2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386801 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@cursedofdragon nerde yahu o iyi koku aliyor renklilerden biraz kontrolleri siklastirsa.

Bu hurriyet gocer vardir onu alalim 3 atiba gucunde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek konusu aciklanabilir bence. Bilic onu az cabuk olarak goruyordu cenke gore ve sol tarafa atiyordu, ligi ve cenki taniyan birisi rehberlik etse belki kullanirdi cenki cizgide. Bazen futboldan gelme ligi ve futbolculari takip eden bir departmanin eksikligini hissediyoruz.
Aynisi rustu olayinda oldu mesela baskana anlatilmaliydi kalecilik yasta degil bastadir ve rustu tutulmaliydi cat cut baskan gonderdi onu. Bu yasta futbolcu istemiyorum mu ne demisti. Atibayi da baslamisken gondersin o zaman. Yoneticilerin tutarli olmasi lazim cunku her hareketleri baglayici oluyor. Dun dundur bugun bugundur piskinligini kaldiramam ben bir besiktas yoneticisinde.
O yüzden futbolu futbolu bilen kişilerin yönetmesinin önemine vurgu yapıyorum. Yarın bu yönetim gittiğinde arkasında mali ve tesissel yapıyı geçtim kurumsal olarak  da sağlam bir yapı bırakmalı ki biz burada o gitsin bu gelsin şu gelirse iyi olur bununla imzalanmasın tartışmalarıyla birbirimizi yemeyelim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

takımlar artık 9 numara oynatmıyor diyorlar ama yokki oynatsın
cenkde bu sene 20 den aşağı atmazdı oynasaydı. millet bulamaz biz kulübede oturtuyoruz :D
Cenk üst düzey bir golcü kesinlikle, şansızlığı önünde dünya markası bir adamın olması ona rağmen totalde 20 golü buldu neredeyse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Tolgay dururken ısrarla Veli'de ısrar eden Cenk dururken Pektemek'ten medet uman adam Kerim'i oynatır Quaresma'yı oynatmazdı. Biraz takıntılı olmakla alakalı ve Bilic acayip takıntılı birisi.
Tolgay liverpool maçında o golü atmasaydı o kadarda şans bulamazdı.
Renkli hayranıydı malesef Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamamıştı. oyuncularıda etkiledi
bu durum yoksa bu sene ikinci şampiyonluğu kutluyor olurduk.

Çevrimdışı tangaz

bu arada bilic demişken ingiltere milli takımının başına geçeçekmiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

O yüzden futbolu futbolu bilen kişilerin yönetmesinin önemine vurgu yapıyorum. Yarın bu yönetim gittiğinde arkasında mali ve tesissel yapıyı geçtim kurumsal olarak  da sağlam bir yapı bırakmalı ki biz burada o gitsin bu gelsin şu gelirse iyi olur bununla imzalanmasın tartışmalarıyla birbirimizi yemeyelim..
Bir iki ay once yazmistim galiba teknik direktorden bagimsiZ, tartisilamaz adamlarin kulupte profesyonel olarak calismasi lazim. Bu kaleci antrenoru iyi bir baslangicti senol gunese uymadi mesela. Onun da kafa yapisini degistirmesi lazim. Kulubun kondisyoneri, kaleci antrenoru doktoru falan olur yonetici olarak teknik direktor alirsin.
Teknik direktorun itiraz edemeyecegi kalitede adamlar secilirse bu koltuklar kalici olur. Mesel bizim tercuman super bir cocuk yeni bir hoca gelse gordon milne degilse ki kendisi ali emecle paket olarak gelmekte herhalde, ben baska tercuman istiyorum, derse alirsin yas odunu kafasina vurursun.

Çevrimiçi Necmi

Cenk üst düzey bir golcü kesinlikle, şansızlığı önünde dünya markası bir adamın olması ona rağmen totalde 20 golü buldu neredeyse.
yok o kadar abartmayalım daha üst düzey değil ama olacak.
şu an fazla duygusal buda hata yapmasına neden oluyor soğukkanlılığını
kazanırsa o zaman ilerleme kaydeder. daha en az iki senesi var.

Çevrimiçi Necmi

:nerd:

Çevrimdışı mylife1903

yok o kadar abartmayalım daha üst düzey değil ama olacak.
şu an fazla duygusal buda hata yapmasına neden oluyor soğukkanlılığını
kazanırsa o zaman ilerleme kaydeder. daha en az iki senesi var.
Bence de hazir degil. Enerjisini dogru kullanamiyor. Cenkin biraz daha beklemesi lazim, taraftarin tam olarak guvenini kazandigi an oynamali

Çevrimdışı tangaz

ali gültikenin beşiktaş tarihinin bir sezonda en çok gol atan oyuncusu olup (33) tanjunun gerisinde kalıp gol kralı olamaması durumu. rekabet iyidir geçenlerde feyyaz anlatıyordu tanju yüzünden penaltı atmaya başladım skor yapayım die yırtınıyordum diyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay liverpool maçında o golü atmasaydı o kadarda şans bulamazdı.
Renkli hayranıydı malesef Beşiktaşın büyüklüğünü anlayamamıştı. oyuncularıda etkiledi
bu durum yoksa bu sene ikinci şampiyonluğu kutluyor olurduk.
Evet psikolojik olarak takımı da geriye götürdü. Renkli hayranı kısmına ise fazlasıyla katılıyorum. Hiç bir zaman büyük takım gibi oynayamadık, o coşku yoktu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

cenk bu sezon oynasaydı bu acelecilikleri, şaşkınlıkları, enerjisini bilinçsiz kullanışları, hırçınlıkları, kısaca ne kadar negatif yönü varsa hiç biri kalmayacaktı. sezona başlayıp bir de 3 gol atınca dengeli oynuyordu aslında ama esas oğlan golleri sıraladıkca forma şansı azaldı sonradan oyuna girdiği sınırlı sürelerde de bir tane de ben sıkıştırayım egoistliğine soyundu hatta hırçınlaştı...

Çevrimdışı tangaz

:nerd:

inanılır gibi değil ama ismi geçen 3-4 adaydan biri o!
herif özellikle bizim arsenal tottenham ve liverpool maçları ile başlayan  ingiltere vitrinini bu sezon büyük takımlara karşı alınan başarılı sonuçlarla iyice parlattı, bahsettiğim maçlarda antrenör takımı imajını fazlası ile veriyor. bu da seçimde belirleyici bir parametredir aslında...
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2016, 11:05:24 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

Evet psikolojik olarak takımı da geriye götürdü. Renkli hayranı kısmına ise fazlasıyla katılıyorum. Hiç bir zaman büyük takım gibi oynayamadık, o coşku yoktu.

biz büyük takımız motivasyonunu yapamayan biliçti. samet aybabanın takımı dahi kapasitesi oranında büyük takım gibi oynuyordu. oysa biliçle fırtına gibi giderken açık ara favori anılarak sahaya çıktığımız derbiler de dahi en ezik dizilimle sahada yer alıyorduk. tümüyle kontraya dayalı bir oyun planı vardı bu maçlarda lakin biz anadolu takımı değiliz...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir iki ay once yazmistim galiba teknik direktorden bagimsiZ, tartisilamaz adamlarin kulupte profesyonel olarak calismasi lazim. Bu kaleci antrenoru iyi bir baslangicti senol gunese uymadi mesela. Onun da kafa yapisini degistirmesi lazim. Kulubun kondisyoneri, kaleci antrenoru doktoru falan olur yonetici olarak teknik direktor alirsin.
Teknik direktorun itiraz edemeyecegi kalitede adamlar secilirse bu koltuklar kalici olur. Mesel bizim tercuman super bir cocuk yeni bir hoca gelse gordon milne degilse ki kendisi ali emecle paket olarak gelmekte herhalde, ben baska tercuman istiyorum, derse alirsin yas odunu kafasina vurursun.
Evet bizim ülkede teknik direktör neredeyse 20 kişiyle birlikte geliyor, fizik kondisyoncusu, kaleci antrenörü, antrenörü v.b v.b.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

:D haklısın abi

Çevrimdışı Bishamon

Şu igrenç günde bari Beşiktaşımız bir transfer açıklasa bari buruk bile olsa sevinebilsek

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Yuksek sesle dusunuyorum
Fiorentino Gomez i satmayi dusunuyor yuzde 40  pay Besiktas da olacagini biliyoruz
Bir yandan bedelsiz 1yik kiralamayi dusunuyoruz
Burada hep baskan Fiorentaya para odemez diyoruz
Dusuncem şu
Eger yuzde 40 dusulup Fiorentaya 5milyon gibi bir rakam odenip Gomez lede 3 yillik anlasma yapilsa cok daha iyi olmazmi?
Gomez buna evet dermiydi?

Saygilar

15 haziranda yukarıdaki mesajı yazmıştım,ama Necmi abi olmaz öyle şey Gomez Fiorenta ile kendisi anlaşacak demişti kendisi halledecek demişti.

dün spor programlarını izlerken Fiorentanın Beşiktaşdan 5 milyon istediğini Başkanında Fiorentayı 3 milyona ikna etmeye çalıştığını
ama klupler anlaşsa bile son sözü Gomez in söyleyeceğini dediler.

Necmi beye söz hakkı doğdugunu düşünüyorum.

Saygılarımla

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gökhan, Atiba, Pektemet ve Veli'yi çağırır artık milli takıma

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bilic renklileri büyük görmekten renkli hayranlığından daha çok Beşiktaş'ı küçük  görüyor . Şampiyonluk geldikten sonra Beşiktaş'ın çoğu futbolcusuna rahat rahat sulanması , komik denebilecek bonservisler teklif etmesi de bunun bir başka ispatı .  Bilicseverler varsa aramızda artık onların da gözünün açıldığını umuyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İyi olur bence iş yapacaktır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan, Atiba, Pektemet ve Veli'yi çağırır artık milli takıma

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Olcayda has adamıydı onu unutmuşsun olcay samet aybabanında şenol güneşinde has adamı gerçekten karakter katıyor iyi oyuncu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cenk bu sezon oynasaydı bu acelecilikleri, şaşkınlıkları, enerjisini bilinçsiz kullanışları, hırçınlıkları, kısaca ne kadar negatif yönü varsa hiç biri kalmayacaktı. sezona başlayıp bir de 3 gol atınca dengeli oynuyordu aslında ama esas oğlan golleri sıraladıkca forma şansı azaldı sonradan oyuna girdiği sınırlı sürelerde de bir tane de ben sıkıştırayım egoistliğine soyundu hatta hırçınlaştı...
Abi tepki verir misin bilmem ama cenk bence hiçbir zaman bizim devamlı forvetimiz olamaz olamayacak bence karakterli iyi oyuncu ama net cenk tosun Beşiktaşın forvetidir diyemeyiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence de hazir degil. Enerjisini dogru kullanamiyor. Cenkin biraz daha beklemesi lazim, taraftarin tam olarak guvenini kazandigi an oynamali
Abi Bence hiçbir zaman 11 oyuncusu olamaz olursa sevinirim ama zor

Çevrimdışı TANERCAN

Gomez Beşiktaş oyuncusu değil.Daha bunu bilmiyorsanız boş yere diktatörlük estiriyorsunuz burada.Kimse benle üst perdeden konuşamaz.haddinizi bilin.

Size iyi günler.
Gomezin BEŞİKTAŞİN oyuncusu olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? Bu görev sizde ise bende Mandanda ve Kolarov Beşiktaşin oyuncusu mu sizce?

Etiketler: