2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359113 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ne krallığı yahu. Mario Gomez Almanya kariyeri son derece başarılıydı. Sakatlık sonrasında fiziki eksiğini kapattığında başarılı olacağına dair bir umut veriyordu. Balotelli kafa yapısı ayıkken güzel biri. Sorunu mental. Buraya gelmesi Quaresma'nın ilk gelişine benzer. Kral olmaya gelir belki ama soytarıdan kral falan olmaz. Formasını çıkarıp kart görünce "hakem vucudumu kıskandı" diyebilecek bir kafadan ne bekliyorsunuz anlamadım.

O dediklerinizi çok iyi günlerinden Epl ye gidince yaptı ve yine yapar ,Barça Real yapsada yapar .

AMA  , her insan elindekileri kaybettimi tutunacak son bir dal arar tekrar yukarı tırmanmak için işte biz parlattiklarimizla o dal oluyoruz . Q7 ilk geldiğinde buraya tamam kariyer düşüşü vardı ama Balotelli kadar tukaka da yapılmiyordu. 

Q17 gelişi gibi olur Balotelli nin gelişi ve evet gol kralı olur .Şenol Hoca nin da bunda etkisi çok olur .

Ver mesela Pereira ya mundar eder , mülayim Rvp yi bile MS hastası yaptı .

Çevrimdışı mylife1903

Gomez cenk balotelli olursa acayip sey doner super ligde benden soylemesi. Turkiye ligi dedigimiz lig sonuclarini hakemlerin belirlemeye calistigi, manipulasyona acik, beyinsiz bir basin ordusu iceren sadece bizim izledigimiz bir lig. Bu ligde bizim sampiyon olmamiz icin herkesi yenmemiz lazim.
Balotelli dedigimiz adam itin seeine seeey edilmeyecek bir topcu, futbolcu diyemiyorum.
Bence tek eksigi tek ayakli olmasi bana fena halde ilhan mansizi hatirlatiyor bu cocuk.
Bizim sampiyon olmamiz lazim ama basinda da ucuncu sayfadan birinci sayfaya cikmamiz lazim. Lucescu tespitidir. Bunun icinde ariza tipler sarttir. Balotelli gelsin zaten encok 20 mac falan oynar cezalardan arta kalan zamaninda ama 100bin formasi satilir, bir suru haberi yapilir ve bir suru ufak cocugu besiktasli yapar.
Yonetim inanilmaz hatalar yapmazsa zaten rahat sampiyon oluruz, hakkimizi yedirmesinler her sene kanirta kanirta kanata kanata sampiyonuz.

Ha gomez yerine balotelli olursa yonetime daha buyuk gorev duser. Bu cocugu koruyup gozetmek gerekir  ki 34 macin 27sinde falan oynasin. Ps yapilir falan filan.
Ha gomez balotelli vodafone arenaya cikarsa of +18 isler doner bazi maclarda

Çevrimiçi Necmi

Nerde hakaret etmişim. Gomez ile Balotelli kıyaslamasında At Eşşek yakıştırması yapmışım.

At yada Eşşek demek hakaretse at yarışı oynayanlar her gün hakaret ediyor yani öyle mi? Ben bu iki kelimeyi yakıştırma manasında kullandım hakaret manasında değil. Siz öyle anladıysanız bence kendinizi ignore edin.
yoo çöp dediğin için Beşiktaş oyuncusuna çöp demeyi hakaret saymıyor
olabilirsin ama bu forumda buna hakaret olarak bakıyoruz mesajın silindi.
@Arena hatırlamadığına göre senin için gayet normal bir terim :)
at eşşek benzetmeni hakaret olarak görseydik onuda silerdik durduğuna göre
hakaret olarak görmemişiz demekki.

Çevrimdışı abdusta

Hayal kurmayalim
Balotelliyi bonservissiz alirken
Aziz bonservisle ve 5milyon yillikla
Fenere aliverir  :kop: :kop: :sevinc :hosgeldin :ishock:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 19:03:19 abdusta ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gokhan Gönül

Bu yaşıma kadar Baskalari icin oynadım , Bundan sonra kendim icin oynamak istiyorum , Bu yüzden BEŞIKTAŞtayim :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Mario Gomez kalmak istemiyorsa yerine Balotelli bal gibi de olur amaaaaaaa....Bonservisi olmaması kaydıyla......sözleşmesi çok çok çok iyi hazırlanmalı disiplinsizliklere karşı takımın ve kulübün haklarına sonuna kadar koruyan kısacası bugüne kadar yabancı bir futbolcuya hazırlanmış en kol sözleşme olmalı. Tabi bir de başaralı olma ihtimali de düşünülüp ödül de unutulmamalı.

Unutmayalım youla hariç zenci forvetlerimiz hiç boş çıkmadı.

Çevrimdışı Yalçın

O dediklerinizi çok iyi günlerinden Epl ye gidince yaptı ve yine yapar ,Barça Real yapsada yapar .

AMA  , her insan elindekileri kaybettimi tutunacak son bir dal arar tekrar yukarı tırmanmak için işte biz parlattiklarimizla o dal oluyoruz . Q7 ilk geldiğinde buraya tamam kariyer düşüşü vardı ama Balotelli kadar tukaka da yapılmiyordu. 

Q17 gelişi gibi olur Balotelli nin gelişi ve evet gol kralı olur .Şenol Hoca nin da bunda etkisi çok olur .

Ver mesela Pereira ya mundar eder , mülayim Rvp yi bile MS hastası yaptı .

:D :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Gomez cenk balotelli olursa acayip sey doner super ligde benden soylemesi. Turkiye ligi dedigimiz lig sonuclarini hakemlerin belirlemeye calistigi, manipulasyona acik, beyinsiz bir basin ordusu iceren sadece bizim izledigimiz bir lig. Bu ligde bizim sampiyon olmamiz icin herkesi yenmemiz lazim.
Balotelli dedigimiz adam itin seeine seeey edilmeyecek bir topcu, futbolcu diyemiyorum.
Bence tek eksigi tek ayakli olmasi bana fena halde ilhan mansizi hatirlatiyor bu cocuk.
Bizim sampiyon olmamiz lazim ama basinda da ucuncu sayfadan birinci sayfaya cikmamiz lazim. Lucescu tespitidir. Bunun icinde ariza tipler sarttir. Balotelli gelsin zaten encok 20 mac falan oynar cezalardan arta kalan zamaninda ama 100bin formasi satilir, bir suru haberi yapilir ve bir suru ufak cocugu besiktasli yapar.
Yonetim inanilmaz hatalar yapmazsa zaten rahat sampiyon oluruz, hakkimizi yedirmesinler her sene kanirta kanirta kanata kanata sampiyonuz.

Ha gomez yerine balotelli olursa yonetime daha buyuk gorev duser. Bu cocugu koruyup gozetmek gerekir  ki 34 macin 27sinde falan oynasin. Ps yapilir falan filan.
Türkiyede birinci sayfaya çıkmak ne demek avrupada sürekli manşet oluruz :D
Bu arada gelirde tutarsa eğer Beşiktaşın avrupadaki yeri bambaşka noktalara gelir.
ama tek onu alabileceğin bir durum söz konusu olmaz anca gamez + balotelli kaldırır
bu bünye :D

Çevrimdışı onder23

Balotelli gelirse maç seçer net. İçerde gelene gidene bir iki sallar ama dışarda birsey yapmaz adamda profesyonellik yok

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Gokhan Gönül

Bu yaşıma kadar Baskalari icin oynadım , Bundan sonra kendim icin oynamak istiyorum , Bu yüzden BEŞIKTAŞtayim :busted_cop:
gerçekten demişmi :D
bu söz cinayet işletir :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BJK TV'ye bi çıkarsaydık da içini dökseydi oğlan :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Balotelli gelirse maç seçer net. İçerde gelene gidene bir iki sallar ama dışarda birsey yapmaz adamda profesyonellik yok

