Ahmet Bulut' un söyledikleri doğruysa Turgay Demir hakikaten çok büyük ayıp ediyor. Gomez' i Ba' yı Atınç transferinde büyük katkısı olduğunu söyleniliyor. Keşke Töre'ye de bi teklif getirse de satsak
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmet Bulutun Beşiktaşla ilişkileri çok iyi seviyede
zaten aziz yıldırımın püskürmesinin nedeni ne olduğunu sanıyorsunuz.
Bütün kazık yediği transferlerin içinde ahmet bulutun adını görürsünüz.
bizim son dönem kazanç sağladığımız her transferin altındada Ahmet Bulut var.
kaldıki adam Fifa menejeri komisyoncu değil resmi bir iş yapıyor yasal komisyonuda var
eminim başkan hiç bir zamanda yasal hakkı olan komisyonu ödemiyordur.
inşaatta iş verdiği şirketlere tankerle Benzin getirip satan başkandan bahsediyoruz

ben inşaat firması sahibiyle bizzat konuştum ihale ediyorlar bir fiyata anlaşıyorlar sene geçtikçe
bunun üzerine bir zam gelir bunun yasal prosedürü budur. ama bizde tersi oluyordu her ödeme zamanı fiyat aşağıya çekiliyordu

ordaki şirketler ne şartlarda bitirdi o stadı kimse bunu tahmin bile edemez. Bilmediğiniz o kadar çok şey varki.
bazen ben bile yeter artık bu kadar olmazki dedim.

böyle bir başkan için o kadar eminimki bir kuruşu bile gereksiz yere harcamaz harcatmaz.
ama bazı şeyler vardırki yapmak zorundasın kaçışı olmaz onun bir yerde bir fazla harcar ama diğer taraftan beşi kurtarır
o nedenle her duyulan şeyi eleştirmek yanlıştır. her zaman siyah ve beyaz yoktur bazen gri forma çıkar bazen kırmızı forma