2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406097 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu ne ya.. Adam boşa çıkmış

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

2. Kaleci rahat olabilir..belki 1 bile

Hmm... Olamaz. Bursaspor kadroda dusunmuyor siz BJK'de birinci kaleci olabilir diyorsunuz. Su anda Tolga'nin cok ustunde bir yerli kaleci yok Turkiye'de. Yurtdisina yonelmek daha dogru olabilir, bu arada Turk futbolu da cidden kaleci sikintisi yasiyor, Rustu'den beri o seviyede bir kaleci gelmedi ki Rustu bile zamaninin ilk 10 kalecisinden biri falan degildi.

Çevrimdışı MrtBlgc

atibanin yeri zor dolar. ama 5-6'ya verilir atiba, cünkü son senesi ve yas 33. bu parayla lucas leiva alinir, 3-4 sene işimizi görür.
İyi para verirlerse tabi ki gidebilir ama yerine gelecek oyuncu için çok dikkatli karar vermek gerekecek. Unutmayalım ki bu adam geçtiğimiz sezonda sarı kart bile görmedi. Yalnız Biliç bizim FFP olayına çok iyi mutabık olduğu için çakallık yapıyor. Yaptığı teklifler kiralık ve opsiyonlu..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Fazla fbli bu mert cocuk. Ustelik tolgayi kesecek turk kaleci yok senol hocanin gozunde. Bence de yok belki volkan babacan ama o da zor transfer, gereksiz.
Tolgayi kesecek yabanci kaleciye ise bizim paramiz yetmiyor

Çevrimdışı LuceGel

Sıkıntı var sende sanırım . :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Fb son mermilerini sikiyor su an telasa gerek yok, o milletin bayildiyi keya falan bildigin kazma futbolcu, bu sene onunde 3 savunma oyuncusu yaninda alves olmayinca gorecem ben onu, her topuntaca, tribun disina vuran adamdan buyuk takim topcusu mu olur?
Fb farkinda degil ama en buyuk yanlislari alvesi gondermek oldu. O rus-alman-ukraynali ne oldugu belli olmayan cocuk onlari toparlayamaz, o cocuk bizim takimda ancak yedek olurdu yahu alexisi bile kesemez.
Para kalmadiysa stopere ben hala carvalhonun alinmasini isterim, iki sezoncuk oynar. Duzgun bir sol bekle hatta becki sola atarsak bile eldeki stoperlerimiz fbden daha az gol yer.
Kimse moralini bozmasin.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sıkıntı var sende sanırım . :bandit:
Bence sıkıntı sizde..tolgayı neurer sanıyorsunuz.. Akhisardaki direk olmasa şuan tolga yoktu takımda

Çevrimiçi Necmi

Bence sıkıntı sizde..tolgayı neurer sanıyorsunuz.. Akhisardaki direk olmasa şuan tolga yoktu takımda

iyide yerinede bursanın bile istemeyip kadro dışı bıraktığı adamı koymuyoruz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fb son mermilerini sikiyor su an telasa gerek yok, o milletin bayildiyi keya falan bildigin kazma futbolcu, bu sene onunde 3 savunma oyuncusu yaninda alves olmayinca gorecem ben onu, her topuntaca, tribun disina vuran adamdan buyuk takim topcusu mu olur?
Fb farkinda degil ama en buyuk yanlislari alvesi gondermek oldu. O rus-alman-ukraynali ne oldugu belli olmayan cocuk onlari toparlayamaz, o cocuk bizim takimda ancak yedek olurdu yahu alexisi bile kesemez.
Para kalmadiysa stopere ben hala carvalhonun alinmasini isterim, iki sezoncuk oynar. Duzgun bir sol bekle hatta becki sola atarsak bile eldeki stoperlerimiz fbden daha az gol yer.
Kimse moralini bozmasin.
Beşiktaşlılar bu sene için endişeli değil bilakis rakiplerinin çekişmeli geçecek ikincilik yarışlarını izlemek için oldukça heyecanlılar :)

Çevrimdışı mylife1903

İsmail hakkında yazılanları ben yazmış olsaydım şimdiye kadar 50 kere şutlanmıştım. Nede olsa burada adam kayırıyorlar.

Neyse Forza İsmail Köybaşı Forza Tolga  :super:
O cocugun konusunu bu forumda acan, en cok tartisan benim, forumun mudavimleri top her o cocuga geldiginde benim kulaklarimi cinlatir, moderasyonu yemisimdir, linc edilmisimdir, mesajlarim izlemeye alinmistir bir nevi cezami cekmisimdir.

Simdi ben o cocugu biyoenerjimle beyinimden sildim, adi anmamaya calisiyorum, maclari seyrederken bir a4 kagit aliyorum ve hangi kanattaysa ustunu kapatiyorum, gormuyorum, duymuyorum zaten varligi ile yoklugu bir simdi rahatim.

Artik elestirmiyorum, ogrenilmis caresizlik degildir, beyin yikamadir, manjuryin kandidat oldum.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşlılar bu sene için endişeli değil bilakis rakiplerinin çekişmeli geçecek ikincilik yarışlarını izlemek için oldukça heyecanlılar :)
Onlari ittirmesinler dalgali biraksinlar ne ilk ikisi ilk bese giremezler bu sene cok iddialiyim.
Osmanli konya basaksehir gelir arkamizdan abuk sabuk hatalar yapilmazsa.

Gs hele hepten facia, borclari sinaydire odetiyorlarmis, saf bulmuslar.
Gecen sene o beles pen6lar beles kirmizilar elle attiklari olmasaydi sivas kumede kalmisti yani

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

iyide yerinede bursanın bile istemeyip kadro dışı bıraktığı adamı koymuyoruz.
Bursa zaten herkesi kadro dışı bırakıyorki.. Geçenyıl yolladığı volkan şeni,ozanı falan kadro dışı bırakmıştı.. Bazen oyuncular kuluple anlaşamayabiliyor..2. Kaleci olamayacak yapıda değil.. Geçen yıl fbden ayrıldığı için almamıştık bu adamı.. Geçen yılda alabilirdik merti

Çevrimiçi Necmi

Bursa zaten herkesi kadro dışı bırakıyorki.. Geçenyıl yolladığı volkan şeni,ozanı falan kadro dışı bırakmıştı.. Bazen oyuncular kuluple anlaşamayabiliyor..2. Kaleci olamayacak yapıda değil.. Geçen yıl fbden ayrıldığı için almamıştık bu adamı.. Geçen yılda alabilirdik merti

iyide ikinci kaleci istiyorsan iyi bir birinci alırsın tolga ikinci olur
tolganın en ölü hali mert ten on kat daha iyidir. Fener ümit görse bırakmazdı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Onlari ittirmesinler dalgali biraksinlar ne ilk ikisi ilk bese giremezler bu sene cok iddialiyim.
Osmanli konya basaksehir gelir arkamizdan abuk sabuk hatalar yapilmazsa.

Gs hele hepten facia, borclari sinaydire odetiyorlarmis, saf bulmuslar.
Gecen sene o beles pen6lar beles kirmizilar elle attiklari olmasaydi sivas kumede kalmisti yani
Yeni yayın ihalesi , ihalede verilen yüksek ücrette birçok şeyi yeniden yerinden oynatacak FFP kriterlerinin gelmesinde olduğu gibi . Ne Fenerliler ne de G.S.'liler halen farkında değil kendilerini neyin beklediğinden . Devlet bir şekilde el atar bir takım ilişkilerle bizi düze çıkarırlar mantığındalar sanırım halen.

Çevrimdışı mylife1903

Tolgayi kimse noyer sanmiyor, biz malimizi taniyoruz ama tolga da oyle hemen satilmasi gereken bir kaleci degil yahu
Bizim seviyemiz icin yeterli kaleci.

Ben anlamiyorum ki kim oynayacak kalemizde. Burasi besiktas ve lik turkiye liki, takim da istanbul takimi yahu
Turkiyeye gelen her futbolcunun bir kusuru vardir. Turk futbolcularin hepsi de yetersizdir, bizdekiler dahil. Simdi olcayi alalim, az biraz dengeli olsa, teknigi yuksek olsa, diye basliyoruz hep eksiklerinden vuruyoruz zaten o cocuk kendi eksigi i biliyordur, kusurlari olmasa bundesligada oynar. Gokhan tore mesela en iyi turk futbolcu cocuk ama mental eksiklikleri var.
tolga iyi kaleci ama yetersiz, yan top zaafi ve ayaklari kotu

Turkiye ligini takip edenler zaten degerli bir oyuncu bulsa hemen aliyorlar, adamlar almiyor cunku hepsi yetersiz. Yeterli olan turklerde mesut gibi alaman milli takiminda oynuyor.

Su an kagit ustunde en iyi futbolcularimiz arda ve tore. Arkalarindan ozzy ve hadi emre moru yazalim. Hepsinin eksiklikleri var.

Çevrimdışı mylife1903

Yeni yayın ihalesi , ihalede verilen yüksek ücrette birçok şeyi yeniden yerinden oynatacak FFP kriterlerinin gelmesinde olduğu gibi . Ne Fenerliler ne de G.S.'liler halen farkında değil kendilerini neyin beklediğinden . Devlet bir şekilde el atar bir takım ilişkilerle bizi düze çıkarırlar mantığındalar sanırım halen.
Insallah firildak donmez, ne zaman belimizi dogrultsak ne zaman makasi kapatmaya baslasak karsimiza duvar cekerler. Hadi bu sene gitti, bu sene hakkimiz yendi, bu sene hoca kotuydu derken yillar geciyor sonra.

Çevrimdışı Bishamon

Bursanin 2. Kalecisini Besiktas 1. Kaleciligine uygun gormek...Yok artik

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Görmezden gelin. Herkesle futbol konuşulmaz..

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı LuceGel

Mert Günok Bursada çok kötüydü yediği golleri izlemedin sanırım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı alimm

eger bursa sözleşmesini fesederse 3. kaleci olarak ali şaşal yerine alınabilir Türkiye'den yetişme...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Insallah firildak donmez, ne zaman belimizi dogrultsak ne zaman makasi kapatmaya baslasak karsimiza duvar cekerler. Hadi bu sene gitti, bu sene hakkimiz yendi, bu sene hoca kotuydu derken yillar geciyor sonra.
Futbol endüstriyelleştikçe kulüpler profesyonelleşip kurumsallaşma üst düzeye geldikçe bu geçmişte yaşanan hadiselerin tekrar yaşanma ihtimali minimuma inecektir. Burada önemli olan Beşiktaş'ın doğru vizyonla doğru hamleleri yapması rehavete kapılmaması.

Çevrimdışı ekrembaser

Fio wolfsburgla gomezin bonservisi için anlaşmış diyolar kicker haberi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Tolgayi kimse noyer sanmiyor, biz malimizi taniyoruz ama tolga da oyle hemen satilmasi gereken bir kaleci degil yahu
Bizim seviyemiz icin yeterli kaleci.

Tolga bizim seviyemiz icin yeterli falan degil. Iki sene ust uste UEFA'dan eletti bizi, bu sene de abartmiyorum Ismail ve Tolga biraderler yuzunden sampiyonluk gidebilirdi bunlarin hatalarini bazi maclarda takimin geri kalani telafi edebildi, bazi maclarda inanilmaz sansla bu mumkun oldu, bazi maclarda ise telafi edemedik. Yerlerine 2 tane duzgun adam olsa 5 hafta evvelden sampiyonlugu ilan ederdik gecen sezon. Sampiyon olduk diye yaptiklari abuk sabuk hatalari goz ardi etmemeliyiz, her ikisinin de yedeklenmesi sart oglu sart. Kolarov falan deniyor, gelsin bir de saglam kaleci aldik mi sampiyonluk icin gecen seneden bile rahat olacak icim.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ts nin 2. Kalecisini 1. Kaleci olarak oynatırken sorun yok ama,
Tolga fabri ali şaşal arasında 1. Kaleci rahat olur.. En azından 2 kere uefadan elenmemize neden olmaz, taraftardan korktuğu içinde gs derbisinden önce takımı satmaz..

Çevrimiçi murat

Yarışta ikinciyi geçersen 1. Olmazsın. Tolga mertten iyi kalecidir. Mert fenerde oynadığı için
Geleceğin milli kalecisi olarak şişirilmiş bir kalecidir.

Etiketler: