2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390688 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı uğur07

Bir damın alınması için 3 sezon mu iyi oynaması lazım?Mantık buysa.

Ayrıca Gomez Beşiktaş oyuncusu değil.Daha bunu bilmiyorsanız boş yere diktatörlük estiriyorsunuz burada.

Kimse benle üst perdeden konuşamaz.haddinizi bilin.

Saygı görmek için önce saygı göstermek gerek.

Size iyi günler.
Der veeee @necmi kanaaatlandiiririrrr...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Gomezin BEŞİKTAŞİN oyuncusu olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? Bu görev sizde ise bende Mandanda ve Kolarov Beşiktaşin oyuncusu mu sizce?
gerek yok artık cevap veremez

Çevrimiçi Necmi

Abi tepki verir misin bilmem ama cenk bence hiçbir zaman bizim devamlı forvetimiz olamaz olamayacak bence karakterli iyi oyuncu ama net cenk tosun Beşiktaşın forvetidir diyemeyiz

yok olur sadece tecrübe kazanması gerekiyor.
yaşı daha çok genç

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rodallega  Beşiktaş'ta sadece yardımcı forvet olabilir. Mario Gomez'in muadili olamaz . Mario Gomez kadar önünüze fazla seçenek sunamaz Rodallega. Mario Gomez ofansif oynayan bir takımda hem kapanan hem de gol yedikten sonra açılmak durumunda kalan takımlara karşı önünüze daha fazla seçenek sunabilen bir santrafor. Her oyuncu her takımda aynı katkıyı da sunmaz. Akhisar , Rodallega'nın oyun tarzı ile uyumlu kontratak ve bu oyuncu üzerine dayalı bir oyun oynuyordu. Beşiktaş'ta bunların hiçbiri olmayacak.
Mario Gomez'in Fiorentina'da değil de Beşiktaş'ta başarılı olması da tesadüfi değil.

Çevrimdışı Ensar

Der veeee @necmi kanaaatlandiiririrrr...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

ne rodayegaymis yahu forumu karistirdi. osmanlispora giderse gol krali olacak bir futbolcu bize gelsin 3-4 gol atar kapar sezonu inonudeki 3uncu macta da taraftar yuhalar. gereksiz tartisma
youla ornegi var elimizde. ulan yula bu takimin formasina giydi ben rodayegayi begenmiyorum, artik okuzluk bende mi yulada mi bilemecegim

Çevrimdışı mylife1903

ulan su forumdan ben bile atilmiyorum tamam yiyoruz moderasyonu ama beni bile atmiyorlar, ustun gayret madalyasi lazim ucurulan adamlara. boyle sabirli adminleri baska yerde bulamayiz, degerini bilelim, ben diyorum ben.

valla baska yerde olsa beni konu disindan 2 gunde
@Serhat Akkaya ile @Armağan Bozkurt u muhalefetten
@tangaz reisi retro sevdasindan
@Mehmet Ali C. ospina hastaligindan
@Yunus Emre Dökmeci quaresma fanatikliginden
paketlenmislerdi.

zaten transfer yok. iyice girdi millet birbirine
@Necmi abinin bazi yaklasimlari var 40 yil dusunsem aklima gelmez. Rodayega ustunden besiktasin oyuncusunu asagilama olayi, gecen de baska takim baskani uzerinden bizim baskana bir elestiriyi yakalamisti. Buyuk Besiktasli bu @Necmi abi besiktasi baska bir boyutta goruyor ve hakli, mesela bu bilic necmi abi mantiginda gorseydi besiktasi 2 tane kupa daha koymustuk muzeye. ben biraz daha gercekci bakiyorum hani haddini bilmek degil ama dunya futbolundaki yerimiz hak ettigimiz yer olmasa da daha lig olarak bile onemli degiliz.

Çevrimdışı brkntcnr

HTspor un haberine göre Umut Güner Kolarov' la ilgileniyoruz demiş.

Çevrimdışı Çağatay

ne rodayegaymis yahu forumu karistirdi. osmanlispora giderse gol krali olacak bir futbolcu bize gelsin 3-4 gol atar kapar sezonu inonudeki 3uncu macta da taraftar yuhalar. gereksiz tartisma
youla ornegi var elimizde. ulan yula bu takimin formasina giydi ben rodayegayi begenmiyorum, artik okuzluk bende mi yulada mi bilemecegim

ya aga trolün biri geldi bik bik etti Necmi abi de paketledi o kadar  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

işler yoğunlaştı gelen giden derken 2 dk bakamadım ortalık toz duman olmuş ekşın olmuş millet stres atmış :evillol:

transfer var mı transfer  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

ulan su forumdan ben bile atilmiyorum tamam yiyoruz moderasyonu ama beni bile atmiyorlar, ustun gayret madalyasi lazim ucurulan adamlara. boyle sabirli adminleri baska yerde bulamayiz, degerini bilelim, ben diyorum ben.

valla baska yerde olsa beni konu disindan 2 gunde
@Serhat Akkaya ile @Armağan Bozkurt u muhalefetten
@tangaz reisi retro sevdasindan
@Mehmet Ali C. ospina hastaligindan
@Yunus Emre Dökmeci quaresma fanatikliginden
paketlenmislerdi.

zaten transfer yok. iyice girdi millet birbirine
@Necmi abinin bazi yaklasimlari var 40 yil dusunsem aklima gelmez. Rodayega ustunden besiktasin oyuncusunu asagilama olayi, gecen de baska takim baskani uzerinden bizim baskana bir elestiriyi yakalamisti. Buyuk Besiktasli bu @Necmi abi besiktasi baska bir boyutta goruyor ve hakli, mesela bu bilic necmi abi mantiginda gorseydi besiktasi 2 tane kupa daha koymustuk muzeye. ben biraz daha gercekci bakiyorum hani haddini bilmek degil ama dunya futbolundaki yerimiz hak ettigimiz yer olmasa da daha lig olarak bile onemli degiliz.
yok gençlerin şu anda kavrayamadığı konu seninde yaptığın gibi sportif başarıyı kıstas almak
sportif başarı adı üzerinde başarıdır. Ama büyüklük başka bir şeydir. bunu kavramak gerekiyor biz bu ülkenin ilk kurulan kulübüyüz
kendi ligimizi kuran kulübüz biz yürürüz diğerleri bizi takip eder. Bizim taraftar sayımız başarıdan gelmez büyüklükten gelir o nedenle Beşiktaş taraftarı bir başkadır kimse tarafından taklit edilemiyor. mesela renkililer kedi köpek gibi kavga eder ama hep bize karşı mütefiktir.
önümüzdeki sene göreceksiniz nasıl kanka olduklarını biz yanlız yürürüz. her zaman dik olmak zorundayız.
Beşiktaşın büyüklüğü gelen kupalar hiç bir zaman olmadı. Türkiye tarihinin her köşesinde izimiz vardır.
bunları anlayabildiğinde Beşiktaşın büyüklüğünü görürsün biz biraz kıpırdandıkmı renklileri dağıtırız.
bu sene olduğu gibi.on senedir elde etmeye uğraştığı güçlü kulüp imajını bir kaç ayda fenerin eline verdik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işler yoğunlaştı gelen giden derken 2 dk bakamadım ortalık toz duman olmuş ekşın olmuş millet stres atmış :evillol:

transfer var mı transfer  :money:
Zafer Biryol'un arkasından ağlıyoruz GS'a gidiyor diye  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

yok gençlerin şu anda kavrayamadığı konu seninde yaptığın gibi sportif başarıyı kıstas almak
sportif başarı adı üzerinde başarıdır. Ama büyüklük başka bir şeydir. bunu kavramak gerekiyor biz bu ülkenin ilk kurulan kulübüyüz
kendi ligimizi kuran kulübüz biz yürürüz diğerleri bizi takip eder. Bizim taraftar sayımız başarıdan gelmez büyüklükten gelir o nedenle Beşiktaş taraftarı bir başkadır kimse tarafından taklit edilemiyor. mesela renkililer kedi köpek gibi kavga eder ama hep bize karşı mütefiktir.
önümüzdeki sene göreceksiniz nasıl kanka olduklarını biz yanlız yürürüz. her zaman dik olmak zorundayız.
Beşiktaşın büyüklüğü gelen kupalar hiç bir zaman olmadı. Türkiye tarihinin her köşesinde izimiz vardır.
bunları anlayabildiğinde Beşiktaşın büyüklüğünü görürsün biz biraz kıpırdandıkmı renklileri dağıtırız.
bu sene olduğu gibi.on senedir elde etmeye uğraştığı güçlü kulüp imajını bir kaç ayda fenerin eline verdik.

bir ekleme de ben yapayım yaşlılardan biri olarak. mesela bu renkliler sohbet açılınca hangi takımı tutuyorsun dediklerinde ben "Elhamdülillah Beşiktaşlıyım" derim aa güzel ben renkliyim ama Beşiktaşı severim kardeş kulübümüz derler. ben cevabı yapıştırırım "karıştırıyorsun sanırım, bizim kardeşimiz yok, biz bir evin bir oğluyuz!" Beşiktaşlılığın ne olduğunu her yazımın altındaki notta  okuyabilirsiniz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir ekleme de ben yapayım yaşlılardan biri olarak. mesela bu renkliler sohbet açılınca hangi takımı tutuyorsun dediklerinde ben "Elhamdülillah Beşiktaşlıyım" derim aa güzel ben renkliyim ama Beşiktaşı severim kardeş kulübümüz derler. ben cevabı yapıştırırım "karıştırıyorsun sanırım, bizim kardeşimiz yok, biz bir evin bir oğluyuz!" Beşiktaşlılığın ne olduğunu her yazımın altındaki notta  okuyabilirsiniz.
Babasının yanında Metin-Ali-Feyyaz'lı, Rızalı, Gökhanlı  Beşiktaş'ı izlemiş çocuk başka takımlı olamaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Vasat demek için şusu busu eksik demek lazım.Neyi eksik kontrol?Pas?Bitiricilik?

Bana görede Gomez vasat bir oyuncu.Ceza alanı dışında ayaklarına top dolanıp duran , bir sezonda 2-3 ver kaç yapmayı anca becerebilmiş alda at diye ağzının içine top verilmiş futbolcu.Ne oyun açabiliyor, ne adam geçebiliyor ne doğru düzgün pas verebiliyor.Artısı ofsayta kalmıyor, sezgisi iyi ama bu dediklerim Rodeaga'da iyi.Kalecilerin mucize şekilde çıkardığı vole, rovaşataları da izleminizi tavsiye ederim.Hiçte açık alanda yapılan şeyler değildir.

Ayrıca açık alan diyorsunuzda bizde şok pas ve press ile o açık alanlarla goller buluyoruz genelde.Son bir şeyde Şl de de o açık alanlara bolca bulmaya çalışacağız.

Bende Gomez giderse Rodrega tarzı bir oyuncu alıp Cenk ile rekabete sokma taraftarıyım. Ayrıca rorega İngiltere ligi tozu yutmuş ve ayakta kalabilen bir oyuncu.

Çevrimdışı talha

Cenk'i severim bazen çok garip golleri var ondan dolayı da severim ama kesinlikle hiçbir zaman büyük bir takımın as forveti olacak seviyede ve kalitede değil. Bu da bir gerçek ama beence çok iyi bir yedek ve alternatif forver. Cenk'i böyle kabullenmek lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Selam alakasiz gelebilir belki ama inan merakimdan soruyorum. biz bir evin bir oğluyuz! diye yazmissin ya neden biz bir evin tek evladiyiz demek yerine cinsiyet ayrimina girdin ? bilerek ve ya bilmeyerek bu hep yapiliyor da sebep ne onu merak ettim ....
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Necmi

Selam alakasiz gelebilir belki ama inan merakimdan soruyorum. biz bir evin bir oğluyuz! diye yazmissin ya neden biz bir evin tek evladiyiz demek yerine cinsiyet ayrimina girdin ? bilerek ve ya bilmeyerek bu hep yapiliyor da sebep ne onu merak ettim ....
cinsiyet ayrımı yapıyor işte :evillol:
onlar iki kız kardeş olarak anılır. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

evet her yazını okuduğumda onu tekrardan okuyorum :)

Çevrimdışı BavyeraKartali

achso genau ben de neden ayrim yapiyoruz diye elestirdim ve iftara daha cok var sanirim en iyisi kimseyle konusmamak :) sorry...
cinsiyet ayrımı yapıyor işte :evillol:
onlar iki kız kardeş olarak anılır. :bandit:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Bishamon

West Ham forumunda baya bilgi kirliliği var hayallerinde Gomez'i bedava alacaklar ve yedek oturtacaklar  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

achso genau ben de neden ayrim yapiyoruz diye elestirdim ve iftara daha cok var sanirim en iyisi kimseyle konusmamak :) sorry...
şimdi sen japon bayrağınıda bilmiyorsundur :evillol:

Çevrimdışı Kutay

şu gökhan gönülü açıklasınlar bari transfersizlikten patlamak üzereyim  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O not çok güzel gerçekten abi tamam en büyük biziz ama ben başarıda istiyorum önümüzdeki yıllara damga vurmalıyız..

Çevrimiçi Necmi

O not çok güzel gerçekten abi tamam en büyük biziz ama ben başarıda istiyorum önümüzdeki yıllara damga vurmalıyız..

istersiniz tabi başarımı gördünüz :evillol:
osmanlı maçında şampiyonluğu ilan ettik o an çok mutluydum
staddan çıktım benim için bitti. eve giderken gelecek seneki şampiyonluğu düşünüyordum.
tek fark ertesi günde yüzümde istemsiz bir gülümsemeyle mal mal dolaştım bütün gün
sonra bitti benim için geçmişte kaldı. :bandit:

Etiketler: