2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12353374 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Girdiler
Ne zaman? Şimdi yazıyorlar Omeruo alındı diye...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

Gg77 :alala:

beck in gg ye formayı vermeyeceğini düşünüyorum...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MrtBlgc

Şenol Hocaya mesaj veriyor

Çevrimdışı Forza.55

Hala kaliteli bir kaleci, stoper ve sol bek almamız lazım.pedro Franco,milosevic,alexis,boyko bu oyunculardan en az 4-5 milyon euro kazanmamız lazım.

Çevrimdışı can1903

Pedro haberlerini kaldırdı gittiği kulüp.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı alimm

Kanatlar oyun falan açamaz..bu ikisi oynarken hiç oyun aldıgımızı hatırlamıyorum..

o dediğin töre quaresma kanatları olması lazm yoksa son dönemdeki maçlarda bı ikili oynadı ve de gayet oyun aldık...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Pedro haberlerini kaldırdı gittiği kulüp.

Gerçekleşmeyen oyuncuları transfermarkt girmiyor 1 seneliğine kiralandı franco.

http://www.transfermarkt.com.tr/pedro-franco/profil/spieler/118998

Bizim takımda da gözükmüyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9F-jk/startseite/verein/114

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hala kaliteli bir kaleci, stoper ve sol bek almamız lazım.pedro Franco,milosevic,alexis,boyko bu oyunculardan en az 4-5 milyon euro kazanmamız lazım.

Fabri ile imzalanırsa başka kaleci alınacağını düşünmüyorum. Sol Bek-Stoper ve Forvet transferiyle Atiba satılmazsa transfer kapanır.  Franco ve Milosevic'e para vermezler. Alexis'e İspanya'dan belki 700-1M€ arası bişey verirler. Boyko'ya da Ukrayna dışında talip bulamazsın.

Şuan takımda ki stoperler ;

Rhodolfo
Marcelo
Alexis
Milosevic
Tosic
Kenneth Omeruo

6 tane stoper var.Alexis ve milosevic'in de gitmesi gerekiyor tosic kalıcaksa 1 tane kaliteli stoper alıcaz demektir tosic düşünülmüyorsa  2 tane stoper alıcaz.

Çevrimdışı 38life

Gunaydin arkadaslar  biri  bana ozelden BTD nin ne  oldugnu acklar mi acaba?  :alala:

Bir çeşit kimyasal, psikoaktif, halüsinojen madde.

Çevrimdışı 38life

Omeruo'yu almasina alalim da, ama su ligtv spikerleri adama "omeryo" dedikce sinirim bozulur.

Jamiryo geliyor aklıma :D

Çevrimdışı 38life

Atalay'in soyledigini Gokhan yapmiyor, ama olur da Kolarov'u alirsak o oyunu ters yone acma, uzun top ile cikma sorunumuzu cozer. Muthis toplar gonderebilen futbolcu, zaten cross pas'i ile meshur.

Bu arada, olur da Sosa kanata kayarsa Tore gittiginde, bosta olan Scarione'yi almak cok mantikli olur. Ozellikle lig icin rotasyonda cok fayda saglar. Super Lig'de 90 macta 40 golu olan ofansif orta saha.

Zaten özellikle sol bekin bu görevi yapması bizim için lazım. Çünkü Quaresma sağda oynuyor ve biz Olcay ile oyunu sol tarafa yıkarken Quaresma sık sık sağda boşa kaçıyor. Öyle durumlarda sol bek isabetli uzun paslarıyla Quaresmayı görüp birden pozisyona girebiliriz. Sağ bekin böyle birşey yapmasına pek gerek yok açıkçası. Olcay açık alan oyuncusu değil.

Çevrimdışı 38life

Hala Ospina diyorsunuz arkadaşlar Fabri'nin imzalı fotoğrafı bile var diyolar  :by2: :by2:

Ve sen de buna inanıyorsun...

Ve sen de buna inanıyorsun...

atın şu adamın fotoğrafını bide biz görelim :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

atın şu adamın fotoğrafını bide biz görelim :D

"Deniliyor, iddia edildi, konuşuluyor, ileri sürüldü..."

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Takımda yedek stoper kaynıyor biz onlara bir yedek daha alıyoruz tebrikler. He CL'de Omeruo ile oynicaklarsa orası ayrı.  :claps:  Anlaşılan savunma ve kaleye istenilen düzeyde adam alınma becerilemeyecek.

Kapkarasın ama Kartal gibi değilsin. Omeruo transferi oyuncu tiplemesiyle alakalı ve çok yerinde bir transfer. Ve zaten 1 transfer daha yapılacak ve o ilk 11de oynayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Omeruo'yu almisiz, son dk ntv

Hayırlı olsun.

Eğer makul bir satın alma opsiyonu varsa ve bizde tutarsa, 10 sene stoper aramayız.

Çevrimdışı 38life

Mesela bu BTD Omeruo hakkında hiç entry girdi mi şu zamana kadar? Ben görmedim.. Hayırlı olur umarım alternatif olarak kötü oyuncu değil...

Aday olarak girmişti. Bu sabah da açıkladı. BTD açıkladıktan 2 saat sonra falan basına düştü.

Çevrimdışı MrtBlgc

Aday olarak girmişti. Bu sabah da açıkladı. BTD açıkladıktan 2 saat sonra falan basına düştü.
Sen gördüm diyorsun inanırım yalnız dünkü yaptığı Ospina haberi tamamen copy paste eğer gördüysen..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Temmuz yaradı takıma 2 gün 2 transfer  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Sen gördüm diyorsun inanırım yalnız dünkü yaptığı Ospina haberi tamamen copy paste eğer gördüysen..

Cop Paste değil. Aynı haber. Cümleler farklı. Zaten kaldırdılar o haberi. Sayfayı tek bir kişi değil bir çok kişi yönetiyor. Böyle şeyler olması yapılan doğru haberlerin gerçekliğini ortadan kaldırmıyor :) Ayrıca bana inanmana gerek yok sayfa orada duruyor :)

Çevrimdışı brkntcnr

Temmuz yaradı takıma 2 gün 2 transfer  :evillol:
Bayramda Kolarov, ondan sonra da subotic allah be :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Omeruo güzel hamle umarım opsiyonda olur tutarsa süper transfer.Geçen sene bizim aradığımız tandem kasımpaşa da vardı.

Çevrimdışı Ersoy

Omeruo iyi ama yanına liderlik edecek birisi lazım pazdan falan alınacaksa olmaz

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Dortmund Subotic için 8 milyon euro talep etti (BTD)

Etiketler: