2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391704 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Cordoba-Zago-Ronaldo-Ahmet gibi bir 4lumuz olmayacak mi bir daha ?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı MrtBlgc

Ahmet Yıldırım sagbekti :alala:

Bazen 3 lu defans oymadigimiz zamanda Stoperde oynuyordu :bandit:
Vurmayın ama Ahmet Yıldırım Zago ve Ronaldo'nun önünde libero gibi oynamıyor muydu ya?  :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Ben niye sag bek olarak hatırlıyorum :alala:

Genelde 3 lu savunmada stoper olarak oynadi oyuzden aklimda sagbek kalmış olabilir :tabe:

Cordoba

Zago  - Ronaldo  - A.Yıldırım

Giunti     Tayfur

Kaan      Sergen     Deli İbo

Pancu

İlhan Mansız

Zago sağ ayaklı olduğundan sağda, önünde de Kaan Dobra oynardı. Ahmet solda Deli İbo'nun arkasında kalırdı.

Ronaldo dışında stoper olmazdı, rakip atak yaparken Giunti veya Tayfur defans bloğunun arasına girer defansı dörtlerdi veya beşlerdi.

Ne günlerdi be... Tıkır tıkır işleyen sistemimiz vardı.

Çevrimdışı Çağatay

payet turnuva sonrası gidecek bu hemen hemen netleşti
bakalım sonrasında bilic efendi töreye ne kadar sulanacak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı arda

Cordoba-Zago-Ronaldo-Ahmet gibi bir 4lumuz olmayacak mi bir daha ?

Artık herşey GDO'lu analar zor doğurur bidaha, bide FFP'li artık bütçeler, akşam pazarında denk gelirse gelir, bide pazara ucundan girip almamak lazım genelde kazık olur o tezgahlar, şöyle bi tur atıp piyasaya mallara bakacaksın sonra gidip işine geleni düz hesap kapatacaksın :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

BTD

Kolarav yarin Saat 15 : 00 de istanbulda iddalarina itibar etmeyiniz onumuzdeki haftayi bekleyin diye entr girmiş :busted_cop:
bunu öğlen söyledim zaten yeni bir haber değil :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Vurmayın ama Ahmet Yıldırım Zago ve Ronaldo'nun önünde libero gibi oynamıyor muydu ya?  :D

:o_o:

Çevrimdışı MrtBlgc

:o_o:
:D yok ama oynadığı zamanlar da oluyormuş abi, benim aklımda öyle kalmış...

Çevrimdışı LuceGel

Cordoba

Zago  - Ronaldo  - A.Yıldırım

Giunti     Tayfur

Kaan      Sergen     Deli İbo

Pancu

İlhan Mansız

Zago sağ ayaklı olduğundan sağda, önünde de Kaan Dobra oynardı. Ahmet solda Deli İbo'nun arkasında kalırdı.

Ronaldo dışında stoper olmazdı, rakip atak yaparken Giunti veya Tayfur defans bloğunun arasına girer defansı dörtlerdi veya beşlerdi.

Ne günlerdi be... Tıkır tıkır işleyen sistemimiz vardı.
Guinti yerine Tümer ile 3-1-4-1 Ahmet Dursun /Pascal katılımı ile pozisyon vermeyen müthiş bir takım olup rakipleri yarı sahaya hapsederdik hey gidi günler  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yalçın

Biz bile kulubun icinde yonetenler kadar olmadigimiz halde yirtiniyorsak bu kadar elbette bu adamlar da goruyordur. Beklemek lazim. Tabi sosyal medyada iyi bir stoper beklentimizi dile getirmekte zarar yok..

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çünki City'den vergisiz 2.5 alıyor.
Gomezde fioda vergisiz 6 alıyordu :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Gomezde fioda vergisiz 6 alıyordu :bandit:
konuşuyor işte
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri sağlık testlerini geçemezse kaleci alternatifleri neler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fabri'nin alternatifi? Hmmm bi düşünmek lazım burda :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Münch ve ahmet yıldırım iyi solbektiler. Gerçi markus bir solbekten çok ötesiydi. Neden o kadar çabuk gitti anlamadım.ibrahim üzülmezin toplasan 10 maçı vardır iyi bir hesapla. Diğer maçlarını mücadele olarak adlandırabilirim kendi adıma.
markusu ne zaman düşünsem sol açık gibi düşünüyorum aklımda defansif olarak hiç bir şeyi kalmamış
muhteşem ortaları vardı :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

:upto:

Öyle abi, Ronaldo liberoydu Ahmet Yıldırım sol stoper, Zago sağ stoperdi.

Hava hakimyeti sıkıntısı yaşadığımız için 2003-04 senesinde Erme Aşık geldi, Ahmet Yıldırım'ı kesti.

Çevrimdışı cursedofdragon

oliver khan kanka :D

Çevrimdışı Turco

Guinti yerine Tümer ile 3-1-4-1 Ahmet Dursun /Pascal katılımı ile pozisyon vermeyen müthiş bir takım olup rakipleri yarı sahaya hapsederdik hey gidi günler  :bandit:

Kulübün 100.yılı olduğu için büyük emek harcandı, tüm camia kenetlendi ve müthiş bir kadro kuruldu. Kadro derken futbol takımı kadrosundan bahsetmiyorum, yönetimi kast ediyorum.

Hüsnü Güreli mali işlerden sorumluydu, öyle boş adam değil Türkiye'nin en önde gelen holdinglerinin defterlerini tutan adamdır. Mali işler ondan sorulur.

İbrahim Altınsay'dan bahsetmeme gerek yok herhalde ne kadar müthiş bi yetenek avcısı olduğunu bilmeyen yok, Oğuzhan'ı da bize o kazandırmıştır.

Yıldırım Demirören cebinden para koydu, koymaz olaydı.

Fikret Orman o zaman tesislerden sorumluydu.

Mete Düren işini çok iyi yapan profesyonel bi adamdı, çok katkı verdi.

Necati Akçağlilar Türkiye'nin inşaattan en iyi anlayan adamıydı, aynı zamanda çok büyük iş adamıydı.

Ahmet Hamoğlu çok zengin adamdı, mali olarak kulübe çok yardımı dokundu ama Sergen'i bizden o koparmıştır.

100.Yıldaki başarının mimarı Serdar Bilgili yönetimidir. Futbolun içine mafyanın girmesiyle darmadağan olmuştur.

Çevrimdışı Bishamon

Kadromuzda olmayan adam alternatif ariyoruz :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri'nin alternatifi? Hmmm bi düşünmek lazım burda :evillol:
adamla sözleştme yapılmış yoksa ben beşiktaş semtine adımını attırmam
oliver khan kanka :D
o da olumlu

Çevrimdışı cursedofdragon

Muhtemel kalecilerimiz ; Boyko,Fabri,Tolga,Veysel

Sağ Beklerimiz ;            Gökhan,Beck

Muhtemel Sol beklerimiz ; Kolarov,İsmail

Muhtemel Stoperlerimiz ; Rhodolfo,Marcelo,Tosic,Kenneth Omeruo,Gustavo Gomez.

Muhtemel Orta sahamız ; Atiba,Veli,Tolgay,Necip,Oğuzhan,Sosa

Muhtemel Sağ kanat'ımız ; Quaresma,Aras

Muhtemele Sol kanat'ımız ; Töre,Olcay

Muhtemele forvetlerimiz ; Gomez,Cenk tosun,Ömer Şişmanoğlu.

Çevrimiçi Necmi

Öyle abi, Ronaldo liberoydu Ahmet Yıldırım sol stoper, Zago sağ stoperdi.

Hava hakimyeti sıkıntısı yaşadığımız için 2003-04 senesinde Erme Aşık geldi, Ahmet Yıldırım'ı kesti.
ronaldo stoperdi :nerd: aslında 3 5 2 oynuyorduk ama 5 3 2 gibi oynuyorduk
bazen sol bek gibi görünüyordu bazen sol stoper gibi sağ bek kaan dobra sol bek bizim iboydu aslında
esas onlardı ortada zago ronaldo gunti 3 lüsü olurdu ahmet yıldırım as kadro oyuncusu değildi
üçlünün önünde tayfur havutçu oynardı onun önünde pancu sergen olurdu ilerde pascal ilhan olurdu
zaten böyle bir kadroyu gunti ronaldo zago üçlüsü olmadan oynatırsan tarihi gol yeme rekoru kırarsın :D

Çevrimdışı Yalçın

Kulübün 100.yılı olduğu için büyük emek harcandı, tüm camia kenetlendi ve müthiş bir kadro kuruldu. Kadro derken futbol takımı kadrosundan bahsetmiyorum, yönetimi kast ediyorum.

Hüsnü Güreli mali işlerden sorumluydu, öyle boş adam değil Türkiye'nin en önde gelen holdinglerinin defterlerini tutan adamdır. Mali işler ondan sorulur.

İbrahim Altınsay'dan bahsetmeme gerek yok herhalde ne kadar müthiş bi yetenek avcısı olduğunu bilmeyen yok, Oğuzhan'ı da bize o kazandırmıştır.

Necati Akçağlilar Türkiye'nin inşaattan en iyi anlayan adamıydı, aynı zamanda çok büyük iş adamıydı.

Ahmet Hamoğlu çok zengin adamdı, mali olarak kulübe çok yardımı dokundu ama Sergen'i bizden o koparmıştır.

100.Yıldaki başarının mimarı Serdar Bilgili yönetimidir. Futbolun içine mafyanın girmesiyle darmadağan olmuştur.

Yildirim Demiroren'e herkes kizar. Ben de kiziyorum. Fakat bu adamin kasti yaptigi birsey yok. Bu adamin Besiktasliligi asiri noktalarda. Isi bilmiyordu tek handikapi oydu.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

hadi oziye tamam diyeyim peki altınsay gibi bir yetenek avcısının kulübe kazandırdığı ikinci bir yeteneğin ismini söyleyinde bileyim
merak ettim bir oyuncuylamı yetenek avcısı olunuyor. :D
o yönetimde Altınsay basın sözcüsüydü maçlardan sonra çıkar konuşurdu.
Altınsay Beşiktaş taraftarının yarattığı hayali kahramanlardan biridir.
Hiç kimseye haketmediği değeri verip haketmedikleri yerlere getirmeyin
o yönetim öyle bir yönetimdiki o yönetime altınsay anca çay taşırdı.
Serdar bilgili yönetimi Beşiktaş tarihinin en güçlü yönetimidir.
100. yıl kadromuz o sene iki şampiyon çıkaracak kadroydu.

Etiketler: