2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387557 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Oha 2 ila 3 Ay yok diyorlar Gomez icin :nerd: :o_o: :o_o:

Tek olumlu yani Bize gelme olasiligi tekrardan %90 a cikti :super:

Ligin ilk bi kaç haftasında oynamaması problem olmaz aslan gibi Cenkimiz var fakat şu kötü olur: Gomez sakatlığı atlattıktan sonra ne zaman eski formuna kavuşur? kavuşur mu?  Gerçi elimizden uçup gitmesi mi daha kötü o mu daha kötü.

Çevrimdışı Tolga

Yani onu düşünecek durumda değiliz

Kolarov'dan sonra halletmemiz gereken stoper ve Gomez kalıyor.

Umarım Gomez'in durumu çok ciddi değildir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kiralık olsa bile transferlerin gerçekleştirilmesinin olumlu etkileri olacak.
Özellikle fırsatçılık yapmaya çalışan Bilic'in karşısında elimiz daha güçlü olacak . Bilic'in yaptıkları hiçte affedilir şeyler değil. Kimse bunu profesyonellikle de bağdaştırmasın . Hiç alakası yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez kalır diye düşünüyorum bence kaleci ve stoper aldık mı taş gibi takım oluruz...

Çevrimdışı atalay

Sakatlık açıklamasının orjinal metni var mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 ila 3 ay arasi kesin yok diyorlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gomez'e Fikret ORMAN bu sakatlıktan sonra bonservis ödemez diye düşünüyorum defolu bu diyip almaya çalışırız.

Çevrimdışı Tolga

Gomez kalır diye düşünüyorum bence kaleci ve stoper aldık mı taş gibi takım oluruz...

Bu sakatlıktan sonra bizim dışımızda onu tatmin edecek bir teklif artık gelmez diye tahmin ediyorum :)

Eğer söylendiği gibi ciddi ve uzun süreli bir sakatlıksa tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

kolarov alacağı paradan vazgeçip bonservisini kendisi alsa gelse :D

Çevrimdışı 38life

Gomez'in bu sezon kaçırdığı golleri derliyorum. Çok güzel bir video olacak :)

Çevrimdışı atalay

Her söylenene inanıyorsunuz. Sakatlığın detayı belli değilken kimse süre filan veremez.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 20:21:20 atalay ]

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

İspanyol kondisyoner ve Sarper Çetinkaya önderliğindeki sağlık kurulumuz oyuncu sağlığı açısından avrupada sayılı ekiplerden galiba Mario 1 sezon aksamadan her maç oynadı şimdi ülkesinde sakatlık yaşıyor tabiki Almanya milli takımın sağlık kurulu üst düzeydir ama bizimki Avrupanın sayılı ekiplerinden galiba

Çevrimdışı Kartal Ç

Zaten gomezle cenkin yanına 3. Forvet lazımdı. Vesile olmş olur gomezin sakatlığı.

Çevrimdışı atalay

Sosa haberlerini yazanlar da meczup. Estudiantes'in, Sosa'yı transfer edecek bütçesi yok.

ysariusta

• Ziyaretçi

Aramızda sakatlığa sevinen var. İlginç. Evvet şşansımızı arttırır gibi duruyor falan ama bir insanın canı yanıyor. Hemde bizim sevdiğimiz birinin.  :akuma:

Çevrimdışı Ensar

gomez'in transferi tekrar düşünülmeli ve gomeze de böyle mesaj verilmeli , şimdi o düşünsün.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

2 haftalık bi sakatlık bize yeter uzun olmaz inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Gomez İnstagramda yeni foto paylaşmış altına yüklenelim arkadaşlar. destek verelim adama... Üzülme yanındayız falan.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gomez'in bu sezon kaçırdığı golleri derliyorum. Çok güzel bir video olacak :)
sonra takimlarin forumuna atmak lazim  :D :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı solar

Alman basinindaki tüm haberler federasyonun bildirisini kaynak gösteriyor, orada da yirtik var, turnuvayi kapatti diye geciyor sadece. Detay yok.

Çevrimdışı murat_

Sakatlık açıklamasının orjinal metni var mı?
orjinal metni gormedim ama soyle bisey var buna gore ne kadar surer donmesi

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/749653209619333120

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Alman basinindaki tüm haberler federasyonun bildirisini kaynak gösteriyor, orada da yirtik var, turnuvayi kapatti diye geciyor sadece. Detay yok.
Muhtemelen yırtıktır.Lif kopması gibi senaryolar üretiliyor ki lifi kopan insan Gomez'in dün terk ettiği gibi terk etmez sahayı. Lif kopması için de kası yeterince ısındırmadan  ani , şiddetli bir hareket yapmak gerekir ki ne yeterince ısınmama durumu var ne de Gomez'in sakatlandığı pozisyonda ani, şiddetli bir hareket söz konusu.

Çevrimdışı atalay

orjinal metni gormedim ama soyle bisey var buna gore ne kadar surer donmesi

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/749653209619333120

Yırtığın derecesine göre değişir.

Çevrimdışı mylife1903

Muhtemelen yırtıktır.Lif kopması gibi senaryolar üretiliyor ki lifi kopan insan Gomez'in dün terk ettiği gibi terk etmez sahayı. Lif kopması için de kası yeterince ısındırmadan  ani , şiddetli bir hareket yapmak gerekir ki ne yeterince ısınmama durumu var ne de Gomez'in sakatlandığı pozisyonda ani, şiddetli bir hareket söz konusu.
Uzuldum ben yazih. Dizleri tokustu iki uc gune gecer diye dusunmustum ama durum ciddiymis. Gelse de gelmese de sampiyonlukta emegi olan oyuncudur, sakatligi canimi yakti.
Lig sonu fazla atarlanmisti gomez simdi o fikrasina gulunmeyen adamin fikrasinin sonu gibi, baskan da dedi, ne oldi simdi gomez kardes?
Baskan artik gomeze bonservis falan vermez, ustune para alir formayi vermek icin, kronik sakat bu gomez

Çevrimdışı MrtBlgc

Ortada bir bilgi kirliliği var, 10 gün diyen de var 4 hafta diyen de.. Bekleyelim yarına kadar çıkar kokusu meydana zaten

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: