2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361655 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Turco

Kranevitter zu Sevilla olmuş gibi twitter da sevilla hesapları da paylaşmış.

Henüz değil, Atletico Kranevitter'i garanti ilk 11 şartıyla kiralamak istediğinden henüz kiralama gerçekleşmedi. Sevilla Atletico'nun bu şartı karşısında kiralamayı beklemeye aldı. Bu olay üzerine Valencia ilk 11 şartını kabul edip kiralama teklifinde bulunmuş. Bize gelme ihtimali bu saatten sonra yok ama başta yüklenseydik koparırdık.

Çevrimdışı Gastro

Şahsen ben Atiba'nın gitmek istemesine çok üzüldüğümü söyleyemem.
Her işte bir hayır vardır derler.
Eğer defansa istediğimiz kalite ve tecrübede takviyeler yapabilirsek orta sahanın yükünü hafifletmiş oluruz.  Atiba dan daha az koşan ama ileriye yönelik top taşıyabilen, derinlemesine ara pası atabilen daha teknik kapasitede  bir oyuncu alabilirsek ( ya da Formda bir Tolgayı monte edebilirsek) takımın hücum gücünü bir üst seviyeye çıkarabileceğimizi düşünüyorum. 
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 02:27:52 Gastro ]

Çevrimdışı sallapati

aziz çok kinci bir adam umarım gomezin aklını çelmez korkmuyorum değil yani

Gomez FBye gider mi kardeşim.. rahat ol.. FB de para yok zaten.. takımı tümden dağıttılar.. sattıkları kadar alabiliyorlar onlar da bizim gibi..

Çevrimiçi Necmi

aziz çok kinci bir adam umarım gomezin aklını çelmez korkmuyorum değil yani
neden korkuyorsun giderse adresini biz veririz bu devirde fenere gidecek oyuncunun aklı yoktur aklı olmayan oyuncuylada zaten bizim işimiz
olmaz kaldıki gomez akıllı bir oyuncu :D
bizden sözleşmesi bitince bu manevrayı yapabilecek tek oyuncu var o nedenle onuda sözleşmesi bitmeden satmamız lazım :evillol:

Çevrimdışı 38life

Ospina konusunda bir teklif daha iletildi. Kiralayalim seneye satın alalım teklifi yapıldı FFP kuralı gereği böyle bir yol tercih edildi. Arsenalden cevap bekleniyor.

BTD

Çevrimiçi Necmi

Defans nasıl şekillenecek bu konu hakkında bir fikrimiz olsa aslında orta sahada Atiba yerine ileriye biraz daha dönük isimler düşünülebilir Subotic ve Omeuro güzel isimler ama Subotic bir soru işareti Gustave Gomez nasıl bilmiyorum ama eğer fizik gücü yüksek ise denildiği gibi Omeuro ve Kolarov ile ileride öyle çok büyük bir fizik gücü gerekmeye bilir Arka taraf kolarov Subotic Omeuro ve Beck olursa değmeyin keyfimize

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten sıkıntı orda iyi iki stopere sahip olursak atibanın çokça bir önemi kalmaz onun yerine
tolgayın önü açılır. onun savunma yönü biraz gelişirse liberosuz bir sistemle oynarız. ama bunun için gerçekten iyi seviye stoperlere
ihtiyaç var yoksa ortalama stoperlerle atiba hayati önem taşıyor. Tolgayın hücum yönü çok gelişmiş savunmada libero oynayamaz bu şartlarda
ancak ozinin yerinde 8 numara oynar.

Çevrimdışı sallapati

Bu sene Veli nin yılı olacak göreceksiniz.. Veli patlama yapacak bu sene  :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina konusunda bir teklif daha iletildi. Kiralayalim seneye satın alalım teklifi yapıldı FFP kuralı gereği böyle bir yol tercih edildi. Arsenalden cevap bekleniyor.

BTD
Alın artık şu adamı yetti gayri

Çevrimdışı 38life

Bu sene Veli nin yılı olacak göreceksiniz.. Veli patlama yapacak bu sene  :money:

Veli bu sene hiçbir lig maçında 18'e giremez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok zor

Çevrimdışı alimm

neden korkuyorsun giderse adresini biz veririz bu devirde fenere gidecek oyuncunun aklı yoktur aklı olmayan oyuncuylada zaten bizim işimiz
olmaz kaldıki gomez akıllı bir oyuncu :D
bizden sözleşmesi bitince bu manevrayı yapabilecek tek oyuncu var o nedenle onuda sözleşmesi bitmeden satmamız lazım :evillol:

kimmiş abi o, ben bulamadım :evillol:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MrtBlgc

Alın artık şu adamı yetti gayri

Yaptığı o haber yabancı bir twitter sayfasından copy paste resmen...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Tabiki transferde herkesin emeği var ama ben başkanın özellikle ERman Toroğlunun  2 ay önceki demecinden sonra (  http://spor.haber7.com/spor-medyasi/haber/1901871-erman-torogludan-besiktas-icin-buyuk-iddia )  biraz rahatsızlık duyduğunu ve E.T yi biraz geri planda tutmaya çalıştığını seziyorum..

bugün söyledikleri biraz E.T yi değersizleştirmeye yönelik gibi

söyledikleri burda  :  https://youtu.be/t8BZPeKnX_g?t=7m45s
bu nasıl okuduğuna bağlı bence neden değersizleştirsin
daha seçim yeni yapıldı bir sıkıntısı olsa listeye almazdı tek başına seçime girdi
her türlü opsiyonu vardı. sürekli kötü niyet aramaktan vaz geçin  hani yeni seçim olmamış olsa
dediğini oturur düşünürümde şu anda Fikret Orman Beşiktaşda tek adam istediği gibi
liste yapardı. ve önünde daha çok zaman var seçilmiş listesiyle yola çıktığı anda tasasına
düşeceği şeyler değil bunlar. Bu tip konuşmalar sadece Beşiktaşı karıştırmak isteyenlere
yarar sağlar. Erman toroğlunada çok fazla itibar etmeyin tam bir Beşiktaş düşmanıdır
şu anda sadece azizle arasının olmamasından dolayı gs de çok kötü olduğu için konuşacak
bir şey bulamadığından biraz Beşiktaş sempatizanıymış gibi konuşuyor ama ağzından çıkacak hiç bir şeyin altında
iyi niyet aramayın samsun faciasından önce lig tvde biri Beşiktaşı durdursun diye yırtınan kişidir
bu adam. Bu gün lig tv de çalışmaya başlasın gene aynı şekilde davranır sadece yağlı ekmek kapısından
o kadar yalakalığını yaptığı aziz tarafından kovdurulduğu için biraz kin duyuyor. Erdal beyide hedef göstermiş
bunu harcasınlar Beşiktaş durdurulmaz olur diye. Başkan böyle oyunlara gelmez dünkü çocuk değil
bu güne kadar attığı her adım bize yanlışda görünse bilinçli adımlardı. Şimdide stadı bitirdi ekonomik gücü eline geçirdi
sırada renklilerden hesap sorma devri geldi. GS maçından önce gsye şikeci diyecek kadar baltayı bilemiş
hepsine göstere göstere vuruyor. GG yide şubat ayından beri alacağız diye diye aldı. Koltukta oturan gerçek bir Beşiktaşlı
ve artık geçmiş hesapları kapatıyor. sırası gelen nasibini alıyor tadını çıkartın. şu anda yönetim şavaş konseyi gibi düşünün birbirleriyle değil rakiple
savaşırlar. ANÇ bile hiç ortaya çıkmıyor geri planda duruyor.

Çevrimdışı alimm

Eğer eski aşkımız devam ediyorsa Leiva da harika olurdu bence birebir Atiba etkisi isteniyorsa Leiva getirilmeli en son deli istemiyor takımdan diye söylentiler vardı ne oldu bilen var mı

leiva çok iyi olur tabi... Bide altı ay sonra sözleşmesi bitecek olan M'Vila da tam istediğimiz profil.. Tabi Sunderland opsiyon kullnmzsa...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı talha

zaten sıkıntı orda iyi iki stopere sahip olursak atibanın çokça bir önemi kalmaz onun yerine
tolgayın önü açılır. onun savunma yönü biraz gelişirse liberosuz bir sistemle oynarız. ama bunun için gerçekten iyi seviye stoperlere
ihtiyaç var yoksa ortalama stoperlerle atiba hayati önem taşıyor. Tolgayın hücum yönü çok gelişmiş savunmada libero oynayamaz bu şartlarda
ancak ozinin yerinde 8 numara oynar.
Abi Tolgay kötü oyuncu değil kesinlikle iyi oyuncu ama sanki onun yeri Atibanın değilde Oğuzhanın mış gibi geliyor dediğin kesinlikle doğru defansif olarak Atiba kadar iyi değil ama Ofansif olarak resmen bir çığır açıyor ama Oğuzhan ile orta sahada ne yapabilirler bilmiyorum Oğuzhan ise oyun kurucusu kilit pasları ile bambaşka bir meziyet

Yani Tolgay seneye yine yedekler arasında bekleyebilir çünkü takımın şuanki kurgusunda kendisine yer kalmıyor

Ama tabi biz ileri oyun kurabilen ve bir iki alan arasında sıkışmadan topu taşıyabilen bir isim alırsak Medel ya da Boateng tarzı o zaman Oğuzhanın yanında ileri pres konusunda yer bulabilir ama o kadarı beni aşar o konu Atalay ın uzmanlık konusu

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı talha

leiva çok iyi olur tabi... Bide altı ay sonra sözleşmesi bitecek olan M'Vila da tam istediğimiz profil.. Tabi Sunderland opsiyon kullnmzsa...
M vila da kesinlikle Atiba hatta Atibadan bile iyi bir isim olur ama Sunderland de tabi izleyebildiğim kadarıyla güzel bir performans sürdü o tren en başta idi Atiba yerine olabilirdi Sunderland alacaktır onu

Çevrimdışı sallapati

bu nasıl okuduğuna bağlı bence neden değersizleştirsin
daha seçim yeni yapıldı bir sıkıntısı olsa listeye almazdı tek başına seçime girdi
her türlü opsiyonu vardı. sürekli kötü niyet aramaktan vaz geçin  hani yeni seçim olmamış olsa
dediğini oturur düşünürümde şu anda Fikret Orman Beşiktaşda tek adam istediği gibi
liste yapardı. ve önünde daha çok zaman var seçilmiş listesiyle yola çıktığı anda tasasına
düşeceği şeyler değil bunlar. Bu tip konuşmalar sadece Beşiktaşı karıştırmak isteyenlere
yarar sağlar. Erman toroğlunada çok fazla itibar etmeyin tam bir Beşiktaş düşmanıdır
şu anda sadece azizle arasının olmamasından dolayı gs de çok kötü olduğu için konuşacak
bir şey bulamadığından biraz Beşiktaş sempatizanıymış gibi konuşuyor ama ağzından çıkacak hiç bir şeyin altında
iyi niyet aramayın samsun faciasından önce lig tvde biri Beşiktaşı durdursun diye yırtınan kişidir
bu adam. Bu gün lig tv de çalışmaya başlasın gene aynı şekilde davranır sadece yağlı ekmek kapısından
o kadar yalakalığını yaptığı aziz tarafından kovdurulduğu için biraz kin duyuyor. Erdal beyide hedef göstermiş
bunu harcasınlar Beşiktaş durdurulmaz olur diye. Başkan böyle oyunlara gelmez dünkü çocuk değil
bu güne kadar attığı her adım bize yanlışda görünse bilinçli adımlardı. Şimdide stadı bitirdi ekonomik gücü eline geçirdi
sırada renklilerden hesap sorma devri geldi. GS maçından önce gsye şikeci diyecek kadar baltayı bilemiş
hepsine göstere göstere vuruyor. GG yide şubat ayından beri alacağız diye diye aldı. Koltukta oturan gerçek bir Beşiktaşlı
ve artık geçmiş hesapları kapatıyor. sırası gelen nasibini alıyor tadını çıkartın. şu anda yönetim şavaş konseyi gibi düşünün birbirleriyle değil rakiple
savaşırlar. ANÇ bile hiç ortaya çıkmıyor geri planda duruyor.

Benim de demek istediğim buydu NEcmi abi ; Erman Toroğlu gibi adamların gazına gelip Erdal Beyi geri plana atmasını istemem başkanın...
Çünkü işler kötü giderse , o zamanda çıkıp diyecek ki ; bakın işte Erdal Bey aktif olsaydı bunlar olmazdı.. Erdal Beyi çekemedi vs diyecek...

Ben ERdal Beyi vizyonlu ve tırnaklarıyla biryere gelmiş iyi bir Beşiktaşlı olarak görüyorum. Bence Beşiktaşlı duruşunu da iyi temsil ediyor..
Araya nifak sokanlara prim verilmemeli. Başkanın bugunkü demeci biraz o adamların ekmeğine yağ sürmüş oldu.. Daha bütünleştirici ve ERdal Beyi öven bir açıklama yapabilirdi...

Çevrimdışı Gökhan Almar

Gokhan transferine pek sicak bakmiyordum ama su an gerek fbli arkadaslarimin gerekse fbli yorumcu ve gazetecilerin Gokhan'a b.k atma cabalarini, kendilerini kandirmaya calismalarini gordukce inanilmaz keyifleniyorum. Adamlarin cigerini söktük bir yerde  :bandit:

Çevrimdışı mehmetkorfez

Ya ne Ospinası bırakın arkadaslar hayali.

Her gazeteci fabri için kesin bitti yazıyor.Murat Özen ayın 5'inde İstanbul'a gelecek dedi.Bitmiş her şey maalesef

Çevrimiçi Necmi

Abi Tolgay kötü oyuncu değil kesinlikle iyi oyuncu ama sanki onun yeri Atibanın değilde Oğuzhanın mış gibi geliyor dediğin kesinlikle doğru defansif olarak Atiba kadar iyi değil ama Ofansif olarak resmen bir çığır açıyor ama Oğuzhan ile orta sahada ne yapabilirler bilmiyorum Oğuzhan ise oyun kurucusu kilit pasları ile bambaşka bir meziyet

Yani Tolgay seneye yine yedekler arasında bekleyebilir çünkü takımın şuanki kurgusunda kendisine yer kalmıyor

Ama tabi biz ileri oyun kurabilen ve bir iki alan arasında sıkışmadan topu taşıyabilen bir isim alırsak Medel ya da Boateng tarzı o zaman Oğuzhanın yanında ileri pres konusunda yer bulabilir ama o kadarı beni aşar o konu Atalay ın uzmanlık konusu

işte şenol hocadan bir libero çıkarsa yani tolgayı liberoya evire bilirse çok hücumcu bir libero kazanmış oluruz
bir kere çok zeki  geriden oyun kurabilir. kısa paslarıda uzun paslarıda şutlarıda çok iyi yakın oynamayı seviyor.
pres yeteneği savunma yapmayıda biliyor ama işine gelmiyor çünkü hücum dürtüleri çok üst seviyede bence liberoya evrilmesi
çok iyi sonuç verecek bir oyuncu ve avrupa çapında bir libero kazanırız ama buna öncelikle oyuncunun ikna olması gerekiyor
şu anda 8 numara ama oziyi kesemeyeceğine göre akıllı olup 6 yı giymesi lazım bence bu sene sosa dinlendirilir bazı maçlarda
veya kanata alınır burda aras ın performansı önemli iyi çıkarsa tolgay zor forma görür. arası hoca büyük ihtimal forvet arkası oynatır.
benim bildiğim aras olursa sosadan çok daha faydalı olacaktır. sosayı kesebilir ordan

Çevrimdışı 38life

Ya ne Ospinası bırakın arkadaslar hayali.

Her gazeteci fabri için kesin bitti yazıyor.Murat Özen ayın 5'inde İstanbul'a gelecek dedi.Bitmiş her şey maalesef

onlara göre resmi imzalarda atılmıştı. Hani nerde? Fabri ile bir protokol anlaşması var ve bu yeni değil 6 aylık bir durum. Onun dışında bir anlaşma yok.

Çevrimiçi Necmi

Gokhan transferine pek sicak bakmiyordum ama su an gerek fbli arkadaslarimin gerekse fbli yorumcu ve gazetecilerin Gokhan'a b.k atma cabalarini, kendilerini kandirmaya calismalarini gordukce inanilmaz keyifleniyorum. Adamlarin cigerini söktük bir yerde  :bandit:
GG transferi zaten bu nedenle önemliydi saha dışı etkisi saha içi performansından çok daha etkili olacağını söyledim
teknik olarak bende istemezdim böyle bir transfer ama fenerden sökülüp alınması helede fener bu durumdayken
tam kaymaklı kadayıf oldu. şu anda bütün transfer politikalarını etkileyecek sene boyuda iyi performans gösterirseki şenol hocanın
elinde ve Beşiktaş oyun yapısında fenerde göstereceğinden iyi olacağı kesin feneri tüketecektir.

Çevrimdışı talha

işte şenol hocadan bir libero çıkarsa yani tolgayı liberoya evire bilirse çok hücumcu bir libero kazanmış oluruz
bir kere çok zeki  geriden oyun kurabilir. kısa paslarıda uzun paslarıda şutlarıda çok iyi yakın oynamayı seviyor.
pres yeteneği savunma yapmayıda biliyor ama işine gelmiyor çünkü hücum dürtüleri çok üst seviyede bence liberoya evrilmesi
çok iyi sonuç verecek bir oyuncu ve avrupa çapında bir libero kazanırız ama buna öncelikle oyuncunun ikna olması gerekiyor
şu anda 8 numara ama oziyi kesemeyeceğine göre akıllı olup 6 yı giymesi lazım bence bu sene sosa dinlendirilir bazı maçlarda
veya kanata alınır burda aras ın performansı önemli iyi çıkarsa tolgay zor forma görür. arası hoca büyük ihtimal forvet arkası oynatır.
benim bildiğim aras olursa sosadan çok daha faydalı olacaktır. sosayı kesebilir ordan
Zaten ilk geldiğinde de bu konuda herkes hem fikirdi 8 ve 10 numarada sıradanlaşıyor ama eğer isterse ve çalışırsa kesinlikle bir aştı numara olarak bambaşka bir silaha dönüşebilir yani o sıradanlık gider ve vazgeçilmeze dönüşür burada tabi şenol hocanın ama önden önce tolgayın bunu farkedip istekli olması yatıyor

Şenol hoca bu konuda çok iyi eğer o azmi ve ateşi görürse kesinlikle çocuğun üzerine düşer ve bizim istediğimiz tolgayı ortaya çıkarır

Aras ise çok kapalı kutu be abi sosa eğer ikinci yarıda ki oyununu seneye vurursa türkiyenin en iyi on numarası olur şuan bile o berbat ilk yarı ile türkiyenin en iyisi bana göre

Aras bence Olcay yerine düşünülebilir

Arasında garip garip huyları var yoksa yetenekli çocuk inşallah o Rusya huysuzluklarının kendisine verdiği zararı farkedip Quaresma gibi akıllanmıştır

Çevrimdışı sallapati

Hatem ben Arfadan cidden 1 mio euro gelecekse ballı kaymak olur.. Yönetim transferde ezberbozan işler yapıyor...

istemem ama ; düşünsenize Gomez 15 milyon euroya bir klube satıldı.. Beşiktaş a 7,5 milyon euro gelecek...Bedava alıp 26 gol attırıp ŞL ye girip bi de üstüne para alıyorsun...

Etiketler: