Turgay demirin twitterdan yazdıklarının gazına gelmiş olabiliriz
O adam da yangına körükle gidiyor çoğu zaman 
hep böylesiniz ama

anlık tepkiler hiç iyi değil
geçen sene günayın gs maçından sonraki konuşması birde boyko transferindeki
konuşmasından sonra Beşiktaştaki geleceğine noktayı koydu demiştim
gene eleştirdiniz günayın çok iyi kaleci olduğunu tolga yerine onun oynaması gerektiğini söyledi herkes

Ben adım gibi biliyordum sezon biter Günay kapıya konur. bu yönetim doğru kararlar alıyor
bizim gördüklerimizi görüyor bazen görsen bile elindeki imkanlarla haraket edersin. Birileride bunu kullanır
işte biz menfaatimiz için Beşiktaşı tutmuyoruz
Beşiktaşı kullanmak isteyenlere asla taviz vermememiz lazım. Bakın haklı bile olsalar ben haksızlıkta bile Beşiktaşı savunurum.
olaya bakarım burda önemli olan olay doğrumu değilmi değil bunun bir önemi yok bakarsın bu olay Beşiktaşa zarar verirmi
veriyorsa ve bu zarar Beşiktaşlı geçinen birinden geliyorsa o zaman savunacağın yer Beşiktaştır çünkü hiç bir Beşiktaşlı
kulübüne zarar verecek bir eylemin içinde olmaz oluyorsa işin içinde başka menfaatler vardır.
bu olayı bir ay önce günden yapsaydı veya nir iki hafta sonra gündem yapsaydı o zaman tartışırdım ama bu gün GG
transferinin yapıldığı gün böyle bir gündem yaratıyorsan tek kelimeyle fenerin tetikçiliğini yapıyorsun demektir
Beşiktaşın bu transferi açıklayarak elde edceği kazanımlara set vuruyorsun gündemi değiştirerek feneri baskıdan kurtarıyorsun
bu kötü niyettir. Bak olayın doğrusu yanlışı tamamen dışında konuşuyorum Turgay Demirin bu gün yaptığında art niyet vardı
aziz yalakalığı vardı. ne kadar ilginç değilmi bir erdal beyi kullanıp Beşiktaş yönetimine saldırdı bir de Ahmet buluta şimdi Ahmet Bulut Beşiktaş
ilişkilerini kurcalamayı kim ister şu ara bu kimin menfaatinedir. Turgay Demir bu saatten sonra benim için azize hizmet eden biridir.
zamanlama manidar çünkü. aynı zamanda konuda manidar neden bunca zaman değilde bu gece aklına gelmiş Beşiktaş ahmet bulut ilişkilerini kurcalamak.