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaşı genç daha ve bu yaşta bitti kendine çıkış arıyorsa bu dünyada
ona kapıyı açacak tek takım biziz :D
çok ciddi bir sözleşmeyle kendimizi garantiye alarak alınmayacak risk değil kesinlikle
Beşiktaşın rüzgarını yakalarsa burda çok büyür. Balotelliyi anlamak lazım
siyahi bir çok oyuncuda var bu sorunlar. Türkiye bu tip oyuncular için
mükemmel ülke hiç bir yerde rahatsızlık duymazlar tersine saygı görürler.
ama tabiki sözleşmeyle elini kolunu bağlamakta şart.

Çevrimiçi Necmi

zaten balotelliyide italya milli takımına gönderirse Şenol hoca avrupanın en büyük hocası
olur :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Para oncelik olsaydi Fb de kalirdim , bana en son 2.25 m onerdiler , benim onceligim HUZUR ve MUTLULUK

Bunu da demis
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Türkiyede birinci sayfaya çıkmak ne demek avrupada sürekli manşet oluruz :D
Bu arada gelirde tutarsa eğer Beşiktaşın avrupadaki yeri bambaşka noktalara gelir.
ama tek onu alabileceğin bir durum söz konusu olmaz anca gamez + balotelli kaldırır
bu bünye :D
Dedigim gibi @Necmi abi sampiyon zaten oluruz bizim formamiz iyi yonetilirse sampiyonluga oynar, hakki iyi korunursa zaten sampiyon olur. Onemli olan taraftar kazanmak, taraftar derken musteriden bahsediyorum. Mesela bu yukselenim besiktas, diyen tipler var ya hah onlarin kartal yuvasina evrilmesini saglamaliyiz. Benim derdim su an sadece para. Ha bu borclar odenir ondan sonra daha fazka futbol konusuruz.
Su an icin en onemli plan borclari 100-130milyon dolar seviyesine indirip tek kalemde uzun vadeli iyi bir krediyle bu borclari tekrardan yapilandirmak olmalidir. Bunu nasil yapacagiz? Borclari uefaya odetecegiz.
Uefanin sirtina binip, onlari otobus gibi calistirip bunlarin parasiyla ydnin verdigi zarari karsilayacagiz, bunun icinde arac sampiyonlar ligi.
3-4 sene buranin gediklisi olduk mu o borclar biter. Sonra baglarsin kalan meblagyi fulya procesine, gel keyfim gel. Bu arada markanin degerini arttirmak icin de balotelli gibi tiplere ihtiyacimiz var.

Sosa mesela super bir ikinci yari gecirdi, butun takimi sirtladigi, tek basina kazandigi maclar oldu ama formasi quaresma kadar satilmamistir. Oguzhanin, torenin, atibanin formalari da quaresma kadar satilmaz.

Salt futbolcu olarak gormemek lazim bu tipleri. Bunlar parlayan yildizlardir ama isiklari kesintili olabilir, hep dedigim gibi bunlarin sirtina bineceksin, vuracaksin kirbaci, etinden, sutunden, derisinden, tirnagindan faydalanacaksin.

Balotelli gercekci bir hedef, su an dip noktasinda, zaten biraz akli dengesi yerine gelirse mal degiliz adamin adini yazacak. Bu herif bizi quaresma ile mansetlere tasir, bilinirligimiz artar.

Elin gavuru besiktas maclarini seyredip quaresma videosu yapiyor ve binlerce insan youtubedan seyrediyor bunlari. Vodafone da essek degildir anlar neyin ne oldugunu ki cok iyi yonetilen bir firma, biraz reklam destegi verebilir balotelli konusunda.

Konu dagildi. Gomez ayri bir karakterdir, almandir, soguktur isini yapar. Balotelli ise bombadir, rakipin yuzune patlatabiliyorsan avrupa sampiyonu yapar, elinde patlarsa satacam diye bastirdigin formalarla kalirsin. Risk almayan, sampanya icemez, der bir rus atasozu

Çevrimdışı mylife1903

zaten balotelliyide italya milli takımına gönderirse Şenol hoca avrupanın en büyük hocası
Bu balotelli konusunda @Necmi abi seni cok bir keyifli gordum.
Herif zenci ve italyan buraya gelirse pozitif irkcilik ile karsilacak herif. Ben olsam gorusmelere pascali da gotururdum iki dakikada bos sozlesmeye parnak basar cocuk. Okuma yazma biliyor mu ombalotelli yahu

Çevrimdışı brkntcnr

Balotelli' nin yaptığı son açıklamalar neler bu arada? Birkaç arkadaş beni olumlu etkiledi demiş te o yüzden soruyorum. Balotelli gerçekten bence de çok yetenekli oyuncu. Ama Gomez yanında olur ve bizim şartlarımızı kabul ederse. Lpool da 18 e bile giremeycek yoksa sakatlık vs. olmazsa. Zordan tutuyor Lpool elinde hatta haber yapılmıştı teklif gelmediği için antrenmanlara çıkarılıyor vs. diye. Üstelik daha 26 yaşında.

Çevrimdışı 38life

Balotelli 3.cü forvet olmayı falan kabul etmez bence. Alınırsa kanat forvet olarak forma bulabilir.

Çevrimdışı Antitez

balotelliyi kabul ederse sezon sonunu göremeden kovulur

Çevrimdışı brkntcnr

Balotelli, henüz hiçbir kulüpten teklif gelmediği için Liverpool'la sezon öncesi antrenmanlarına çıkacak. (Express)

Çevrimdışı Arena_

Beşiktaş oyuncusuna hakaret bu yeterlimi @Arena

Burda hakaret demişsin.

yoo çöp dediğin için Beşiktaş oyuncusuna çöp demeyi hakaret saymıyor
olabilirsin ama bu forumda buna hakaret olarak bakıyoruz mesajın silindi.
@Arena hatırlamadığına göre senin için gayet normal bir terim :)
at eşşek benzetmeni hakaret olarak görseydik onuda silerdik durduğuna göre
hakaret olarak görmemişiz demekki.

Burda da değil demişsin Necmi abi. Hani seni bilmesem çift kişiliklisin diyeceğim ama seni tanımasam da sayar severim. Ama kendi içinde çelişkiye düşmüssün. Bilmem yanılıyor muyum acaba?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lan!

http://twitter.com/HaberKartali/status/749269103421128704

Gerçi şuan adamların oyuncusu. Yazmakta haklılar ama insan korkuyo be. :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca Balotelli hep inişli çıkışlı performans gösterdi. Ama bir kere bile fiziken düştüğünü hatırlamıyorum. Yani hep fit bir oyuncuydu.Onun sorunu mental. Ve sanırım dünya üzerinde bunu çözebilecek tek takımda biziz.

Çevrimdışı talha

O bin euro işi de bildiğin efsaneymiş demek ne gerek var böyle işlere arkadaş çıkın bir sene kiraladık diyin işte yok o öyleymiş bu böyleymiş işin içine ne diye bir gizem efsane katmaya çalışıyorsun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca Balotelli hep inişli çıkışlı performans gösterdi. Ama bir kere bile fiziken düştüğünü hatırlamıyorum. Yani hep fit bir oyuncuydu.Onun sorunu mental. Ve sanırım dünya üzerinde bunu çözebilecek tek takımda biziz.
Bizim taraftar cozer mental sorunu. Sekeri dusuktur onun, tesislerde bir baklava verilir, ustune testi kirilmadan hesabi yas odunla iki sefer dovulurse kendine gelir o

Etiketler: