2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350246 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Chief Scout: Metin Albayrak. Böyle bir şey, kağıt üzerinde göstermelik bile yapılmaz.
Öyle bir birim varsa şenol güneş e bağlı olması gerekir şu koşullarda. Bahsettiğim yetkinlik buydu. Bu adamın scouting konusundaki yetkinliği nedir gerekli kişileri işe almak için hangi koalifikasyonlara sahiptir? Şu dört senelik süreçte altyapıdan hangi oyuncu a takıma kazandırıldı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

N'koulou için girişimlerini hızlandıran Beşiktaş oyuncunun imza parasından vazgeçmesini bekliyor. (Lick tv.)

Şaka heralde bide adamdan para isteseydik.
Nedense şaşırmadım :kop:

Çevrimdışı can1903

Nedense şaşırmadım :kop:
Lyon ile anlaştı. Neyin kafasında bu lig tv acaba
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Lyon ile anlaştı. Neyin kafasında bu lig tv acaba
Oruç tandır o :D

Çevrimdışı Ergin1903

Görünen o ki yönetimin şimdiye kdarki fiyati düşürme blöfleri tutmadi. ilgilendigimiz adamlar baskalarina gitmeye başladi. Bakalim bize kim kalacak.

Çevrimdışı Ersoy

Yav zaten bonservis ödeyemezken kaçırdığımız adama bak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı saricasi

N Koulou lyona imza attı bugun aynı zaman da fb naniyi valenciya sattı .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Türkay

Nkolou gibi adamı 4 milyon yüzünden kaçırdık ama Gomez için 6 7 milyon'un pazarlığımı yapıyoruz şaka gibi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Arturo Mina'yı beğenip, olumlu rapor veren kulüpte bedavadan para kazanmasın!

Çevrimdışı Turco

Öyle bir birim varsa şenol güneş e bağlı olması gerekir şu koşullarda. Bahsettiğim yetkinlik buydu. Bu adamın scouting konusundaki yetkinliği nedir gerekli kişileri işe almak için hangi koalifikasyonlara sahiptir? Şu dört senelik süreçte altyapıdan hangi oyuncu a takıma kazandırıldı?

Öyle bi birim yok ki. Eğer varsa vay halimize.

Eneramo, Sezer, Milosevic, P.Franco, Boyko, Alexis ve daha adını hatırlayamadığım birçok yıldız bu birimin eseriyse, rahat bi nefes alabiliriz  :kop:

Çevrimdışı TANERCAN

Gidene elveda gelmeyene yallah abicim.

Kendisi bilir Nkolou.. en azından fenere falan gitmedi..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Yahi butun turnuvayi takip ettim begendigim cocuklari kulube raporladim,
Messi, suarez, cavani, lavazzi, vidal ve james.

Bir kez daha izledikten sonra son kararimi verecegim.

Alin size metin albayrak scoutingi.

Basin sozcusu adam ben onu dinlerken daraliyorum, sonra aklima vodafone arenadaki guvenlik odasi sunumu geliyor, hayatimda gordugum en kotu sunum. Neyse

Çevrimiçi Necmi

Nkolou gibi adamı 4 milyon yüzünden kaçırdık ama Gomez için 6 7 milyon'un pazarlığımı yapıyoruz şaka gibi
demekki kaçırmamışız sadece istenmemiş birde olaya bu yönüyle bak bence
her almadığın adam kaçmış olmuyor.

Çevrimiçi murat

4 milyon imza +2.5 yıllık söylenen rakamlar.hadi imza parasını bonservis diye düşünelim senin ortasahanda ozi sosa 1.5 civarlarına biraz önündeki atiba 1 milyona  yanındaki stoper 1.3 e oynarken 2.5 stopere verirsenve bu oyuncu büyük bir fark ortaya koymazsa veya kötü bir oyun sergilerse ne bu oyuncuyu bir yere gönderebilirsin nede diğer oyunculara bu durumu anlatamazsın.sözleşme zamanı bu parayı senden talep ederler.hem imza parası isterler hem aynı maaşı.her boştaki oyuncu bedava değil.

Çevrimdışı mylife1903

Gidene elveda gelmeyene yallah abicim.

Kendisi bilir Nkolou.. en azından fenere falan gitmedi..

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birahin gitsin ya cakal herif 4 milyon euro saf parasi istiyor. Tamam ben menecer olsam, besiktasli olmasam farkli planlar yaparim oyuncularim icin ama menecer degilim, besiktasliyim mariomgomez ornegi verecegim adam iyi takimda oynamak istiyor ve imza parasi falan hep ikincil onemde. Ben boyle futbolcu isterim takima.
Oyuncunun hedefi olmazsa, sadece paraysa yahut hedef, mustafa pektemek olur. Git kendini ispat et, meydan oku yok amcam keyfinin derdinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İmza parası olayını yasaklasalar keşke...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

N'kolou iyi stoperdi ktü olmuş

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

İmza parasına laf ediyorsunuz adamın sözleşmesi devam ederken 4 milyona Marsilya gel satacağız size dese F.O'nun heykelini dikerdiniz stadyumun önüne  :lol: Kedi uzanamadığı ciğere olayı buda göreceğiz şimdi o çok büyük imza parası fiyatına kimi alacaklar hangi köyden.

