ulan su forumdan ben bile atilmiyorum tamam yiyoruz moderasyonu ama beni bile atmiyorlar, ustun gayret madalyasi lazim ucurulan adamlara. boyle sabirli adminleri baska yerde bulamayiz, degerini bilelim, ben diyorum ben.
valla baska yerde olsa beni konu disindan 2 gunde
@Serhat Akkaya ile @Armağan Bozkurt u muhalefetten
@tangaz reisi retro sevdasindan
@Mehmet Ali C. ospina hastaligindan
@Yunus Emre Dökmeci quaresma fanatikliginden
paketlenmislerdi.
zaten transfer yok. iyice girdi millet birbirine
@Necmi abinin bazi yaklasimlari var 40 yil dusunsem aklima gelmez. Rodayega ustunden besiktasin oyuncusunu asagilama olayi, gecen de baska takim baskani uzerinden bizim baskana bir elestiriyi yakalamisti. Buyuk Besiktasli bu @Necmi abi besiktasi baska bir boyutta goruyor ve hakli, mesela bu bilic necmi abi mantiginda gorseydi besiktasi 2 tane kupa daha koymustuk muzeye. ben biraz daha gercekci bakiyorum hani haddini bilmek degil ama dunya futbolundaki yerimiz hak ettigimiz yer olmasa da daha lig olarak bile onemli degiliz.
yok gençlerin şu anda kavrayamadığı konu seninde yaptığın gibi sportif başarıyı kıstas almak
sportif başarı adı üzerinde başarıdır. Ama büyüklük başka bir şeydir. bunu kavramak gerekiyor biz bu ülkenin ilk kurulan kulübüyüz
kendi ligimizi kuran kulübüz biz yürürüz diğerleri bizi takip eder. Bizim taraftar sayımız başarıdan gelmez büyüklükten gelir o nedenle Beşiktaş taraftarı bir başkadır kimse tarafından taklit edilemiyor. mesela renkililer kedi köpek gibi kavga eder ama hep bize karşı mütefiktir.
önümüzdeki sene göreceksiniz nasıl kanka olduklarını biz yanlız yürürüz. her zaman dik olmak zorundayız.
Beşiktaşın büyüklüğü gelen kupalar hiç bir zaman olmadı. Türkiye tarihinin her köşesinde izimiz vardır.
bunları anlayabildiğinde Beşiktaşın büyüklüğünü görürsün biz biraz kıpırdandıkmı renklileri dağıtırız.
bu sene olduğu gibi.on senedir elde etmeye uğraştığı güçlü kulüp imajını bir kaç ayda fenerin eline verdik.