2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405990 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gece gece Kolarov %80 duymak baya sevindirdi. Geçen sene Gomez %75 dediğinde gelmisti.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ooo bize h.o. haberleri geliyor dün %90 dı :D

Çevrimdışı Bishamon

Yarın KAP var

Fabri imzaya geliyormuş :by2: :by2:
Çaya gelir ancak

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ooo bize h.o. haberleri geliyor dün %90 dı :D
Kale haric her mevkiide Seviye atliyoruz resmen

Yonetim hatalar yapsa da Transfer işini çözdü :claps: :claps:

Imkanlar dahilinde gercekten iyi transfer yapıyoruz

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: :kop:

Ulan Olcay :evillol:
bende diyorum vodafone arenada ne zaman kar yağdı :D

Çaya gelir ancak

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Cok Cay içer bizde uzerine soguk su içeriz Gecmis olsun bitti o iş :bandit:

Haber göndermiş Fabri

Ben sizin sozlesmeli futbolcunuzum hoc bir takimla transfer gorusmesi yapmayacagim diye

Adam hakli onu bu haliyle bizden başka kim alir hemde 1.1 milyon maasla..

Hakan Gündoğar

Beşiktaşin Gg transferinde en buyuk rakibi VALENCIA , Lanus 6 milyon € ya kadar indi

Küçük bir konu dışı , Mazur görün

Izlanda halkinin Izlanda milli takimini karsilama sekline hayran kaldim herkesin videoyu izlemesini tavsiye ederim :ok:

Çevrimiçi Necmi

Cok Cay içer bizde uzerine soguk su içeriz Gecmis olsun bitti o iş :bandit:
bence fabri iyi çıkacak ne zaman taraftar bu kadar tepki koysa o oyuncu daha sonra
kahraman oluyor :D
atiba alınırkende bu lafları çokca duduk ne zaman alkışlarla gelse işte o zaman fena oluyor
tolga bu taraftar tarafından az beklenmemişti hatta ts  5 istiyordu tolga gibi bir kaleciye beş verilir ne bekliyorlar diye kıyamet
kopuyordu 4-5 yıl Beşiktaşın kalesi emin ellerde deniyordu :evillol: o zaman çok söyledik yapmayın etmeyin diye
burda boyko istenirkende çok söyledik olmaz diye :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Kale haric her mevkiide Seviye atliyoruz resmen

Yonetim hatalar yapsa da Transfer işini çözdü :claps: :claps:

Imkanlar dahilinde gercekten iyi transfer yapıyoruz
Bence stoperde de pek bişey olmayacak.

Çevrimiçi Necmi

Haber göndermiş Fabri

Ben sizin sozlesmeli futbolcunuzum hoc bir takimla transfer gorusmesi yapmayacagim diye

Adam hakli onu bu haliyle bizden başka kim alir hemde 1.1 milyon maasla..
sanamı göndermiş :upto:

bence fabri iyi çıkacak ne zaman taraftar bu kadar tepki koysa o oyuncu daha sonra
atiba alınırkende bu lafları çokca duduk ne zaman alkışlarla gelse işte o zaman fena oluyor
tolga bu taraftar tarafından az beklenmemişti hatta ts  5 istiyordu tolga gibi bir kaleciye beş verilir ne bekliyorlar diye kıyamet
kopuyordu 4-5 yıl Beşiktaşın kalesi emin ellerde deniyordu :evillol: o zaman çok söyledik yapmayın etmeyin diye
Abi Boykonun ipini cok cabuk çektiğimizi düşünüyorum

3 mac oynadı adam 3 maç

3 macla adami Çöp ilan etti herkes , Ulkeyi - Kültürü - Ulkenin futbol yapısını , Takimin oyun sistemini tanimiyordu , Onundeki stoperleri bile tanimiyordu , Defansa laf anlatmak icin bor yerlerini yirtiyordu adam ama anlatamiyordu buda onun kalede tedirgin durmasina neden oldu

Devre aradi gelip Sampiyonluga giden takimda bir anda el bombasi gibi sahaya çıktı

Ben Boykonun hala Fabri ve Tolgadan en az 1 gomlek ustun olduğunu eger kalirsa Kamptaki perfomansi.ile kaleyi alacağını düşünüyorum tabi Senol hocanin Tolga takintisi tutmazsa :bandit:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

çok zaman oldu serbest oynadığı doğru ama forvet arkası olmazdı genelde sola kayardı pancu yu forvet diye aldık yanlış
hatırlamıyorsam onuda orta sahaya evirdik forvet arkası oynattık sergen milli takımda on numara oynuyordu bizde orda tümer oynadı pancu oynadı
mesela mehmet rızayla oynarken ortanın solunda oynuyordu rızadan sonra on numaraya geçti
tabi o zamanlar net kanat oyuncularımız yoktu o nedenle karıştırıyoruz o koridorları hep bekler kullanırdı :)
diğerlerinin hepsi orta saha orjinliydi zaten bektede ahmet yıldırım konusunda o nedenle yanılgıya düşüyoruz
düşünüyorsun solda oynuyordu sol bek diyorsun sonra bakıyorsun kadroda ibrahim üzülmez var o varken onun dışında kimse sol bek oynamaz
demekki sol stoperdi arka üçlünün solu
aynen abi  o donem  biz  3 5 2  oynuyorduk kanatlari  80  metre ileri  geri kullanan Kaan Dobra  ile Ibrahim Uzulmez  vardi  sol stoper  A Yildirim  libero  ronaldo sag  stoper de Zago  oynuyordu  Onlibero (yani  orta sahanin en egrideki  oyuncusu  Giuntiydi onun onunde  Sergen serbest  oynardi sag ve sol iclerde Tumer Pancuydu  Ilhan da  galiba   ileri ikilinin  ikilisydi  .. Ahmet  Dursun ve/veya Pascal Nouma vs de  vardi   
Yorgo

Çevrimdışı ilhan mansız

Yunus Emre, beğenmediği için ben de fabriden umutluyum. :D :D gelirse hayırlısı bakalım,,

Yunus Emre, beğenmediği için ben de fabriden umutluyum. :D :D gelirse hayırlısı bakalım,,
Yedek kulübesi transferi oldugu icin hic umutlanmaya gerek yok :bandit:

Çevrimdışı Kutay

ospina ve kolarovu alsınlar bir de gomezi takımda tutsunlar yeter bu transferler yapıldıktan sonra stopere bile gerek yok bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Efe

mario gomez imzayı atmaya gelse bayramdan sonra ne güzel olur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yedek kulübesi transferi oldugu icin hic umutlanmaya gerek yok :bandit:
Fabri sakattı hani 3.kontrolü geçemez belki

Çevrimiçi Necmi

Abi Boykonun ipini cok cabuk çektiğimizi düşünüyorum

3 mac oynadı adam 3 maç

3 macla adami Çöp ilan etti herkes , Ulkeyi - Kültürü - Ulkenin futbol yapısını , Takimin oyun sistemini tanimiyordu , Onundeki stoperleri bile tanimiyordu , Defansa laf anlatmak icin bor yerlerini yirtiyordu adam ama anlatamiyordu buda onun kalede tedirgin durmasina neden oldu

Devre aradi gelip Sampiyonluga giden takimda bir anda el bombasi gibi sahaya çıktı

Ben Boykonun hala Fabri ve Tolgadan en az 1 gomlek ustun olduğunu eger kalirsa Kamptaki perfomansi.ile kaleyi alacağını düşünüyorum tabi Senol hocanin Tolga takintisi tutmazsa :bandit:
bir kalecinin üstüne gelen topu tutması için ülke kültürünün stoperin takımın şampiyonluğa gitmesinin nasıl bir olumsuz etkisi olurki :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospina ve kolarovu alsınlar bir de gomezi takımda tutsunlar yeter bu transferler yapıldıktan sonra stopere bile gerek yok bence
Aynen öyle

bir kalecinin üstüne gelen topu tutması için ülke kültürünün stoperin takımın şampiyonluğa gitmesinin nasıl bir olumsuz etkisi olurki :bandit:
Abi alisamadi yahu onu anlatiyorum

Ciddi uyum sorunu yasadi hele bir kaleci icin devre arasi gelip direk kaleyw geçmesi cok daha zor bir durum bu tedirginligi cok normaldi bence

Çevrimiçi Necmi

Fabri sakattı hani 3.kontrolü geçemez belki

bir yıllık maaşının onda birini verse dünyadaki tüm hastanelerden sağlam raporu
alır üstüne cennetten tapu bile verirler :D

Çevrimiçi Necmi

Abi alisamadi yahu onu anlatiyorum

Ciddi uyum sorunu yasadi hele bir kaleci icin devre arasi gelip direk kaleyw geçmesi cok daha zor bir durum bu tedirginligi cok normaldi bence

:bandit: :bandit: :bandit:
senin yüzünden kanser olacağım  :duman:

Etiketler: