2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365957 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GOKHAN GÖNÜL

Para öncelik olsaydi Fb de kalirdim , Bana en son 2.25 milyon € onerdiler

BENIM ÖNCELIĞIM HUZUR ve MUTLULUK !

dedik bunu zamaninda...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu takvim akıllanmamış çok fena kuyruk acısı Altında inliyorlar besbelli. Aziz Yıldırım Manşet atsa bu kadar olur. Sosyal medyadan yine takvim e karşı bir kampanya başlatmak Lazım.

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 12:32:24 AmaralGürses ]

GOKHAN GÖNÜL

Para öncelik olsaydi Fb de kalirdim , Bana en son 2.25 milyon € onerdiler

BENIM ÖNCELIĞIM HUZUR ve MUTLULUK !

dedik bunu zamaninda...
@AmaralGürses , Gokhanin kendi aciklamasi herseyi açıklıyor zaten bosver takma kafana bunlari

Bizi yikamazlar , Karistiramazlar

Çevrimdışı alimm

:tabe: başka birini kastetmiş olma olasılığı sıfır...

bu arada röportaj konusunda ben @Necmi abiyi ve @mylife1903 üstadımı iple çekiyorum  :biggrinking:  @COB

Benim Tahminim Evet %90 Toreyi kastetti

Torenin vukati 1 tane degilki

Devre Arasi satin beni diye Anc nin odasini basan

150-200.000 luk Alacağı icin kulübe 3 kez ihtarname ceken

Bununlada yetinmeyip Kulup binasina AVUKATINI yollayan adamdan herseyi beklerim ben :busted_cop:

o halde bu transfer sezonu sonrası itibariyle o ihtimal de kalmıyor... Malum yolcudur abbas bağlsan durmaz... Bu arada tşkrlr...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Gokhan Gonulun mutlulugu Gözlerinden ve yuzunden okunuyor

Ama herseyden once GÖNÜL verdigi takima gelmenin mutlulugunu yaşıyor

KAOS ortamindan , Diktanin elinden kurtulmanin , Kimsenin kimseyi sevmedigi yerden kurtulmanin , Yalnizlik tan kurtulmanin mutlulugunu yasiyor

Boyle bir ortamdan Huzurlu , Arkadasliktanda ote Dostluğun ve kardesligin cok ust seviyede oldugu yere geldi bunun mutlulugunu yasiyor

Hak ettigi degeri görmek istiyor ve gorecektirde bu performnsina da yansiyacak..

Çevrimdışı tangaz

o halde bu transfer sezonu sonrası itibariyle o ihtimal de kalmıyor... Malum yolcudur abbas bağlsan durmaz... Bu arada tşkrlr...

değerini bulan her oyuncu satılır, satılmalıdır da. dünyada arkasından ağlanacak sadece 2 adet aktif futbolcu bulunmaktadır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ne demek keske tam tersi olsaydi da Tore sadece futboluna odaklanip bir efsane olsaydi ama farkli bir yolu tercih etti

Gokhanin kulube 3 kez ihtar cektigini nerden biliyorsun dersen , Kongrede , Kongre üyelerine dagitilan bilgi kitapçığında yazıyordu..

Çevrimdışı tangaz

Gokhan Gonulun mutlulugu Gözlerinden ve yuzunden okunuyor

Ama herseyden once GÖNÜL verdigi takima gelmenin mutlulugunu yaşıyor

KAOS ortamindan , Diktanin elinden kurtulmanin , Kimsenin kimseyi sevmedigi yerden kurtulmanin , Yalnizlik tan kurtulmanin mutlulugunu yasiyor

Boyle bir ortamdan Huzurlu , Arkadasliktanda ote Dostluğun ve kardesligin cok ust seviyede oldugu yere geldi bunun mutlulugunu yasiyor

Hak ettigi degeri görmek istiyor ve gorecektirde bu performnsina da yansiyacak..

yaşanan gelişmeler, gelinen nokta ve mutluluğun resmi bana da bu izlenimi veriyor. Gökhan 2.dirilişini yaşayacak ve sezona damga vuracakmış gibime geliyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

değerini bulan her oyuncu satılır, satılmalıdır da. dünyada arkasından ağlanacak sadece 2 adet aktif futbolcu bulunmaktadır  :bandit:
1 ide Quaresmadir

Yeri cok baska be abi..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 ide Quaresmadir

Yeri cok baska be abi..
10 versinler havaalanına yollamaya gelirim

Çevrimdışı tangaz

1 ide Quaresmadir

Yeri cok baska be abi..

seni mi kırıcam Yunus Emre elbetteki biri karizmadır  :biggrinking:

yaşanan gelişmeler, gelinen nokta ve mutluluğun resmi bana da bu izlenimi veriyor. Gökhan 2.dirilişini yaşayacak ve sezona damga vuracakmış gibime geliyor  :bandit:
Acik ve Net

Tarafli tarfsiz herkesin begenisi ve sevgisini kazanmis bjr insan Gökhan

Bize transfer olma haberleri cikmadan once bile Fb den hangi futbolcuyu istersiniz sorusuna 100 Beşiktaşlı dan 90 i Gokhan cevabini verirdi

Cunku biz Futbolculugu kadar bir insanin karakterinede cok onem veren bir kitleye ve camiaya sahibiz

Çevrimdışı tangaz

gitmezsin kayseri nere istanbul nere  :evillol:

Bende giderim ama aglarim uğurlarken de :by2:

Çevrimdışı tangaz

yeni avatarım çok güzel değil mi gençler  :biggrinking:

seni mi kırıcam Yunus Emre elbetteki biri karizmadır  :biggrinking:
En son Pascalda aglamistim , Carew giderkende cok üzülmüştüm..

Çevrimdışı tangaz

En son Pascalda aglamistim , Carew giderkende cok üzülmüştüm..

pascal antrenmana veda etmeye gelmişti, üzerinde bir kot pantolon ve uzun siyah bir palto vardı. göz yaşlarını tutamayıp ağlamaya başlamış ve arkasını dönüp koşmaya başlamıştı. ben de bu sahnede tutamamıştım kendimi...

Çevrimdışı Çağatay

forma yakıyor abi  :naughty:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Savaş

Kolarov demeyin beyler atlarım camdan bak!! Gelsin ulan şu herif.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Tabiki :)

Çevrimdışı tangaz

bir bilgi vereyim sizlere; Metin Tekin fuleli adım kavramını Türk futboluna kazandıran oyuncudur...

Çevrimdışı LuceGel

pascal antrenmana veda etmeye gelmişti, üzerinde bir kot pantolon ve uzun siyah bir palto vardı. göz yaşlarını tutamayıp ağlamaya başlamış ve arkasını dönüp koşmaya başlamıştı. ben de bu sahnede tutamamıştım kendimi...
Pascalın vedası çok üzmüştü birde İlhan Mansızın satılması.Metin Tekin eskilerden en çok sevdiğim futbolcudur dost meclisinde keşke 100 yıl sağ kanadımızda olsa dediğim oyuncudur. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı alimm

1 ide Quaresmadir

Yeri cok baska be abi..

Quaresma ilk geleceği zaman çok istiyordum hatta beni gören herkes quaresma'yı soruyordu geldi mi diye..? O derece çevreme yansımıştı quaresma sempatim... Bi haftasonu üni'ye sınava giderken arkadaşım söyledi Alim seninki gelmiş diye.. İnanamadım, sınav sonrası kesin bilgiye ulaşacaktım ama sınav bitmek bilmedi....

Öyle anlatmk istedim sadece....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı brkntcnr

Ben de Gökhan' ın iş yapacağını düşünüyorum. Ayrıca nedendir bilmem ilk 11 imizde 3-4 tane yerli oyuncunun oynaması beni çok mutlu eder. Gökhan' ı almakla kaptanlarını almanın dışında, onlara daha pahalı bir sağ bek aldırdık. Bir de Wiel eğer oynamazsa işte o zaman görün siz yangını. Wiel bizden 3 milyon imza parası senelik de 3 milyon dan fazla para istemişti üstelik maç başı da 20 bin euro diye hatırlıyorum. Yani Gökhan' ı almakla feneri bu mali külfetin de altına soktuk.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 12:52:24 brkntcnr ]

Çevrimdışı Ensar

Serkan korkmaz çok yaşlanmış be :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: