2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389118 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetkorfez

Kolarov işi çok pis kolpa kokuyor.
Ben ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum.Takımda stoper yokken sol bek bakmak lüks kere lüks yani

Hayırlısı inşallah doğrudur

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum.Takımda stoper yokken sol bek bakmak lüks kere lüks yani

takımda stoper mi yok ?

Rhodolfo
Marcelo
Alexis
Milosevic
Omuerio
Tosic

?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BTD nin 1 Temmuzdaki Kolarov paylasimi ve az onceki paylaşımı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Takim stoper ve kaleci dolu yahu. Ben tam tersine hala stoper bakmamiza sasiyorum. Sagda beck oynasin, solda ismail oynamasin hadi kolarov oynasin stoperler iyi bir rodolfo ile alexis olsun bu takim 10 gol az yer zaten. Kaleye bir de ospinayi kiralasinlar 15 gol az yeriz.
Ben hala gol atar,en zorlandigimizi dusunuyorum, kamyonla gol atiyoruz ama ben kanser oluyorum, nefessiz kaliyorum mac seyrederken. Gomez ve sosa iyi cekti takimi yukari ama artik gitmezse torenin de sosa kadar katki vermesi lazim. Olcay istatistik yapamadi bu sene, quaresma zaten istatistik yapamayan bir oyuncu, kerim 11 oyuncusu degil, arasin durumu mechul.

Sosaya cok yuk bindi bu sene, oguzhan da daha iyi oynamali ayrica.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 22:00:15 mylife1903 ]

Çevrimdışı Bishamon

Takimda sol bek yok ki

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Takimda sol bek yok ki

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Marcus munch sonrasi sol bek goremedim ben biraz deli ibo performans verdi ki tartismali bir performans ama ozverili oyuncuydu, hakkini yemeyelim, kac sene oldu munch gideli yahu 14 falandir.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Löw:
"Gomez hat sich einen Muskelfaserriss im rechten hinteren Oberschenkel zugezogen"

Türkçesi:
''Gomez'in sağ arka bacağında lif yırtılması meydana geldi.''
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Marcus munch sonrasi sol bek goremedim ben biraz deli ibo performans verdi ki tartismali bir performans ama ozverili oyuncuydu, hakkini yemeyelim, kac sene oldu munch gideli yahu 14 falandir.
Adem dursun

Çevrimdışı mylife1903

Adem dursun

Ya yapma aksam aksam hatirlatma sunlari gecen rizayi gordum bik bik anlatiyordu bu omer midir nedir aklima geldi bu adem, kursat ve yula sinirden balkon kapisini yamultmusum tekmeleye tekmeleye sabah hanim ariza cikartti, butun gun kadini gezdirmek zorunda kaldim.
Bugun de tekrarini verdilar asporda. Iyi e zivanadan ciktim, tayfura gecirdim zaten bugun, samet de sirada, eski maclari izliyorum hergun kafayi yiyorum kadrolar falan facia.

Çevrimiçi murat

Münch ve ahmet yıldırım iyi solbektiler. Gerçi markus bir solbekten çok ötesiydi. Neden o kadar çabuk gitti anlamadım.ibrahim üzülmezin toplasan 10 maçı vardır iyi bir hesapla. Diğer maçlarını mücadele olarak adlandırabilirim kendi adıma.

Çevrimdışı tuncaboylu

Münch ve ahmet yıldırım iyi solbektiler. Gerçi markus bir solbekten çok ötesiydi. Neden o kadar çabuk gitti anlamadım.ibrahim üzülmezin toplasan 10 maçı vardır iyi bir hesapla. Diğer maçlarını mücadele olarak adlandırabilirim kendi adıma.

Ahmet Yıldırım stoper oynadı yalnız.

Çevrimdışı arda

Aspor'da Hakan Gündoğar Beşiktaş haberlerini verirken fonda bir aslan kükredi ya la :D Spor konuşuyorsunuz az yiyin arkadaşlar, ayıp yahu
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mehmetkorfez

takımda stoper mi yok ?

Rhodolfo
Marcelo
Alexis
Milosevic
Omuerio
Tosic

?
Hiçbiri yeterli değil ki.Yeterli olsalar stoper aramazdık

Ahmet Yıldırım sagbekti :alala:

Bazen 3 lu defans oymadigimiz zamanda Stoperde oynuyordu :bandit:

Çevrimdışı can1903

kolarov'un neden 2.1 milyon € gelme ihtimali yok güzel kardeşim ?
Çünki City'den vergisiz 2.5 alıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahmet Yıldırım sagbekti :alala:

Bazen 3 lu defans oymadigimiz zamanda Stoperde oynuyordu :bandit:
Nasıl sağ bekti sol ayaklı defanstı sol bekti arada hatta yanlış hatırlamıyorsam   Ön libero bile oynadı

Çevrimdışı khanlu

Mevkisinde dünyanın en iyi oyuncularını getir, eğer kalede tolga ile devam edersen geçen seneden farklı hiçbir şey yaşayamazsın. Biz yine bundan 5 6 ay sonra Tolga denen delikanlı görünümlü gösterişli arkadaşın bizi Avrupa' dan nasıl elediğini konuşuruz..
Bursa Kartalı.

Nasıl sağ bekti sol ayaklı defanstı sol bekti arada hatta yanlış hatırlamıyorsam   Ön libero bile oynadı

Ben niye sag bek olarak hatırlıyorum :alala:

Genelde 3 lu savunmada stoper olarak oynadi oyuzden aklimda sagbek kalmış olabilir :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çünki City'den vergisiz 2.5 alıyor.

Gomez kaç alıyodu güzel kardeşim Fio'da?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Yıldırım 3'lü savunmanın solunda oynuyordu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Almar

Ahmet Yildirim solak kere solaktir :)

Çevrimdışı mylife1903

Konu ahmet yildirima geldi biz onu niye tvlerde goremiyoruz hic. Bir suru abuk sabuk futbolcu eskisi tvlerde konusuyor. Ahmet hem iyi futbolcuydu hem de efendi cocuktu samsunspor macinda topa iska gecip kirmizi kart goren futbolcu olarak da tarihe gecmisti

Çevrimdışı arda

Ahmet Yıldırım 3'lü savunmanın solunda oynuyordu :)

Kaç para la bir Zago
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Kaç para la bir Zago
Öyle bir adam bulamadık yıllardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Gomez kaç alıyodu güzel kardeşim Fio'da?
Bilemem kaç aldığını fikrimi söyledim 2.1 e gelemez diye. Çullanmanıza gerek yok. Olursa transfer görürüz detaylarını.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: