2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385102 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Fener aaağğğlamaaa :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Gomez kalıyor. Müjdeler olsun!

Deniyor :)
Umarım Almanya elenir :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Nartallo

Klübün açıklaması çok klas olmuş. Yazanı tebrik edelim.

Yalnız burda bahsi geçince Turgay Demir'in yazdıklarına baktım, umarım Torunoğulları'nın transferde devreden çıkarılması gibi durum olmaz. Hata yapılır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gomez kalmış  :super: :halay: :ishock: :hiho: :mj: :You_Rock_Emoticon:

Yeni takım arkadaşlarını da beğenmiş  :icool: (BTD)

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2016, 16:28:46 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Gökhan için karamsardım ama fiyat muhteşem helal olsun yönetime müthiş iş gerçekten tartışmasız en iyi türk sağ bek fenerde oynasa bile o bir kartaldı şimdi karakartal oldu

Çok akıllıca bir kontrat yapmışlar, imza parası yerine 4 yıllık kontrat.
4. yılı oynayamayabileceğini düşünelim, 1.650 imza parası vermiş oluyoruz, adıda imza parası olmamış oluyor. :)

Çevrimdışı Alper1903

Ulan Gomez sağlam kadro istiyorum deyip, yeni transfer fotoları beğenip gidersen yazıklar olsun sana  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez kalmış  :super: :halay: :ishock: :hiho: :mj: :You_Rock_Emoticon:

Yeni takım arkadaşlarını da beğenmiş  :icool: (BTD)

Bi de kaynak verseniz :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Ben HBA'dan protokol iptal parası alacağımıza inanmıyorum çünkü bu adamın Ocak ayında piyasası vardı. Sözleşme yapması saçma olurdu zaten.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sozkul

4. yılı oynayamayabileceğini düşünelim, 1.650 imza parası vermiş oluyoruz, adıda imza parası olmamış oluyor. :)

Üstelik puan başına 4 bin bütün maçlarda oynarsa, 80 puan toplasak 320 bin yapıyor. Fenerin ücret + maç başıları 2.750 ye geliyordu. Helal olsun yönetime.

Çevrimdışı sozkul

Ulan Gomez sağlam kadro istiyorum deyip, yeni transfer fotoları beğenip gidersen yazıklar olsun sana  :evillol:

Beğenmiş mi?

Çevrimdışı 38life

Evet şimdi Gomez'in kaldığı açıklanırsa bi kaç gün ya da bi kaç hafta sonra. Ozaman da "zaten herkes yazmıştı BTD twitterdan çalmış" diyecekler mi :)

Şuan hiçbiryerde Gomez ile ilgili birşey yok. BTD %100 Beşiktaşta kaldı diyor. Gökhan Gönül konusunda da kimse kesin konuşamazken BTD %100 diyordu. Herkes Fabri %100 Beşiktaşta derken BTD "Beşiktaşa kesinlikle gelmeyecek" yazmıştı. bakalım neler olacak :)

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet şimdi Gomez'in kaldığı açıklanırsa bi kaç gün ya da bi kaç hafta sonra. Ozaman da "zaten herkes yazmıştı BTD twitterdan çalmış" diyecekler mi :)

Şuan hiçbiryerde Gomez ile ilgili birşey yok. BTD %100 Beşiktaşta kaldı diyor. Gökhan Gönül konusunda da kimse kesin konuşamazken BTD %100 diyordu. Herkes Fabri %100 Beşiktaşta derken BTD "Beşiktaşa kesinlikle gelmeyecek" yazmıştı. bakalım neler olacak :)

gökhan gönül'ü aylar öncesinde bildiler bakalım gomez %100 kalıcak diyorlar fabri bizim oyuncumuz olmuyacak diyorlar bakalım.

Çevrimdışı 38life

Gomez Beşiktaşta kaldı denmesinin sebebi İnstagramdan Gökhan Gönülü beğenmesi değil bu arada. İkisi farklı olaylar.

Çevrimdışı 38life

gökhan gönül'ü aylar öncesinde bildiler bakalım gomez %100 kalıcak diyorlar fabri bizim oyuncumuz olmuyacak diyorlar bakalım.

Aynen bekleyip görmek en güzeli :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet abi takdir ediyorum yönetimi darısı sol bek, stoper ve kaleciye inşallah

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bi de kaynak verseniz :alala:
Kocaman BTD yazıyor parantez içinde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kim olacakmış fabri yerine gomez kalmalı büyük golcü

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kocaman BTD yazıyor parantez içinde  :ebebe:

Düzenlenmiş :steamed: :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Kolarov ve Subotic alınsın başka birşey istemiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben HBA'dan protokol iptal parası alacağımıza inanmıyorum çünkü bu adamın Ocak ayında piyasası vardı. Sözleşme yapması saçma olurdu zaten.

Adam kendini garantiye almış işte, Şubat başında sakatlansa en kötü 1 milyon euro'yu cebe atmayı garantilemiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KUMANOVALI

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/542292

Özet Bilgi
Günay Güvenç Göztepe'ye transfer olmuştur.

hayırlı olsun
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/542292

Özet Bilgi
Günay Güvenç Göztepe'ye transfer olmuştur.

hayırlı olsun
KAPıyı kapatmadan Gomez de gelse  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: