Tabiki transferde herkesin emeği var ama ben başkanın özellikle ERman Toroğlunun 2 ay önceki demecinden sonra ( http://spor.haber7.com/spor-medyasi/haber/1901871-erman-torogludan-besiktas-icin-buyuk-iddia ) biraz rahatsızlık duyduğunu ve E.T yi biraz geri planda tutmaya çalıştığını seziyorum..
bugün söyledikleri biraz E.T yi değersizleştirmeye yönelik gibi
söyledikleri burda : https://youtu.be/t8BZPeKnX_g?t=7m45s
bu nasıl okuduğuna bağlı bence neden değersizleştirsin
daha seçim yeni yapıldı bir sıkıntısı olsa listeye almazdı tek başına seçime girdi
her türlü opsiyonu vardı. sürekli kötü niyet aramaktan vaz geçin hani yeni seçim olmamış olsa
dediğini oturur düşünürümde şu anda Fikret Orman Beşiktaşda tek adam istediği gibi
liste yapardı. ve önünde daha çok zaman var seçilmiş listesiyle yola çıktığı anda tasasına
düşeceği şeyler değil bunlar. Bu tip konuşmalar sadece Beşiktaşı karıştırmak isteyenlere
yarar sağlar. Erman toroğlunada çok fazla itibar etmeyin tam bir Beşiktaş düşmanıdır
şu anda sadece azizle arasının olmamasından dolayı gs de çok kötü olduğu için konuşacak
bir şey bulamadığından biraz Beşiktaş sempatizanıymış gibi konuşuyor ama ağzından çıkacak hiç bir şeyin altında
iyi niyet aramayın samsun faciasından önce lig tvde biri Beşiktaşı durdursun diye yırtınan kişidir
bu adam. Bu gün lig tv de çalışmaya başlasın gene aynı şekilde davranır sadece yağlı ekmek kapısından
o kadar yalakalığını yaptığı aziz tarafından kovdurulduğu için biraz kin duyuyor. Erdal beyide hedef göstermiş
bunu harcasınlar Beşiktaş durdurulmaz olur diye. Başkan böyle oyunlara gelmez dünkü çocuk değil
bu güne kadar attığı her adım bize yanlışda görünse bilinçli adımlardı. Şimdide stadı bitirdi ekonomik gücü eline geçirdi
sırada renklilerden hesap sorma devri geldi. GS maçından önce gsye şikeci diyecek kadar baltayı bilemiş
hepsine göstere göstere vuruyor. GG yide şubat ayından beri alacağız diye diye aldı. Koltukta oturan gerçek bir Beşiktaşlı
ve artık geçmiş hesapları kapatıyor. sırası gelen nasibini alıyor tadını çıkartın. şu anda yönetim şavaş konseyi gibi düşünün birbirleriyle değil rakiple
savaşırlar. ANÇ bile hiç ortaya çıkmıyor geri planda duruyor.