiğim kolarov haberini anca akşam üzeri yakalayabildiler.
GG haberini içerden alsalar aylar öncesinden yapmaları gerekirdi o iş şubattan beri belliydi zaten
yönetime yakın olanlar konuşuyordu zaten ama emin olun yönetimden bilgi sızmıyor.
bir iş internete düştüyse o iş bitmiştir artık. Kolarov bana göre bitti artık son anda
absürt bir durum çıkmazsa demekki okeylendi. Ama belli olmuyor ospinayıda son anda arsene wenger veto etti