Çevrimdışı mylife1903

İmza parası olayını yasaklasalar keşke...

Sorma ben de isterim yasaklanmasini ama bonservisi elinde olan oyuncuya el altindan bile verirler. Alem sey olmustu iste sey bu bacaklarin ustundeki yagli bolge.

Çevrimiçi murat

İmza parasına laf ediyorsunuz adamın sözleşmesi devam ederken 4 milyona Marsilya gel satacağız size dese F.O'nun heykelini dikerdiniz stadyumun önüne  :lol: Kedi uzanamadığı ciğere olayı buda göreceğiz şimdi o çok büyük imza parası fiyatına kimi alacaklar hangi köyden.
4 milyona marsilya satarsa ve maaşı 1.5 civarları olursa tabi yararlı olacaksa düşünülebilir.lyonda eline geçecek miktarın bu civarlarda olacağını düşünüyorum.şu an için bu miktarlarda maaşların bizim için fazla olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı ALDENYX

Futbolda dün yoktur, bugün vardır..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 milyona marsilya satarsa ve maaşı 1.5 civarları olursa tabi yararlı olacaksa düşünülebilir.lyonda eline geçecek miktarın bu civarlarda olacağını düşünüyorum.şu an için bu miktarlarda maaşların bizim için fazla olduğunu düşünüyorum.
Evet abi fazla fark yaratacak oyuncular dışında 2 2.5 m euro üstüne çok çıkmamak lazım

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Roma 2 milyon euro maaş + 1 milyon euro imza parası teklif etti haberleri vardı Lyon'un da bundan fazlasını vereceğini sanmam maaş olarak, imza parasını 3 milyon civarı vermişlerdir Umititi'yi Barcelonaya sattılar çünkü. Şimdi alınacak alınabilecek stoperin N'koulou'dan daha iyi veya eşit kalitede olacağına şahsen inanmıyorum sistemimize cuk oturacak idi bu imza parasını vermicem diye kaçırdılar adamı. Açıkcası vasat altı oyuncu almayacaklarsa stopere (3 milyon altında ) hemen hemen aynı belki daha maliyetli olacak simdiki transfer üstelik sisteme uygunluğu düşündürücü olur. N'koulou tam bizim sistemlik adam idi hızlı pas olarak iyi geçti artık tek beklentim şampiyonlar liginde rezil rüsva etmeyecek bir stoper gelmesi basına düşenlerden geriye sadece Gustavo Gomez kaldı onunda bonservisi 7 en az 6 milyon euro ...

Çevrimdışı Türkay

@MURAT abi bizim oyuncular maaşı dert edecek olsalar şimdiye kadar etmeleri için bir sürü sebep var. Mustafa Pektemek'in 1.6 aldığı yerde Sosa Ozi 1.5 Atiba 1 Olcay 1.4 falan alıyor. E Ozi demez mi ben oynuyorum ama oynamayan bu adamdan az para alıyorum diye. Veya Gönül geldiğinde 1.7 alacak Ozi Sosa Cenk Quaresma demez mi bu adam yeni geldi üstelik 31 yaşında hem bizden çok kazanacak hem de imza parası alacak adalet mi bu?  Kaldı ki Nkolou gib bir adamı normalde istesek 10 milyon fiyat çekerler ki çektiler de zaten o zaman çok daha maliyetli oluyor. Şimdi gidip bir mac iyi oynadı diye Pazdan a 3 milyon verirlerse ne diyeceğiz? Seneye yine stoper arayacağız. Ben artık alınca tam almak istiyorum.

@Necmi abi İnşallah bize daha çok yarar sağlayacak bir oyuncunun peşinden gittiğimiz için almamışızdır Nkolou'yu. Yoksa 1-2 milyon için vazgeçtiysek çok yanlış bence
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı kartal43

bu ülkeye ucuz fiyatlara oyuncu getirmen için iyi scout ekibin olacak.senin scout ekibinin başı Metin Albayrak ise öyle gidip ağustosa kadar pazarlık yapma şansın yok. her sene aynı süreç yaşanıyor.her sene vasat adamlar alınıyor. şimdiye kadar aldıkları vasat adamlar parasına maaşına 2 tane üst düzey stoper alınırdı.şunu bir anlayamadılar

Etiketler: