2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406644 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

@mehmetkorfez son twiti kolarov %100 bitti yönünde, hodri meydan falan diyor. Bana inandırıcı gelmedi, eğer tutarsa dediğin gibi çok takipçi yapar çünkü ilk bu hesap kolarov için anormal gelişmeler oluyor takipte kalın dedikten sonra sosyal medyada kolarov oldukça ayyuka çıktı..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Tamamen sallamasyon detaylı bir bilgi olur %98 %100 nedir yaw   :lol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Yav çok basit bi taktiği var. Basında kime bitmek üzere,bitti deniyorsa alıyor yazıyor işte arada bi kendi salliyor Mehmet Topal falan.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı celiker1

Serdar Aziz için %80 Ibanez için de %98 demiş.. İkisi de olmadı bu transferlerin.. İnsanların bu hesabı takip etmesindeki sebep uzun süredir Gökhan Gönül transferinin bittiğini iddia etmelerinden dolayı ama tabiki bu hesabı güvenilir yapmaz..

Serdar Aziz'le %100 anlaşılmış ve Bursaspor'la küçük pürüzler kalmışken Metin Albayrak'ın açıklamalarından sonra oyuncunun gelmekten vaz geçtiği söyleniyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetkorfez

Serdar Aziz'le %100 anlaşılmış ve Bursaspor'la küçük pürüzler kalmışken Metin Albayrak'ın açıklamalarından sonra oyuncunun gelmekten vaz geçtiği söyleniyor
Gökhan Töre 15 milyon euroya gitti hayırlı olsun yazmış 1 ay önce.Bir daha da bahsetmemiş.

Çevrimdışı LuceGel

Serdar Aziz meselesi değil 1 ay önce Töre 15 M pounda satıldı diyen birinden bahsediyoruz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı s4rc4stic

Bizim başkan suntzu gibi oldu valla..GG transferinden sonra bu denyolar baya hırslandı bizim transfer listesine çomak sokuyor olabilirler..medyaya kolpadan birkaç isim vererek hedef saptırıyorlar diye düşünüyorum..büyük bir ihtimal sağ gösterip sol çakacaklar..bu fabiaonalar gomezler bence yaş..hatta fenere kitleme operasyonu bile olabilir...

Çevrimdışı s4rc4stic

Bu kaleci mert bursa'da yedek değil miydi?yoksa geçen sezon başka bi takıma mı kiraladılar? orada harikalar fln yarattı herhalde..bi şey mi kaçırdık :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız gustavo gomez konusunda hiç iyi düşünemiyorum. 6-7 milyon € lar verildiği söyleniyor. Subotic için istenen 8 milyon çok bulunuyor. Zaten pazarlıga otursan 5 e falan kapatırsın Subotic i ama onu reddedip gidip Gustavo Gomez kimi tamamiyle kapalı kutu bir transfere 6-7 milyonlar saçmak açıkçası beni korkutuyor. Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz biz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tosiç+pektemek+veli=mehmet ekici
Sosa giderse yada yedek olarak iş görür

Çevrimdışı Yalçın

Bizim Baskan'in resmi sosyal hesabi hangisinde var? Instagram mi Twitter'mi? Bilen var mi arkadaslar?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı s4rc4stic

Tosiç+pektemek+veli=mehmet ekici
Sosa giderse yada yedek olarak iş görür

mehmet ekici bu takımda  oynayamaz..hele sosa'yı geç tolgay'ın yanına bile yaklaşamaz...tosiç ile veli'ye de yazık etmişin

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Ersoy

Gece gece Kolarov %80 duymak baya sevindirdi. Geçen sene Gomez %75 dediğinde gelmisti.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

mehmet ekici bu takımda  oynayamaz..hele sosa'yı geç tolgay'ın yanına bile yaklaşamaz...tosiç ile veli'ye de yazık etmişin
Veli bizde daha oynayamaz..Kadroda durursada 1.4 m € alır beleşten.. Takaslarda kullanılmalı bence.tolgayla ekici farklı oyuncular biri 8 biri 10.. Tolgayın yeri şuanki ozinin yeri de ordada o var..

Çevrimdışı s4rc4stic

Veli bizde daha oynayamaz..Kadroda durursada 1.4 m € alır beleşten.. Takaslarda kullanılmalı bence.tolgayla ekici farklı oyuncular biri 8 biri 10.. Tolgayın yeri şuanki ozinin yeri de ordada o var..

pekmetek=m.ekici bak bu güzel olur..Ama bizde ne 8 ne de 10 hayal olur 8.5 bile düşünemiyorum..ama böyle bi takasa eywalla neciple çarpışırlar :lol:

Çevrimiçi Rasim

Bursa'ya küme düşürttürmezler. Izin vermezler düşmesine.
niye :D
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

@mehmetkorfez son twiti kolarov %100 bitti yönünde, hodri meydan falan diyor. Bana inandırıcı gelmedi, eğer tutarsa dediğin gibi çok takipçi yapar çünkü ilk bu hesap kolarov için anormal gelişmeler oluyor takipte kalın dedikten sonra sosyal medyada kolarov oldukça ayyuka çıktı..

kolarov için bizede bitti hayırlı olsun haberleri geliyor öğleden beri
sağdan soldan duyduklarını yazıyorlar işte.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

aslında sergen o sene on gibi değilde biraz sol açığa doğru oynadı genelde forvet arkası pancu oynuyordu o nedenle on numara gibi dedim aslında ortanın solu gibiydi olcay gibi oynuyordu ne kanat ne on numara şifo ile oynarkende sergen solda oynuyordu şifo on numara oynuyordu. @yorgo_d(geodem)  yada ben yanlış hatırlıyorum
  yok  haklisin  sifoyal ben d e oyle oynadigini hatirliyorum  pancu  yu  ise  tam aksine saga,  dobraya yakin diye hatirliyorum Sergen de  play makerdan  cok serbest adamdi orta saha  ve forvette  .. Luce  onu rahat ettirmek icin  oyle  oynatiyordu  (yanilmiyorsm  ben de  :ok:     
Yorgo

Çevrimdışı MrtBlgc

kolarov için bizede bitti hayırlı olsun haberleri geliyor öğleden beri
sağdan soldan duyduklarını yazıyorlar işte.
Aynen abi, bi hesap da 21 Temmuz'da Kolarov açıklanacak demiş.. Bekleyelip göreceğiz..

Çevrimiçi Necmi

yok  haklisin  sifoyal ben d e oyle oynadigini hatirliyorum  pancu  yu  ise  tam aksine saga,  dobraya yakin diye hatirliyorum Sergen de  play makerdan  cok serbest adamdi orta saha  ve forvette  .. Luce  onu rahat ettirmek icin  oyle  oynatiyordu  (yanilmiyorsm  ben de  :ok:     
çok zaman oldu serbest oynadığı doğru ama forvet arkası olmazdı genelde sola kayardı pancu yu forvet diye aldık yanlış
hatırlamıyorsam onuda orta sahaya evirdik forvet arkası oynattık sergen milli takımda on numara oynuyordu bizde orda tümer oynadı pancu oynadı
mesela mehmet rızayla oynarken ortanın solunda oynuyordu rızadan sonra on numaraya geçti
tabi o zamanlar net kanat oyuncularımız yoktu o nedenle karıştırıyoruz o koridorları hep bekler kullanırdı :)
diğerlerinin hepsi orta saha orjinliydi zaten bektede ahmet yıldırım konusunda o nedenle yanılgıya düşüyoruz
düşünüyorsun solda oynuyordu sol bek diyorsun sonra bakıyorsun kadroda ibrahim üzülmez var o varken onun dışında kimse sol bek oynamaz
demekki sol stoperdi arka üçlünün solu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yarın KAP var

Fabri imzaya geliyormuş :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi, bi hesap da 21 Temmuz'da Kolarov açıklanacak demiş.. Bekleyelip göreceğiz..

ağırlıkla önümüzdeki hafta deniyor.

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: