2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361819 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gökhana verilen imza parası olmasaydı nkolou ile anlaşacaktık muhtemelen.Umarım seneye bu imza parasını yanlış adama verdiğimizi düşünecek şeyler yaşamayız.(sakatlık,formsuzluk vs)
verildimi acaba KAP da öyle bir bilgi yok
Beşiktaş resmi açıklamasındada öyle bir bilgi yok
sadece fenerli medyanın öne sürdüğü bir şey burda Turgay Demiride
aynı kefeye koyuyorum. bizim kaynaklar imza parasından bahsetmiyor.
bir para ödediysen bunu kap a bildirirsin GG nin alacağı maç başına kadar yazmışlar.
neden resmi açıklamalara değilde dedikodulara inanıyoruz

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

Gökhan Gönül ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya;

-2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2017-2018 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2018-2019 sezonunda 1.700.000 Avro,
-2019-2020 sezonunda 1.650.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya görev aldığı müsabakalarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.

buranın neresinde imza parası yazıyor. şu rakamlar fener yönetimini çok sarsıyor.
2 M imza parası onların teklifinin reddedilmesini biraz hafifletiyor yoksa verecekleri bir cevap yok.
imza parası verildimi verildiyse ne kadar verildi bunların hepsi dedikodu. Gerçeklerde yukarda yazıyor.

Çevrimdışı sallapati

bu FB ne ezik bir camia ya.. adamların transfer listesi yok.. kim birine talip olursa ona teklif yapıyorlar...

Agger-Skrtel ... BJK teklif yaptı .. arkasından FB yaptı..

Neustadter .. GS gündeme getirdi.. FB devreye girdi..

şimdi de Kolarov...

aslında bunları trollemek lazım... Leş oyunculara talip olacaksın.. Sonra FB fazla para verip alacak  :D :D :D :D

Çevrimdışı sallapati

FB yakında  Pazdan ve Gustavo Gomez e de talip olur :D

Çevrimiçi Necmi

bu FB ne ezik bir camia ya.. adamların transfer listesi yok.. kim birine talip olursa ona teklif yapıyorlar...

Agger-Skrtel ... BJK teklif yaptı .. arkasından FB yaptı..

Neustadter .. GS gündeme getirdi.. FB devreye girdi..

şimdi de Kolarov...

aslında bunları trollemek lazım... Leş oyunculara talip olacaksın.. Sonra FB fazla para verip alacak  :D :D :D :D
şu emekliye ayrılanada biz talip olduk diye apar topar talip oldular ya oyuncu fener yüzünden futbolu bıraktı düşülürde bu kadarda
düşülmez ya dedi  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

FB yakında  Pazdan ve Gustavo Gomez e de talip olur :D
gomeze oldular sanırım :bandit:

Çevrimiçi Necmi

8,5 geldi 4 ü aatıfa gitti geriye 4.5 kaldı demekki 4.6 verirsek devre dışı kalır.  :evillol:
onu bırakında seneye bonservis sıkıntımız kalkıyor bunlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarız :D

Çevrimdışı ozeratalay

Ospina

Gökhan Marcelo Subotic Kolarov

Atiba(Giderse Leiva)
       Oğuzhan
Quaresma      Sosa       Aras

Gomez
Sanki   :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

8,5 geldi 4 ü aatıfa gitti geriye 4.5 kaldı demekki 4.6 verirsek devre dışı kalır.  :evillol:
onu bırakında seneye bonservis sıkıntımız kalkıyor bunlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarız :D

Sonra gelsin 3. şampiyonluk :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle26

Yarın İtalya yarı finale Mario yuvasına hazırmı totemler ? 😂

Edit:Yani bugün
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 04:39:03 BlackEagle26 ]

Çevrimiçi Necmi

Yarın İtalya yarı finale Mario yuvasına hazırmı totemler ? 😂

Edit:Yani bugün
yoo Portekiz almanya finali olsun quaresma ile gomezi karşı karşıya izleyelim :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Gunaydin arkadaslar  biri  bana ozelden BTD nin ne  oldugnu acklar mi acaba?  :alala:
Yorgo

Çevrimiçi Mehmet57

Omeruo'yu almasina alalim da, ama su ligtv spikerleri adama "omeryo" dedikce sinirim bozulur.

Çevrimdışı murat baltacı

Bizim oyunu terse açacak, pas metrajı yüksek bir bek oyuncusuna ihtiyacımız var. Mevcut stoperlerin oyun kurma becerisi sınırlı, o profilde bir stoper alınmayacaksa sol bek böyle bir isim olmalı.
Gökhan bu konuda yeterli olmazmı diyosun oyun kurma,pasla çıkma,uzun topla terse dönme meziyetleri var he sol bekde bu özelliklerde olsun isterim tabi ama becke nazaran gökhan bu konularda ihtiyacımızı giderir diye düşünüyorum.
Ben daha çok atiba giderse orta sahaya fiziğini kullanan,oyunu terse açan ve şut özelliği olan bi oyuncu istiyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Mehmet57

Atalay'in soyledigini Gokhan yapmiyor, ama olur da Kolarov'u alirsak o oyunu ters yone acma, uzun top ile cikma sorunumuzu cozer. Muthis toplar gonderebilen futbolcu, zaten cross pas'i ile meshur.

Bu arada, olur da Sosa kanata kayarsa Tore gittiginde, bosta olan Scarione'yi almak cok mantikli olur. Ozellikle lig icin rotasyonda cok fayda saglar. Super Lig'de 90 macta 40 golu olan ofansif orta saha.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 06:39:00 Mehmet57 ]

Çevrimdışı celiker1

Gunaydin arkadaslar  biri  bana ozelden BTD nin ne  oldugnu acklar mi acaba?  :alala:
Facebook'ta Beşiktaş ile ilgili transfer bilgileri veren Beşiktaş Transfer Dedikoduları(BTD) adlı sayfa.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Karakartallar :)
bakıyorum keyifler gıcır  :bandit:
öyleyse;
show must go on :super:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sene Veli nin yılı olacak göreceksiniz.. Veli patlama yapacak bu sene  :money:
Evet patlar ama elimizde patlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kimmiş abi o, ben bulamadım :evillol:
Gt7 tabiki :busted_cop:

Bu takımda bizi satacak Fb ye gidecek Potansiyelde baska Futbolcumuz var mi ?
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 10:58:31 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BelekKartaLı

Hep aklımda soru işareti Aras insallah faydalı olur yararlı olur fakat sizler bu kadar cok güveniyormusunuz Aras'a.
Herkes ideal 11 ini yazarken kanatlardan birine Aras'ı yazıyor.
Elimizdeki oyuncu olduğu icinmi yazıyorsunuz yoksa kerim,olcay,sosa,töre kimi zaman cenk ten daha fazla işe yarar diye düşünüyormusunuz?
Sizce o eski töre patlamasını yada kerim ileride iyi topcu olacak görüşünü olcay hızlı defansada yardım ediyor gibi görüşleriniz varmı
Gercekten merak ediyorum ilk 11 de yeri kesin gibimi düşünceler.?
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın Karakartallar :)
bakıyorum keyifler gıcır  :bandit:
öyleyse;
show must go on :super:
Günaydın abi ospinayı kiralaya bilirmişiz

Çevrimdışı tangaz

ne alaka diyeceksiniz ama matias emilio delgado'yu özledim çok sempatik bir çocuktu :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

ne alaka diyeceksiniz ama matias emilio delgado'yu özledim çok sempatik bir çocuktu :biggrinking:

+10

Maçı hatırlayamadım ama Serdar Özkan'a attığı bi uzun top vardı, resmen pis burun gibi bişeydi ama Serdar'ın ayağında puf diye sönmüştü top, böle bi içime ürperti gelmişti, hala düşününce ara ara gelir, iyi saatte olsunlar :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İlhan mansızı özledim bende ne adamdı be

Çevrimdışı tangaz

+10

Maçı hatırlayamadım ama Serdar Özkan'a attığı bi uzun top vardı, resmen pis burun gibi bişeydi ama Serdar'ın ayağında puf diye sönmüştü top, böle bi içime ürperti gelmişti, hala düşününce ara ara gelir, iyi saatte olsunlar :)

bize yakışan bir karakterdi. hangi maç hatırlamıyorum ama sezon başı cuma akşamı rakibi tokatlamıştık takıma 2 gün izin verilmiş Atatürk havalimanında karşılaştık ailesi ile 2 günlüğüne Bodrum'a kaçıyordu "Matias" die seslendim döndü bana yaklaştı elini uzattı tokalaştık ayaküstü kısa sohbet ettik kendisini akşamki maç için tebrik ettim. çok beyefendi pırıl pırıl bir insandı.

Çevrimdışı tangaz

İlhan mansızı özledim bende ne adamdı be

müthişti tarihimizde en sevdiğim adamlardan biridir...
onunla da çok sohbet etmişliğim vardır, harika biriydi.

Etiketler: