Türkiyede birinci sayfaya çıkmak ne demek avrupada sürekli manşet oluruz 
Bu arada gelirde tutarsa eğer Beşiktaşın avrupadaki yeri bambaşka noktalara gelir.
ama tek onu alabileceğin bir durum söz konusu olmaz anca gamez + balotelli kaldırır
bu bünye 
Dedigim gibi
@Necmi abi sampiyon zaten oluruz bizim formamiz iyi yonetilirse sampiyonluga oynar, hakki iyi korunursa zaten sampiyon olur. Onemli olan taraftar kazanmak, taraftar derken musteriden bahsediyorum. Mesela bu yukselenim besiktas, diyen tipler var ya hah onlarin kartal yuvasina evrilmesini saglamaliyiz. Benim derdim su an sadece para. Ha bu borclar odenir ondan sonra daha fazka futbol konusuruz.
Su an icin en onemli plan borclari 100-130milyon dolar seviyesine indirip tek kalemde uzun vadeli iyi bir krediyle bu borclari tekrardan yapilandirmak olmalidir. Bunu nasil yapacagiz? Borclari uefaya odetecegiz.
Uefanin sirtina binip, onlari otobus gibi calistirip bunlarin parasiyla ydnin verdigi zarari karsilayacagiz, bunun icinde arac sampiyonlar ligi.
3-4 sene buranin gediklisi olduk mu o borclar biter. Sonra baglarsin kalan meblagyi fulya procesine, gel keyfim gel. Bu arada markanin degerini arttirmak icin de balotelli gibi tiplere ihtiyacimiz var.
Sosa mesela super bir ikinci yari gecirdi, butun takimi sirtladigi, tek basina kazandigi maclar oldu ama formasi quaresma kadar satilmamistir. Oguzhanin, torenin, atibanin formalari da quaresma kadar satilmaz.
Salt futbolcu olarak gormemek lazim bu tipleri. Bunlar parlayan yildizlardir ama isiklari kesintili olabilir, hep dedigim gibi bunlarin sirtina bineceksin, vuracaksin kirbaci, etinden, sutunden, derisinden, tirnagindan faydalanacaksin.
Balotelli gercekci bir hedef, su an dip noktasinda, zaten biraz akli dengesi yerine gelirse mal degiliz adamin adini yazacak. Bu herif bizi quaresma ile mansetlere tasir, bilinirligimiz artar.
Elin gavuru besiktas maclarini seyredip quaresma videosu yapiyor ve binlerce insan youtubedan seyrediyor bunlari. Vodafone da essek degildir anlar neyin ne oldugunu ki cok iyi yonetilen bir firma, biraz reklam destegi verebilir balotelli konusunda.
Konu dagildi. Gomez ayri bir karakterdir, almandir, soguktur isini yapar. Balotelli ise bombadir, rakipin yuzune patlatabiliyorsan avrupa sampiyonu yapar, elinde patlarsa satacam diye bastirdigin formalarla kalirsin. Risk almayan, sampanya icemez, der bir rus atasozu