2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381026 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bundan sonra bir gece ansizin KAPi kiracagiz subatic, balotelli, kolarov gelecek sonra transferi KAPatacagiz.

Çevrimdışı onurturan

Bu saatten sonra tek kelime etmem Gökhan Gönül e .. Hayırlı uğurlu olsun inşallah en verimli sezonundan daha iyi olur en iyi futbolcumuz olur adına marşlar yazılır ve bir Beşiktaş efsanesi olur..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bundan sonra bir gece ansizin KAPi kiracagiz subatic, balotelli, kolarov gelecek sonra transferi KAPatacagiz.
Balotelli  :alala: Gomez ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

başkan aspor da canlı yayın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

sen inanma aldık bile
daha önce ön protokol yapıldı her iki tarafada cayma durumuna karşı
1 Milyon eura ceza yaptırımı vardı.
biz caysak biz ödeyecektik. neyse psg ye koymaz bu para :D  @can1903
Ooo saf parasi, eriksona verdigimize mahsuben
Eriksona mahsuben
He yonetici imzalamis ya, ona mahsuben
Sen de bunu yedin
Evet abi
Cay solimm mi abi
Gec iceri gec

Su fabride de boyle bir olay bence var kokusunu hemen almistim ama neyse
Haydan gelen huya gider. (Huy kelimesini rusca kullandim)

Çevrimiçi Necmi

Çok şey mi istiyoruz.kaleye ospina sola kolarov ileride Gomez bey ve birde eli ayağı düzgün bir stoper ne kadar abicim bunlar kaç para şu hamleleri yapabilsek 3-4 sen ie rahat ambargo koyarız..Bence en önemli transfer gerekli mevkimiz kale.gomezin kaldığını varsayarak söylüyorum tabi.bir Tolga dramını daha kaldıramaz bu camia hele de şampiyonlar liginde hiç olmaz çok üzerler bizi...

neden olmasın sadece biri çok zorlayacak
biri nerdeyse yüzde yüz diğeri yüzde yetmiş gibi :D

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli  :alala: Gomez ?
Gomez cenk balotelli, desek?
Hizli, genc, cevik, bitirici, olumcul, ariza butun besiktasli ozelliklerini ustunde barindiran bir forvet, yok umari alalim diyorsaniz ucuncu forvet olaraktan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez hakkında;

"Başlıcam artık görüşmelere!"

Demedi,

"Artık başlıcaz görüşmelere"

Dedi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yasin A.

Erkek Olursa Gökhan Kız Olursa Gönül Koyarız Diyen Fenerbahçeliler Kürtaj Kararı Aldı..  :biggrinking:
nette gördüm alıntıdır, mükerrer olduysa affola  :halay:

Çevrimdışı onder23

mandanda crystal palace a gitmiş   :bawling:
Bu kadar düştü mü bu adam  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Erkek Olursa Gökhan Kız Olursa Gönül Koyarız Diyen Fenerbahçeliler Kürtaj Kararı Aldı..  :biggrinking:
nette gördüm alıntıdır, mükerrer olduysa affola  :halay:
Yahu koyulacak bisi varsa ismaili arasinlar

Çevrimdışı 38life

Hizli, genc, cevik, bitirici, olumcul, ariza butun besiktasli ozelliklerini ustunde barindiran bir forvet, yok umari alalim diyorsaniz ucuncu forvet olaraktan

Balotelli alınırsa kanat için alınır diye düşünüyorum. Ama çok çok büyük bir soru işareti Balotelli. O risk alınır mı...

Çevrimdışı onurturan

Gomez olmazsa B planı Balotelli olmasın  :iwantattention:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Başkan erdal torunoğulları nı harcadı resmen canlı yayında.. Transferi ben yapıyorum diyor.. Ben yolluyorum onlar hallediyor diyor..

Çevrimdışı onurturan

Başkan erdal torunoğulları nı harcadı resmen canlı yayında.. Transferi ben yapıyorum diyor.. Ben yolluyorum onlar hallediyor diyor..

Doğru ama biz bunu biliyorduk zaten pazarlık konusunun üstadı Erdal bey..

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli alınırsa kanat için alınır diye düşünüyorum. Ama çok çok büyük bir soru işareti Balotelli. O risk alınır mı...
O risk alinir, fabri riski alinmaz.
Bu balotelli uyum saglarsa ki bence kesin saglar, biraz duzgun pr yapilir ve cocuk iyi korunursa acayip isler yapar, zaten su halinden daha dusemez, cikisa gectigi zamansa offf :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gökhan'ın gitmesini istemiyorum dedi başkan.

Ayak yapıyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Erman Toroğlunun , Torunoğulları hakkındaki açıklamaları Torunoğullarının ipini çekti. Başkanın yine egosu baskın çıktı..
Başkan yine ben yaptım ben yaptım diye açıklama yapıyor..
Torunoğulları yavaş yavaş el çektirilecek gibi görülüyor...

neden ayağımıza sıkıyoruz anlamıyorum.. şahsi ego yüzünden Beşiktaşa zarar veriyor başkan.

http://www.haberler.com/erman-toroglu-erdal-torunogullari-gorevde-8366117-haberi/

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben sorunlu oyuncu olduğu için Balotelli den uzak durma yanlısıyım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onurturan

Ricardo çok iyi çocuq  :D

Çevrimdışı mylife1903

Guc zehirlenmesi mi acaba, tam olarak bu kelimelerle mi ifade edildi. Ben yolluyorum, ben yapiyorum, ben ben ben, eee ben. Turkiyede boyle konusan 3 tane insan var 4. Fazla olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

neden olmasın sadece biri çok zorlayacak
biri nerdeyse yüzde yüz diğeri yüzde yetmiş gibi :D
Ospina % 70 mi necmi abi

Çevrimdışı celiker1

Ulan bir kişide Fabricio'yu aldınız mı?Bu transfere büyük tepki var sorusunu sormadı :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Başkan'ın 'ben' li konuşmalarını sevmedim
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sallapati

Guc zehirlenmesi mi acaba, tam olarak bu kelimelerle mi ifade edildi. Ben yolluyorum, ben yapiyorum, ben ben ben, eee ben. Turkiyede boyle konusan 3 tane insan var 4. Fazla olur.

katılıyorum.. Aziz Yıldırımlaşmasın Başkan.. Sonu benzer olur...

Etiketler: